Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

buda olur.
herkesin gruba karşı sorumlluluğu olur.
grubdaki kişi sayısı çok olursa daha fazla kişiye sorumlu olduğumuz için vijdan yaparız.

olur canım.
zaten eski üye ile yeni üyenin eşlemsi uygun olmaz.
çünkü yeni diyete başlayan daha kolay kilo verir.
2-3 aydır diyet yapan daha zor kilo verir.

günaydınnnn hemen yazayım belki sonra giremem ayşayi bekletmiyim
geen cuma not etmiştim 68.4 idi bu sabah ise 67.2 bu arada hedef kilom 55 benim

süper canım.
1 haftada 1.2 kg harika.
başarılarının devamını dilerim.

KIZLAR İNANILMAZ MUTLUYUUMMM TARTILDIM :)
AY YAŞASIN YAAAA. ÇARŞAMBA 66YDIM BUGÜN 65.1 CIKIYORUM RESMEN 2 GÜNDE 900 GRAM

neyse aysecim bugün 65.1 tatlım hedef 50

2 günde 900 gram harika.
neler yaptın bize de tüyo ver biraz.

harikasın tatlıım

teşekür ederim canım.
geçen cuma 81.1 dim
bu hafta : 80.5
600 gr kadar fark var ama buda yeter bana.

canım 130 kilolardan 86 ya inmen harika seni gerçekten tebrik ediyorum.
bunu düzenli diyetle mi yaptın.
neler yaptın. azıcık bizi bilgilendirirsen çok sevinirim.

kızlar harikasınız bu hafta 1. olucaz galibaaaaa :))
ayseciğim listeyi yazdıktan sonra hemen eşleşmelerin sonucunu hazırlamaya calısıcam ben de, hadi bakalım yeni uygulamamaız hepimize hayırlı olsun:)
lütfen hepimiz eşlerimizi ve bu denemeyi ciddiye alalım, eşler birbirine destek olsun ve yarışarak daha güzel kilo verelim

kızlar günaydın,
kayra yanımda durmuyor hemen yazayım
çarşamba başladığım gün 87 ydi
bu sabah 85.3

waaaoooowwwwww

2 günde 900 gram harika.
neler yaptın bize de tüyo ver biraz.

teşekür ederim canım.
geçen cuma 81.1 dim
bu hafta : 80.5
600 gr kadar fark var ama buda yeter bana.

canım 600 gr cok güzel bir sonuç ! ayda 3 kilo eder düşünsene , yani 3 ayda nerdeyse 10 kilo gitmiş olur.6'ları bile görürsün kesin. yeterki her hafta 600 gr verebilsek düzenli bebişim. şimdi bu hafta eşleştirmelerle beraber kesin dha fazla dikkat edip 1 kg verirsn :)bu arada bak sekerkızla eşleşebilirsiniz , ikiniz de güzel kilo veriyorsunuz .bugn ikinizi eş yazıyım mı ?

bu arada ben farklı birsey yapmadım tatlım isveç misveç sacmalıklarını bıraktım, aysenin dediği gibi günüme protein ekledim. saglıklı yiyorum. iki gündür ne yaptığımı yazdım hep zaten. sanırım aç kalmamak, porsiyon küçültmek( tatlı tabagında yemek yiyorum), 3 lt su içmek ve spor eklemek işin sırrı :)

günaydın kızlar hepinizi tebrik ediyorum bende 1kg artıyla nazar boncuğunuz olayım
88.00kg yim

olsun şekercim bu hafta böyle olsun am önümüzdeki hafta güldenle eşsin bak cok dikkat et bol bol spor :)

mrb arkadaslar...ben de tartıldım 62.1 cıktım...900 gr vermısım...63 ten 62.1 e...bu hafta lıstede yokum deneme surecınde oldugum ıcın...ınsallah haftaya lıstede yer alırım...kılo veren arkadasların hepsını tebrık edıyorum...

