Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim hosgeldin...bu arada ikimiz eslestik haberin olsun...takimi ikili gruplara ayirdilar...benim esim sensin...Dogum gunun kutlu olsun canim...iyiki dogdun...nice senelere...birseyi cok merak ettim...yuzuk corbasi demissin ya...bizim oranin dugun yemegi olur demissin canim...memleketini cok merak ettim...ben adanaliyim...yuzuk corbasi bizde dugun yemegidir... :)))

kızlar ben yürüdüm.
hemde 40 dk 4 km kadar.
sporu eksik etmeyin.

saol canım.
daha çok tebrik sana.
çünkü bu hafta sen bizi birinciliğe taşıdın.
inşallah haftaya ben taşırım.

orticim ben spor yapıyorum.
dikkat ediyorum ama senin kadar veremiyorum.
maşallah sana

kızlar bende bu günkü menümü çok utanarak yazıyorum.

sabah:
5-6 zeytin
1 domates
2 tane közlenmiş bibr
1 dilim ekmek

ara: 1 adet nescafe

öğlen: aslında hiçbirşey yemiyecektim kahvaltıyı geç yapmıştım. ama okulda arkadaşın adağı varmış baklava getirmiş.
3 küçük dilim baklava yedim.

akşam:
4-5 parça tavuk kuşbaşı
bol yeşil salata
1 dilim ekmek

ara: 2 portakal

40 dakika yürüyüş ve 2lt su

menun çok güzel cnm

nice yıllara cnm.pasta hakkın

puding olmamaış emelcim onu dışında bir de salata ve yoğurt ekle yemeklerin yanına

çok geçmiş olsun tatlım kıyamam...akşam biraz fazla kaçmış ama sen telafi edersin..
iyi gecelerkızlar bende yediklerimi yazayım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
roka
1 yumurta
öğlen
1porsiyon p. pilavı
akşam
mercimek çorbası
taze fasülye

cnm öğlenci pirinç pilavı olmamış menünde sırıtıyor keşke fasulye yeseydin öğlende menün harika olurdu o zaman

tatlı olmasaymış menün güzelmiş cnm sporuna da diyecek laf yok

günaydın arkadaslar hepınıze...kımseyı göremıyom su an burda...uyuyor musunuz yoksa hala :))) ben de gec kalktım aslında...hemen 1 bardak elma sırkelı ballı sıcak suyumu ıctım...sımdı de 5 ın 1 cayımı ıcıyorum...daha kahvaltı yapmadım...hava cok guzel gözukuyor bugun...ınsanın ıcı acılıyor...soguklugunu bılmıyorum ama gunesı görmek bıle ınsanı mutlu edıyor...

cnm bende dün aynı soruyu sordum ama sorumu görmedi herhelde.bende adanalıyım sen neresindensin

annem cok guzel mıs gıbı patateslı borek yaptı sabah sabah...ama nefsıme hakım oldum 1 dılım bıle yemedım...yemeyecegım de...

selam kızlar, nasılsınız bugün
kahvaltımı yazayım bir kupa şekersiz neskafe
yarım kaşarlı tost
bir haşlanmış yumurta

ara yeşil çay

öğleye portakallı kereviz yapıcam oğlumla yeriz yanına yoğurt

akşama bakçaz artık

bocum tebrikler ben dayanamazdım böreğe

kızlar ben bu sabah tartıldım 84.6 çıktım, acaba sumu kaybediyorum mesela puding falan yememe rağmen yine kilo vermişim
neyse haftaya kadar tartılmayım da haftaya daha güzel sonuçlar alalım

annem cok guzel mıs gıbı patateslı borek yaptı sabah sabah...ama nefsıme hakım oldum 1 dılım bıle yemedım...yemeyecegım de...

tebrik ederim canım büyük başarı dayanmak

hemserıyız desene...ne guzel...Adana guzel bır sehır...ankarada yasıyorsun ama gıdıyorsundur fırsat buldugunda Adanaya degıl mı...

azrasılam da adanalı hemşeriniz çok takımda

güzel menü cnm.diyete ilk başladığında kg verme hızlı oluyor

canım menün güzel oğlun kaç yaşında.
günde 2 - 2,5 litre su içiyorsan su kaybı değildir.
arkadaşım sen bu hızla devam edersen benim sana yaklaşabilmem için çok yürüyüş yapmam lazımmmmmm

merhaba kızlar şu saate kadar yedklerimi yazayım pek iyi değil ama
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği

öğle
3 yk pirinç pilavı
4 yemek barbunya (susuz tanesinden )
3 yk mantı

akşam dengelemem lazım öğle çok kaçtı dün akşam da çok fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…