burada olmak gercekten benı cok mutlu edıyor...benı anlayan ınsanlarla konusup dertlesmek benı rahatlatıyor...bu kılo verme surecı tek basına atlatılamaz...ınsanın morale destege cok ıhtıyacı oluyor...yanlıslarımızı düzeltıyoruz...faydalı olabılecek seylerı ogrenıp uyguluyoruz...saglıklı beslenıyor ve de sporla da hayatımıza haraket katıyoruz...hayırlısıyla da teker teker mezun olmak da nasıp olur ınsallah...
merhaba canım
temizlik başlı başına bir spor bence
inşaallah dediğin gibi oluruzz
selamın hello bebiklerimmm hemen menümü yazayımm öff ben araları çok abartıyorm yaa(
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yarım haş. patates
1 haş. yumurta
yarım kk peynir
4 yeşil zeytin
1portakal
1 2 parça cips
3 yk bezelye
1 yk pilav
1 dilim ekmek
yoğurt salata
yarım paket kraker(
brokoli sarımsaklı yoğurt üstüne azyağ ile salçalı sos (hımm bayılıyorum bunaaa)
1 yk erişteçorba
1 lokma ekmek
1 çaybardağı sade nescafe
45 dk tempolu yürüyüş 15 dk spor aletleri ile spor
2 lt su 2buçuk olur 2 yeşil çay 3 olur
kızlar temizlik yapıyorum. hemen menümü yazıp cıkıcam. dün de spor yapamaıdm bugün de sanki zayıflayamamıs gibi hissediyorum bu haftauyumadan önce kosucam cok
sabah - sirkeli ballı su + kocaman kupa bitkiçayı
- 2 dilim tam bugday ekmeği üzerine azcık krem peynir sürdüm
ara - 2 kayısı kurusu+ büyük kupa bitki çayı
öğle- acı soslu biftek ( dısarıdan söylemek zorunda kaldım bugün) + 10 adet parmak patates :/ + keten tohumlu ayran
ara - 2 kayısı kurusu+ light sütlü ksekersiz kahve
aksam - kepekli grissini
SU : 3 LT.
SPOR : Yok suan
BİTKİ CAYI : 1lt.
şimdilik bu kadar kızlar. bugn biraz moralim bozuk. evlilik hazırlıkları zormus. bir de spor yapmayınca vicdan azabı duyuyorum artık. ilk fırsatta girmeye calısıcam. kocaman öptüm sizi.
geçmiş mjları okuyup cevap yazmak istiyordum yapamadım bu sefer, affedin beni. yarın hepsiniiiiii okicam.
muckkkk
iyi akşamlar kızlar bende yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim beyaz peynir
2 fincan bitki çayı
2 çatal petek bal
patates kızartma(eşim evdeyken kaçınılmaz oluyo dayanamıyorum malesef)
yeşil zeytin salatası
2-3 çatal acılı ezme
ara yok
akşam
kebap
1 bardak şalgam
salata
turp
ara
1 porsiyon tavuk göğsü
1 kupa bitki çayı
biraz önce de pizza yapmıştım ondan 2 dilim yedim
günayyyydınnnnnnnnnnn
bu sabah dayanamayıp tartıldım kızlar sadece 200 gr. az gösteriyorben bunu hafta içi yaptıüım gec saat kaçmaklarına ve bu hafta dogru dürüst spor yapmamama baglıyorum. demekki spor olmadan veremiyorum. bugün cok kosucam cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk
ben de bu hfta çok fazla yapamadım pilatesi bari haftada 4 gün yapayım diyodum ama olmadı maalesef yoğunluktan.şu saate kadar iyiydim bir kase meyveli müsli yedim sütle bakalım ilerleyen saatlere zaten ne oluyosa o gece çay yanlarında oluyo ya
burada olmak gercekten benı cok mutlu edıyor...benı anlayan ınsanlarla konusup dertlesmek benı rahatlatıyor...bu kılo verme surecı tek basına atlatılamaz...ınsanın morale destege cok ıhtıyacı oluyor...yanlıslarımızı düzeltıyoruz...faydalı olabılecek seylerı ogrenıp uyguluyoruz...saglıklı beslenıyor ve de sporla da hayatımıza haraket katıyoruz...hayırlısıyla da teker teker mezun olmak da nasıp olur ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?