Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbuldum canım
çok da fazla kaçamağın yok sadece pingui var o da tatlı ihtiyacı olsun :)
iyi geceler sana daa

cnm bnm çok saol
adanalımısn hemşerimmisin yani sen gel bi öpem seni ozmn
şuan adanadamısın
biraz yavaş mezun ol bacum belki bir umut benide alıp götürürsün ortiii
geeel canııım geeeel gelen benle gelen herkese kapım açık
çok güzel canım.ne okuyorsun

az kaldı kuşum

çok az kaldı meleğim inanamıyorum

cnmmmm bnmmm 1 temuz haa çok az kalmış yupiiii

Günaydın arkadaslar..
Bende aranıza bugun itibariye katıldım..
2,5 aydır diyetteyim.. Daha dogrusu saglıklı beslenme.. Cünkü herseyden az az ve dengeleyerek yiyorum..

5 Aralık da 65.6 olarak basladım serüvenime.. Suan da 58 kiloyum.. Ben her pazartesi sabahları tartılıyordum ama artık Cumaları tartılırım..

Yukarıda kuralları okudum, tekrar yollamanıza gerek olmasın diye..
Aranızda iyi vakit gecirecegime inanıyorum.. Simdiden tesekkür ederim.. Bu arada ismim Esra.

günaydın kızlar hoşgeldin esracım

Günaydın canım hosbuldum

Gelmişken yediklerimi yazayım..

Sabah
1 yumurta
1 kücük dilim kaşar ve 1 catal beyaz peynir-maydonoz
1 ck bal
1,5 dilim ekmek..

Ara
5 badem
Biraz kuru üzüm
Yarım kepekli grissini.

ve yesilcay.

Bu arada bu hafta hic kilo verememisim ilk oldu ama bu yaa

Son düzenleme:
Merhaba kıslar ben gecen hafta yoktum

bu arada bayagı bir arkadas katılmıs aramıza

hepsi de costurmus topiği sagolsunlarr

ben de tatilde yediklerime dikkat etmeye çalıştım

bu hafta 58 i görsem bayagı bir motive olucam gibi gelyor..

yeni arkadaslar için ben de 62 ile basladım daha yeni sayılırım bir ay flan oldu suan 59.5 geldim sabah..

dün çok yogundum giremedim

önceki günler de zaten yol yorgunu idim

bu sabah yine benm klasik menüm olan kepekli ekmek peynir yeşil şekersiz çay yaptım

2 tane de kuru meyve yedim..

1 bardak süt içtim..

şimdi de dışarı çıkıp yarım saat bir saat arası yürüyüş yapcam..

ev de gecen hafta da evde olmayınca iyi bir temizlik istiyorbir kaç tane de işim var yapmam gereken..

masallah 2 aydır nefes nefese yogun bir hayat yasıorum arada bir bi hafta flan nispeten durgundu o zaman da misafirlerim vardı

hadi bakem kıslar fıstık mankenler olcez...hafifcek kuş gibi olcez..

ayrıca kıslar dün bi arkadasımla görüştüm karatay dieti yapıyormus ben de kitabı görünce sordum flan nasıl die..

ki bu arkadas daha önce diyetisyene giderek 15 kilo flan vermişti

ama şimdi geri almış ve ayrıca karaciger yaglanması varmıs

dedi ki karatay hoca diomus ki ara ögün yemek saglıklı degilmiş ve diyetisyenlerin dediği çok ara ögünlü

diyetlerle kilo verirsiniz ama sonra geri alırsınız ve karaciger yaglanması olabilir diomus..

ve arkadasımda da aynen böyle olmus

ben de merak ettim ama dediğim gibi bnlar kulaktan kulaga bilgiler yanlıs bilgi vermek de istemem..

ben de kendim okumayı düşünüyorum bi ara bakalım..

tavuklumakarna hoşgeldin cnm unutmuşum tatilde olduğunu takım arkadaşlarımda öyle sormamam rağmen hatırlayan olmadı.bende diskalifiye yazmıştım seni göremeyince ama msj yazdım düzeltilmesi için kusura bakma canım.nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum ama düzeltilecek inş.

Merhaba canım..
insallah insallah agzindan bal damlıyor

tatlılarııııııııııımmmm :)
diksiyon dersndeydim bir saat kadar önce geldim, öğle yemeğimi yedim size yazıyorum hemen. geçmişi okudum onlara da cevap yazıcam ama önce menüüümmm :)

sabah - ballı sirkeli su ve bir tek küçük grissini ( derse geç kalmıstım kostum kostum o yüzden yiyemedim)
bu arada dün gece ilk defa yatarken de sirkeli su içebildim

ara - bir şekerli nescafe

öğle - kocamaaaan bitki çayı:)
- 1 kuru kayısı
- 100 gr kadar tavuk ( yasgız ve tuzsuz baharatla pişirdim mmmm nefis oluyor ve saglıklı - kalorisiz oohh
- 3-4 kaşık light yogurt- keten tohumu ekledim
- 1 büyük havuç

