Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlaaaarr alt komşum geldi sabah kahvaltımı kacırdım malesef, ben de öğle yemeğimi kahvaltı menüsüyle yedim şimdi. artık 2,30 3 gibi de süt içerim.

sabah - 1 ballı sirkeli su
- bitki çayı
saat 11.30 - bir yumurta ve light peynir ile yagsız tuzsuz omlet
- 2 dilim tam bugday ekmeği.cok az krem peynir sürdüm üstüne
- sekersiz 1 cay

şimdilik bu kadar tatlılarım. en kısa zamanda ara öğünümü yapıcam bakalım. sonra da sporrr

Günaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep

mezuniyetime 10 kaldııı :))))

süpoersin en kısa zamanda mezunsun sekercim, coook sevindim dönmeneeeeeeee eski günlerdeki gibi yasasın

cnm çizelgen süper
az kaldıı
iiipincecik gelin olacaksıın biliyorum

belli mi düğün tarihin

insallah bebişim yaaa 1 temmuz düğün, bekliyorum hepinizi

canı harika gidiyorsun. şimdiye kadar hiç bozmadın en kısa zamanda 5leri görüceksin eminim

bugun hava cok guzel gozukuyor...hoca bugun ders ıslemez dıye gıtmedım okula...ama en azından yuruyus ıcın bır dısarı cıksam hıc fena olmayacak...

yürüyüş cok işine yarıcak kusum haydi açık havaya at kendini

günaydın kızlarr

günaydın sekerciiiiiimmmmmmm

matematık okuyorum canım...bu sene son senem ınsallah...bu hafta okulun ılk haftası genelde ders ıslemıyor hocalar....

üniversitenin değerini bil tatlım, ne güzel zamanlardı onlar :) adanada mı okuyorsun üniversiteyi de?

istanbul da okuyorum canım...

çok şükür iyiyim cnm cumartesim çok iyiydi ama pazar biraz cozuttum yaa misafirde vardı gerçi tadımlık yedim ama yinde rotamdan ayrıldım biraz malesef.sen nasılsın cnm

ıyıyım cok sukur canım...ben dıyette ıyı gıdıyorum dıye dusunuyorum ama spor hıc yapmıyorum...benım de tek eksıgım bu...

tatlılarım dvd ile 30dk egzersiz yaptım simdi de 30 dk kosucam. bacaklarım kollarım titrio wallahi fenalardayım. koştuktan sonra dusumu alıp gelecegim yine. öptüm sizi cok

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim bu hafta ilk haftam 1 haftalık yatılı misafirim vardı sonunda dün gittiler doğal olarak benim spor felan kaldıı ama bugün itibariyle herşeye tekrardan çekidüzen verdim artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan verdiklerimide geri almak istemiyorum

evet cnm misafir olduğu zaman öyle oluyo hakikaten yemezsen onlar yanlış anlıyo yesen vicdanın rahat olmuyo neyse iyiki gitmişler :)))

kızlar 30 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım bugünkü sporum tamamdır. haftasonu kaçamaklarından sonra, şuan kendimi daha az suçlu hissediyorum :)
ara öğün olarak sütlü kahve içeceğim. light sütlü :)

canım olsun zararın neresinden dönersen kardır :))) tekrar hosgeldin. bugünden itibaren beslenmeni düzeltip spora da agırlık verirsen cuma tartılmalarında müthiş sonuc alırsın eminim :) menülerini bize yazmayı unutmaa

hadi bakalım cnm inş.

merhaba kızlar,nasılsınız ?
haftasonu kaçıran tek ben değilmişim sevindim birden :)
benim çok başım dönüyor bugün, çarşıda işim vardı dönüşte bayılcam sandım takside gözlerim karardı
pek bişeyde yiyemedim sabah çok az simit (çeyreğin yarısı) bir dilim kaşar peyniri bir kupa yeşil çay
öğle makarna pişirdim acele oğluma yemek bile yapamıyorum bu baş dönmesinden
yağsız makarna yarım tabak
ara bir meyve yerim

canlarım ben şimdi ara öğün ypıyorum ama gayet dolu dolu oldu öğle yemeği diyeceğim ben :) daha erken kalkmalıyım yoksa öğünlerim kayıyorr...
öğle yemeği- bitki çayım
- 2 kuru kayısı
- 4 incecik grissini ( uno yeni çıkartmış sanırım cok güzel çanta boyu 30 gr. grissini paketleri - yaklaşık 110 cal. falan - adı grissuno - tavsiye ederim :)
- kocaman kupa light süt ( 400 ml. falan :)

canım benim hepimiz kacırdık merak etme, bugün kaldıgımız yerden devam..
tatlım cok az yemişsin gercekten o yüzden basın dönüyordur. ben hatalı rejimlerle sonuca ulasamamıs bir insan olarak söylüyorum yemedikçe zayıflayamıyorsun kesinlikle. gayet normal bir sekilde yiyeceksin ama öğününü saglıklı besinlerle yer değiştireceksin. örneğin 3 kaşık pirinç pilavı yerine 3 kaşık bulgur bile bir değişimdir. Sakın yememezlik etme. hiç yemiyorsan kocaman bir salata yanına da ayran ve bir dilim kepek ekmek ye yine mis gibi doyarsın. bu arada simit diyette veriliyor. yarım simiti bir öğününe ekleyebilirsin, ceyreğin yarısı kadar küçültmene gererk yok :) kendine dikkat et tatlım, çabuk yediklerini arttır :)

Gülşahçım sağol canım, bilerek azaltma değil sabah canım istemedi oğlum simit yerken azcık kopardım onun simitinden :)
aslında aç değilim şu an makarna yedim ,başımda birkaç gündür çok sık dönüyor niye bilmiyorum eğer birkaç gün daha geçmesse doktora gidicem
hamile falan çıkarmışım bide :))

ayyyy hadi bakalım takıma bebek gelebilir desene tatlımm :)

bebişim napıosun nasılsııın
nasıl gidiyor bugün diyet, pilatesini yaptın mı minik kuşla :)

iyiyim cnm.yok platesi akşam yapıyorum genelde.kuşum şuan uyuyor bende az önce kalktım.tüm çabalarıma rağmen saat 4 bucukta falan uyudu.ben de yattım peşinden uykusuzdum.kendime gelemedim daha

geçmiş olsun cnm niyetin var mı yoksa

herkese merhaba

bende sizinle devam etmek istiyorum yoluma sağlıklı beslenerek yapmak istiyorum bunu ve takipte olmalıyım yoksa olmayacak tek başına :26: 30 ocakta 77.7 ile başladım bu sabah 74.4 gösterdi tartı, ilk başta sıkı diyet olarak başlamıştım ama herzamanki gibi geri alacam biliyordum. o yüzden son 1 haftadır sağlıklı beslenme adı altında yapıyorum ve tabi spor hep forumu okuyarak motive oldum ve burda devam etmek istediğime karar verdim

bugünkü menüme gelince:
sabah uyanınca 500ml su + kahve (güne kahveyle başlarım hep )

kahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
yarım yağlı peynir bir dilim
1 yumurtadan omlet, domates
2 şekersiz çay

ara
yeşil çay 2 bardaktan fazla
3-4 ceviz ici

öğlen 1 kepçe kereviz çorbası

akşam
brüksel lahanası ve yağsız yoğurt
yoğurduma 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ekledim

spor: 1 saat yürüyüş yaptım ve 15 dk kadar zumba :) bundan sonra birşey yememeye çalışıcam yersem de yoğrut olur yediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…