olsun canııım haftaya kesin takımcak 1.yiz :)
aynı duygulardayım canım, özelikle diyete baslamama sebep olan duydugum birkaç yorumun cevabını en kısa zamanda yeni görüntümle vermeyi düşünüyorum
tatlım sekerkız ile birlikte haftanın birincisisiniz :) tebrik ederiiiiizzzzz
canım inşallah birinci olucaz haftaya takımcak.
herkesi bu konudan hafta içi motive edelim.
sık sık kilo kontrolü yapalım hafta içi bence.
önde gidenleri uyaralım.bence salı veya çarşamba kilo kontrolü yapalım.
önde gidenlere bir uyarı olur.
tatlımmm bence diyetin en büyük düşmanı sık tartılmak. bunu diyetisyenlerde özellikle söylüyor, ben de aaaa zayıflıyorum diyip sık tartılmaya basladıgım için bozulan rejimlerimden biliyorum. mesela aa bak bunu yedim aynı kilodayım biraz dha yiyim diyebilirisn y ada bütün gün aç kaldım yine aynı kilodayım diyip motivasyon kayberek yine yiyebilrisin. o yüzden en güzeli haftada bir tartılmak, ben de cok dayanamazsam salı tartılıyorum. sen de öyle yap , en az dört gün olsun arada. tartıyı saklıyorum ben , sen de sakla :) cuma günü bir haftalık verdigin kiloyu görmek cok dha güzel oluyo
Ebru Şallı ile Pilates (TV8 bölümleri ve DVD'ler) GÜNCELLENDİ! buradan tüm dvd lerini bulabilirsin canım ben burdanindirdim
kızlar bha'nın teklifi üzerine boya-kiloya göre takım içi yarısı baslatarak hararet heyecan azim saglamak üzere kararlıysak liste hazırlıyorum o zaman :)
boya ve kiloya göre kabataslak birşeyler yazıyorum, fikri olan eklesin.
bu gruplar içinde herkes birbirine spor sartı menü bilmem ne ekleyerek birbiriyle yarısarak rekabeti arttırabilirgruplar arasında da birinci olursak süper olur tabi :)))
bir grup boyu 1.70 altı olanlar var ; mutlumel - 1.55/ 66 K ( yarın 66'dan az olsun Allahıım :)
ucuk mavi- 1.70/ 67 K. ( aysecim boy olrk uzun ama kilo olarak olabilir diye düşünyrm)
bocum - 1.55 / 63 K.
narsius - 1.62/ 68.4 K.
bir grup boyu 1.70 olan ya da kilo olarak 70- pehlivanson - 1.70 / 87 K.
BHA - 1.70 /74.4 K
Profit - boyu tam bilmiyorum 74.4 K. (kilo olarak yarıs için düşündüm)
Karamelek - ?
Azrasılam sık giremiyor ama gelirse 2.grup olabilir mesela. ben böyle listeledim kızlar, farklı bir fikri olan varsa değiştirebiliriz. herkes grubuna isim ve hedef koysun . mücadele baslasın dostluk ve zayıflık kazansınnn
ayrıca dediğim gibi, ayse her cuma listeleri yayınladıktan sonra ben de iki grubun o haftaki skorunu listelerim, kazanan grup kaçamak kazanır mesela
tatlım bu haftaki sonuclandı, pehlinson ve sekerkız birinci oldu, ikinci sayfada görmüşsündür :) seni bu hafta karamelekle eşleştirdim o da 63 kiloymus siz en zayıflarımızsınız :) yeni arkadasımız ama bugün paylasımda bulunmadı, girerse yeni uygulamadan haberi olucak.cnm çok güzel olmuş bilgileri eksik olan arkadaşlarda tamamlarsa daha iyi olur ellerine sağlık
yeşil çayımı içiyorum su an...bırazdan da yoğurdumu yıyecegım içine de nane ve keten tohumu atacagım...
olsun bebişim, bugün dolstıysan o da harekettir. uyumadan önce yataktayken 30 kez karın kaslarını sık bırak yattıgın yerden seni affedicez :)
kuşum cok cok göbeğim yok ama eskiden pilates yaptığım dönemdeki gibi sıkı da değil. ama popom yerinde masallah :) o zaman ben selülitsavardan baslıyım en iyisi :)
gülden harika yaaa :) ben de bayıldım walla gecen gün gördüm mj atıcaktım kaldı öyle. ben gittiğimde 106 falandı sanırım şok oldum 80leri görünce, ne yaptı da verdi gelse de anlatsa azcık :)
gülden kim kızlar bende fotolarına bakabilirmiyim çok merak ettim cnm bide senin fotolarını göremiyorum ben eklisin bende ama neden acaba
bu arada bugün hiç spor yapasım yok kızlar, sanırım kilo verdiğmi öğrenmenin rehaveti. tartılmak ne kötü :) ama aksam narsi'ye en az 40 dk ve en az 3 km yüricez diye söz verdiğim için kendimi koltuktan kazıyarak koşu bandına atıyorum. sözümü tutmamıs olmıyım:)
öptüm sizi, 1 saat snra falan gelicem yine
tatlım gülden adı azrasılam olan takım arkadasımız, kadınlar kulübünde fotoğrafı yok, facebooktan görmüştü ayse. ben de buraya fotograf eklemedim tatlım ondan görmüyorsun :)
**8.takım 244.ETAP*
AzRASILAM ( 89 / 86,8/2,2/ 2,47% )
UcukMavi ( 67 / 67,0 / 0,0 /0,00)
doğa1985 (62,8 )geri dönmek üzere ayrıldı
profit (87,0 / 88,0 /-1,0 /-1,14%)
tavuklumakarna (59,8)diskalifiye
narsisus (68,4/ 67,2 /1,2 / 1,75 %)yeni üye hedef kg 55
bha (74,5 / 74,4 / 0,1 / 0,13% )yeni üye hedef kg 60
pehlivanson (81,3 / 80,5/ 0,8/ 0,98%)yeni üye hedef kg70
mutlumel (65,2 / 65,1 / 0,1/ 0,01) eski üye 232.etapta ayrılmıştı kgsu 12 ye bölündü
Ortalama Yüzde: % 0,46
bha cnm ben bikmiyorum çizelgenin nasıl yapıldığını
kg vermiş olmakta ben de tam tersi hırs yapıyor daha çok spor yapıyorum gülşahcım.mutlaka yap sporu gelinliğini düşün
hımm anladım cnm ayşe göbek yok sende fazla deyince bakayım dedimde göremedim ondan cnm bu arada birbirimizi faceden de eklesek ne güzel olur bence herkese de uyarsa tabi
cnm beni karamelekle eşleştirmişsin ya baktım ama 2 günlük mesajlarda göremedim kilosu ve boyu kaç acaba
tamam cnm mutlumel biliyordu sanırım girince yardımcı olur herhalde
tatlım oflaya puflaya koşu bandına cıkarken mesjnı gördüm gelinliği düşünüp düşünüp koştum-yürüdüm 45 dk koşu bandında kalmayı basardım :) dusumu da aldım şimdi de bir şekersiz kahve içicem ara öğün olarak
tatlım özelden mj atıyorum sana fcebooktan ekleyebilirsin beni :)
tatlım sen karamelekle değil, son durumda narsiusla eşsin. bu haftanın sonuçlarına bakarsan görürsün bebişim, hatta toplamda 1.300 kg ile bu haftanın ikincisi oldunuz :)
ben hazırlarım şimdi tatlılarım, sana da yapıyım mı aysecim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?