Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü yazayım
sabah
bir kase meyveli müsli

öğle
bir kase yayla çorbası ( içinde pirinç yerine aşurelik buğday vardı )
3 yk patatesli tavuklu bezelyeli yemek

akşam
lahana kavurması ( bulgurlu ) 4yk
öğlenki çorbadan bir kase

bebişlerim şimdi oturdum daha da işim bitmedi, artık yarın devam edeceğim

bugünkü menüm şöyle;

sabah - sirkeli ballı su+ 1 kuru kayısı
-1 dilim ekmek üzerine krem peynir cok az
ara - kocaman btki çayım + 1 kuru kayısı
öğle - 3 köfte + 2 havuç ve 2 salatalık ( yagsız tuzsuz sadece limonladım)
- kefir demiştim ama sadece bir yudumk içebildim tadı cok fena :/
ara - sekersiz nescafe
aksam- 2 küçük yeşil elma ( 18.30)
- az önce de light sütle kahve içtim aslında biraz gec oldu içmek için galiba

SU : 4lt.
SPOR : 50 dk tempolu yürüyüş-koşu / 10 dk. twister
BİTKİ ÇAYI : 1lt.

bu arada 3-4 gün sonra regl olmam gerekiyor, sanırım o yüzden de vermem durdu yarın 500 gr. vermiş cıksam havalara ucucam vallahi kızlar

menün de güzel aslında ama elmadan ana öğün yapman uygun değil canım sanki. ben de hani su içemiyorum diyodum ya kendimi zorluyodum bu ar bıraktım resmen tüm gün 2 bardak zorla içiyorum aklıma bile gelmiyo bazen kış günü hiç içemiyorum çok fydalı aslında diyet sürecinde

canım 2 yk nesfit 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş bilgin olsun
menün güzel sorun yok sanırım sporda yok

güzel bir menü canım kefiri bende arada içiyorm ama tadı gerçekdn iğrenç
sporunda harikaa

canım 2 yk nesfit 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş bilgin olsun
menün güzel sorun yok sanırım sporda yok

spor vardı aslında pilatese başlamıştım ama oğlum daha küçük olduğu için her akşam maalesef fırsat olmuyo nesfit yerine normal kahvaltı yapsam çok daha kalorii olacak birde o çok pratik ouyo işe yetişmeye çalışırken

canım bugün menün gayet güzel hatta ideal. gece de birsey yemezsen oldu bu iş :)

Hepinize iyi aksamlar arkadaslar...yarin 1 haftalik cabalarimizin sonucunu gorecegiz...insallah herkes emeginin karsiligini tartida gorur...

insallah tatlımmm . persembe geceleri heyecanlı oluyorum resmen :))

yalnız canım çok fena tatlı çekiyor
off adet dönemindeyim
dayan emel dayan

canım ya cok güldüm cok tatlsın :))) benim de geldi dönem fenalardayım. cok dayanamazsam light süt ile puding yapıp öğle ile aksam arasında ara öğün olarak yicem. ama dayanmaya calısıyorum elimden geldgnce.sende dayan

canım kesinlikle katılıyorum. ben de aynı sorunluarı yasıyordum ama masallah simdi sindirim sistemim harika :)

canım su pilatesi yoluna koydun hayranım sana! her gün yapıyorsun süper. kitkatlar haricinde menün süper sekercim. istersen su kacamakları aksama dogru ara öğünde yap, arada kaçamak yaptıgında da aksam öğününü meyveyle falan geciktir. uykudan ne kadar uzakta olursa o kadar iyi oluyormus kacamaklar.

