benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
2 küçük bisküvi(biskolata starz)
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates
cnm süpersin ama canga ve milkshake biraz fazla kaçmış ama sporla erimiştir birazda olsamerhaba kızlar menümü paylaşayım
sabah
bir kase sütlü meyveli müsli
öğle
bir bardak ayran
menemen
akşam
bir kase şehriye çorbası
4 yk havuçlu karnabahar yemeği
reglden dolayı krize girdim tam da beklediğim gibi yarım eti canga ( tam bir kalori bombası oysa ki ) bir bardak çilekli milkshake(((
sonra kalktım 40 dk pilates yaptım biraz içimdeki suçluluğu bastırmak için
benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates
canlarım benimmm iyi akşamlar hepinize yediklerimi yazıyorum şimdi
aç karnına 1 greyfurt
1 bardak sirkeli su
kahvaltı
2 milföy böreği
1 bardak şalgam
ara
büyük bi bardak süt içine tarçın da attım
öğlen
havuç,turp,mor lahana ve yeşil biberi robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım içine keten tohumu attım süper bi kalorisiz salata oldu
ara
1 kupa bardak bitki çayı
2 tane kurabiye
akşam
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
3 tane dolma
ara
10 tane falan kuruyemiş
bitki çayı
merhaba kızlar hemen menümü paylaşayım yorumları bekliyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
az sucuklu yum.(1 yum.dan azdı ve 2 dilim sucuk felan)
3 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 greyfurt
4 yk tazefasülye
1 kase çorba
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
5 fındık
brokoli 1 kase sarımsaklı yoğurt ve azcık salçalı sos
1 lokma tahıllı ekmek 1lokma tazefasülye
yarım saat tempolu yürüyüş 1mil leslie 5 dk slim in 6
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşil çay oda 3 olur
kayınpederimgil üstkatda oturuyorlar az önce yukarı çaya çağırdılar çayın yanında 2 biskrem ve 1 avuçiçi kadar fındık yedim(
aç karnına greyfurtu okuyunca bile ağzıma bişiler oldu limon demiş gibi olduiyi yiyebiliyosun ya eminim faydası olur tebrikler.ben bir ara düzenli bi şekilde limonlu ılılk su içiyodum sonra okula zor yetişiyorum toparlanamıyorum diye bir bıraktım tam bıraktım keşke yine içsem
aç karnına greyfurtu okuyunca bile ağzıma bişiler oldu limon demiş gibi olduiyi yiyebiliyosun ya eminim faydası olur tebrikler.ben bir ara düzenli bi şekilde limonlu ılılk su içiyodum sonra okula zor yetişiyorum toparlanamıyorum diye bir bıraktım tam bıraktım keşke yine içsem
cnm bide senin neden çizelgen yok boy ve kilon kaç şuan kaçla başlamıştın diyete
benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates
merhba bnde bu tkımda yarsmak ıstıyorm adım kubra 1.64 boyum suanda 66kg yım hedef kılom 58 yasım 22
merhaba kızlar menümü paylaşayım
sabah
öğle
bir bardak ayran
menemen
akşam
bir kase şehriye çorbası
reglden dolayı krize girdim tam da beklediğim gibi yarım eti canga ( tam bir kalori bombası oysa ki ) bir bardak çilekli milkshake(((
çizelge yapmaya çok uğraştım beceremedim ya yapıyorum son anda çizelge yerine kopyalarken bişi oluyo çıkmıyo bend eyapamıyorum diye bıraktım
boy : 1.62 6 şubatta başladım diyete 70 ile şimdi 67
cnm aç karnına zaten çok faydası oluyor hatta dr.ayça söylemişti geçen gün hiç diyet yapmöasanız bile 3 ayda sabah öğlen ve akşam aç karnına yarım greyfurt yerseniz 5 kilo verdiriyor diye kanıtlanmış bi bilgi cnm yemeye çalış bence
tofita dışında menün güzel
hoşgeldin canım bende yeniyim daha bu akşam katıldım,kolay gelsinn
