Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar temizlik yapıyorum. hemen menümü yazıp cıkıcam. dün de spor yapamaıdm bugün de sanki zayıflayamamıs gibi hissediyorum bu hafta uyumadan önce kosucam cok

sabah - sirkeli ballı su + kocaman kupa bitkiçayı
- 2 dilim tam bugday ekmeği üzerine azcık krem peynir sürdüm

ara - 2 kayısı kurusu+ büyük kupa bitki çayı

öğle- acı soslu biftek ( dısarıdan söylemek zorunda kaldım bugün) + 10 adet parmak patates :/ + keten tohumlu ayran

ara - 2 kayısı kurusu+ light sütlü ksekersiz kahve

aksam - kepekli grissini

SU : 3 LT.
SPOR : Yok suan
BİTKİ CAYI : 1lt.

şimdilik bu kadar kızlar. bugn biraz moralim bozuk. evlilik hazırlıkları zormus. bir de spor yapmayınca vicdan azabı duyuyorum artık. ilk fırsatta girmeye calısıcam. kocaman öptüm sizi.
geçmiş mjları okuyup cevap yazmak istiyordum yapamadım bu sefer, affedin beni. yarın hepsiniiiiii okicam.

muckkkk

mrb arkadaslar...okul olunca gec gırıyorum maalesef foruma...masallah hepınız cok ıyı gıdıyorsunuz...ben sabahtan aksama kadar hep okulda oluyorum...ne yıyecegımı bılemıyorum halıyle okulda...sabah normal kahvaltımı yapıyorum...okulda da dogru duzgun bırsey yıyemeyınce bu kez eve gelınce resmen krıze gırıyorum...kıtlıktan cıkmıs gıbı davranıyorum...ne yapabılırım sızce...

kendıme yenı bır duzen oturtmam lazım...1 aydır tatıldeydım...okul yoktu hep evdeydım...halıyle duzenımı kurmustum...bol bol sıcak su, bıtkı cayı ıcıyordum...saatlerım bellıydı...okul baslayınca tepe taklak oldu hersey...

bu arada yenı gelen arkadaslara seslenıyorum...hepınız hosgeldınız...ıyıce kalabalıklastık, senlendık...takıma renk geldı...daha cok motıve oluruz ve de kılolarımızdan hep beraber kurtuluruz ınsallah...

burada olmak gercekten benı cok mutlu edıyor...benı anlayan ınsanlarla konusup dertlesmek benı rahatlatıyor...bu kılo verme surecı tek basına atlatılamaz...ınsanın morale destege cok ıhtıyacı oluyor...yanlıslarımızı düzeltıyoruz...faydalı olabılecek seylerı ogrenıp uyguluyoruz...saglıklı beslenıyor ve de sporla da hayatımıza haraket katıyoruz...hayırlısıyla da teker teker mezun olmak da nasıp olur ınsallah...

evet canım haklısın..inşallahh..

merhaba canım
temizlik başlı başına bir spor bence
inşaallah dediğin gibi oluruzz

inşallah öyledir cnm ya çünkü bu ara biraz rahatsızım burnumu silmekten burnum kızardı..sanırım alerjim azdı..

baş ağrısı eşliğinde..yaane spor yapamıyorum bu ara hiçç..önceden eliptike biniodum ii oluyodu..

düzeliim de inşallah..:2:

kıslar menümü yazayım ama kaç gündür hastayım ondan çok sık yazamıyorum kusura bakmayın..

sabah

az menemen..az peynir..az kepekli ekmek..şekersiz yeşil çay..

akşam

1 tabak haşlama patates-zeytinyağlı

1 tabak karnıbahar-zeytinyağlı yoğurtlu

şimdi de yeşil çay yaptım yanında bişiler atıştırabilirim belki..:44:

dün akşam çayın yanında kuru kayısı incir ceviz yemiştim az..

selamın hello bebiklerimmm hemen menümü yazayımm öff ben araları çok abartıyorm yaa(
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım haş. patates
1 haş. yumurta
yarım kk peynir
4 yeşil zeytin

1portakal
1 2 parça cips

3 yk bezelye
1 yk pilav
1 dilim ekmek
yoğurt salata

yarım paket kraker(

brokoli sarımsaklı yoğurt üstüne azyağ ile salçalı sos (hımm bayılıyorum bunaaa)
1 yk erişteçorba
1 lokma ekmek

