herkese merhaba
bende sizinle devam etmek istiyorum yolumasağlıklı beslenerek yapmak istiyorum bunu ve takipte olmalıyım yoksa olmayacak tek başına :26: 30 ocakta 77.7 ile başladım bu sabah 74.4 gösterdi tartı, ilk başta sıkı diyet olarak başlamıştım ama herzamanki gibi geri alacam biliyordum. o yüzden son 1 haftadır sağlıklı beslenme adı altında yapıyorum ve tabi spor hep forumu okuyarak motive oldum ve burda devam etmek istediğime karar verdim
bugünkü menüme gelince:
sabah uyanınca 500ml su + kahve (güne kahveyle başlarım hep)
kahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
yarım yağlı peynir bir dilim
1 yumurtadan omlet, domates
2 şekersiz çay
ara
yeşil çay 2 bardaktan fazla
3-4 ceviz ici
öğlen 1 kepçe kereviz çorbası
akşam
brüksel lahanası ve yağsız yoğurt
yoğurduma 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ekledim
spor: 1 saat yürüyüş yaptım ve 15 dk kadar zumba :) bundan sonra birşey yememeye çalışıcam yersem de yoğrut olur yediğim
evet haklısın gelenler annem ve ablam dı gitmelerini hiç istemem ama şu diyet yüzünden ne kimsenin gelmesini istiyorum nede biyere gitmek istiyorummevet cnm misafir olduğu zaman öyle oluyo hakikaten yemezsen onlar yanlış anlıyo yesen vicdanın rahat olmuyo neyse iyiki gitmişler :)))
ve bugün menüm güzeldi paylaşacam şimdicanım olsun zararın neresinden dönersen kardır :))) tekrar hosgeldin. bugünden itibaren beslenmeni düzeltip spora da agırlık verirsen cuma tartılmalarında müthiş sonuc alırsın eminim :) menülerini bize yazmayı unutmaa
inşallah canımhadi bakalım cnm inş.
herkese merhaba
bende sizinle devam etmek istiyorum yolumasağlıklı beslenerek yapmak istiyorum bunu ve takipte olmalıyım yoksa olmayacak tek başına :26: 30 ocakta 77.7 ile başladım bu sabah 74.4 gösterdi tartı, ilk başta sıkı diyet olarak başlamıştım ama herzamanki gibi geri alacam biliyordum. o yüzden son 1 haftadır sağlıklı beslenme adı altında yapıyorum ve tabi spor hep forumu okuyarak motive oldum ve burda devam etmek istediğime karar verdim
bugünkü menüme gelince:
kahvaltı
3 zeytin
2 şekersiz çay
ara
3-4 ceviz ici
akşam
spor: 1 saat yürüyüş yaptım ve 15 dk kadar zumba :) bundan sonra birşey yememeye çalışıcam yersem de yoğrut olur yediğim
hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
cnm bu arada menünde sporunda harika...
hoşbuldumm.. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.. elimden geldiğince hem diyetime hem kurallara uymaya çalışıcam
bugün yediklerim de spormda güzeldi ama her zaman böyle olmuyo maalesef.. inşaallah bundan sonra daha güzel olacak
öncelikle aramıza hoşgeldin bende 8.takıma yeni başladım
süper bir menü sporda öyle tebrik ederim
sporunda öylee
ne kahvesi içiyorsun türkkahvesimii
ben platesimi yapmaya gidiyorum kızlar bitince gelirim
hoşbuldum canım.. teşekkür ederim yorumun için. yeni katılanlar varmış benim gibi ne güzel
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. ama tabi arada fazla kaçırdığım da oluyor.
