Günaydın gençlik bn döndüüüüüm
artık buralardayım hep
mezuniyetime 10 kaldııı :))))
cnm çizelgen süper
az kaldıı
iiipincecik gelin olacaksıın biliyorum
belli mi düğün tarihin
mrb arkadaslar...sabah cok erken kahvaltımı yaptım...1 bardak sırkelı ballı sıcak suyumu ıctım...kahvaltıda da 1 yumurta sarısı, peynır ve 3 zeytın , 1 bardak sekersız cay...bıraz once de 5 ın 1 cayımı ıctım sonra da yesıl cay ıctım...sımdı de 1 kase mercımek corbası ıcıyorum...
bugun hava cok guzel gozukuyor...hoca bugun ders ıslemez dıye gıtmedım okula...ama en azından yuruyus ıcın bır dısarı cıksam hıc fena olmayacak...
günaydın kızlarr
matematık okuyorum canım...bu sene son senem ınsallah...bu hafta okulun ılk haftası genelde ders ıslemıyor hocalar....
kızlaaaarr alt komşum geldi sabah kahvaltımı kacırdım malesef, ben de öğle yemeğimi kahvaltı menüsüyle yedim şimdi. artık 2,30 3 gibi de süt içerim.
sabah - 1 ballı sirkeli su
- bitki çayı
saat 11.30 - bir yumurta ve light peynir ile yagsız tuzsuz omlet
- 2 dilim tam bugday ekmeği.cok az krem peynir sürdüm üstüne
- sekersiz 1 cay
şimdilik bu kadar tatlılarım. en kısa zamanda ara öğünümü yapıcam bakalım. sonra da sporrr
süpoersin en kısa zamanda mezunsun sekercim, coook sevindim dönmeneeeeeeee eski günlerdeki gibi yasasın
insallah bebişim yaaa 1 temmuz düğün, bekliyorum hepinizi
canı harika gidiyorsun. şimdiye kadar hiç bozmadın en kısa zamanda 5leri görüceksin eminim
yürüyüş cok işine yarıcak kusum haydi açık havaya at kendini
günaydın sekerciiiiiimmmmmmm
üniversitenin değerini bil tatlım, ne güzel zamanlardı onlar :) adanada mı okuyorsun üniversiteyi de?
istanbul da okuyorum canım...
gunaydın canım...nasılsın...dıyet ve spor nasıl gıdıyo bakalım...
çok şükür iyiyim cnm cumartesim çok iyiydi ama pazar biraz cozuttum yaa misafirde vardı gerçi tadımlık yedim ama yinde rotamdan ayrıldım biraz malesef.sen nasılsın cnm
merhaba kızlar ben aranızda yeniyim bu hafta ilk haftam 1 haftalık yatılı misafirim vardı sonunda dün gittiler doğal olarak benim spor felan kaldıı ama bugün itibariyle herşeye tekrardan çekidüzen verdim artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan verdiklerimide geri almak istemiyorum
merhaba kızlar ben aranızda yeniyim bu hafta ilk haftam 1 haftalık yatılı misafirim vardı sonunda dün gittiler doğal olarak benim spor felan kaldıı ama bugün itibariyle herşeye tekrardan çekidüzen verdim artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan verdiklerimide geri almak istemiyorum
merhaba kızlar,nasılsınız ?
haftasonu kaçıran tek ben değilmişim sevindim birden :)
benim çok başım dönüyor bugün, çarşıda işim vardı dönüşte bayılcam sandım takside gözlerim karardı
pek bişeyde yiyemedim sabah çok az simit (çeyreğin yarısı) bir dilim kaşar peyniri bir kupa yeşil çay
öğle makarna pişirdim acele oğluma yemek bile yapamıyorum bu baş dönmesinden
yağsız makarna yarım tabak
ara bir meyve yerim
hadi bakalım cnm inş.
Gülşahçım sağol canım, bilerek azaltma değil sabah canım istemedi oğlum simit yerken azcık kopardım onun simitinden :)
aslında aç değilim şu an makarna yedim ,başımda birkaç gündür çok sık dönüyor niye bilmiyorumeğer birkaç gün daha geçmesse doktora gidicem
hamile falan çıkarmışım bide :))
bebişim napıosun nasılsııın
nasıl gidiyor bugün diyet, pilatesini yaptın mı minik kuşla :)
Gülşahçım sağol canım, bilerek azaltma değil sabah canım istemedi oğlum simit yerken azcık kopardım onun simitinden :)
aslında aç değilim şu an makarna yedim ,başımda birkaç gündür çok sık dönüyor niye bilmiyorumeğer birkaç gün daha geçmesse doktora gidicem
hamile falan çıkarmışım bide :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?