Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olsun canııım haftaya kesin takımcak 1.yiz :)

canım inşallah birinci olucaz haftaya takımcak.
herkesi bu konudan hafta içi motive edelim.
sık sık kilo kontrolü yapalım hafta içi bence.
önde gidenleri uyaralım.bence salı veya çarşamba kilo kontrolü yapalım.
önde gidenlere bir uyarı olur.

bende aynısı canım.
duyduğum lafları bende bu şekilde cevabını vermeyi düşünüyorum.
en önemlisi bir mağazaya gittiğimde bu bana ufak gelir demek istemiyorum.
bu bana olur demek istiyorum

tatlımmm bence diyetin en büyük düşmanı sık tartılmak. bunu diyetisyenlerde özellikle söylüyor, ben de aaaa zayıflıyorum diyip sık tartılmaya basladıgım için bozulan rejimlerimden biliyorum. mesela aa bak bunu yedim aynı kilodayım biraz dha yiyim diyebilirisn y ada bütün gün aç kaldım yine aynı kilodayım diyip motivasyon kayberek yine yiyebilrisin. o yüzden en güzeli haftada bir tartılmak, ben de cok dayanamazsam salı tartılıyorum. sen de öyle yap , en az dört gün olsun arada. tartıyı saklıyorum ben , sen de sakla :) cuma günü bir haftalık verdigin kiloyu görmek cok dha güzel oluyo

haklısın gülsahcım...sık tartılmak bende de olumsuz etkı yapıyor...1 hafta da bekleyemıyorum acıkcası...uzun gelıyo bana 1 hafta...o nedenle hafta ortasında bır gun daha tartılmak mantıklı gelıyo bana...

cnm çok güzel olmuş bilgileri eksik olan arkadaşlarda tamamlarsa daha iyi olur ellerine sağlık

cnm çok güzel olmuş bilgileri eksik olan arkadaşlarda tamamlarsa daha iyi olur ellerine sağlık
tatlım bu haftaki sonuclandı, pehlinson ve sekerkız birinci oldu, ikinci sayfada görmüşsündür :) seni bu hafta karamelekle eşleştirdim o da 63 kiloymus siz en zayıflarımızsınız :) yeni arkadasımız ama bugün paylasımda bulunmadı, girerse yeni uygulamadan haberi olucak.
bu eşleştirmelerde eşler birbribne cok ciddi kurallar koyup yarısırsa cok güzel olur. mesela 'bak canım yarın kesin yarım saat yürüyüş yapıcaz hiç kaçısı yok' gibi :) biraz gayretle önümüzdeki haftanın grup birincisiyiz kesinn

yeşil çayımı içiyorum su an...bırazdan da yoğurdumu yıyecegım içine de nane ve keten tohumu atacagım...

afiyet olsun ttlım, süper

gülden kim kızlar bende fotolarına bakabilirmiyim çok merak ettim cnm bide senin fotolarını göremiyorum ben eklisin bende ama neden acaba

gülden kim kızlar bende fotolarına bakabilirmiyim çok merak ettim cnm bide senin fotolarını göremiyorum ben eklisin bende ama neden acaba

tatlım gülden adı azrasılam olan takım arkadasımız, kadınlar kulübünde fotoğrafı yok, facebooktan görmüştü ayse. ben de buraya fotograf eklemedim tatlım ondan görmüyorsun :)

bu arada bugün hiç spor yapasım yok kızlar, sanırım kilo verdiğmi öğrenmenin rehaveti. tartılmak ne kötü :) ama aksam narsi'ye en az 40 dk ve en az 3 km yüricez diye söz verdiğim için kendimi koltuktan kazıyarak koşu bandına atıyorum. sözümü tutmamıs olmıyım:)
öptüm sizi, 1 saat snra falan gelicem yine

kg vermiş olmakta ben de tam tersi hırs yapıyor daha çok spor yapıyorum gülşahcım.mutlaka yap sporu gelinliğini düşün

tatlım gülden adı azrasılam olan takım arkadasımız, kadınlar kulübünde fotoğrafı yok, facebooktan görmüştü ayse. ben de buraya fotograf eklemedim tatlım ondan görmüyorsun :)

hımm anladım cnm ayşe göbek yok sende fazla deyince bakayım dedimde göremedim ondan cnm bu arada birbirimizi faceden de eklesek ne güzel olur bence herkese de uyarsa tabi

ellerine sağlık cnm benimm

kg vermiş olmakta ben de tam tersi hırs yapıyor daha çok spor yapıyorum gülşahcım.mutlaka yap sporu gelinliğini düşün

tatlım oflaya puflaya koşu bandına cıkarken mesjnı gördüm gelinliği düşünüp düşünüp koştum-yürüdüm 45 dk koşu bandında kalmayı basardım :) dusumu da aldım şimdi de bir şekersiz kahve içicem ara öğün olarak

hımm anladım cnm ayşe göbek yok sende fazla deyince bakayım dedimde göremedim ondan cnm bu arada birbirimizi faceden de eklesek ne güzel olur bence herkese de uyarsa tabi

tatlım özelden mj atıyorum sana fcebooktan ekleyebilirsin beni :)

cnm beni karamelekle eşleştirmişsin ya baktım ama 2 günlük mesajlarda göremedim kilosu ve boyu kaç acaba

tatlım sen karamelekle değil, son durumda narsiusla eşsin. bu haftanın sonuçlarına bakarsan görürsün bebişim, hatta toplamda 1.300 kg ile bu haftanın ikincisi oldunuz :)

bha cnm ben bikmiyorum çizelgenin nasıl yapıldığını

ben hazırlarım şimdi tatlılarım, sana da yapıyım mı aysecim ?

çok sağol cnm tamam ekliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…