Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok cnm bence menün güzell sporun hele bi harikaa sana çok özeniyorum plates konusunda

menün güzel cnm kola ligt ama 1 bardak olsa daha iyi olurdu arada bende dayanamyorum ama tam bir selülit kaynağı.
tşkler canımmm

bencede çok kötü değilll sonuçda akşam yemeği yerine yemişsn umarım çok yememişsindirr sporunuda yapmışsın sonuçdaa

bence kötü değil canım, sonuçta abartarak yememişsin, e spor da var

bugün ipin ucu kaçmış biraz bu haftayı kaçamaksız kağatırsan telafi edersin cnm.

menüme yorumlarına sevindim.regl dönemindeyim krizlerim hat safhada o yüzden akşam yemeği yerine bisküvi tercih ettim çünkü biliyorum ki yemekten sonra yine cnm tatlı bişeyler isteyecek bir yemeğin üstüne bisküvi yemek kötü olacaktı ben de bu yolu seçtim.karnım da aç değil ayrıca kesti çok da abartmadım.

biraz kaçamaklar olmuş canım, neyse yarın telafi edersin inşaallah

iyigeceler kızlar,
ben giremedim bütün gün, kayınvalidemler vardı kayrada çok yordu bir türlü fırsatım olmadı
menüm sabah yeşil çay bir dilim ekmek tahin pekmez kaşar peyniri
kırmızı biberli salata bir dilim ekmek
öğle bir kase çorba bir iki çatal makarna bir bardak ayran
akşam 3 kaşık sulu köfte 3 kaşık pilav az turşu
gecede puding

bugün bir saat yürüyüş ve egzersiz yaptım

çok ta kötü sayılmaz menüm ama ya

Günaydın herkesee
erkenciyim bugün, dişçiye gidicem randevum var :18:
sabah 500ml ılık su limonlu+ kahve herzamanki gibi
devamı gelecek kızlar.
dua edin bana dişçi korkumu hala yeniş değilimm

yok canım kötü değil iyi bile, sıvı tüketimin ne kadar

gnaydın kızlarrrr
ben şimdi sirkeli ballı suyumu içtim ve bitki çayımı içiyorum
kahvaltı olarak canım hiçbirsey istemiyor aslnda ama kendmi yumurta yemeye zorlicam bakalım. ya da baska birseyler bakarım

tatlım kötü değil menün, sadece tahin-pekmez-kaşar cok kalorili aklında bulunsun :) bu arada pudingi de light sütle yaparsan hem dha lezzetli hem de dha az kalorili oluyor. bir de gece yerine öğle-aksam ara öğününde yersen süper olur. ama kötü değil, gayet telafi edilebilir bugün :)

Günaydın herkesee
devamı gelecek kızlar.

geçmişolsun şimdiden tatlımm :)

Evet canım malesef hafta da bir kendimce dans ediyorum iste.. Ama egzersizler bölümünde basen eritmek icin bi hareket gördüm yan yatıp bacaklarını acıp kapıyorsun ya onu yapıcam her gün dün 50x2 yaptım.. Gündüzleri de ofiste yapıcam kimse yokken Cok gaza geldim o hareketten sonuc alanlar olmuss

tabi cnm..sen zaten azimlisin bayagı belli şimdiye kadar tek başına bisürü kilo vermişsin..

birlikten kuvvet dogar ee çıtır olmayalım da napalım d mi yane..

Tesekkür ederim canım, ben ve azim.. Suana kadar o kadar diyete basladım sonra bıraktım ki.. Herkes bi saskın o yüzden.. Hala devam edebildigime..
İnsallah canım hayali bile güzel.

Süpersin canım harika bi menü.. Bu arada pulbiberli yogurdu bende denicem

süpersin cnm
benim menüm çok iyi değil

sabah
2 dilim ekmek peynir
2 çay kaşığı vişne receli
öğlen
1 tabak spagetti salata,ayran

akşam
şekersiz çay bisküvi

1 saat plates

Spahetti 1 tabak derken ne kadar yedin. Hasladıktan sonra yagladın mı?
Eskiden hafta da 1 mutlaka yerdim.. Hem de 2-3 tabak.. Simdi ise 2 kere yedim haslanmıs sadece üzerine de yogurtla ve porsiyonu kücücük.. Beni cok zorlayacagını ve özleyecegimi sanmıstım ama bekledigim gibi olmadı ama böyle spagetti yazısını görünce canım da cekmedi degil hani Menün bence güzel abartı yok.. Plates de var ohh daha ne olsun canım

Hoşgeldin Esra
aynı gün dahil olmuşuz gruba

Günaydın herkesee
devamı gelecek kızlar.

Merhaba melekce hosbuldum canım, senin de katılma yazını okumustum... Arka arkaya yazmıstık oraya da.. Bu arada gecmis olsun canım simdiden..

