çok sağol cnm tamam ekliyorum cnm
tatlım 170e göre yapmıstım ama kopyalarken aynı koyalamısım heralde :)
seninki şöyle;
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrUE2YE/weight.png
kolay ve etkili ikisi bir arada zor en etkili egzersiz plates evde yapılacak en kolay sporda leslie bana göre canımbirde ben hiç spor yapamıyorum kızlar,
çok yorgun oluyorum kayrayla zaten
ne bileyim kolay ve etkili ne yapabilirim
tavsiyesi olan varmı?
mekik bile çekemedim aslında televizyon seyrederken bile çekilebilir beş dakka
üşengeçim galiba ben
birde faceden ekleyelim bencede birbirimizi iyi olur
tatlım 170e göre yapmıstım ama kopyalarken aynı koyalamısım heralde :)
seninki şöyle;
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrUE2YE/weight.png
kolay ve etkili ikisi bir arada zor en etkili egzersiz plates evde yapılacak en kolay sporda leslie bana göre canım
birde ben hiç spor yapamıyorum kızlar,
çok yorgun oluyorum kayrayla zaten
ne bileyim kolay ve etkili ne yapabilirim
tavsiyesi olan varmı?
mekik bile çekemedim aslında televizyon seyrederken bile çekilebilir beş dakka
üşengeçim galiba ben
birde faceden ekleyelim bencede birbirimizi iyi olur
bha gönderdim canım
lesliye bir bakayım sağol ayşecim
ben de corbamı ıctım...sekersız cay ıctım 2 bardak...bugunluk kapattım yeme olayını...sadece bıtkı cayı ve sıcak suya ıznım var...yemeyı erken saatte bıtırırsem cok rahat edıyorum sonrasında...dun aksam canım tatlı cekıyordu...1 bardak yarım yaglı sütü ısıttım....ıcıne de tarcın attım...super oldu...sankı salep gıbı oldu...tabııı sekersız...tarcın metabolızmayı da hızlandırıyor...ayrıca kan sekerını de dengelıyor...bundan sonra tatlı ısteklerımı boyle gecıstırmeyı dusunuyorum...aksam bır krız gecırırsem yıne aynısını yapabılırım...
kızlar 3. olmuşuz.azrasılamda bireyselde 3. olmuş tebrik ederim kızlar...
gönderdim cnm arkadaşlık isteği cnm bide bide bu çizegeyi seninki gibi yaparmısın rica etsem yani başlangıç kilosu 76 şuan 74.4 hedef 60 olarak cnm çok şey istiyorum ama kusura bakma
merhaba kızlar, nasılsınız?
oku oku bitiremedim kaç sayfa geçmiş maşallah çenenize :)
şimdi birincimi olduk çok duygulandımben bu hırsla inşallah haftaya daha iyi sonuçlarla gelirim
pehlivanson senide tebrik ederim arkadaşım
yeni gelen karamelek arkadaşımızada hoşgeldin diyorum
sabah yediklerimi yazayım
sirkeli su ( çocuğu tuvalete kaldırmak için kalktığımda 5-6 gibi içtim, kim yazmıştı onu, böyle yapıcam bundan sonra teşekkürler)
sabah şekersiz neskafe bir dilim salçalı ekmek, 2 dilim kaşar
ara bir kupa yeşil çay
öğle bir tabak kıymalı kapuska yemeği yarım dilim ekmek
az öncede bir kupa daha yeşil çay içtim
akşama mercimek çorbası yapıcam yanına düşünüyorum ne yapsam diye
ben de corbamı ıctım...sekersız cay ıctım 2 bardak...bugunluk kapattım yeme olayını...sadece bıtkı cayı ve sıcak suya ıznım var...yemeyı erken saatte bıtırırsem cok rahat edıyorum sonrasında...dun aksam canım tatlı cekıyordu...1 bardak yarım yaglı sütü ısıttım....ıcıne de tarcın attım...super oldu...sankı salep gıbı oldu...tabııı sekersız...tarcın metabolızmayı da hızlandırıyor...ayrıca kan sekerını de dengelıyor...bundan sonra tatlı ısteklerımı boyle gecıstırmeyı dusunuyorum...aksam bır krız gecırırsem yıne aynısını yapabılırım...
canım ohhh ne guzel kosunu da yaptın...en ıyısını yapıyorsun...ben de yurumek ıstıyorum ama havalar sagolsun kotu gıdıyor...sakın üşenme sporu...gelınlık sana yeterlı gazı verır zaten :)
kızlar 3. olmuşuz.azrasılamda bireyselde 3. olmuş tebrik ederim kızlar...
Komsu bizdeydi ara öğünü kacırdım canlarım şimdi aksam yemeği olarak; 2 elma yicem. 1 saat sonra da sütlü kahve içicem. süt hakkımı şimdiden harcamak istemiyorum canım kahve istiyo gece sonra :)
yaparım kuşum ip üzerinde koşan kız mı yapıyım :)
canım menün cok güzelll, gece de bozmazsan haftaya birincisin yine :)
cANIM harikasın aynen böyle devam et
ay valla öyle tatlım ya gelinlik hayaliyle kos gülşah kos diyorum kendime :)
SÜPERİİİZZZZZZZZZ HAYDİ KIZLAR BİRİNCİLİĞEEEE ERİSİN GÖBİŞLER POPOLARRR EN GÜZEL 8.TAKIM KIZLARI OHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?