Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben su ana kadar yedıklerımı yazayım...

kalkınca: 1 bardak elma sırkelı ballı ılık süt
1 bardak sıcak su

kahvaltı: 1 dılım cavdar ekmegı
peynır
zeytın
cok az olmak kaydıyla sucuklu yumurta

annemle konusuyordum o sıra...hay Allah su yazagıma süt yazmısım... :)))

canım suana kadar gayet güzel, sıcak su yine harika :) sucuklu yumurta olmamıs ama gün içinde dengelersin, sucuğun bir dilimi bile aşırı yağlı ve kalorili. ama dayanması zor gercekten :)

**8.takım 244.ETAP*

AzRASILAM ( 89 / 86,8/2,2/ 2,47% )
UcukMavi ( 67 / 67,0 / 0,0 /0,00)
doğa1985 (62,8 )geri dönmek üzere ayrıldı
profit (87,0 / 88,0 /-1,0 /-1,14%)
tavuklumakarna (59,8)diskalifiye
narsisus (68,4/ 67,2 /1,2 / 1,75 %)yeni üye hedef kg 55
bha (74,5 / 74,4 / 0,1 / 0,13% )yeni üye hedef kg 60
pehlivanson (81,3 / 80,5/ 0,8/ 0,98%)yeni üye hedef kg70
mutlumel (65,2 / 65,1 / 0,1/ 0,01) eski üye 232.etapta ayrılmıştı kgsu 12 ye bölündü
Ortalama Yüzde: % 0,46

Son düzenleme:
kızlar ayse listeleri hazırlarken ben de eşleştirmelerimize son halini verdim. tabii ki listeden sonra değişmek isteyen değişebilir

mutlemel- ucukmavi
sekerkız-pehlivanson
azrasılan-profit
narsisus- bha
bocum- karamelek ( kilolarınız neredeyse aynı, 1 kg fark var sadece :)

aysenin listesi ile bu haftanın 1.si belli olcak bakalım :)

pehlivansonun hedef kg araken geçmişte başlangıç kgsunu 81,3 yazmış ilk takıma yazdığında bende 81,3 olarak kaydettim listeye hedef kg çok kısa aslında 70 kg ya düşmene 5 kg var 5 kg sonra takımdan mezun olacaksın 67 yada 65 olsaydı bari cnm

sucuklu yumurta ile bende bişey söyleyeyim haftada 1 yada 2 kez ekmeksiz olmak ve abartmamak şartıyla kahvaltıda yenebilir.

ellerine saglık tatlım, gayet iyiyiz önümüzdeki hafta cok dha iyi olucaz insallah :)

yemesem olurdu tabıı sucuklu yumurtayı ama kokusuna dayanamadım...tadımlık aldım bıraz 1 dılım cavdarın ıcıne koydum...yoksa ıcımde kalırdı...bana kalsa hıc pısırmem boyle zararlı seylerı ama annem kardesım ıstıyo dıye yapıyor...maalesef evde tek dıyet yapan benım...

8.Takım Eş Yarışmaları 1.Hafta Sonuçları :)

mutlumel (100 gr.) - ucukmavı (sabit) = 100 gr.
azrasılam (2.200g) - profit (-1) = 1.200 gr.
narsisus (1.200g) - bha (100 g) = 1.300.gr
şekerkız (1.700g) - pehlivanson(800g)= 2.500 gr.
bocum (900 gr) - karamelek (yeni) = 900 gr.

arkadaşlar eski yeni hepimizi listeye aldım.
sonuç bu haftanın 1.leri toplamda 2.500. gr ile şekerkız ve pehlivanson

olsun tatlımkısa zaman sonra ede diyete ihtiyacı olmayan tek kişi sen olucaksın bu arada bak haftada bir iki kez yenebiliyormus :)

seninde ellerine sağlık cnm tebrikler kızlar..

olsun tatlımkısa zaman sonra ede diyete ihtiyacı olmayan tek kişi sen olucaksın bu arada bak haftada bir iki kez yenebiliyormus :)

ınsallah canım...ınan o gunlerı ıple cekıyorum...dıyete ıhtıyacı olmayan bırı olacagım yakında...cevremdekıler nasıl verdıgımı merak edecekler...

arkadaslar...haa gayret...haftaya takımımızın bırıncı olması ıcın işi sıkı tutalım...haftaya yenıler olarak bız de lısteye gırecez ınsallah...basarının tadına takımcak bakalım :)))

yaşasın haftanın birincisi bizmiyiz.
yaşasııııınnnnnnnnn
şekerkız haftaya da birinciliğimizi kaptırmayalım.

ınsallah canım...ınan o gunlerı ıple cekıyorum...dıyete ıhtıyacı olmayan bırı olacagım yakında...cevremdekıler nasıl verdıgımı merak edecekler...

aynı duygulardayım canım, özelikle diyete baslamama sebep olan duydugum birkaç yorumun cevabını en kısa zamanda yeni görüntümle vermeyi düşünüyorum

olabilir canım
iyi fikir

tatlım sekerkız ile birlikte haftanın birincisisiniz :) tebrik ederiiiiizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…