Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu arada aklıma gelmişken kızlar, ben kendimi bildim bileli kabızlık sorunum var. bunu ben metabolizmamın yavaş olmasına ve neredeyse hiç su tüketmeme bağlıyordum. ama yediklerime dikkat etmeye başladığımdan beri ve sıvı tüketimimi 2 lt ve üstüne çıkardığımdan beri daha iyiyim.
ama bu sürede yulaf kepeği arada buğday kepeği de tüketiyorum hep ve bunlar gerçekten de bu konuda bana çok yardımcı oldu.öyle bir sorunu olanlar denesin derim

kızlar giremedim bütün gün,
iş görüşmem vardı ama çook uzak inegölde nasıl olcak bilmiyorum
sabah bir akıtma beyaz peynir şekersiz neskafe
öğle ızgara köfte bir dilim ekmek ayran
çay
bir kase süpangle

akşam yağsız makarna yarım tabak
maydanoz dereotu

yeşil çay içer yatarım
bakalım yarın sabah bu kaçamakların acısı nasıl çıkçak

bu hafta listemize bocum ve şekerkızcandy giriyor.yarın gecen haftaki kg nuzu,bu haftaki kg nuzu ve hedef kg nuzu yazacaksınız.hedef kg çok yakın olmasın çünkü ulaştığınız zaman karne alıp mezun olacaksınız kızlar.

bocum cnm paylaşımların güzel her fırsatta takımdasın
şekerkızcandy emelcim paylaşımlarını biraz daha arttırmalısın

evet ben akşama kadar sabredebiliyorum ama akşam üstü ve özellikle akşamları dayanmam çok zorlaşıyor.bende de böyle durumlarda akşam yemek yemiyorum. ama öğlen yemeğim genelde besleyici doyurucu ve protein ağırlıklı oluyor.sabah yada öğlen mutlaka protein alımıma dikkat ediyorum sağlıksız beslenmemek adına.

1 saat platesimi de yapttım rahatladım

supangle dışında güzel aslında

evet önemli olan sağlıklı vermek zaten

bende öylelyim akşamları daha zor oluyor dayanmak ama eğer gündüz yanlış beslenmişsem akşam yememeye çalışıyorum..
bugün akşam 5.30 dan sonra form çayı ve yeşil çay içiyorum sürekli :)

bende sporumu yapsam iyi olacak

selam fıstıklarr nabersini bugün giremedim kpss ye çalışmaya başladımda ehehhe
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
patatesli yumurta(patates yediğim için ekmeği 1 dilim yedim)
yarım kk peynir
4 zeytin

1portakal

5 yk bamya
3 yk bulgur pilavı
1bardak ayran(tuzsuz)
salata(maydnoz domates tzesoğan)

1 salatalık

3 parça ızgara tavuk (derisiz)
salata
1dilim tahıllı ekmek

belki ilerleyen saatlerde 1 ç.bardağı sade nescafe içerim yada greyfurt yerim

50 tempolu yürüyüş 10dk hareketlerden(hepsinden 100er kez)
2 lt su 3 kupa yeşilçay

Sağol ayşecim
sadece kayra uyuduğunda girebiliyorum yoksa asla bilgisayarı bana bırakmaz
daha sık girmeye çalışırım canım
geçen haftaki kilom 85,3
hedefim 72
yarın sabah inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz tartıda

canım hayırlısı olsun hakkında
menüne gelince, supangle yemişsin ama adet dönemindeymişsn kabul edliebilir bir durum

inşaallah tartı yüzüne güler

inşallah melekçim sağol
kendine yeşil çay yapayım fatmagülü izlerken içerim
süt hiç içemiyorum canım midemi bulandırıyor ama suya karıştırıp içebilirim tarçını belki faydası olur

Son düzenleme:
afiyet olsun canım menün güzelmişş sorun yokk spor yokmuu bakalımm
peymacun lahmacun oluyo sanırım
menü seninde dediğin gibi dengesiz olmuş ama dışarda olduğun için böyle olmuşş peki sorun yokk canmm
sporunuda yap barii
offf akşamlarıı hep böyle oluyoo bende zor dayanıyorum çikolata yememk için
menü kitkat haricinde güzel onuda akşam yemeği yerine yemişsin ama o hemen hemen 600 calori felan yemek yeseydin en fazla 400 calla kurtulurdun canım
neyseki 1saat plates yapmışsın
süpangle haricinde güzell canımm

yalnız canım çok fena tatlı çekiyor
off adet dönemindeyim
dayan emel dayan

kızz 1 kase süpangle yemişsin halen tatlı istiyorum diyosun

cnm patatesin yanında kesinlikle az da olsa ekmek yeme.bende dün yapmıştım sabah ekmesiz yedim hem patates hem yumurta fazlasyla doyurucu ve kalorili.aslında diyet döneminde patatesi hiç tüketmemek gerek aynı şekilde pilavıda.miktarları az gibi görünse de hayli karbonhidrat almışsın cnm.ama sporun harika

inş. emelcim tamamdır

süpersin canım yaa

Cok sagolasin kaptan...deneme surem bitti cok sukur...yarin hepsini yazarim buraya...

Hepinize iyi aksamlar arkadaslar...yarin 1 haftalik cabalarimizin sonucunu gorecegiz...insallah herkes emeginin karsiligini tartida gorur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…