Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar öğle yemegimi yiyorum,
kefir- keten tohumlu ( tadını hiiiçççç begenmedim eksimsi bişi :/ )
3 köfte - sadece tavayı yaglayarak pişirdim ama yine de pişerken cok yaglı göründü gözüme, başka pişirme önerisi olan olursa cok sevnrmm
2 havuç-2 salatalık - yagsız tuzsuz sadece limonladım

bu kadar tatlılarım. öptüm sizi

Mrb arkadaslar...sabah erken kalkiyorum...7 de kahvaltiya oturuyorum...1 kase corba ictim sabah...1 tane yumurta sarisi, peynir, zeytin yedim...oglen de okulda oldugum icin 2 pogaca 2 bardak sekersiz cay ictim...eve gidince de yerim birseyler...kapatirim bugunu insallah...telefondan girip yaziyorum bunlari...

bocum benim eliptik bisikletim var istediğm inceliğe ulaştıktan sonra yapmayı düşünüyorum iyi kalori harcatıyor

Meraba kıslar
nabersiniz

bu sabah
her zamanki gibi kepekli peynirli yağsız tost
1 bardak süt

öğle
3 tane diyet bisküvi
1/2 bardak süt
bir avuç leblebi

akşam
daha yemedim ama patates kavurması karnıbahar ve kereviz salatası az az var ortaya bi karışık yaparız heralde..

çok güzel cnm.ben tost makinesinde pişiyorum yağsız pişirecekcem.kendi yağı çıkıyor zaten.

2 poğça bozmuş biraz cnm akşama telafi et

eliptik bisiklet nasıl oluyo benim var ama rilptikmi bilmiyorum
ayakyata kullanıyor eliptik cnm
cnm ben kilomu yine bugünden söyleyeyim sana 73,00 kiloyum cnm geçen haftaki sende var zaten dimi

süpersin cnm

herkese merhabaa
anca girebildim arkadaşlarr. sabah bir çıktık evden eşimle akşam girdik. az önce de uyuyakalmışım kanepede, eşim işe gitmiş duymamışım bile
uzun bir süre dışarıda olduğum için yediklerim de karıştı
sabah erken çıktık kahvaltı yapamadık bile
11 gibi 2 peymacun şekersiz çay
daha bişey yemedim gün içinde

ara 1 fincan kahve
6 kare çikolata

akşam 5.30 gibi de 1 kase çorba
salçalı makarna yedim

su 500ml :26:
daha başka bişey de içemedim. ama yatana kadar bitki çaylarımı ve suyumu içerim
çok yorgunum ama sporumu da yapmaya çalışacam.
tartı gününden önce böyle olsun istemezdim amaa

peymacun ne oluyo cnm ilk defa duydum da

memnunsun yanı sen...elıptık bısıklet almak kafama yatıyo da arastırıyorum...senınkının markası ve modelı nedır...uygun mu fıyatı...

ben hepsi burada.comdan almıştım cnm 200 küsürlerdeysi fiyatı.şuan kullanmıyorum,plates yaptığım için

benim menün
sabah
2 dilim ekmek
peynir,domates
biraz yumurta kızımdan kalan

öğlen
4 kaşık pilav
1 tb.kurufasulye
salata
ayran

akşam
2 tane kitkat

1 saat plates

Son düzenleme:

evet canım yaa bende o çay saatlerinden korkuyrum. eşim evde olunca o sürekli bişeyler yer o zaman daha zor oluyo.. neyse bu akşam yok eşim bende tartı gününden önce yırtarım bari

oh ne güzel nasıl da mutlu olmuşsun benim büyük gelmeye başlamasa bile eşyalarımın içinde çok daha rahatım, o bile insana huzur veriyorr

canım en az yağ kullanabileceğin yöntemi denemişsin zaten, bence kıymanı az yağlı tercih etmelisin menün de çok hafif,güzel. kefirin faydaların gelince, bir fermantasyon ürünü olduğu için en önemli özelliği içerdiği faydalı bakteriler sayesinde sindirimi düzenlemesi, önemli vitaminlerin sentezinde yardımcı olma gibidaha bir sürü faydası var.

canım kahvaltını iyi yapmışsın. ama okul zamanının en büyük dezavantajları poğaça sandviç türü katı ve yağlı besinlerin kurtarıcı besin olması, evet düşündürmeden karnımızı doyuruyorlar ama kalorileri bir o kadar fazla. bunlara dikkat et derim

cnm ben kilomu yine bugünden söyleyeyim sana 73,00 kiloyum cnm geçen haftaki sende var zaten dimi

maşaallah canım yaa bakalım ben kaç çıkacam seni yanlız mı bırakacam peşinden mi gelecem

afiyet olsun canım, akşama da bozmazsan şimdilik güzel menün
leblebi bende kabızlık yapıyo canım ya. genelede öyle bir özelliği var diye duymuştum o yüzden sevmeme rağmen çok yemiyorum. hatta uzun zamandır yemedim sende okuyunca aklıma geldi, canım çekmedi de değil

peymacun ne oluyo cnm ilk defa duydum da

lahmacunun peynirli versiyonu, ben lahmacunu çok sevmediğim için onu tercih ediyorum

akşamki kitkat dışında menün iyi canım. senin kaçamakların da hep akşam menüsünde oluyo ama daha da akşam yemeği yemiyorsun genelde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…