afiyet olsun canım öğle yemeğinde çok güzel sağlıklı sporda yaparsan süper olurrrSelam aylincigim hosbuldumSen bana burayı tavsiye etmiştin sansa buraya davet edildim bende geldim
Bu arada gercekten öyle miymiss ayy süper bi haber bu gerci mide kücüldükce insanın yiyesi olsa da yiyemiyor o ayrı
Benim hedefim 50 olmak, insaallah yaza kadar cıtır cıtır oluruz giyeriz minileri
Hosbuldum canım..
Tesekkür ederim o zaman senin icin ögle yemegi paylasayım..
Bol yesillikli salata
Soganla kavrulmus mantar-mini minnacık yag ile.
1 dilim cavdar
Sonra yesilcay demledim..
Simdi de türk kahvesi
gülşahcım şu tatlı krizlerimi bir yenebilsem çok iyi olcak ama yenemiyor ama herşeye rağmen platese başladım ya tam gaz tekrardan bu bile yeter
sporsuz olmuyor cnm.sıkalaşmak ve incelmek istiyorsan başka çare yok
incir receli menün çok iyi cnm.spor yapıyor musun düzenli
afiyet olsun canım öğle yemeğinde çok güzel sağlıklı sporda yaparsan süper olurrr
Malesef düzenli spor yapamıyorum ben zaten eve gitmem 8 dogru düzgün hic vaktim olmuyor hafta sonları da öyle..
İste hafta da 1 kendimce dans edip hareketler yapıyorum o kadar :26:
gülşahcım şu tatlı krizlerimi bir yenebilsem çok iyi olcak ama yenemiyor ama herşeye rağmen platese başladım ya tam gaz tekrardan bu bile yeter
valla gülşahcım bende bugün feci krizdeyim.öğlen yedim yemeğimi akşama bisküvi ve çay yiyeceğim yemek yerine
Mrb arkadaslar...okuldaydin ben bugun...daha yeni gelebildim eve...bugun disarida olunca cok su ve bitki cayi icemedim...
Sabah : peynir, zeytin , sekersiz cay Ara : cubuk kraker 1 saat once de kizlarla beraberdim...cig kofte yedik(( 1 tane de ayran
tavuklumakarna yanlışlık düzeltildi canım yine listemizdesin
gülşahcım menün güzel tatlım
bocum çiğ köfteyi abartmadıysan sorun yok tatlım
kimler adanalııı bende adanalıyıııııııııımmmmmmm
aramıza hoşgeldin canım
menü güzel daha öğle ve akşam var onlarada bakalımmöyle karar verelimm
amiiinnnnnnn amiiiiiiiinnnnnnnnn yaza kadar çıtır çıtır olalımdaa bikinileri giyelim
Merhaba canım..
insallah insallah agzindan bal damlıyor
tatlım olur böyle şeyler. ben de haftasonu darmaduman ettim diyeti resmen. önemli olan simdi aksam yediklerine dikkat ederek telafi etmen. bu gece biraz hareket fln yap enerji harca. bir de okula giderken yanında meyve bulundur, kimseden utanma sıkılma meyvenin ayıbı yok. eger öyle olmuyorsa illa dısarıda yiceksen, mesela çiğ köfteyi dürüm yeme de porsiyon olarak ye, ya da lavaşını kopartıp olabildiğince küçült, 4 çiğ köfte yiceksen onun yerine 2 tane yemeye calıs. bunun gibi elinden geldiğince zararı aza düşür :) hem az önce arkadasımıza yazdıgım gibi robot degiliz tabii ki normal yemekler de yiyeceğiz. önemli olan bir sonraki öğünde dengelemek. yoksa ömrümnüz boyunca cig köfte yemicez diye bir sacmalık yok :)
meraba kıslar
bugün kahvaltımı yazmıstım gelelim öglene
bi paket diyet bisküvi-içinde 6 tane var
akşam da:
bir yumurtayla menemen biraz peynir yeşil çay..
eşim yok henüz mesaide ben de böyle geciştirdim..
ya bugün de biraz iş nedeniyle canım sıkıldı ya perşembe belli olcak inşallah olumlu sonuclanır..
evet cnm ya zaten biz saglıklı beslenme alıskanlıgı geliştirmeliyiz yoksa tekrardan kilo alan çok kişi tanıyorum..
ayrıca nişanlı mıydın yanlış mı hatırlıyorum ben bi haftadır olmadıgım için üstten okuyabildim..
ne zamn düğün ömür boyu mutluluklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?