evet cnm yaaa o kadar mutluyumki anlatamam

1,5 kiloyu neye baglıyorsun sekercim ya bu hafta senin stratejilerini uygulıyım bari :))

güzel bir menü canım kefiri bende arada içiyorm ama tadı gerçekdn iğrenç
sporunda harikaa

evet sekercim resmen dayanılmaz bir tadı var en fazla bir yudum alabildim

tatlım sonra sütlü kahve içicem diye agır olsun istemedim, yemek yersem süt içemiyorum. gece de kahve içmeden duramıyorum. ama haklısın, bir süre sonra onu da dengelicem ins :)
bu arada kilo vermek istiyorsan spordan bile önce suya agırlık vermelisin tatlım. çünkü yagı yakıp atan içtiğimiz su oluyor. küçük su şişelerinden al evin her odasına koy, ben öyle alıstım. dısarıdayken insan haliyle dha az içiyor ama eve gelince telafi et. inan ben günde bir bardağı zorla içiyordum hatta bu yüzden hasta bile oldum. ama bir süre sonra alısınca da içmeden duramicaksın bak. dediğim gibi su içmeden malesef kilo veremezsin kuşum. ama içersen arada kaçamak bile yapsan ucup gidiyor kilolar

bu arada 3-4 gün sonra regl olmam gerekiyor, sanırım o yüzden de vermem durdu yarın 500 gr. vermiş cıksam havalara ucucam vallahi kızlar

menün güzel ama akşamda öğün olsa daha güzel olurdu ok az kalori alıyorsun vucudun buna alışacak diye korkuyorum açıkcası tatlım.kg vermen zorlaşır alışırsa.

ahhh o kaçamaklar ahhh gülşahcım en çok akşamları istiyor cnm ama geç yatıyorum ben 1-2 den önce yatmıyorum ama yine de kesebilsem süper kg vereceğim.menülerimi belli bir düzeyde kontrol altınta tututorum ama bu bana sadece sabit kalmayı sağlıyor biliyorum kg vermem için kesmem laım tamamen çilota vs.yoksa veremiyorum ben

senin de sporun harika kuşum

haklısın canım eskiden oğlumu emzirdiğim için süt olsun diye birde yaz mevsimiydi günde 4 lt yakın su içiyodum inanılmaz faydası oluyodu kış olduğu için heralde saldım kendini

miktarlar az olsa da karbohidrat fazla cnm(bulgur,bugday,patates)

canım senin bu sporunu aksatmayışına bayılıyorum valla ya maşallah darısı başıma inşallah :))

çok sağolasın tatlımm eminim benide geçersin cnm hepimiz zapzayıf olalım inşallah

kızlar bu arada bebeğim durmuyo kızlar cevap da yazamadım ama hepsini okudum

aç karnına sirkeli suyumu içtim
kahvaltı
2 dilim pizza akşam yaptığımdan
1 bardak şalgam

ara
1 portakal
1 küçük yerli muz

akşam
1 tabak mantı
yarım kase mercimek çorbası
az turşu

ara
1 kupa bitki çayı tarçınlı
2 kakaolu kurabiye
az çerez
yarım greyfurt
küçücük bi havuç
1 dilim portakal
1 çay bardağı kefir

yatmadan öncede sirkeli suyumu içerim inşallah
hepinize allahım rahatlık versin kızlar öptüm sizi

tatlım zaten boyuna göre fazla kilon cok degil o yüzden sabit tutmak için dikkat etmen bile cok iyi . kendini kesmye hazır hissettiğinde tıkır tıkır verirsin zaten :) bu arada ben de korkyorum tatlım aksam menümden o yüzden simdi bir hafta kadar annemlerin yanına gidiyorum orada gör sen menüleri :) bana sahip çıkın durdurun :))

pizza, mantı, kurabiye, çerez, hatta muz. Tatlım hepsi kaçamak sayılabilecek kadar cok kalorili ve hepsi aynı gündeeeeee önümüzdeki 3-4 gün azıcık kaçamak yapmamaya calıs ya da biraz fazladan spor yap telafi et midende halay cekiyor kaloriler :)

haklısın canım eskiden oğlumu emzirdiğim için süt olsun diye birde yaz mevsimiydi günde 4 lt yakın su içiyodum inanılmaz faydası oluyodu kış olduğu için heralde saldım kendini

evet bebişim kış oldugu için de daha zor oluyor. sen ufak ufak arttırmaya basla ben güzel haberini bekliyorum :)

günümü sporsuz kapatmayayım dedim 20dk maxiplus plates yaptım.
500mlye yakın yeşil çay
1 kupa form çayı
ve suyum 2 lt
bugünü de böyle kapattım canlar

ağız sulandıracak bir menü olmuş kg vermeni kutladın herhalde cnm :)

ooo çok tehlikeli anne yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…