Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar, nasılsınız?
oku oku bitiremedim kaç sayfa geçmiş maşallah çenenize :)
şimdi birincimi olduk çok duygulandım ben bu hırsla inşallah haftaya daha iyi sonuçlarla gelirim
pehlivanson senide tebrik ederim arkadaşım
yeni gelen karamelek arkadaşımızada hoşgeldin diyorum

sabah yediklerimi yazayım
sirkeli su ( çocuğu tuvalete kaldırmak için kalktığımda 5-6 gibi içtim, kim yazmıştı onu, böyle yapıcam bundan sonra teşekkürler)
sabah şekersiz neskafe bir dilim salçalı ekmek, 2 dilim kaşar
ara bir kupa yeşil çay
öğle bir tabak kıymalı kapuska yemeği yarım dilim ekmek

az öncede bir kupa daha yeşil çay içtim

akşama mercimek çorbası yapıcam yanına düşünüyorum ne yapsam diye

birde ben hiç spor yapamıyorum kızlar,
çok yorgun oluyorum kayrayla zaten
ne bileyim kolay ve etkili ne yapabilirim
tavsiyesi olan varmı?
mekik bile çekemedim aslında televizyon seyrederken bile çekilebilir beş dakka
üşengeçim galiba ben
birde faceden ekleyelim bencede birbirimizi iyi olur

ben de corbamı ıctım...sekersız cay ıctım 2 bardak...bugunluk kapattım yeme olayını...sadece bıtkı cayı ve sıcak suya ıznım var...yemeyı erken saatte bıtırırsem cok rahat edıyorum sonrasında...dun aksam canım tatlı cekıyordu...1 bardak yarım yaglı sütü ısıttım....ıcıne de tarcın attım...super oldu...sankı salep gıbı oldu...tabııı sekersız...tarcın metabolızmayı da hızlandırıyor...ayrıca kan sekerını de dengelıyor...bundan sonra tatlı ısteklerımı boyle gecıstırmeyı dusunuyorum...aksam bır krız gecırırsem yıne aynısını yapabılırım...

kolay ve etkili ikisi bir arada zor en etkili egzersiz plates evde yapılacak en kolay sporda leslie bana göre canım

kolay ve etkili ikisi bir arada zor en etkili egzersiz plates evde yapılacak en kolay sporda leslie bana göre canım

cnm bende evden çıkamıyorum diye leslie ye başlamıştım 2 gün yaptım ama ertesi günü hiçbiyerimde ağrı falan olmayınca dedim herhalde hiç işe yaramayacak bu bide hastalanınca halim kalmadı şuan da sen denedinmi leslie yi etkisi oldumu sende

evet cnm adın soyadın ne ben göndereyim sana istek

iyi akşamlar bocum sütü yarım yağlı içme aslında dozunu ayarlayabilsek süt yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağların erimesinde çok etkili biz karnımızı yeterince doyurup üzerine süt yoğurt yersek kg yapar ama az miktarda yemek yiyip süt ve yoğurt yersek kg vermemizde etkili olur yani çivi çiviyi söker mantığıyla sağlıklı yağlarla sağlıksız yağları eritmek için doğru ve tam yağlı gıdalar tüketmeliyiz

Komsu bizdeydi ara öğünü kacırdım canlarım şimdi aksam yemeği olarak; 2 elma yicem. 1 saat sonra da sütlü kahve içicem. süt hakkımı şimdiden harcamak istemiyorum canım kahve istiyo gece sonra :)

gönderdim cnm arkadaşlık isteği cnm bide bide bu çizegeyi seninki gibi yaparmısın rica etsem yani başlangıç kilosu 76 şuan 74.4 hedef 60 olarak cnm çok şey istiyorum ama kusura bakma

yaparım kuşum ip üzerinde koşan kız mı yapıyım :)

canım menün cok güzelll, gece de bozmazsan haftaya birincisin yine :)

cANIM harikasın aynen böyle devam et

canım ohhh ne guzel kosunu da yaptın...en ıyısını yapıyorsun...ben de yurumek ıstıyorum ama havalar sagolsun kotu gıdıyor...sakın üşenme sporu...gelınlık sana yeterlı gazı verır zaten :)

ay valla öyle tatlım ya gelinlik hayaliyle kos gülşah kos diyorum kendime :)

kızlar 3. olmuşuz.azrasılamda bireyselde 3. olmuş tebrik ederim kızlar...

SÜPERİİİZZZZZZZZZ HAYDİ KIZLAR BİRİNCİLİĞEEEE ERİSİN GÖBİŞLER POPOLARRR EN GÜZEL 8.TAKIM KIZLARI OHHHH

evet cnm öyle yap kız esmer olsun

sevgili takım arkadaslrım, sevgili eş-takımdaşım aysecim :) bu saatten sonra sadece bitki çayı içmeyi düşündüğüm için menümü veriyorum şekerlerim;

sabah - ılık ballı limonlu sirkeli su ile başladım
- 1 beşi bir yerde bitki çayı
- 2 dilim kepek ekmek, az light peynir ve 1 salatalık ile yagsız tuzsuz tost
- 1 bardak sekersiz cay

ara - 1 bitki çayı

öğle - 1 bardak keten tohumlu ayran ( metabolizmam ucuyor, lavabodan cıkamıyorum :))
- 200 gr. yagsız tuzsuz baharatlı tavuk eti
- 2 havuc, 1 domates ve 1 salatalık ile yapılmıs salata. tuzsuz-yagsız sadece limonlu

ara - 1 kuru kayısı

aksam - 2 yeşil küçük elma
- 1 bardak light süt

SU : 3lt.

BİTKİ ÇAYI : 1 lt.

SPOR : 45 dk. hafif tempolu, arada koşaraktan yürüyüş :) 2.144 km.
bir de öğle yemeğinden sonra midemi rahatsız hissettim 35 kez kardiyo hareketlerindeki gibi zıpladım 3-5 egzersiz yaptım :)

bugunüm kazasız belasız geçti, en kötü günüm böyle olsun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…