regl dönemini atlatmak gerçekten de çok zorr, kendimden biliyorumm :18:
inşaallah pilates az da olsa telafi etmiştir yediklerini canım
hoşbuldumm
teşekkür ederim canım, inşaalah sizlerin de yardımı ile devam ederim
yarın yürüyüşümü daha fazla yapcam öfffbugün eşim götürdü spor tesislerine araba ile oğluşumda vardı hava soğuyunca kıyamadım yarım bıraktımm sporumu ama yarın siz evde kalın ben yürürüm dicemmtatlım spor süper. menün de iyi, biskremin acısını yarın 10 dk daha fazla spor yaparak cıkartırsın :) bu arada sucuk coook yaglı, haftada 2 kezden fazla yememeye özen göster. harika gidiyorsun
tatlım sabır sabır sabır . benim de takılıyor arada. gecen gün bir tv programında diyetisyen berin yigit kilolarımız takıldıgında uygulamamaız gereken bir beslenme listesi verdi. yarın falan sana buradan yazarım. onu uygulayınca tekrar vermeye baslıyormussun. bazen bünye kilo vermye alısınca duraksayabiliyormus. sen sakın vazgecme
süper bir duygu di mi canım ya.. ben de gecen gün dolabın üzerinden 'giyemediklerim' kutumu indirdim, hepsi oluyor :) bayıldım bu duyguya vallahi. kotlarımın içine pıt diye giriverdim
cnm menün güzel.biskremde nazarın olsun
olsun bakalım sende yemişsin ondanmı kızmıyorsun bakalım
menün güzelmiş tabi bisküvi ve tofitayı saymazsakbenim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates
spor bir harikaaaa
menün aslında çok güzelmiş okurken bençokmu yiyorum diyordum ama şu kaçamaklar olmasaymış keşkeemerhaba kızlar menümü paylaşayım
sabah
öğle
bir bardak ayran
menemen
akşam
bir kase şehriye çorbası
şu regl den nedir çektiğimiz kendimize engel olamıyoruzz
öğlenki salatayı çok merak ettim nasıl oldu tadıcanlarım benimmm iyi akşamlar hepinize yediklerimi yazıyorum şimdi
aç karnına 1 greyfurt
1 bardak sirkeli su
kahvaltı
2 milföy böreği
1 bardak şalgam
ara
büyük bi bardak süt içine tarçın da attım
öğlen
havuç,turp,mor lahana ve yeşil biberi robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım içine keten tohumu attım süper bi kalorisiz salata oldu
ara
1 kupa bardak bitki çayı
2 tane kurabiye
akşam
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
3 tane dolma
ara
10 tane falan kuruyemiş
bitki çayı
menün çok güzel
cnm menün çok hoş ama biskrem en azından gün içerisinde olsaydı akşam olacağına eritmesi daha kolay olurdu
evet katılıyor zaten bir fiyasko olmasa şaşarım(
yarın yürüyüşümü daha fazla yapcam öfffbugün eşim götürdü spor tesislerine araba ile oğluşumda vardı hava soğuyunca kıyamadım yarım bıraktımm sporumu ama yarın siz evde kalın ben yürürüm dicemm
liste yi verirsen sevinirim canım bir bakalım yapabileceğim bişeysee çok memnun olurum
tabikide çok güzel bir duyguokadar çok kabanım montum ve çeketim vardıki düğmelerini bile kapatamıyordum şimdi çok güzel kapanıyorlarr kotlarıma sığıyorum hatta olmayan kısa gelen bluzlarım vardı şimdi üstüme tam oluyo
cnm menün güzel.biskremde nazarın olsun
olsun bakalım sende yemişsin ondanmı kızmıyorsun bakalım
menün güzelmiş tabi bisküvi ve tofitayı saymazsak
spor bir harikaaaa
menün aslında çok güzelmiş okurken bençokmu yiyorum diyordum ama şu kaçamaklar olmasaymış keşkee
şu regl den nedir çektiğimiz kendimize engel olamıyoruzz
öğlenki salatayı çok merak ettim nasıl oldu tadı
menün çok güzel
evet katılıyor zaten bir fiyasko olmasa şaşarım(
çok güzeldi cnm sizede tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?