benim menüm pek iyi değildi bugün
sabah çok az simit bir dilim kaşar yeşil çay
öğle yağsız makarna yarım tabak
akşam (gündüz çok az yediğim eşim zorla yedirdi )
bir kase çorba yarım tabak ıspanak biraz haşlanmış tavuk
2-3 çatal sucuk
biraz önce pingui yedim bir tane
ama spor yaptım bugün yarım saat mekik ve çeşitli egzersizler
yeşil çayımı içip yatıcam
melek hoşgeldin canım aramıza
ayşecim yok canım düşünmüyorumda, herkes artık zamanı bilmemne yorum yapıyorya evde bir bebek lafı dolaşıyor ama aslı astarı yok :)
menülerinizi bende beğendim kızlar, ufak kaçamaklarada dur diyebilsek tam süper olacak
iyigeceler herkese
boy 1.67 kilo 74.4 canım. yaşım da 24. cetvelimi yarın yaparım, bu akşam bir sorun var hata veriyo
evet öyleymiş :) inşallah hızla da veririz..
cnm bnm çok saolhosgeldın canım...bu arada hemserıyız :))) takım kaptanından ogrendım...dun de basarı hıkayelerıne bakarken sen denk geldın...hıkayenı okudum...gercekten cok tebrık edıyorum senı...sana hayran kalmamak elde degıl...cok guzel bır basarı göstermıssın...hepımıze ornek oldun...
geeel canııım geeeel gelen benle gelen herkese kapım açıkbiraz yavaş mezun ol bacum belki bir umut benide alıp götürürsün ortiii
çok güzel canım.ne okuyorsun
az kaldı kuşum
kızlaaaarr alt komşum geldi sabah kahvaltımı kacırdım malesef, ben de öğle yemeğimi kahvaltı menüsüyle yedim şimdi. artık 2,30 3 gibi de süt içerim.
sabah - 1 ballı sirkeli su
- bitki çayı
saat 11.30 - bir yumurta ve light peynir ile yagsız tuzsuz omlet
- 2 dilim tam bugday ekmeği.cok az krem peynir sürdüm üstüne
- sekersiz 1 cay
şimdilik bu kadar tatlılarım. en kısa zamanda ara öğünümü yapıcam bakalım. sonra da sporrr
süpoersin en kısa zamanda mezunsun sekercim, coook sevindim dönmeneeeeeeee eski günlerdeki gibi yasasın
insallah bebişim yaaa 1 temmuz düğün, bekliyorum hepinizi
canı harika gidiyorsun. şimdiye kadar hiç bozmadın en kısa zamanda 5leri görüceksin eminim
yürüyüş cok işine yarıcak kusum haydi açık havaya at kendini
günaydın sekerciiiiiimmmmmmm
üniversitenin değerini bil tatlım, ne güzel zamanlardı onlar :) adanada mı okuyorsun üniversiteyi de?
hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
günaydın kızlar hoşgeldin esracım
ay ben de şimdi gördümşok oldum
sevindim cnm yanlıslık olduguna dedim hatta ben de saf saf yazıom hala
tmm cnm sorun diil..
kusura bakma tekrar cnm nasıl unuttum bilmiyorum msj atttım düzeltilmesi için
Merhaba kıslar ben gecen hafta yoktum
bu arada bayagı bir arkadas katılmıs aramıza
hepsi de costurmus topiği sagolsunlarr
ben de tatilde yediklerime dikkat etmeye çalıştım
bu hafta 58 i görsem bayagı bir motive olucam gibi gelyor..
yeni arkadaslar için ben de 62 ile basladım daha yeni sayılırım bir ay flan oldu suan 59.5 geldim sabah..
dün çok yogundum giremedim
önceki günler de zaten yol yorgunu idim
bu sabah yine benm klasik menüm olan kepekli ekmek peynir yeşil şekersiz çay yaptım
2 tane de kuru meyve yedim..
1 bardak süt içtim..
şimdi de dışarı çıkıp yarım saat bir saat arası yürüyüş yapcam..
ev de gecen hafta da evde olmayınca iyi bir temizlik istiyorbir kaç tane de işim var yapmam gereken..
masallah 2 aydır nefes nefese yogun bir hayat yasıorum arada bir bi hafta flan nispeten durgundu o zaman da misafirlerim vardı
hadi bakem kıslar fıstık mankenler olcez...hafifcek kuş gibi olcez..
