Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam bir çorba ve salata yersen dengelersin canım

dengelersen aksam bırsey olmaz canım...aksam fazla yememek en ıyısı zaten...sabah kalhvaltın guzel...hareket yaparsan da oglenkı fazlalıgı kurtarabılırsın...

akşam oğlum rahat olursa yürüyüş , pilates vs birini yapmak istiyorum ama sanmıyorum bu ara bişey yapabileceğimi oğlum hastayken canım zaten çok sıkkın oluyo

pehlivanson sen daha önce yani 237.etapta diskalifiye edilmişsin.keşke söyleydin cnm diskalifiye olan yarışmacılar bir daha listeye dahil olamıyorlar hiç bir takımda istersen yine takıma yazı yazabilirsin paylaşımda bulunabilirisn ama listede yer alamayacaksın

hayırlı akşamlar kızlar bugün çok mutluyum çok sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ve çok huzurluyum inanın yorumlar sizin tabi

sabah aç karnına sıcak sirkeli ballı su

kahvaltı
sütlü ve içine bir çay kaşığı tarçın koyarak hazırladığım nesfit

ara
1 fincan bitki çayı

öğlen
ton balıklı bol yeşillikli salata
keten tohumuyla karıştırdığım bi kase yoğurt

ara
1 fincan bitki çayı
3 kare bitter çikolata

akşam
4 kaşık bezelyeli pirinç pilavı
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
çok az turşu

arada da bitki çayı içerim büyük ihtimalle allah nasip ederse tabi

ve bugün ebru şallının pilates videolarına baktım youtube dan çok sevdim yaa 5 saat indirmeye çalıştım ama malesef indiremedim ama acayip heyecanlandım ve çok fena yapasım geldi valla lütfen bilen varsa bana linki göndersinde dvd lerinin hepsini indirmek istiyorum yaa.ayrıca o kadar hastayımki kızlar nefes alamıyorum burnum tıkalı ve yediklerimden hiç bir tat alamıyorum.bebişimi de 2 gündür öpemiyorum yaa ne kötü bişeymiş allah kimseye yaşatmasın

menün çok güzel gerçekten cnm. narsisus geçmiş sayfalarda link paylaşmıştı bakabilirsin

ben daha önce ebrunun tüm dvdlerinin bulunduğu bir link atmıştım geçmişi dikkatle incelersen bulursun canım hepsi vardı orada kolay geldin

benim menün
sabah
tost
öğlen
10 fıstık 1 bardak ayran
akşam üstü
sütlü şehriyeli çorba

3 incir 10 fındık

1 saat plates,2,5 lt su

ben de menumu yazayım...
kalkınca 1 bardak sırkelı ballı sıcak su + 1 bardak 5 ın 1 cayı

kahvaltıda peynır, zeytın, cok az patates haslaması, 3 bardak sekersız cay

bol bol sıcak su

1 bardak yesıl cay

arada 1 kase yogurt ( ıcıne nane ve keten tohumu )

sıcak su

1 kase corba

yedıklerım cok az bılıyorum...ama kahvaltıyı 12 ye dogru yaptıgım ıcın boyle sarkma oldu...5 ten sonra da bırsey yememeye gayret edıyorum...acıkırsam da bol bol sıcak su ıcıyorum...mıdemı suyla dolduruyorum...acıkmıyorum...

bırazdan da 5 ın 1 cayımı ıcecegım...

cnm menün az ve öz güzel ama öğlen bi yemek de ekleyebilirdin bence

fıstıkta protein ayranda cnm yemek kadar besleyici

evet az olmuş biraz cnm ama güzel

merhaba arkadaslar..
geldim gezmeden bu akşam..
yeni gelen arkadaslar hosgelmişler..
bir hafta gectiği için gecmişi okuyamayacağım..
herkese ii kilo vermeler dilerim..

tamam canım.
problem değil.
ben arasıra ziyaret ederim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…