Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba bayanlar size menümü sunuyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
2 yk kadar kavrulmuş çökelek
4 yeşil zeytin

1 greyfurt
1 muz(anamur)

3 parça ızgara tavuk
salata
2 bardak ayran
1 dilim ekmek

1elma

menüm bukadar bayanlar saat 8 gibi 1 greyfurt yada portakal yerim bolbol su 2 bardak yeşil çay spor gene yok yarından itibaren tekrar başlıyorum sporuma:)

spora ben de baslamadım daha...evden dısarı cıkmadım hıc...yarın okulum baslıyor hayırlısıyla...gunduz gırıp yazamam buyuk ıhtımal...aksamları burdayım ama...

bugünkü menümü yazayım
sabah
avuç içinin yarısı kadar haşhaşlı börek
3 yeşil zeytin
yarım kk beyaz peynir

öğle
bir kase şehr5iye çorbası
bir dilim çavdar ekmeği

akşam
5 yk makarna ( sadece haşlanmış yağsız )
bir kase marullu cacık
10 tane lahana sarması

bir kupa bahaaratlı yeşil çay 2 litre su maalesef hala yürüyüş pilates yapamıyorum bikaç gün içinde başlıyorum inş

yarın öğlen için yemek düşünüyorum ya iki saattir çalıştığım için geceden yapmak zorundayım da diyete de uygun öneriniz var mı kızlarr

merhaba kızlar, nasılsınız
bocum sağol canım, bende astım var kötüydüm bugün
dışarı çıktık gezmeye alışveriş merkezine yorulduk anneme uğradık yedimde yedim gene iki gündür diyet iptal
yarından itibaren full dikkat
iyigeceler herkese

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canlarım şu haftasonunu da atlattık yine beraberizzz :)
ah ben neler yedim bir duysanız ! aslında öğle yemeklerinden sonrasına kadar harikaydım ama dısarıdayken zor oluyor gercekten. neyse şimdi sirkeli suyumu ve 5in 1 çayımı içiyorum. ve bugünkü 1 saatlik yogun sporla telafi edeceim :)
özlemişim sizi tatlılarım.
geçmişi okudum, dogum günü olan arkadaslarım iyi ki dogdunuuuuuzzzzzzz !

annem cok guzel mıs gıbı patateslı borek yaptı sabah sabah...ama nefsıme hakım oldum 1 dılım bıle yemedım...yemeyecegım de...

üzüldüm yaaa seviorduk pehlivansonu, yine de her gün girip menü falan yazsa bizimle devam etse olmaz mı aysecim ya , bir tek listeye eklenmiyor değil mi

tamam canım.
problem değil.
ben arasıra ziyaret ederim sizi.

tatlımmm gitme ya bir tek listede olmzsın, sen gir yine en azından eşlerle yarısıo olursun hep beraber devam ederiz aynı sekilde, paylasımın yasak değildir heralde. önemli olan senin kendi iradenle bizimle devam etmen

canımm olsun bundan sonra daha sık görüşürüz :) geçmişolsun bu arada . havalar soguk dikkat edin kendinize

oğlum bu akşam daha iyi düne göre pazartesi tekrar farklı bir doktora götürücez bakalım o ne diyecek umarım diğer doktorun dediği gbi kronik astım bronşit dmez

gecmişolsun tatlım, en kısa zamanda iyileşsin meleğin ins

canım merhaba :) hosgeldin :) haftasonuna rastlamıssın, normalde geveze bir takımız bol bol konusuruz ama haftasonu olunca hem gezmeler hem menüler ucuyor:) menülerini düzenli yazmayı bir de girip bizimle cene calmayı unutma. hepimiz yaza kadar cıtır olmaya karar verdik. bu arada ben de 1.55'im canım, kilomuz boyumuz da benziyor. öptüm :)

tatlım sakın bırakmıyoruz, salmıyoruz kendimizi, ben de hafta snu bildiğin sacmaladım ama bugün kaldıgımız yerden devam ediyorz. harikayızzzz

kacamakların acısını cıkartırsın sen emınım :))) gorusuruz canım...

tatlım cıkartmam gerek. kendimi yine zayıflamamıs gibi hissetmeye basladım :/ bugün hem yürüyüş hem de jillian'ın agır egzersizlerini yapıcam ceza olsun bana :)

canım güzel bir giriş yaptın takımımıza :) hep böyle kararlı ve mutlu kal bizimle , böyle oldukca kilolar gelmemek üzere gitsin hop hop hop :)

spora ben de baslamadım daha...evden dısarı cıkmadım hıc...yarın okulum baslıyor hayırlısıyla...gunduz gırıp yazamam buyuk ıhtımal...aksamları burdayım ama...

hadi bakalım tatlım okula :) bu arada ne okuyordun canım hiç sormamısız ne ayıp

yarın öğlen için yemek düşünüyorum ya iki saattir çalıştığım için geceden yapmak zorundayım da diyete de uygun öneriniz var mı kızlarr
narsicim, mantar en hafif yemeklerdendir. tabii pişirirken bol tuz yağ kullanma. kendi suyuyla da pişiyor zaten. ben minik güveç kaplarda yapıyorum. biraz sogan ve domatesle soteleyebilirsin. hem de 100 gr.'ı sadece 14 kalori !

