Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar menümü paylaşayım

sabah
bir kase sütlü meyveli müsli

öğle
bir bardak ayran
menemen

akşam
bir kase şehriye çorbası
4 yk havuçlu karnabahar yemeği

reglden dolayı krize girdim tam da beklediğim gibi yarım eti canga ( tam bir kalori bombası oysa ki ) bir bardak çilekli milkshake (((

sonra kalktım 40 dk pilates yaptım biraz içimdeki suçluluğu bastırmak için

benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
2 küçük bisküvi(biskolata starz)
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates

menün tofita ve büskivi haricinde çok hoş , sağlıklı görünüyor canım amanasıl dayanıyorsun 10 bademle bir öğün için. ya da ben mi çok yiyorum acaba onu ben kuruyemiş niyetine anlamam bile ağzıma atıığımı :) gerçi iki haftadır diyetteyken bıraktım kuruyemişi ama eskiden öyleydi

canlarım benimmm iyi akşamlar hepinize yediklerimi yazıyorum şimdi

aç karnına 1 greyfurt
1 bardak sirkeli su
kahvaltı
2 milföy böreği
1 bardak şalgam

ara
büyük bi bardak süt içine tarçın da attım

öğlen
havuç,turp,mor lahana ve yeşil biberi robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım içine keten tohumu attım süper bi kalorisiz salata oldu

ara
1 kupa bardak bitki çayı
2 tane kurabiye

akşam
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
3 tane dolma

ara
10 tane falan kuruyemiş
bitki çayı

Son düzenleme:
cnm süpersin ama canga ve milkshake biraz fazla kaçmış ama sporla erimiştir birazda olsa

aç karnına greyfurtu okuyunca bile ağzıma bişiler oldu limon demiş gibi oldu iyi yiyebiliyosun ya eminim faydası olur tebrikler.ben bir ara düzenli bi şekilde limonlu ılılk su içiyodum sonra okula zor yetişiyorum toparlanamıyorum diye bir bıraktım tam bıraktım keşke yine içsem

cnm menün çok hoş ama biskrem en azından gün içerisinde olsaydı akşam olacağına eritmesi daha kolay olurdu

cnm aç karnına zaten çok faydası oluyor hatta dr.ayça söylemişti geçen gün hiç diyet yapmöasanız bile 3 ayda sabah öğlen ve akşam aç karnına yarım greyfurt yerseniz 5 kilo verdiriyor diye kanıtlanmış bi bilgi cnm yemeye çalış bence

cnm bide senin neden çizelgen yok boy ve kilon kaç şuan kaçla başlamıştın diyete

cnm bide senin neden çizelgen yok boy ve kilon kaç şuan kaçla başlamıştın diyete

çizelge yapmaya çok uğraştım beceremedim ya yapıyorum son anda çizelge yerine kopyalarken bişi oluyo çıkmıyo bend eyapamıyorum diye bıraktım
boy : 1.62 6 şubatta başladım diyete 70 ile şimdi 67

benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
2 küçük bisküvi(biskolata starz)
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates

tofita dışında menün güzel

merhba bnde bu tkımda yarsmak ıstıyorm adım kubra 1.64 boyum suanda 66kg yım hedef kılom 58 yasım 22

hoşgeldin canım bende yeniyim daha bu akşam katıldım,kolay gelsinn

regl dönemini atlatmak gerçekten de çok zorr, kendimden biliyorumm :18:
inşaallah pilates az da olsa telafi etmiştir yediklerini canım

çizelge yapmaya çok uğraştım beceremedim ya yapıyorum son anda çizelge yerine kopyalarken bişi oluyo çıkmıyo bend eyapamıyorum diye bıraktım
boy : 1.62 6 şubatta başladım diyete 70 ile şimdi 67

çok iyi cnm gülşah biliyordu çizelgeyi o yaptı banada sende rica edersen yapar herhalde cnm

evet greyfurt yağ yakmaya çok yardımcı, ananas da öyle..
bende greyfurt alayım yarın

cnm bu arada aramıza hoşgeldin çok azimlisin belli maşallah hep böyle devam et cnm

yarın yürüyüşümü daha fazla yapcam öfffbugün eşim götürdü spor tesislerine araba ile oğluşumda vardı hava soğuyunca kıyamadım yarım bıraktımm sporumu ama yarın siz evde kalın ben yürürüm dicemm
liste yi verirsen sevinirim canım bir bakalım yapabileceğim bişeysee çok memnun olurum
tabikide çok güzel bir duygu okadar çok kabanım montum ve çeketim vardıki düğmelerini bile kapatamıyordum şimdi çok güzel kapanıyorlarr kotlarıma sığıyorum hatta olmayan kısa gelen bluzlarım vardı şimdi üstüme tam oluyo

benim menüm pek iyi değildi bugün
sabah çok az simit bir dilim kaşar yeşil çay
öğle yağsız makarna yarım tabak
akşam (gündüz çok az yediğim eşim zorla yedirdi )
bir kase çorba yarım tabak ıspanak biraz haşlanmış tavuk
2-3 çatal sucuk
biraz önce pingui yedim bir tane

ama spor yaptım bugün yarım saat mekik ve çeşitli egzersizler

yeşil çayımı içip yatıcam

melek hoşgeldin canım aramıza
ayşecim yok canım düşünmüyorumda, herkes artık zamanı bilmemne yorum yapıyorya evde bir bebek lafı dolaşıyor ama aslı astarı yok :)

menülerinizi bende beğendim kızlar, ufak kaçamaklarada dur diyebilsek tam süper olacak

iyigeceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…