annem cok guzel mıs gıbı patateslı borek yaptı sabah sabah...ama nefsıme hakım oldum 1 dılım bıle yemedım...yemeyecegım de...
pehlivanson sen daha önce yani 237.etapta diskalifiye edilmişsin.keşke söyleydin cnm diskalifiye olan yarışmacılar bir daha listeye dahil olamıyorlar hiç bir takımdaistersen yine takıma yazı yazabilirsin paylaşımda bulunabilirisn ama listede yer alamayacaksın
tamam canım.
problem değil.
ben arasıra ziyaret ederim sizi.
merhaba kızlar bugün 2.günüm çok sık giremedim eşim rahatsızdı sürekli acile gittik ve misafirim var annem ve ablam yarın evlerine dönüyorlar daha sık girerimm neyse menüme geçeyim
sabah
patates salatası(patates yediğim için ekmek yemedim)
3 yeşil zeytin
yarım kk peynir
haşlanmış lahana(sarma sarmıştık sararken yedim)
1 tabak z.yağlı sarma(toplam 20tane felandı bulgur pirinç karışıktı)
3 yk yoğurt
2çatal yaşpastamdan
3 tane sarma
çeyrekden az simit ayrı ayrı zamanlarda yedim
şuanda elma greyfurt ve portakal yiyorum okadar canlarım hepsi 1ertane değil
oğlum bu akşam daha iyi düne göre pazartesi tekrar farklı bir doktora götürücez bakalım o ne diyecek umarım diğer doktorun dediği gbi kronik astım bronşit dmez
slm kizlar ben eda bende yarisa katilmak istiyorum . suan 66 kiloyum hedefim50 kilo olmak boyum 1.55 ve insallah beraber verelim bu kilolari insallah haftaya cumaya kadar kac kilo verdimi size le paylasacagim suan diyyetteyim bugun basladim daha arkadaslar benide araniza alirmisiniz?????????????????????????????????????????????????????????????????????
kızlar
biri beni dövsün
menümü yazıyorum
sabah yarım tost
şekersiz neskafe
haşlanmış yumurta
çok az makarna yoğurt
ara bir adet şekerpare tatlısı(
akşam yarım kase mercimek çorbası
2 dilim pizza(
1 bardak kola(
2 adet şekerpare(
bir fincan çay
napıcam ben ne güzel iyi gidiyordum hızılı kilo veriyordum
kacamakların acısını cıkartırsın sen emınım :))) gorusuruz canım...
slm kizzlar iyi pazarlar nasilsiniz bugun diyetini bozan varmi baeyim ben son gaz devam edyorum insallah aksama esim gelince bozmam aksam yemegini bir kase yogurtla atlatmayi dusunuyirumda esim ekstara bisey yapmami istemezsse onada yogurt corbasi var heheheh sizler ne yiyeceksiniz bakalimcanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
spora ben de baslamadım daha...evden dısarı cıkmadım hıc...yarın okulum baslıyor hayırlısıyla...gunduz gırıp yazamam buyuk ıhtımal...aksamları burdayım ama...
narsicim, mantar en hafif yemeklerdendir. tabii pişirirken bol tuz yağ kullanma. kendi suyuyla da pişiyor zaten. ben minik güveç kaplarda yapıyorum. biraz sogan ve domatesle soteleyebilirsin. hem de 100 gr.'ı sadece 14 kalori !yarın öğlen için yemek düşünüyorum ya iki saattir çalıştığım için geceden yapmak zorundayım da diyete de uygun öneriniz var mı kızlarr
merhaba kızlar, nasılsınız
bocum sağol canım, bende astım var kötüydüm bugün
dışarı çıktık gezmeye alışveriş merkezine yorulduk anneme uğradık yedimde yedim gene iki gündür diyet iptal
yarından itibaren full dikkat
iyigeceler herkese
gülsahcım hosgeldın canım...ozledık senı...
günaydın kızlar...
gülşahcım pehlivanson a ben de yazdım istersen takımda paylaşımda bulunabilirsin diye. sadece listeye giremeyecek yazmak isterse gelip yazabilir tabiki.kurallar çok sıkı püsküüt esnek davranılmasını istemiyor geri dönmek üzere ayrılan yarışmacılarda ancak 6 ay sonra listeye dahil olabilecekler...
bende felaket şişim regliden dolayı
evet tatlım kurallar oldugu için cok haklısın tabii ki, umarım gelir paylasır yine de menülerini bizimle.
Bitki cayı falan iç tatlım, ayaklarını üşütme sakın.
Günaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep
mezuniyetime 10 kaldııı :))))
Günaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep
mrb arkadaslar...sabah cok erken kahvaltımı yaptım...1 bardak sırkelı ballı sıcak suyumu ıctım...kahvaltıda da 1 yumurta sarısı, peynır ve 3 zeytın , 1 bardak sekersız cay...bıraz once de 5 ın 1 cayımı ıctım sonra da yesıl cay ıctım...sımdı de 1 kase mercımek corbası ıcıyorum...
az kaldı kuşumGünaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep
çok güzel canım.ne okuyorsun
az kaldı kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?