cnm menün güzel.biskremde nazarın olsun
tatlım bugün çok az yemişsin bide sabah yumurta ile ekmek yemişsin birlikte yemezsen çok iyi olur.sporun sahane ama
benim menüm
sabah
1.5 dilim ekemek
peynir salçalı sos
2 küçük bisküvi(biskolata starz)
öğlen
1 b.ayran,10 badem
akşam
1 tb spagetti
salata
yoğurt
az önce
3 tane tofita
1 saat plates
merhba bnde bu tkımda yarsmak ıstıyorm adım kubra 1.64 boyum suanda 66kg yım hedef kılom 58 yasım 22
merhaba kızlar menümü paylaşayım
sabah
bir kase sütlü meyveli müsli
öğle
bir bardak ayran
menemen
akşam
bir kase şehriye çorbası
4 yk havuçlu karnabahar yemeği
reglden dolayı krize girdim tam da beklediğim gibi yarım eti canga ( tam bir kalori bombası oysa ki ) bir bardak çilekli milkshake(((
sonra kalktım 40 dk pilates yaptım biraz içimdeki suçluluğu bastırmak için
hoşbuldumm
teşekkür ederim canım, inşaalah sizlerin de yardımı ile devam ederim
benim menüm pek iyi değildi bugün
sabah çok az simit bir dilim kaşar yeşil çay
öğle yağsız makarna yarım tabak
akşam (gündüz çok az yediğim eşim zorla yedirdi )
bir kase çorba yarım tabak ıspanak biraz haşlanmış tavuk
2-3 çatal sucuk
biraz önce pingui yedim bir tane
ama spor yaptım bugün yarım saat mekik ve çeşitli egzersizler
yeşil çayımı içip yatıcam
melek hoşgeldin canım aramıza
ayşecim yok canım düşünmüyorumda, herkes artık zamanı bilmemne yorum yapıyorya evde bir bebek lafı dolaşıyor ama aslı astarı yok :)
menülerinizi bende beğendim kızlar, ufak kaçamaklarada dur diyebilsek tam süper olacak
iyigeceler herkese
c
cnmmmm bnmmm 1 temuz haa çok az kalmış yupiiii
günaaaaaaydıııııııııınnn gençlik
Günaydın arkadaslar..
Bende aranıza bugun itibariye katıldım..
2,5 aydır diyetteyim.. Daha dogrusu saglıklı beslenme.. Cünkü herseyden az az ve dengeleyerek yiyorum..
5 Aralık da 65.6 olarak basladım serüvenime.. Suan da 58 kiloyum.. Ben her pazartesi sabahları tartılıyordum ama artık Cumaları tartılırım..
Yukarıda kuralları okudum, tekrar yollamanıza gerek olmasın diye..
Aranızda iyi vakit gecirecegime inanıyorum.. Simdiden tesekkür ederim.. Bu arada ismim Esra.
Günaydın canım hosbuldum
Gelmişken yediklerimi yazayım..
Sabah
1 yumurta
1 kücük dilim kaşar ve 1 catal beyaz peynir-maydonoz
1 ck bal
1,5 dilim ekmek..
Ara
5 badem
Biraz kuru üzüm
Yarım kepekli grissini.
ve yesilcay.
Bu arada bu hafta hic kilo verememisimilk oldu ama bu yaa
kimler adanalııı bende adanalıyıııııııııımmmmmmmcnm bnm çok saol
adanalımısn hemşerimmisin yani sen gel bi öpem seni ozmn
şuan adanadamısın
aramıza hoşgeldin canımGünaydın arkadaslar..
Bende aranıza bugun itibariye katıldım..
2,5 aydır diyetteyim.. Daha dogrusu saglıklı beslenme.. Cünkü herseyden az az ve dengeleyerek yiyorum..
5 Aralık da 65.6 olarak basladım serüvenime.. Suan da 58 kiloyum.. Ben her pazartesi sabahları tartılıyordum ama artık Cumaları tartılırım..
Yukarıda kuralları okudum, tekrar yollamanıza gerek olmasın diye..
Aranızda iyi vakit gecirecegime inanıyorum.. Simdiden tesekkür ederim.. Bu arada ismim Esra.
menü güzel daha öğle ve akşam var onlarada bakalımm
Günaydın canım hosbuldum
Gelmişken yediklerimi yazayım..
Sabah
1 yumurta
1 kücük dilim kaşar ve 1 catal beyaz peynir-maydonoz
1 ck bal
1,5 dilim ekmek..
Ara
5 badem
Biraz kuru üzüm
Yarım kepekli grissini.
ve yesilcay.
Bu arada bu hafta hic kilo verememisimilk oldu ama bu yaa
Merhaba kıslar ben gecen hafta yoktum
bu arada bayagı bir arkadas katılmıs aramıza
hepsi de costurmus topiği sagolsunlarr
ben de tatilde yediklerime dikkat etmeye çalıştım
bu hafta 58 i görsem bayagı bir motive olucam gibi gelyor..
yeni arkadaslar için ben de 62 ile basladım daha yeni sayılırım bir ay flan oldu suan 59.5 geldim sabah..
dün çok yogundum giremedim
önceki günler de zaten yol yorgunu idim
bu sabah yine benm klasik menüm olan kepekli ekmek peynir yeşil şekersiz çay yaptım
2 tane de kuru meyve yedim..
