Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm mükemmelsin yaa maşallah sana

süpersin cnm
benim menüm çok iyi değil

sabah
2 dilim ekmek peynir
2 çay kaşığı vişne receli
öğlen
1 tabak spagetti salata,ayran

akşam
şekersiz çay bisküvi

1 saat plates

cnm menün çok güzell

süpersin cnm

sabah
2 dilim ekmek peynir
öğlen

akşam
şekersiz çay bisküvi

1 saat plates

tatlım o kadar da kötü değil ya öğünlerde baska brsey tercih edebilirmişsin ama canının istediğini yerken abartmamıssın, öğün olarak yemişsin. o da gayet normal. üstüne bir de pilates. süper bence

herkese merhabaa

bende menümü yazayım hemenn

sabah 500ml ılık su + kahve

kahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
yağsız beyaz peynir
omlet 1 yumurtadan
yarım domates, 2 zeytin
2 çk çilek reçeli

geç uyandığım için kahvaltım da geç oldu
sonra dışarı çıktık eşimle çok tempolu olmasa da yürüdük 1 bucuk saat dışarıdaydık

ara
1 kase yulaf kepekli light yoğurt

akşam
yoğurtlu patates 4-5 kaşık (yeni yemek denedim antepli arkadaşımdan aldım tarifi güzel oldu :)
2 bardak da light kola

su 1lt ama 2yi bulur yatana kadar
bitki çayı da içerim 3 bardak
spor da yapmayı planlıyorum, leslie yada zumba

cnm hoşgeldin menün bi harika

cnm mükemmelsin yaa maşallah sana
tşkler canımmm
süpersin cnm

sabah
2 dilim ekmek peynir
öğlen

akşam
şekersiz çay bisküvi

1 saat plates
bencede çok kötü değilll sonuçda akşam yemeği yerine yemişsn umarım çok yememişsindirr sporunuda yapmışsın sonuçdaa

Hoşgeldin Esra
aynı gün dahil olmuşuz gruba

cnm genel itibariyle menün güzel ama kola olmasaymış keşke bende içtim bugün çok pişmanım ama

merhaba canım
temizlik başlı başına bir spor bence
inşaallah dediğin gibi oluruzz

ohh ohh süpersinn menügüzel ama 2 bardak kola çok değilmi lıght mayt sonuçda kolaa sporda güzell yoğurtlu patatesi biliyorum patates haşlanıyo kavruluyo salça ile sonra üstüne sarımsaklı yoğurt değilmi süper oluyo ama çok yediriyooo bide patates ekmek yerine geçiyoo(

Son düzenleme:

çok güzel olmuş herşey canım yaa, spor da harika

cnm genel itibariyle menün güzel ama kola olmasaymış keşke bende içtim bugün çok pişmanım ama

canım ben dukan kitabında kolanın zero olanın yağ ve şeker oranı 0 olduğu için diyetlerde sorun teşkil etmediğini okumuştum. onun rahatlığıyla içtim. zaten sürekli içmediğim için bugun bardak içtim.. bardak küçük boydu ama

kızlar merhabalar bende yazayım yediklerimi

aç karnına ılık ballı sirkeli su
kahvaltıda
sucuklu omlet az yedim
2-3 dilim ekmek
2 fincan bitki çayı
2 çatal acılı ezme
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
3 çatal bal

ara bi fiyaskoydu (((
2 çatal yaş pasta
1 bardak kola
1 tane milföy börek
biraz çerez

akşam
2 dolma
1 kase mercimek çorbası
1 kase marulla yapılmış cacık

ara kocaman bi kupa bitki çayı
3 kare bitter çikolata

kızlar eleştirilere açığım açık olun http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

yok canım benim tarif başkaydı biraz ama bu da çok güzel oldu ve kendini iyi yediriyodu ama ben sadece 4-5 kaşık yedimm başka da bişey yemedim. kola içtim ama yukarda da deiğim gibi dukan kitabında kolanın 0 şeker ve yağ içermesi nedeniyle diyetlerde kullanılması sorun teşkil etmediğini söylüyoo tabi her gün içmek demek değil bu

offf ki ne offff :) sporda yoksaa kötü olmuş neyse 1 günlük kaçamakdan bişe olmaz yarın güzel bi şekilde devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…