1 çaybardağı sade nescafe

45 dk tempolu yürüyüş 15 dk spor aletleri ile spor
2 lt su 2buçuk olur 2 yeşil çay 3 olur

iyi akşamlar kızlar bende yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim beyaz peynir
2 fincan bitki çayı
2 çatal petek bal
patates kızartma(eşim evdeyken kaçınılmaz oluyo dayanamıyorum malesef)
yeşil zeytin salatası
2-3 çatal acılı ezme

ara yok

akşam
kebap
1 bardak şalgam
salata
turp

ara
1 porsiyon tavuk göğsü
1 kupa bitki çayı

biraz önce de pizza yapmıştım ondan 2 dilim yedim

cnm menün güzel arada yedikelerinde arada bi olacak şeyler zaten tamamen vazgeçemeyiz ki ama ne kadar azaltırsak o kadar kardır

harikasın bebeğimmm

kız pizzayı yiceni bile bile nie yapıyonn ben yerim die yapmıyom öle şeyler ehehe
kebabada bayılırım bir adanalı olarak şalgamda öylee eheheh

çok yoğundum bir türlü açamadım pc yi
menümü yazaıyım hemen

sabah
bir kase meyveli müsli

öğle
5yk bezelyeli tavuklu patates yemeği
bir dilim ıspanaklı pide (avuç içi kadar )
bir marul içine koyulmuş biraz kısır

akşam
3yk kırmızı et yaprak döner
3yk pirinç pilavı
bir bardak vişne kompstosu

günayyyydınnnnnnnnnnn

bu sabah dayanamayıp tartıldım kızlar sadece 200 gr. az gösteriyor ben bunu hafta içi yaptıüım gec saat kaçmaklarına ve bu hafta dogru dürüst spor yapmamama baglıyorum. demekki spor olmadan veremiyorum. bugün cok kosucam cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk

ben de bu hfta çok fazla yapamadım pilatesi bari haftada 4 gün yapayım diyodum ama olmadı maalesef yoğunluktan.şu saate kadar iyiydim bir kase meyveli müsli yedim sütle bakalım ilerleyen saatlere zaten ne oluyosa o gece çay yanlarında oluyo ya

canlarım sabahki vicdan azabımla kalktım spor yaptım 1 saat
50 dk yürüdüm 3,5 km. 10 dakika da twister da saga sola dönüp dönüp durdum cok iyi geldi :) ay biraz olsun mutlu hssediyorum simdi ya, sıkıntım gitti. bugün de temizliğe devame dicem, bol hareket etmiş olucam öyle de.

bu arada kahvaltı olarak; sirkeli ballı su, bir dilim tam bugday ekmeği, üzerine azcık krem peynir ( üzerine sürmek için dha saglıklı birsey bulmam gerek)

şimdi bitki çayımı demliyorum onu içicem ara öğün olarak, öğlende de köfte salata kefir. bu arada ilk defa kefir denicem. yararlı mı? ne faydaları var ? cok kalorili mi? beni aydınlatırsanız sevinirim tatlılarım

evet tatlım gece cok fena, bende kendimi tutmak için normal cay içmiyorum bitki cayı içiyorum kocaman bir kupa, neredeyse 500 ml. falan. hem karnımı şişiriyor hem de cayın tadı yüzünden baska birsey istemiyorum. asıl kilo verdiren 7-8den sonra yememek bebişim öyle düşün

ayyy amin tatlım süper bir dilek

ben de takımıımızla o kadar mutluuyum ki, hepinizi tek tek coook seviyorum gercekte. tanısmasak da birbirimizi görmesek de. ben de sizinle konustukca inanılmaz rahatlıyorum, yüzüme kocaman bir gülümseme yerlesiyor. girmeyince özlüyorum :) ayrıca dedign gibi birbirimize beslenmeyi, dolayısıyla saglıklı yasamayı ögretiyoruz daha güzel ne olabilir ki. hep böyle olalım mutlu mutlu ayrıca cıtır cıtır

bu arada güzel haberlerim var, tartıda cok düşmese de benim kıyafetlerim olmamaya basladı. bu hafat sonu montumu anneme veriyorum çünkü içinde kayboluyorummmmmmmm ayrıca alyansım da büyük gelmeye basladı, insanın parmakları bile zayıflayabiliyormus ne komik :) nişanlım da daralttıralım istersen falan diyor, nasıl keyifleniyorum böyle seyler duydukca oooohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…