1 bardak süt içtim..
şimdi de dışarı çıkıp yarım saat bir saat arası yürüyüş yapcam..
ev de gecen hafta da evde olmayınca iyi bir temizlik istiyorbir kaç tane de işim var yapmam gereken..
masallah 2 aydır nefes nefese yogun bir hayat yasıorum arada bir bi hafta flan nispeten durgundu o zaman da misafirlerim vardı
hadi bakem kıslar fıstık mankenler olcez...hafifcek kuş gibi olcez..
tatlılarııııııııııımmmm :)
diksiyon dersndeydim bir saat kadar önce geldim, öğle yemeğimi yedim size yazıyorum hemen. geçmişi okudum onlara da cevap yazıcam ama önce menüüümmm :)
sabah - ballı sirkeli su ve bir tek küçük grissini ( derse geç kalmıstım kostum kostum o yüzden yiyemedim)
bu arada dün gece ilk defa yatarken de sirkeli su içebildim
ara - bir şekerli nescafe
öğle - kocamaaaan bitki çayı:)
- 1 kuru kayısı
- 100 gr kadar tavuk ( yasgız ve tuzsuz baharatla pişirdim mmmm nefis oluyor ve saglıklı - kalorisiz oohh
- 3-4 kaşık light yogurt- keten tohumu ekledim
- 1 büyük havuç
şimdilik bu kadar sekerlerim ara öğün olarak süt içerim yine, bocum mu söylemişti hatırlamyrm ama tarcınlı cok güzel oluyor hem de tatlı istegmi kesiyor.
sizi seviyorum kızlar, hep birlikte incecik olucaz hadi bakalım :)
bu arada yarım saat sonra kosucam ve jillian egzersizlerimi yapıcam. üst bacak kaslarım ve karın kaslarım sabahtan beri acıyor ama yansın yansın yansın :)))
evet kuşum, ekmekle yumurta olmadı ama bir yumurtayla doymicak gibi hissettim aslında fazla bile gelio ama öyle oldu. bugün hiç ekmek yemedim telafi olsun :)
cok güzel gidiyorsun tatlım kaç gündür aralıksız pilates yaptın bravooo aynen böyle devam yaza kadar cıpcıtırızzz :)
hosgeldim tatlım 58 azmıs hemen mezun oluverirsin hedefini daha düşür yaza kadar cıtır olucaz haydi :)
narsicim bayılıyorum senin menülerine harika gidiyorsun! canga da nazar boncugun olsun , bugün daha dikkatli yiyip birkaç dilim ekmek eksilterek telafi edersin sen onu :)
ediceksin tatlım, hepimiz burda elele cıtırlar olucaz aaa kilo mu aldın sen diyenleri yeni halimizle sok edicez :) ooohh
tatlım menün telafi edilemeyecek kadar kötü değil. arada kaçamaklı günlerimiz olucak tabi ki robot değiliz :) bugün telafi ederiz, birkaç gün de kaçamak yapmazsın olur biter. önemli olan aaa kacamak yaptım diyet gitti demeyip devam edebilmek kuşum. hem o kadar da büyük kaçamakların yok
eve güldeniiiiimmmm :))) ama ben daha gelinlik bakmaya bile baslamadım, önce zayıflıyım öyle cıkıcam carsıya die :))
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn zayıf şey :) resimlerin harika !
hosgeldin esracııımmgüzel menülerinle hepimize örnek olucagına inanıyorum, hep beraber cıtır günlere :) bu arada hedefin kaç kiloydu tatlım?
tatlım arada kilo vermemiz durabiliyor. geçenlerde dyt.berrin yiğit açıkladı, bu kadın women's health dergisine de yazıyor bayılıyorum ona. metabolizmamız diyete alısınca, bu beslenme düzeniyle kilo vermeyi durduruyormus sabitliyormus. bir gün boyunca serbest zaman ilan etmeliymişiz. serbst serbest abartmadan istediğimizi yersek bünyeyi sasırtıp devamında da diyete devam ederek yine verebiliyormusuz :) harika değil mi? bir de kilo vermeniz durduysa sunları uygulayın diyip birliste verdi, bir ara buraya yazacagıom güzel bir program. onu da uygulayabilirsin
kimler adanalııı bende adanalıyıııııııııımmmmmmm
aramıza hoşgeldin canım
menü güzel daha öğle ve akşam var onlarada bakalımmöyle karar verelimm
amiiinnnnnnn amiiiiiiiinnnnnnnnn yaza kadar çıtır çıtır olalımdaa bikinileri giyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?