Son düzenleme:
Menümü diger mesajımda yazmak istemedim cok uzun oldu diye..
Dün aksam..
Bu sabah icin simit almıstım ondan bi koparımlık yedim..
Sonra erkek arkadasımın canı pide cekmis ama ben yemedim ( bu arada ona da söylemedim diyet yaptıgımı ama farketti )
Onunkin den 2 ısırım aldım..
Bunlar o kadar etkilemez dimi ya, sizde yapıyormusun böyle seyler
Sonra eve gittim
Patates yemegi vardı.. 5 küp dogranmıs patates aldım tabagıma birazda suyundan..
Yarım yk pilav
ve yesil salata

3. ara ögünümü yapamıyorum.. O kötü etkiler mi bilmiyorum da.. Zaten yemegimi yemem 8-9 buluyo.. Sonra da yatma zamanım geliyo

Sabah
Yarım simit
Bir de uzun peynirler varya hani ismini unuttum birazcık ondan yedim.. Belki birazdan da fazla, cok güzeldi tadı
2 zeytin

Simdi de yesilcay.. (hemde kendim demledim, daha az acı oluyor böyle tavsiye ederim)
Yanında da badem yemeyi düsünüyorum ara ögün olarak.

50x2 yan yatıp bacak acma hareketi
10 kere de çömelme :)
Bu arada da günaydın arkadaslar, keyifler yerinde mi?

Son düzenleme:
bencede çok kötü sayılmaz bitek geceki puding kötü olmuş
Günaydın herkesee
devamı gelecek kızlar.
geçmiş olsun canım offf okorku bendede varr

menü güzel spor azz 1 2 ısırıkdanda bişe olmaz önceden kaç dilim yiyorduk kimbilir
bende diyet yaptığımı kimseye söylemek istemiyorum ama ben 8 kilo verince artık belli oluyo iyi zayıfladın diyorlar onun için söylüyorm 8 kilo verdim diee

Aynen öyle ben birazcık kacırınca annem eskiyi unutuyorsun heralde diyor
Bana da diyorlar canım, hatta gecen hafta kardesimle karıstırdılar nasıl sasırdım yok artık diye

Spora dün basladım yavas yavas cogaltıcam, aslında o kadar az vaktim oluyor ki aksamları.. Napalım oldugu kadar artık.

Ögle yemegi,
2 kepce mercimek corbası
karnıbahar yemegi
1 dilim ekmek
ve pulbiber naneli yogurt :)

Son düzenleme:

bide eşim ve ailesi anlasana 8 kilo verdiğimi eheheh
spor herşeyin başıı vallahii
menüde güzelmiş afiyet olsun

Günaydın herkesee
devamı gelecek kızlar.
geçmiş olsun canım

çok çok az yiyorum canım bir dilim kaşar okadar, benim yediklerim genelde oğluma göre olan şeyler,
süt içmiyor kayra, sütlü tatlı yapıyorum ona nerdeyse hergün, bir gün yemesem bir gün dayanamıyorum
beyaz peynirde yemez pek almıyorum o yüzden kaşar peyniri seviyor

kızlar bu pulbiberli yoğurt işe yarıyormu bende deniyim?

menüm
sabah bir iki lokma tost bir zeytin yeşil çay

öğle 2 bardak çay az börek az simit çok az tahinli tatlı (misafirim vardı mecbur kaldım

akşama az yiyip dengelemeyi düşünyorum

cnm menün çok güzel miktarlarıda gayet iyi o hareketten bende yapıyorum bazen ertesi gün ağrılar oluyo demekki işe yarıyo

öğlen yemeğinde çok iyi cnm hemde vitaminli

bu cuma yarışması nedir ben yeni başladım diyete ve çok azimliyimdir benide aranıza alırsanız çok sevinirim

valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..:26: dişçiye gittim sabah ama bir askilik çıktı muayene olamadım.
bir yandan o koltuk duygusunu yaşamadım diye sevindim ama diğer taraftan da er geç gidecem kurtuluş yok bi daha aynı korkuyu yaşayacam diye üzülüyorum

neyse gelelim yediklerime, dışarıdan geldim 10.30 gibi kahvlatı yaptım
önce yarım greyfurt yedim
light beyaz peynir, 6 adet zeytin (3yeşil,3siyah)
yarım domates, haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa yeşil çay şekersiz

ara
1 kase yulaf kepekli yoğurt

öğle (işte bu bittiğim andır )
arkadaşa davetliydim
2 börek (sigara böreğinden biraz kalın)
kısır, yoğurtlu salata
1 dilim de kek kremalı, çikolata soslu :26:

bunları yediğim için akşama ceza var, akşam yemeği yok
greyfurt ve elma ile geçiştirirm.

şu an form çayı içiyorum
20 dk da yürüdüm ama tabi bunların devamı olacakk

menün çok güzel canım
zayıfladığını birilerinden duymak çok güzel dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…