Son düzenleme:
mrb arkadaslar...ben de 63 ten 62.1 e düşmüşüm... 900 gr vermısım...bu hafta lıstede yokum deneme sürecinde oldugum ıcın...ama haftaya lısteye gırebılırım ınsallah...bu arada kılo veren arkadasların hepsını tebrık edıyorum...

nette sorun oldu o an...ıkı kere yollamıs aynı mesajı arkadaslar...kusura bakmayın...

gülşahcım tebrıkler canım...cok sevındım senın adına...sen de 900gr vermıssın...süperrr...bu basarılarının devamını dılıyorum canım...

olur canım yazabilirsin.
benim açımdan sıkıntı yokda şekerkıza bir sor istersen.
inşallah haftaya 1 kiloya yaklaşırım.

süpersinnnn tatlım gördün mü bak gidiyor kilolar oooohh

gülşahcım tebrıkler canım...cok sevındım senın adına...sen de 900gr vermıssın...süperrr...bu basarılarının devamını dılıyorum canım...

tesekkür ederim tatlışıımm hepimiz ins hep böyle giderizzz

gülşah canım...benı kımınle eslestırdın bakalım...

tatlım listeye haftaya girceksiniz o yüzden dha net birsey yok, zaten eslestirmeler kesin belli olmadıgı için aklında biri varsa hemen söyle eşleştirelim :)

kızlar günaydınnnnn
ben bu hafta inşallah listede yer alıcam.
şu an ki kilom : 80.5

cnm 2 gün neden yoktun birde gecen hafta kaç kg idin

kızlar yeni gelen arkadaşlar için yazıyorum.bu takım işi gerçekten ciddi bir iş.benim hazırladığım liste dışında bu takımların kurucu püsküt tüm takımların listesini tutuyor.diskalifiye olanlar ayrı,ger dönmek üzere ayrılanlar ayrı hepsini tek tek not ediyor listeliyor bu yüzlerce insan demek.o yüzden takıma girirken gerçekten ciddi isiniz kararlı isiniz girin ve devam edin 1-2 hafta sonra haberli yada habersiz takımı terketmek gerçekten emeğe haksızlık oluyor.

bu arada süper kglar verilmiş tebrik ederim ben regl oldum sabitim bu hafta

kızlar ben bugün iki öğünle kalıcam herhalde.
yeni kahvaltı ettim daha.
2 saat sonra da okula gidicam.
akşama yerim bir daha.
ara öğün yaparım çünkü akşama kadar acıkırım

kızlar bha gelmedi ama aksam bildirimde bulunmus muydu, bu hafta giriyodu sanki hatırlayamadım :/

evet o dün bildirmişti gülşahcım liste birazdan geliyor.ben ne demiştim sana hafat en az 1 kg garanti demiştim gördün mü demekki sen hafat 1,5 kg falan vereceksin bu şeklide beslenirsen

evet o dün bildirmişti gülşahcım liste birazdan geliyor.ben ne demiştim sana hafat en az 1 kg garanti demiştim gördün mü demekki sen hafat 1,5 kg falan vereceksin bu şeklide beslenirsen

canım sabahtan beri ayse sagolsun diyorum sana minnettarım vallahi canım ya, ne aç kalıyorum ne saglıksız besleniyorum üstelik baya baya gidiyor da yani. sen olmasan dha isveçmiş bilmem neymiş ugrasıcaktım. coooooooooooooooooooooooooooook tesekkür ederim tatlım sana gercekten sen yine benim menülerimi düzeltmeye devam et nolur :)

kızlar ben bugün iki öğünle kalıcam herhalde.
yeni kahvaltı ettim daha.
2 saat sonra da okula gidicam.
akşama yerim bir daha.
ara öğün yaparım çünkü akşama kadar acıkırım

canım olsun ben de yarım saat önce kahvaltı ettim, sen saat 2-3 gibi ara öğün yap mutlaka. dısarıda oldugun için yarım simitle 1 bardak ayran olabilir mesela canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…