evet türk kahvesii, içmesem uyanamayacağımı düşünürümaileden gelen bir alışkanlık
merhaba kızlar hemen menümü paylaşayım yorumları bekliyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
az sucuklu yum.(1 yum.dan azdı ve 2 dilim sucuk felan)
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 greyfurt
4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
5 fındık
brokoli 1 kase sarımsaklı yoğurt ve azcık salçalı sos
1 lokma tahıllı ekmek 1lokma tazefasülye
yarım saat tempolu yürüyüş 1mil leslie 5 dk slim in 6
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay oda 3 olur
kayınpederimgil üstkatda oturuyorlar az önce yukarı çaya çağırdılar çayın yanında 2 biskrem ve 1 avuçiçi kadar fındık yedim(
alışkanlık yapıyor sanırım bende gündüzleri içmemek için kendimi zor tutuorm sürekli içmek istemiyorum
boy ve kilon kaç kilo cetvelin gözükmüyordaa
günde 1 fincan kahveyi öneriyor uzmanlar.. benim bırakmaya niyetim yok
boy 1.67 kilo 74.4 bu sabah tartıldım. hedefim 65 (şimdilik :) eski cetvelim vardı, yenisini yapmaya çalıştım hata verdi beceremedim
boyun çok iyiymiş
yenimi başladın diyete
ben 3 aydır diyetteyim anca 8 kilo verebildim nerdeyse 1buçuk aydırda bu kilodayımm(
boyum 1.60 kilomda 64buçuk
yeni başladım sayılır, 1 ay olmadı daha 30 ocakta 77.7 ile başladım. ilk başta tek tip beslenme tipi ile başladım ama son 1 haftadır sağlıklı beslenme olarak devam ettiriyorum. hayat boyu kalıcı bir beslenme türü olsun istiyorum. ben su içmeyi sevmezdim pek ilk başta kendime bunu alıştırmaya çalışıyorum. 1 lt su bile kardır benim için, ki çoğu zaman 2 lt içmeye özen gösteririm. ve yeşil çayın etkisine çok inanıyorum
sen iyi vermişsin gene de, 70in altına düşmüşsün cetvelindebende o günleri bir an önce görsemm
herkese merhaba
bugünkü menüme gelince:
kahvaltı
3 zeytin
2 şekersiz çay
ara
3-4 ceviz ici
akşam
hoşbuldumm.. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.. elimden geldiğince hem diyetime hem kurallara uymaya çalışıcam
bugün yediklerim de spormda güzeldi ama her zaman böyle olmuyo maalesef.. inşaallah bundan sonra daha güzel olacak
ben platesimi yapmaya gidiyorum kızlar bitince gelirim
merhaba kızlar hemen menümü paylaşayım yorumları bekliyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 greyfurt
4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
5 fındık
2buçuk lt su 3 olur
kayınpederimgil üstkatda oturuyorlar az önce yukarı çaya çağırdılar çayın yanında 2 biskrem ve 1 avuçiçi kadar fındık yedim(
günde 1 fincan kahveyi öneriyor uzmanlar.. benim bırakmaya niyetim yok
boy 1.67 kilo 74.4 bu sabah tartıldım. hedefim 65 (şimdilik :) eski cetvelim vardı, yenisini yapmaya çalıştım hata verdi beceremedim
boyun çok iyiymiş
yenimi başladın diyete
ben 3 aydır diyetteyim anca 8 kilo verebildim nerdeyse 1buçuk aydırda bu kilodayımm(
boyum 1.60 kilomda 64buçuk
yeni başladım sayılır, 1 ay olmadı daha 30 ocakta 77.7 ile başladım. ilk başta tek tip beslenme tipi ile başladım ama son 1 haftadır sağlıklı beslenme olarak devam ettiriyorum. hayat boyu kalıcı bir beslenme türü olsun istiyorum. ben su içmeyi sevmezdim pek ilk başta kendime bunu alıştırmaya çalışıyorum. 1 lt su bile kardır benim için, ki çoğu zaman 2 lt içmeye özen gösteririm. ve yeşil çayın etkisine çok inanıyorum
sen iyi vermişsin gene de, 70in altına düşmüşsün cetvelindebende o günleri bir an önce görsemm
evet şuan gayet güzel fark var ama benim mayısın 5 ine kadar 58e düşmem gerek
olmayan pantolonlarımın ve çeketlerimin içine sığıyorum artıkk eski resimlerime bakıyorumda fark çok
cnm menün güzel.biskremde nazarın olsunmerhaba kızlar hemen menümü paylaşayım yorumları bekliyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 greyfurt
4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
5 fındık
2buçuk lt su 3 olur
tatlım bugün çok az yemişsin bide sabah yumurta ile ekmek yemişsin birlikte yemezsen çok iyi olur.sporun sahane amakızlar geçmiş mesjları okudum simdi tek tek cvp yazıcam
ama önce
bugünkü menüm;
sabah - sirkeli ballı su+ 5 i bir yerde çay
2 dilim tam bugday ekmeği - bir yumurtadan light peynirli yagsız tuzsuz omlet
kahvaltı 12de oldugu için öğle 15.30 - 2 kuru kayısı +bitki çayı
- kepekli grissini (uno yeni cıkartmıs harika )
- büüyk bir kupa light süt , yaklaşık 400 ml.
akşam 19.30- bitki çayı
- 1 greyfurt - 1 kivi
- kepekli grissini ( 30. gr.lık minik paketler yapmıslar cok hos cok sevdim napiim , sadece 100 kalori
SU : 4 lt.
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 30 dk jillian ile yorucuuuu egzersiz :) ve 30 dk. koşu bandında tempolu yürüyüş ( haftasonunu affettrmeye calısıyrm :)
merhba bnde bu tkımda yarsmak ıstıyorm adım kubra 1.64 boyum suanda 66kg yım hedef kılom 58 yasım 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?