şimdilik bu kadar sekerlerim ara öğün olarak süt içerim yine, bocum mu söylemişti hatırlamyrm ama tarcınlı cok güzel oluyor hem de tatlı istegmi kesiyor.
sizi seviyorum kızlar, hep birlikte incecik olucaz hadi bakalım :)

bu arada yarım saat sonra kosucam ve jillian egzersizlerimi yapıcam. üst bacak kaslarım ve karın kaslarım sabahtan beri acıyor ama yansın yansın yansın :)))

cnm menün güzel.biskremde nazarın olsun

tatlım bugün çok az yemişsin bide sabah yumurta ile ekmek yemişsin birlikte yemezsen çok iyi olur.sporun sahane ama

evet kuşum, ekmekle yumurta olmadı ama bir yumurtayla doymicak gibi hissettim aslında fazla bile gelio ama öyle oldu. bugün hiç ekmek yemedim telafi olsun :)

benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
2 küçük bisküvi(biskolata starz)
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates

cok güzel gidiyorsun tatlım kaç gündür aralıksız pilates yaptın bravooo aynen böyle devam yaza kadar cıpcıtırızzz :)

merhba bnde bu tkımda yarsmak ıstıyorm adım kubra 1.64 boyum suanda 66kg yım hedef kılom 58 yasım 22

hosgeldim tatlım 58 azmıs hemen mezun oluverirsin hedefini daha düşür yaza kadar cıtır olucaz haydi :)

narsicim bayılıyorum senin menülerine harika gidiyorsun! canga da nazar boncugun olsun , bugün daha dikkatli yiyip birkaç dilim ekmek eksilterek telafi edersin sen onu :)

hoşbuldumm
teşekkür ederim canım, inşaalah sizlerin de yardımı ile devam ederim

ediceksin tatlım, hepimiz burda elele cıtırlar olucaz aaa kilo mu aldın sen diyenleri yeni halimizle sok edicez :) ooohh

tatlım menün telafi edilemeyecek kadar kötü değil. arada kaçamaklı günlerimiz olucak tabi ki robot değiliz :) bugün telafi ederiz, birkaç gün de kaçamak yapmazsın olur biter. önemli olan aaa kacamak yaptım diyet gitti demeyip devam edebilmek kuşum. hem o kadar da büyük kaçamakların yok

c

cnmmmm bnmmm 1 temuz haa çok az kalmış yupiiii

eve güldeniiiiimmmm :))) ama ben daha gelinlik bakmaya bile baslamadım, önce zayıflıyım öyle cıkıcam carsıya die :))

günaaaaaaydıııııııııınnn gençlik

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn zayıf şey :) resimlerin harika !

hosgeldin esracııımm güzel menülerinle hepimize örnek olucagına inanıyorum, hep beraber cıtır günlere :) bu arada hedefin kaç kiloydu tatlım?

tatlım arada kilo vermemiz durabiliyor. geçenlerde dyt.berrin yiğit açıkladı, bu kadın women's health dergisine de yazıyor bayılıyorum ona. metabolizmamız diyete alısınca, bu beslenme düzeniyle kilo vermeyi durduruyormus sabitliyormus. bir gün boyunca serbest zaman ilan etmeliymişiz. serbst serbest abartmadan istediğimizi yersek bünyeyi sasırtıp devamında da diyete devam ederek yine verebiliyormusuz :) harika değil mi? bir de kilo vermeniz durduysa sunları uygulayın diyip birliste verdi, bir ara buraya yazacagıom güzel bir program. onu da uygulayabilirsin

cnm bnm çok saol
adanalımısn hemşerimmisin yani sen gel bi öpem seni ozmn
şuan adanadamısın
kimler adanalııı bende adanalıyıııııııııımmmmmmm

aramıza hoşgeldin canım
menü güzel daha öğle ve akşam var onlarada bakalımm öyle karar verelimm

amiiinnnnnnn amiiiiiiiinnnnnnnnn yaza kadar çıtır çıtır olalımdaa bikinileri giyelim

Selam aylincigim hosbuldum Sen bana burayı tavsiye etmiştin sansa buraya davet edildim bende geldim
Bu arada gercekten öyle miymiss ayy süper bi haber bu gerci mide kücüldükce insanın yiyesi olsa da yiyemiyor o ayrı

Benim hedefim 50 olmak, insaallah yaza kadar cıtır cıtır oluruz giyeriz minileri

Hosbuldum canım..
Tesekkür ederim o zaman senin icin ögle yemegi paylasayım..

Bol yesillikli salata
Soganla kavrulmus mantar-mini minnacık yag ile.
1 dilim cavdar

Sonra yesilcay demledim..
Simdi de türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…