sen de hareketleri ilk başta yapmakta çok zorlanıyomuydun ayşecim
menün pek olmamış daha doğrusu kg kaybettirecek bir menü olmamış. cnm.sabah çok karıştırmışsın yumurta,patates,ekmek üçü bir arada hayli sakıncalı.emziriyorsun canın çok şey istiyor ve iştahın çok acıktır eminim ama sen emziriken kg verenler kısmından değilsin bu bakımdan şanssızsın dikkat etmen lazım biraz daha.aç karnına sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda
2 dilim ekmek
1 zeytin
2-3 dilim peynir
3-4 çatal acılı ezme
1 haşlanmış yumurta
patates kızartması
2 fincan bitki çayı
ara
yarım greyfurt
bi dilim portakal
yarım kivi bi dilim elma
akşam
pırasa
tarhana çorba
bulgur pilavı
yoğurt
ara
yarım kadayıf
bitki çayı
tatlılarım bugün neler yedim neler yaptım ?
sabah - 1 kayısı
- sirkeli ballı limonlu sıcak su
- 5'li bitki çayı
kahvaltı olarak; 2 dilim kepek ekmek arasına light peynir ve salatalık ile yagsız tost
1 esmer sekerli küçk çay
ara - 5'li bitki çayı ve 1 kayısı kurusu
öğle - 200 gr yagsız tuzsuz pişirilmiş baharatlı tavuk
- 1 bardak ayran ( ketentohumu ekledim)
- 2 salatalık limonlu-tuzsuz
ara - light süt içine nescafe :) - sekersiz
aksam - azcık light süt ve 1 elma
*ilerleyen saatlerde bitki çayı içeceğim ve yatmadan ballı sirkeli limonlu sıcak su :)
su : 3,75 lt. birazdan 4 lt. olur - spor yaptığım günler cok susuyorum
spor : 57 dk. 3.200 km
bitki çayı : 1 lt.
işte böylee :) ayse kaptanımın dediklerine uyuyorum gayet iyi gidiyo masallah
merhaba kızlar 8. takıma davet edilmişim ama daha yeni gördüm 1 kaçgündür giremiyordummm takıma alındımmı şimdi
- hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
tamam canım bu kurallar bana uyarr hatta daha çok memnun olurumm çünkü 1 aydır diyetime tam anlamı ile konsantre olamıyorum sizinlerin sayesinde olabilirimm yarın sabah bildirimimi yaparım özelden mi yapıyoruz bildirimimizii
hayır buraya yazıyoruz canım.şuan deneme sürecindesin yarın kg nu not et.kurallara uyar ve istikrarlı olursan haftaya cuma listeye girebilirsin.
tatlım kadayıf hariç menün güzel, patatesle aynı gün içinde olmamıs :) bir de corba-pilav hep karbonhidrat oldugu için diyet süresince aynı öğünde yememeye dikkat edersen dha hızlı sonuc alırsın. su ve spor ne durumda?
tatlılarım bugün neler yedim neler yaptım ?
sabah - 1 kayısı
- sirkeli ballı limonlu sıcak su
- 5'li bitki çayı
kahvaltı olarak; 2 dilim kepek ekmek arasına light peynir ve salatalık ile yagsız tost
1 esmer sekerli küçk çay
ara - 5'li bitki çayı ve 1 kayısı kurusu
öğle - 200 gr yagsız tuzsuz pişirilmiş baharatlı tavuk
- 1 bardak ayran ( ketentohumu ekledim)
- 2 salatalık limonlu-tuzsuz
ara - light süt içine nescafe :) - sekersiz
aksam - azcık light süt ve 1 elma
*ilerleyen saatlerde bitki çayı içeceğim ve yatmadan ballı sirkeli limonlu sıcak su :)
su : 3,75 lt. birazdan 4 lt. olur - spor yaptığım günler cok susuyorum
spor : 57 dk. 3.200 km
bitki çayı : 1 lt.
işte böylee :) ayse kaptanımın dediklerine uyuyorum gayet iyi gidiyo masallah
bunun için ayrı bir liste lazım cnm.benim yaptığım liste tüm takımların paylaşım alanına ekleniyor.
herkes boyunu kg sunu yazsın eşleştirelim birbirene rakip olsunlar,yarışma içinde yarışma takımiçi rekabet
ben yazayım boyum 170 kg 67
bunun için ayrı bir liste lazım cnm.benim yaptığım liste tüm takımların paylaşım alanına ekleniyor.
herkes boyunu kg sunu yazsın eşleştirelim birbirene rakip olsunlar,yarışma içinde yarışma takımiçi rekabet
evet cnm ben ilk callanetics le başladım oda çok etkli kısa sürede sıkılaşma inceltme sağlıyor.çok zorlanmıştım ve 1 hafta tüm vucudum özellik bacaklarım sızlamıştı.1 haftafan sonra ağrılar geçti hareketlerde de daha az zorlanmaya başladım.1 ay sonra ilk zamanki zorlama yada yapamadığım hareket kalmadı ve + olarak platese başladım hiç zorlamadım callanneticsten sonra.ama tabi şu da var hareketi yaparken illaki ağrı ve yanma hissedeceksin o olmazsa olmazı.sana tavsiyem hareketleri belitilen sayıda yapma ilk etapta kısa kes zamanla arttır vucudun hareketi öğrenip alıştıktan sonra tam sayısında yap.
menün pek olmamış daha doğrusu kg kaybettirecek bir menü olmamış. cnm.sabah çok karıştırmışsın yumurta,patates,ekmek üçü bir arada hayli sakıncalı.emziriyorsun canın çok şey istiyor ve iştahın çok acıktır eminim ama sen emziriken kg verenler kısmından değilsin bu bakımdan şanssızsın dikkat etmen lazım biraz daha.
tamam canım bu kurallar bana uyarr hatta daha çok memnun olurumm çünkü 1 aydır diyetime tam anlamı ile konsantre olamıyorum sizinlerin sayesinde olabilirimm yarın sabah bildirimimi yaparım özelden mi yapıyoruz bildirimimizii
suyu 3 lt falan içiyorum en az sporuda 2 gün yaptım leslie ile hastalanınca şuan bıraktım bikaç gündür ama iyileşince jilian michaels e başlamayı düşünüyorumda sezaryenle doğum yaptım ya 2,5 ay önce naSıl olur bilemiyorum dikişlerde herhangi bi zorlanma olurmu diye korkuyorum ve tam 29 gün sonra en az 5 kilo vermem lazım
menün çok güzel cnm maşallah
evet cnm haklısın yaa eşim evdeyken genelde böyle oluyo daha da düzene girmem lazım diyetisyene de gidecem bakalım kan verdim dün sonuçlar çıksın da neler söyleyecek çok merak ediyorum
hosgeldin ailemize canııımmm :)
canım cok fazla hoplama zıplama karın hareketi, kardiyo egzerisizi var. o zaman sana zarar verebilir, cok hareketli ve zorlayan egzersizler. istersen pilates yap bu kadar zıplama yok en azından zarar vermez. bunu da birkaç ay gectikten sonra pilatese değişim olarak yaparsın tatlışım
ayy bunları duymak ne güzell :)
canım iyi yapmıssın diyetisyen en iyisi, profesyonel birine rastlarsan süper olur pıt diye zayıflarsın valla. ben diyetisyenle 40 günde 11 kilo vermiştim dha önce
bu arada benim boyum 1.55 sekerleriiiiiimmmm,kilom carsamba 66'ydı yarın ne cıkar bilemiorum :)
bilmiorum hiç tatlım yaayse bilir belki, ben dvd ile yapıyorum . 13 TLye almıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?