Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gülşahcım şu tatlı krizlerimi bir yenebilsem çok iyi olcak ama yenemiyor ama herşeye rağmen platese başladım ya tam gaz tekrardan bu bile yeter

afiyet olsun canım öğle yemeğinde çok güzel sağlıklı sporda yaparsan süper olurrr

gülşahcım şu tatlı krizlerimi bir yenebilsem çok iyi olcak ama yenemiyor ama herşeye rağmen platese başladım ya tam gaz tekrardan bu bile yeter

ahhh o krizi bide ben yensem leslieden artık böööggg geldii yürüyüşe başladım bakalım ondan nezaman sıkılcam

incir receli menün çok iyi cnm.spor yapıyor musun düzenli

afiyet olsun canım öğle yemeğinde çok güzel sağlıklı sporda yaparsan süper olurrr

Malesef düzenli spor yapamıyorum ben zaten eve gitmem 8 dogru düzgün hic vaktim olmuyor hafta sonları da öyle..
İste hafta da 1 kendimce dans edip hareketler yapıyorum o kadar :26:

Malesef düzenli spor yapamıyorum ben zaten eve gitmem 8 dogru düzgün hic vaktim olmuyor hafta sonları da öyle..
İste hafta da 1 kendimce dans edip hareketler yapıyorum o kadar :26:

tatlım spor yapamıyorsan elinden geldiğince hareketli ol. hiçbirsey yapamıyorsan elini kolunu ac 40 kere zıpla:) ben öyle yapıyorum :) mekik çekebilirsin, her gün 15 dakika dansedebilirsin - ki bu 100 kalori demek! , asansör yerine merdivenle cıkarsan merdivende harcadıgın her 1 dakika 10 kalori harcatıyormus. diyetin yanına bunları eklersen ooohhh

ah şekercim ah. hele benim o tatlı krizlerimmmmm. ama pilateste harikasın. benim de kosu bandından garip sesler geliyor kosamadım. jillian yapıcam aksama ins.
ara öğün olarak 14.30 da bir kuru kayısı ve 2 minnacık grissini yedim. bir kocaman kupa bitki çayı içtim.
şimdi süt içicem ama canım kruvasan istio. gecen gün bitti sandıgım minik kruvasanlardan 2 tane daha kalmıs onları yiyip süt içmemek için nasıllllllllllll zor tutuyorum kendimi! aslında yesem onları simdi, aksam öğünü oldu sayılır. 1 saat sonra da meyve yerim günü kapatırım olmaz mı ki acaba?

valla gülşahcım bende bugün feci krizdeyim.öğlen yedim yemeğimi akşama bisküvi ve çay yiyeceğim yemek yerine

Mrb arkadaslar...okuldaydin ben bugun...daha yeni gelebildim eve...bugun disarida olunca cok su ve bitki cayi icemedim...

Sabah : peynir, zeytin , sekersiz cay Ara : cubuk kraker 1 saat once de kizlarla beraberdim...cig kofte yedik (( 1 tane de ayran

Mrb arkadaslar...okuldaydin ben bugun...daha yeni gelebildim eve...bugun disarida olunca cok su ve bitki cayi icemedim...

Sabah : peynir, zeytin , sekersiz cay Ara : cubuk kraker 1 saat once de kizlarla beraberdim...cig kofte yedik (( 1 tane de ayran

tatlım olur böyle şeyler. ben de haftasonu darmaduman ettim diyeti resmen. önemli olan simdi aksam yediklerine dikkat ederek telafi etmen. bu gece biraz hareket fln yap enerji harca. bir de okula giderken yanında meyve bulundur, kimseden utanma sıkılma meyvenin ayıbı yok. eger öyle olmuyorsa illa dısarıda yiceksen, mesela çiğ köfteyi dürüm yeme de porsiyon olarak ye, ya da lavaşını kopartıp olabildiğince küçült, 4 çiğ köfte yiceksen onun yerine 2 tane yemeye calıs. bunun gibi elinden geldiğince zararı aza düşür :) hem az önce arkadasımıza yazdıgım gibi robot degiliz tabii ki normal yemekler de yiyeceğiz. önemli olan bir sonraki öğünde dengelemek. yoksa ömrümnüz boyunca cig köfte yemicez diye bir sacmalık yok :)

tatlılarım bugünümü kapattım ve menümü veriyorum.

sabah - derse yetiştiğim için düzgün bir ahvaltı olmadı

- sirkeli ballı su
- grissini

ara - 1 şekerli nescafe

öğle - 1 kuru kayısı
- 100 gr tavuk - tuzsuz yagsız
- 1 havuç
- keten tohumlu yogurt

ara - grissini ve 1 kuru kayısı , kocamaaan bitki çayı :)

akşam - bitki çayı , 2 kruvasan ama cok küçük :) - bir kupa light süt-tarçınlı

SU : 3lt.- şimdilik
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : koşamadım ama jillian ile yarım saat egzersiz yapacağım

tavuklumakarna yanlışlık düzeltildi canım yine listemizdesin

gülşahcım menün güzel tatlım

bocum çiğ köfteyi abartmadıysan sorun yok tatlım

evet cnm ya ben zaten daha mutlu olmak için kilo vermeye çalışıyorum..inşallahhh oluruz..

meraba kıslar

bugün kahvaltımı yazmıstım gelelim öglene

bi paket diyet bisküvi-içinde 6 tane var

akşam da:

bir yumurtayla menemen biraz peynir yeşil çay..

eşim yok henüz mesaide ben de böyle geciştirdim..

ya bugün de biraz iş nedeniyle canım sıkıldı ya perşembe belli olcak inşallah olumlu sonuclanır..

evet cnm ya zaten biz saglıklı beslenme alıskanlıgı geliştirmeliyiz yoksa tekrardan kilo alan çok kişi tanıyorum..

ayrıca nişanlı mıydın yanlış mı hatırlıyorum ben bi haftadır olmadıgım için üstten okuyabildim..

ne zamn düğün ömür boyu mutluluklar dilerim..

tatlım bugünün gayet güzel. öğle arasında bisküvi yanına sütlü khve ya da sadece süt de içersen cok dha güzel olur. iş konusunuda akısına bırak, üzme kendini tatlım. mutlaka senin için hayırlısı olucaktır. biri biter biri baslar, hem dha bir sonuc yok bak

1 temmuzda tatlım, nişanlıyım simdi . bekliyorum hepinizi düğüne :)

tekrardan merhaba kızlar hemen menümü yazayımm
sabah
1 haş. yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates

1 greyfurt

3 yk tazefasülye
yarım kase pulbiberliyoğurt
salata

3fındık 1 kurukayısı
1 çaybardağı sade nescafe

3 yk bezelye
2 yk pilav
yarım kase pulbiberli yoğurt
salata

2 kurukayısı (akşam yemek acıydı yoğurtda acı olunca duramadım kurukayısı yedim)

45 dk tempolu yürüyüş 15 dk yürüyüş alanındaki aletlerle hareketler hepsi 100er tane felandı
2buçuk lt su 3 olur
2 bardak yeşilçay oda 3 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…