Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün güzel cnm bence sen çorba ve salatayla kapat akşamı yeterli
harikasın canım

leslie bana da hafif geldi ama faydasını gören pek çok kişi var senin için ideal bence en azında kalori harcıyorsun

benim menüm

sabah
3dilim kızarmış ekmek
peynir
domates,salçalı sos
3 tane küçük bisküvi

öğlen
1 havuç
akşamüstü
2 parça tavuk,salata,yoğurt ve zero

cnm çooook çokk sağol

rica ederim tatlım ugur getirsin sana :)

benim menüm

sabah
3dilim kızarmış ekmek
peynir
domates,salçalı sos
3 tane küçük bisküvi

öğlen
1 havuç
akşamüstü
2 parça tavuk,salata,yoğurt ve zero

zero seni acıktırıcak gece gece birseyler yemek isticeksin:) ben önceki hafta içtim ve 1 saat sonra bir kocaman burger menü yemek isterken buldum kendimi :) genel olarak güzel bugün tatlım hafif olmus, pilates ne alemde? bak ceylin annem spor yapsa da sırtına cıkıp zorlastırsam bu hafta bizim takım birinci olsa diyo :)

platsesi yazmayı unutmuşum her akşam yapıyorum 1 saat yani haftanın 5 günü yapacağım bugün 4 yapışım olacak inan etkisini şimdiden hissediyorum bu kadar olur

Son düzenleme:
pilates yapan arkadaslara cok ozeniyorum...ben 55 kilo olduktan sonra pilatese baslamayi dusunuyorum...vucudumu toparlamasi icin ve de inceltip sikilastirsin diye...su 7 kilomu yuruyusle falan verebilirsem hayirlisiyla...

iyi akşamlar kızlar

aç karnına sirkeli suyumu içtim
kahvaltıda yağsız küçük tost
1 fincan bitki çayı
3-4 çatal acılı ezme

ara
1,5 bardak süt

akşam
hamsi
salata
közlenmiş patlıcan salatası
1 bardak şalgam

ara
1 fincan bitfi çayı
kestane
biraz çerez

merhaba kızlar bugün ilkpaylaşımım ve bugün benim doğumgünüm
hemen menümü yazayımm
sabah
2 dilim beyaz ekmek(tahıllı ekmeğim kalmamıştı)
4 yeşil zeytin
1 haş. yumurta
1 kk peynir
domates

1 sade türkkahvesi
1 elma

5 yk pırasa
3 yk bulgur pilavı

ara yok

1 tabak yüzükçorbası(mantıdan yapılıyor ama haşlandıkdan sonra salçalı sos yapılıyo bizim buraların düğün yemeği)

1 dilim doğumgünü pastammmdan

menün güzelmiş yalnız öğle yemeğin yok 3+3 beslenmek endoğrusu canm akşam kestane ve çerezi azyemişsindir umarım:)

cnm nerelisin sen bizim oradada düğün yemeği odur

menün güzelmiş yalnız öğle yemeğin yok 3+3 beslenmek endoğrusu canm akşam kestane ve çerezi azyemişsindir umarım:)

valla çok az yedim 5-6 tane fındık 2 tane badem yedim.cnm mecburen 2 öğün yapabiliyorum ben bebeğim var 2,5 aylık geceleri geç yatıyo ondan öğlen gibi uyanıyoruz o saatte kahvaltı yapıncada öğle yemeği güme gidiyor malesef

menüleriniz harika kızlar, süpersiniz
benim akşmamım
bir kaseden az mercimek çorbası
çok az makarna (yağsız ayırdım kendime) yoğurt
şekersiz türk kahvesi
bir kase puding

gecede sirkeli suyumu içer yatarım

kızlar tatlı kaşığıyla yiyince daha az yemekle doyduğumu farkettim deneyin derim
az az yemeye çalışırken doyuyor insan

oğlum çok hastalandı bugün canım da çok sıkkın durmuyo zaten hiç kötü old çocuğm bende onunla ilgilenmekten giremedim yazılanları okudum.bugün ki menümü yazayım diye girdim
sabah
bir kase sütlü müsli

ara yok

öğle
birkase mercimek çorbası + bir kase yoğurt

ara
bir kupa baharatlı yeşil çay + 4 büsküvi

akşam
bir kase mercimek çorbası
5 yk zeytinyağlı barbunya
4yk pirinç pilavı
1 halanmış tavuk but

akşam fazla kaçtı biliyorum ama toplantılar eve geç gelmeler oğlumun hastalığı derken çökmüştüm fazla kaçtı

kendim de grip oldum çok halsizim

gülşahcım yazdıklarımdan dolayı hiç fırsatım da moralim de olmadı koşmaya kusura bakma ben sözümü tutamadım çocuk biraz daha toparlanırsa yrın belki yürürüm ama hiç öyle görümüyo

iyi gecelerkızlar bende yediklerimi yazayım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
roka
1 yumurta
öğlen
1porsiyon p. pilavı
akşam
mercimek çorbası
taze fasülye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…