evet sekercim, benim de haftasonu fiyaskoydu ama bugünden itibaren geri döndük tam gaz diyete devam :)

kızlar ilk fiyaskom cuma gecesiydi. ara öğünümü atladığım için komşunun getirdiği böreğe dayanamayıp 1 büyük dilim yedim :/ üzerine bitki cayı içtim biraz vicdan azabımı dindirmek için .

cumartesi .
sabah - sirkeli su + 5 in 1 bitki çayım
- kahvaltıya gittik ama süperdim, kahvaltı tabağı gelince ilk önce tabagımdaki bütün fazlalıkları nişanlımın tabagına aktardım. salamı, omleti, kaşarı hatta peynirin fazlasını bile. ben 2 şekersiz çay , peynir, salatalık domates, 2 çatal omlet ve yarım minik dilim salam yedim sadece. kepek ekmek yoktu o yüsden bir küçük dilim beyaz ekmek yedim- tadı o kadar yavan geldi ki alışmışım kepeğe, g
zel bile gelmedi :) kahvaltıda harikaydım yani..
öğle- 250 gr. civarı tavuk eti , az salata. tabağımda patates kızartmaası doluyud ve ben bildiğiniz yemedim. nasıl dayandım bilmiyorum ama catalımla tabağımın kenarına ittirdim ve yemedim :)

sinemaya girince ara öğünü atlamak zorunda kaldık, aksam yemeği için de cok gec olmustu filmden cıkınca. böylelikle karnım da cok gec oldugu için nişanlımın aldığı kruvasanlara dayanamadım ve aksam yemeği 3 küçük kruvasan
en kötüsü de gece 12'de happy birthdayyyy canııım derken nişanlımın pastasından bir dilim yemek zorundaydım

SU : 3 lt.
BİTKİ ÇAYI: 1 bardak
SPOR : :44:

pazar.
sabah - sirkeli su ve bitki çayımı içemedim, evden hızlı hızlı cıktım
tam bugday 2 dilim ekmek ile az peynir, 1 salatalık ile yagsız tuzsuz tost yedim
ara öğün- 2 kruvasan + 1 şekersiz kahve - neyse ki kruvasanlar bitti artık bozma ihtimalim yok :)
öğle - sadece tavuklu pilav . ( bu da kötüydü, biraz fazla pilav yemiş oldum,7-8 çatal gibi ! )
ara - orta boy cappuccino
aksam- yine sinemadaydık o yüzden sadece küçük boy patlamıs mısır yedim :26:

SU : 2lt
BİTKİ ÇAYI : YOK
SPOR : Malesef

gece de birsey yemedim vallahi artık :)bi de yeseydim di mi :))
neyse haftasonunun vicdan azabını böyle derinden yasıyorum kızlar. bugün ve devamında cok daha iyi telafi edeceğim sözzzzzzzzz!
heme aysecigim sana iki kat söz veriyorum canım eşim :) cumaya dek asla bozmak yok ve her gün spor yapıcam mutlaka !

günaydın kızlar...
gülşahcım pehlivanson a ben de yazdım istersen takımda paylaşımda bulunabilirsin diye. sadece listeye giremeyecek yazmak isterse gelip yazabilir tabiki.kurallar çok sıkı püsküüt esnek davranılmasını istemiyor geri dönmek üzere ayrılan yarışmacılarda ancak 6 ay sonra listeye dahil olabilecekler...

bende felaket şişim regliden dolayı

evet tatlım kurallar oldugu için cok haklısın tabii ki, umarım gelir paylasır yine de menülerini bizimle.

bitki cayı falan iç tatlım, ayaklarını üşütme sakın.

evet tatlım kurallar oldugu için cok haklısın tabii ki, umarım gelir paylasır yine de menülerini bizimle.

Bitki cayı falan iç tatlım, ayaklarını üşütme sakın.

cnm çizelgen süper
az kaldıı
iiipincecik gelin olacaksıın biliyorum

belli mi düğün tarihin

mrb arkadaslar...sabah cok erken kahvaltımı yaptım...1 bardak sırkelı ballı sıcak suyumu ıctım...kahvaltıda da 1 yumurta sarısı, peynır ve 3 zeytın , 1 bardak sekersız cay...bıraz once de 5 ın 1 cayımı ıctım sonra da yesıl cay ıctım...sımdı de 1 kase mercımek corbası ıcıyorum...

Günaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep

mezuniyetime 10 kaldııı :))))

hosgeldın canım...bu arada hemserıyız :))) takım kaptanından ogrendım...dun de basarı hıkayelerıne bakarken sen denk geldın...hıkayenı okudum...gercekten cok tebrık edıyorum senı...sana hayran kalmamak elde degıl...cok guzel bır basarı göstermıssın...hepımıze ornek oldun...

bugun hava cok guzel gozukuyor...hoca bugun ders ıslemez dıye gıtmedım okula...ama en azından yuruyus ıcın bır dısarı cıksam hıc fena olmayacak...

çok güzel canım.ne okuyorsun
Günaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep

mezuniyetime 10 kaldııı :))))
az kaldı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…