Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm nerelisin sen bizim oradada düğün yemeği odur
ben adanalıyım canım mersinde oturuyorm

anladım canım negüzel bebeğin 2buçuk aylıkken zayıflamaya başlamışsın benim oğlum 2 yaşında ben daha yeni yeni zayıflıyorum

merhaba kızlar bugün 2.günüm çok sık giremedim eşim rahatsızdı sürekli acile gittik ve misafirim var annem ve ablam yarın evlerine dönüyorlar daha sık girerimm neyse menüme geçeyim
sabah
patates salatası(patates yediğim için ekmek yemedim)
3 yeşil zeytin
yarım kk peynir

haşlanmış lahana(sarma sarmıştık sararken yedim)

1 tabak z.yağlı sarma(toplam 20tane felandı bulgur pirinç karışıktı)
3 yk yoğurt

2çatal yaşpastamdan

3 tane sarma
çeyrekden az simit ayrı ayrı zamanlarda yedim

şuanda elma greyfurt ve portakal yiyorum okadar canlarım hepsi 1ertane değil

Son düzenleme:

aynı gün hem o kadar sarma hem patates yemeseydin keşke hem de 20 tane çok fazla

benim menün
sabah
tost
öğlen
10 fıstık 1 bardak ayran
akşam üstü
sütlü şehriyeli çorba

3 incir 10 fındık

1 saat plates,2,5 lt su
menün güzel besleyici şeyler yemişsin ama çok az yemişsin

kahvaltıyı geç yapınca böyle oluyor ama menü güzel
fincan fincan sıcak su için diyordu ben içemiyorum

slm kizlar ben eda bende yarisa katilmak istiyorum . suan 66 kiloyum hedefim50 kilo olmak boyum 1.55 ve insallah beraber verelim bu kilolari insallah haftaya cumaya kadar kac kilo verdimi size le paylasacagim suan diyyetteyim bugun basladim daha arkadaslar benide araniza alirmisiniz?????????????????????????????????????????????????????????????????????

kızlar
biri beni dövsün
menümü yazıyorum
sabah yarım tost
şekersiz neskafe
haşlanmış yumurta

çok az makarna yoğurt
ara bir adet şekerpare tatlısı (

akşam yarım kase mercimek çorbası
2 dilim pizza (
1 bardak kola (
2 adet şekerpare (

bir fincan çay

napıcam ben ne güzel iyi gidiyordum hızılı kilo veriyordum

ben de uyandım anca gelebıldım canım...sana da gunaydın...sırkelı ballı sıcak suyumu ıcıyom sımdı...bırazdan da kahvaltımı yapacam...

kızlar günaydın affedin beni dün 1 saat için cıktım tüm gün dönemedim geriye giremedim, bugün de nişanlımın dogum günü. ilk fırsatta girip dünkü menümü yazacagım. kaçamaklarım var elimde olmadan öptüm sizi cok.

kacamakların acısını cıkartırsın sen emınım :))) gorusuruz canım...

slm kizzlar iyi pazarlar nasilsiniz bugun diyetini bozan varmi baeyim ben son gaz devam edyorum insallah aksama esim gelince bozmam aksam yemegini bir kase yogurtla atlatmayi dusunuyirumda esim ekstara bisey yapmami istemezsse onada yogurt corbasi var heheheh sizler ne yiyeceksiniz bakalimcanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

karamelek sen bu 9 kg yi ne kadar sürede verdin diyetisyene gidiyomuun

canım 9 kilo değil 7 buçuk 8 kilo çünkü 63buçuğa kadar düşmüştüm şimdi geri 64buçuk felanım hatta 65e doğru yol aldım 1 haftadır yatılı misafirim var elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım az önce yolcu ettim misafirimi artık yarın istibari ile dikkat etcemm 14 aralıkdan beri diyetteyim ben

iyi akşamlar kızlar
kahvaltı
patates(BUHARDA PİŞMİŞ AZYAĞLI)
roka
yumurta
akşam yemeği
2 kaşık makarna
2parça tavuk
fasülye
yediklerim karbonhidrat ağırlıklı ama miktarlarını çok az yemeye çalışıyorum malum kış imkanları sınırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…