merhaba kızlar, nasılsınız?
oku oku bitiremedim kaç sayfa geçmiş maşallah çenenize :)
şimdi birincimi olduk çok duygulandımben bu hırsla inşallah haftaya daha iyi sonuçlarla gelirim
pehlivanson senide tebrik ederim arkadaşım
yeni gelen karamelek arkadaşımızada hoşgeldin diyorum
sabah yediklerimi yazayım
sirkeli su ( çocuğu tuvalete kaldırmak için kalktığımda 5-6 gibi içtim, kim yazmıştı onu, böyle yapıcam bundan sonra teşekkürler)
sabah şekersiz neskafe bir dilim salçalı ekmek, 2 dilim kaşar
ara bir kupa yeşil çay
öğle bir tabak kıymalı kapuska yemeği yarım dilim ekmek
az öncede bir kupa daha yeşil çay içtim
akşama mercimek çorbası yapıcam yanına düşünüyorum ne yapsam diye
harikasın canımben de corbamı ıctım...sekersız cay ıctım 2 bardak...bugunluk kapattım yeme olayını...sadece bıtkı cayı ve sıcak suya ıznım var...yemeyı erken saatte bıtırırsem cok rahat edıyorum sonrasında...dun aksam canım tatlı cekıyordu...1 bardak yarım yaglı sütü ısıttım....ıcıne de tarcın attım...super oldu...sankı salep gıbı oldu...tabııı sekersız...tarcın metabolızmayı da hızlandırıyor...ayrıca kan sekerını de dengelıyor...bundan sonra tatlı ısteklerımı boyle gecıstırmeyı dusunuyorum...aksam bır krız gecırırsem yıne aynısını yapabılırım...
cnm bende evden çıkamıyorum diye leslie ye başlamıştım 2 gün yaptım ama ertesi günü hiçbiyerimde ağrı falan olmayınca dedim herhalde hiç işe yaramayacak bu bide hastalanınca halim kalmadı şuan da sen denedinmi leslie yi etkisi oldumu sende
menün güzel cnm bence sen çorba ve salatayla kapat akşamı yeterli
harikasın canım
leslie bana da hafif geldi ama faydasını gören pek çok kişi var senin için ideal bence en azında kalori harcıyorsun
cnm çooook çokk sağol
benim menüm
sabah
3dilim kızarmış ekmek
peynir
domates,salçalı sos
3 tane küçük bisküvi
öğlen
1 havuç
akşamüstü
2 parça tavuk,salata,yoğurt ve zero
rica ederim tatlım ugur getirsin sana :)
zero seni acıktırıcak gece gece birseyler yemek isticeksin:) ben önceki hafta içtim ve 1 saat sonra bir kocaman burger menü yemek isterken buldum kendimi :) genel olarak güzel bugün tatlım hafif olmus, pilates ne alemde? bak ceylin annem spor yapsa da sırtına cıkıp zorlastırsam bu hafta bizim takım birinci olsa diyo :)
platsesi yazmayı unutmuşum her akşam yapıyorum 1 saat yani haftanın 5 günü yapacağım bugün 4 yapışım olacak inan etkisini şimdiden hissediyorum bu kadar olur
1 saat platesimi yaptım geldim 2 lt de su içtim bugün
iyi akşamlar kızlar
aç karnına sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda yağsız küçük tost
1 fincan bitki çayı
3-4 çatal acılı ezme
ara
1,5 bardak süt
akşam
hamsi
salata
közlenmiş patlıcan salatası
1 bardak şalgam
ara
1 fincan bitfi çayı
kestane
biraz çerez
merhaba kızlar bugün ilkpaylaşımım ve bugün benim doğumgünüm
hemen menümü yazayımm
sabah
2 dilim beyaz ekmek(tahıllı ekmeğim kalmamıştı)
4 yeşil zeytin
1 haş. yumurta
1 kk peynir
domates
1 sade türkkahvesi
1 elma
5 yk pırasa
3 yk bulgur pilavı
ara yok
1 tabak yüzükçorbası(mantıdan yapılıyor ama haşlandıkdan sonra salçalı sos yapılıyo bizim buraların düğün yemeği)
1 dilim doğumgünü pastammmdan
menün güzelmiş yalnız öğle yemeğin yok 3+3 beslenmek endoğrusu canm akşam kestane ve çerezi azyemişsindir umarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?