bizim kg birbirine yakın şekerim boyları boşver.senle ben yarışalım ama sonuç belli ben sana yetişemem tatlım
ama yine de olsun eş olalım biz
ayy inşallah ya cnm.senin bildiğin bi platas linki varmı cnm varsa atarmısın bana
gülşahcım ancak gelbildim aslında snaa tempolu yürüyüş için söz vermiştim ama yerine pilates yaptım 45 dk falan daha doğrusu yapmaya çalıştım ebru yaparken ben çoğu kez çok zorrr diyip seriliyorum mindere ama yinede denedim biraz bi de şuandayanlış yerlerim yanıyomesela popoyu sık iyice yanar orası diyo ben bacaklarımın ön üst kısmı yanıyo
canım yaa cok tatlısın. bildiğin yüksek sesle kahkaha attım suan da yaaa :)))) tatlım benim yine de diren diren sonunda ebrudan iyi yapcaz eminim beeen :)) hem spor yapmıssın daha ne, yürüyüş pilates farketmez hatta pilates cok cok daha iyi tabii ki
o zaman bugün için tebrik ediyorum sekercim biziiiiprofit rendavuyu kacırdı yürüyüş yaptı mı acaba :)
evet canım ben de tebrik ediyorum sözlerimizi tuttuk eee yarın için hedefimiz ne ?
bu arada aysecim ya yazı tiipimi pembe yapmaya calısıyorum olmuyo seninki nasıl hep maviiiöğretsene bana da
canım süpermiş bende 2.dvd yi indiyorum o yoktu bende sağolasın..Ebru Şallı ile Pilates (TV8 bölümleri ve DVD'ler) GÜNCELLENDİ! buradan tüm dvd lerini bulabilirsin canım ben burdanindirdim
bu arada canlarım hepimiz böyle yarısalım diyosak cumaları, ayseden bekleyemeyiz kızcagız zaten kocaman liste olusturuyo. siz yapıcaz derseniz grupları belirleyelim, ben cumaları hazırlarım o listeyi.
ayrıca aysecim suan tam takım listemiz ne yeni giren arkadaslarla, tavuklumakarna falan hiç gelmio. ben kim var kim yokuz pek anlayamaıdm daha :)
canım yürüyüş yapalım yarın 40 dk (hiç hiç 30 dk yı aşamamıştım ) ilk olur hem benim için hem de bikaç gündür yürüyüş aksıyo yine 10 da söyleriz yapıp yapmadığımızı
tamam tatlım ben bir liste hazırladım şimdi paylascam boya kiloya göre kabataslak , yarın da sekillendirirzanlayışlı arkadaşım sağol.tavuklumakarna diskalifiye olacak üzgünüm.
pehlivanson paylaşımlarını yetersiz buluyorum şuanda listeye girmeyi garantileyen 2 kişi bha ve narsisus.
yarın net liste belli olacak ama haftaya yeni arkadaşlarını durumuna göre liste yenilenecek gülşahcım..
ayşecim rica ederim ne demek 2. dvdyle iyi incelmeler inş
süpersin gülşahcımtamam tatlım ben bir liste hazırladım şimdi paylascam boya kiloya göre kabataslak , yarın da sekillendirirz
teşekkürler cnm hep birlikte inş.
platesle ilgilini soruna cvp yazmıştım okudun mu cnm
kızlar bha'nın teklifi üzerine boya-kiloya göre takım içi yarısı baslatarak hararet heyecan azim saglamak üzere kararlıysak liste hazırlıyorum o zaman :)
boya ve kiloya göre kabataslak birşeyler yazıyorum, fikri olan eklesin.
bu gruplar içinde herkes birbirine spor sartı menü bilmem ne ekleyerek birbiriyle yarısarak rekabeti arttırabilirgruplar arasında da birinci olursak süper olur tabi :)))
bir grup boyu 1.70 altı olanlar var ; mutlumel - 1.55/ 66 K ( yarın 66'dan az olsun Allahıım :)
ucuk mavi- 1.70/ 67 K. ( aysecim boy olrk uzun ama kilo olarak olabilir diye düşünyrm)
bocum - 1.55 / 63 K.
narsius - 1.62/ 68.4 K.
bir grup boyu 1.70 olan ya da kilo olarak 70- pehlivanson - 1.70 / 87 K.
BHA - 1.70 /74.4 K
Profit - boyu tam bilmiyorum 74.4 K. (kilo olarak yarıs için düşündüm)
Karamelek - ?
Azrasılam sık giremiyor ama gelirse 2.grup olabilir mesela. ben böyle listeledim kızlar, farklı bir fikri olan varsa değiştirebiliriz. herkes grubuna isim ve hedef koysun . mücadele baslasın dostluk ve zayıflık kazansınnn
ayrıca dediğim gibi, ayse her cuma listeleri yayınladıktan sonra ben de iki grubun o haftaki skorunu listelerim, kazanan grup kaçamak kazanır mesela
ilgin için teşekkür ederim canım okudum umarım ben de hepsini yapacak düzeye gelirim ve doğru kaslarım çalışır
çok güzel olmuş cnm bence
boylar yazılsın ama ben çok etkileyecini düşünmüyorum şuanki kg ve hedef kg birbirine yakın olsun eşler için yeterli benim hedef kg 52 mesala gülşahcım seninki kaç eğer oda yakınsa eş olma acısından bir problem yok.
profit ile azrasılam birbirlerine eş olabilirler
narsisus ve bha da ikisi eş olabilirler tabi bu benim fikrim karar sizlere kalmış kızlar
yeni gelen ve deneme süresinde olan arkadaşlarda hafta durumları değerlendirildikten sonra listeye eklenip eşleşirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?