inan 1 hafta düzenli yap vucudun kuvvetlenir hemde alışkanlık kazanırsın bırakamazsın bir daha.bence yürüyüşten önce platese öncelik ver 40 dk plates yap fırsat bulunursan üstüne 15 dk yürüyüş süper ötesi olur.
çok güzel olmuş cnm bence
boylar yazılsın ama ben çok etkileyecini düşünmüyorum şuanki kg ve hedef kg birbirine yakın olsun eşler için yeterli benim hedef kg 52 mesala gülşahcım seninki kaç eğer oda yakınsa eş olma acısından bir problem yok.
profit ile azrasılam birbirlerine eş olabilirler
narsisus ve bha da ikisi eş olabilirler tabi bu benim fikrim karar sizlere kalmış kızlar
yeni gelen ve deneme süresinde olan arkadaşlarda hafta durumları değerlendirildikten sonra listeye eklenip eşleşirler
ayy hem nasıl iyi olur tam bir sıkılasma olur. ya ben de baslicam pilatese ama göbek mi yapsam selülitsavar mı aysecim ya? ikisi de mevcut hangisini ertimekten baslasam bilemiyorum :))
onu da düşünmedim değil hani gaza gelirsin diye kendime de öyle dişli bir rakip seçtim motivasyon tavan yapsın diye cnmiyi geceler ayşe benim için güzel bir eşleştirme olmuş ama benim boyum 148 birde rakibim çok dişli takımın en istikrarlı ve en istikrarsız elemanını kapıştırıyorsun stratejini tuttum belki beni biraz olsun gaza getirir
benim de hedefim 50-53 arası canım aslında 49 hayal ediyorum ama insallah :) çizelgeyi 59 yaptım, yakın olunca hırslanıyorum yaklastıkca düşürcem kiloyu :) ama nihai hedefim 50-53. gayet uygunuz aysecim hadi eş olalım :))
diğerleri uygun eşleşme olmuş bebişim ama narsisusla bha arasında hem boy hem kilo farkı var. bakalım herkes fikrini söylesin belki 3'lü- 4'lü iki-üç grup yaparız hedef koyarız. ayy gaza geldim vallahi, bu gazla önümüzdeki 10 gün kesin saglıklı beslenicem
bu aradagülşah narsi sizden özür diliyorum işim çıktı ve eve yeni geldim ya zaten kendimi zor adepte ediyorum ama büyük bir imtihan içerisindeyim üye olduğumdan beri aksilikler peşimi bırakmıyor
kuşum cok cok göbeğim yok ama eskiden pilates yaptığım dönemdeki gibi sıkı da değil. ama popom yerinde masallah :) o zaman ben selülitsavardan baslıyım en iyisi :)gülşahcım seni en rahatsız eden bilgen neresi önce hangisinden kurtulmak istiyorsun mesala ona göre başla.resimlerden gördüğüm kadarıyla öyle göbekli biri değilsin ama karar senin tabi
güldenimin son resmini gördüm aman Allahım o ne güzellik nasıl incelmiş nasıl zayıflamış.eski hali nerde şimdiki hali nerde fıstık gibi bir gençkız olmuş resmen
evet biraz kg farkı aralarında ama başka da yakın kg da olan arkadaşımız yok.yeni katılan arkadaşlarda yazsınlar bakalım kaç kglar
şekerkız ve karamelek
pehlivason ilk başat güzel paylaşım yapıyordu ama bir kaç gündür göremiyorum devam edip etmeyeceği ile ilgili bilgi verir umarım
süpersin cnm 4 arkadaşımıza yarın karar verilim o zaman takımın adına bayıldım bittim yalnız teşekkür ederiz :)o zaman şekerkız- bocum da olabilir. ikisi de iyi basladılar .
kızlar hepinize soruyorum, ilk girdiğiniz gibi şu listeye bakın birbirimizi sahiplenelim yarından itibaren baslayalım yarısmaya :)
mutlumel-ucukmavi ( aysecim biz olduk heralde dimi:) takımımızın adı da ceylin olsun ugur getirsin :)
narsisus- bha
profit - azrasılam ( gaye kabul etti, güldene de sorarız)
şekerkız-bocum-karamelek-pehlivanson deneme süresindeler, yarınki bildirimlerine göre ikişer ikişer eşleşebilirler devam eidyorlarsa
eşleşmeler tamam mıdır kızlar?
her hafta iki kişinin kilosu toplanıp diğerleriyle yarışsın , örn; mutlumel-1 ucukmavi-1,200 gr. = 2.200 gr. eger narsilerin takım 2.300 ise o kazanır. ödül belirleriz :) eşler kendi arasında hedef koyabilirler, spor beslenme gibi.
aysecim ben beslenmeyi de senin sayende düzeltiyorum süper oldu bu, pilatese de baslarsam her hafta birinciliğe oynarız :)
süpersin cnm 4 arkadaşımıza yarın karar verilim o zaman takımın adına bayıldım bittim yalnız teşekkür ederiz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lculuk-mucizenin-adi-prof-dr-koray-tekin.html güldenimin hikayesi
aa ben güldenin operasyon gecirdiğini bilmiyodum ya. gözlerim doldu okurken resmen canm benim gururumuz vallahi. keşke daha sık paylasımda bulunabilse, menülerini tatlı dilini özledim valla
günaydınnnn hemen yazayım belki sonra giremem ayşayi bekletmiyim
geen cuma not etmiştim 68.4 idi bu sabah ise 67.2 bu arada hedef kilom 55 benim
kızlar günaydııııııııııın hayırlı cumalar
bnde sizleri çok özledim 2 günüdür hastayım işten izin aldım evde yatıyordum
ayşem sözüm söz bundan sonra hep burdayım bnn
bugün kilom ise 86.8
gülşahım cnmmmm bnde seni özlediiiiim
kızlar bu senem bnm senenm olduuuu
size az daha kesinleşsin bomba haberlerim var
harikasın tatlıımkızlar günaydınnnnn
ben bu hafta inşallah listede yer alıcam.
şu an ki kilom : 80.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?