kız pizzayı yiceni bile bile nie yapıyonn ben yerim die yapmıyom öle şeyler ehehe
kebabada bayılırım bir adanalı olarak şalgamda öylee eheheh
bocum benim eliptik bisikletim var istediğm inceliğe ulaştıktan sonra yapmayı düşünüyorum iyi kalori harcatıyor
adanalı değilim ama kebap a ben de bayılırım.şalgamı sevmem ama
waaaooooowwwww 1,5 kilo mu verdin bir haftadaaaahemen sırrını ver :)
kızlar öğle yemegimi yiyorum,
kefir- keten tohumlu ( tadını hiiiçççç begenmedim eksimsi bişi :/ )
3 köfte - sadece tavayı yaglayarak pişirdim ama yine de pişerken cok yaglı göründü gözüme, başka pişirme önerisi olan olursa cok sevnrmm
2 havuç-2 salatalık - yagsız tuzsuz sadece limonladım
bu kadar tatlılarım. öptüm sizi
Mrb arkadaslar...sabah erken kalkiyorum...7 de kahvaltiya oturuyorum...1 kase corba ictim sabah...1 tane yumurta sarisi, peynir, zeytin yedim...oglen de okulda oldugum icin 2 pogaca 2 bardak sekersiz cay ictim...eve gidince de yerim birseyler...kapatirim bugunu insallah...telefondan girip yaziyorum bunlari...
ayakyata kullanıyor eliptik cnmeliptik bisiklet nasıl oluyo benim var ama rilptikmi bilmiyorum
cnm ben kilomu yine bugünden söyleyeyim sana 73,00 kiloyum cnm geçen haftaki sende var zaten dimi
çok güzel cnm.ben tost makinesinde pişiyorum yağsız pişirecekcem.kendi yağı çıkıyor zaten.
2 poğça bozmuş biraz cnm akşama telafi et
ayakyata kullanıyor eliptik cnm
süpersin cnm
bocum benim eliptik bisikletim var istediğm inceliğe ulaştıktan sonra yapmayı düşünüyorum iyi kalori harcatıyor
herkese merhabaa
anca girebildim arkadaşlarr. sabah bir çıktık evden eşimle akşam girdik. az önce de uyuyakalmışım kanepede, eşim işe gitmiş duymamışım bile
uzun bir süre dışarıda olduğum için yediklerim de karıştı
sabah erken çıktık kahvaltı yapamadık bile
11 gibi 2 peymacun şekersiz çay
daha bişey yemedim gün içinde
ara 1 fincan kahve
6 kare çikolata
akşam 5.30 gibi de 1 kase çorba
salçalı makarna yedim
su 500ml :26:
daha başka bişey de içemedim. ama yatana kadar bitki çaylarımı ve suyumu içerim
çok yorgunum ama sporumu da yapmaya çalışacam.
tartı gününden önce böyle olsun istemezdim amaa
memnunsun yanı sen...elıptık bısıklet almak kafama yatıyo da arastırıyorum...senınkının markası ve modelı nedır...uygun mu fıyatı...
ben de bu hfta çok fazla yapamadım pilatesi bari haftada 4 gün yapayım diyodum ama olmadı maalesef yoğunluktan.şu saate kadar iyiydim bir kase meyveli müsli yedim sütle bakalım ilerleyen saatlere zaten ne oluyosa o gece çay yanlarında oluyo ya
ayyy amin tatlım süper bir dilek
ben de takımıımızla o kadar mutluuyum ki, hepinizi tek tek coook seviyorum gercekte. tanısmasak da birbirimizi görmesek de. ben de sizinle konustukca inanılmaz rahatlıyorum, yüzüme kocaman bir gülümseme yerlesiyor. girmeyince özlüyorum :) ayrıca dedign gibi birbirimize beslenmeyi, dolayısıyla saglıklı yasamayı ögretiyoruz daha güzel ne olabilir ki. hep böyle olalım mutlu mutlu ayrıca cıtır cıtır
bu arada güzel haberlerim var, tartıda cok düşmese de benim kıyafetlerim olmamaya basladı. bu hafat sonu montumu anneme veriyorum çünkü içinde kayboluyorummmmmmmmayrıca alyansım da büyük gelmeye basladı, insanın parmakları bile zayıflayabiliyormus ne komik :) nişanlım da daralttıralım istersen falan diyor, nasıl keyifleniyorum böyle seyler duydukca oooohhh
kızlar öğle yemegimi yiyorum,
kefir- keten tohumlu ( tadını hiiiçççç begenmedim eksimsi bişi :/ )
3 köfte - sadece tavayı yaglayarak pişirdim ama yine de pişerken cok yaglı göründü gözüme, başka pişirme önerisi olan olursa cok sevnrmm
2 havuç-2 salatalık - yagsız tuzsuz sadece limonladım
bu kadar tatlılarım. öptüm sizi
Mrb arkadaslar...sabah erken kalkiyorum...7 de kahvaltiya oturuyorum...1 kase corba ictim sabah...1 tane yumurta sarisi, peynir, zeytin yedim...oglen de okulda oldugum icin 2 pogaca 2 bardak sekersiz cay ictim...eve gidince de yerim birseyler...kapatirim bugunu insallah...telefondan girip yaziyorum bunlari...
cnm ben kilomu yine bugünden söyleyeyim sana 73,00 kiloyum cnm geçen haftaki sende var zaten dimi
Meraba kıslar
nabersiniz
bu sabah
her zamanki gibi kepekli peynirli yağsız tost
1 bardak süt
öğle
3 tane diyet bisküvi
1/2 bardak süt
bir avuç leblebi
akşam
daha yemedim ama patates kavurması karnıbahar ve kereviz salatası az az var ortaya bi karışık yaparız heralde..
peymacun ne oluyo cnm ilk defa duydum da
ben hepsi burada.comdan almıştım cnm 200 küsürlerdeysi fiyatı.şuan kullanmıyorum,plates yaptığım için
benim menün
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates
biraz yumurta kızımdan kalan
öğlen
4 kaşık pilav
1 tb.kurufasulye
salata
ayran
akşam
2 tane kitkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?