Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sorma cnm bu ara biraz hastayım çok halsizim o yüzden değil spor okuldan eve zor geliyorum..

ama iyileşince başlıcam tekrardan inşallah..

menüm iyiydi ama akşam bi arkadaşa gittik ne zamandır ilk defa tatlı yedim orda

ben de de oluyor o sorun arasıra ama bu leblebi tuzlu leblebiymiş hoşuma gitti yedim valla

bende muz çok etkiliyor..halbuki de çok severim bayagıdır yemiyorum..

ayrıcana menüm iyiydi tatlım taa ki akşam oturmaya gidene kadar..

tatlı yedim

gelelim kilomuza:

ucukmavicim yanlıs hatırlamıyorsam en son 59,5 ta kalmıstık gecen haftayı sabit gecmistik..

eger yanlıssa düzeltir misin?

bu durumda gecen hafta 59,5 bu sabah 59,2 hedefim 54....

ucukmavicim tamam bakmana gerek yok ben buldum 243.etapta 59,8 mişim 244.etapta sabittim,

dolayısıyla düzeltiyorum:

gecen hafta 59,8 bu sabah 59,2 hedefim 54....

günaydıııınnn..
kızlar bu hafta cok verememişim sanırım regl olmak üzere oldugum için, umarım öyledir :)

gecen hafta 65.1 - bu hafta 64.7 - 400 gr.

bu arada haftaya 63 olucam size söz veriyorum kızlar gelinlik için biraz daha hızlanmalıyım bana taktklerinizi bekliyorum :)

Gunaydin kizlar hepinize...bu hafta listedeyim cok sukur...takima geldigimde 63 kiloydum...gecen cuma 62.1 ciktim tartida...900 gr vermistim...bugun tartildim ve 61.9 ciktim...200 gr vermisim...hedefim 48 kilo olmak Allah in izniyle...kacamaklarin hepsi belli oldu tartida...

Hepinizin sonuclarini cok merak ediyorum...tartida gerceklerle yuzlesme gunu bugun...kilo veren arkadaslari da cani gonulden tebrik ediyorum...

evet tatlım ben de bu haftaki kaçamaklar ve spordan kaytarmam nedenyle sadece 400 gr. verebilmişim şimdi kendime gecen hafta yaptığm hataları degerlendirerek bu hafta şunları şunları yememeliyim diye bir liste hazırladım. bu hafta içinde onlara dikkat etmeye calısıcam

bu arada sabah sporumu yaptım kızlar, bu sabah daha fazla koştum, su benim 3'er dakikalık hızlı-yavas-hızlı tekniği inanılmaz terletiyor harika bişi.

bu sabah spor : 40 dk. 3,030 km.

kızlar şu 400 gr işine takıldım, geçmişe dönüp attıgım mesajlardan bu haftaki bütün menülerimi tek tek okuyup neden kilo veremediğimi buldum.
menüleri okuyunca o kadar sasırdım ki, 400 gr. vermem bile mucizeymiş walla!

bu haftaki hatalarım ;

- gece börek yemişim ! ve ertesi gün hiç spor yapmamısım eritmek için
- 6-7 tane kruvasan yemişim ! ne kadar küçük olursa olsun yag oranı yüksek, hamurişi ve çikolatalı ! 6-7 de hiç az bir sayı değil !
- doğum günü çin 1 dilim pasta yemişim ama kötü olan gece 12'de ! ve ertesi gün spor yok !
- kocaman bir tabak pilav yemişim!
- patlamış mısır ! gayet yaglı ve tuzlu!
- nasıl olsa kepekli diyerek cok fazla grissini yemişim, gereğinden fazla olduğu için mutlaka yağ olarak dönmüştür !
- cok fazla kayısı kurusu yemişim, metabolizmam hızlansın derken biraz fazla oldu galiba!
- kahve makinasını kullanmayı bırakıp, hazıra kcıp paket nescafe içtim bu hafta. eminim onun da etkisi var. hiçbirsey yapmasa selülit yapar!
- sabahları krem peynir yemeye baslamısım ! hemen normal peynirle değiştirmeliym!
- en kötüsü bu hafta 2 gün dha az sor yapmısım ve kaçamaklardan sonraki günlerde spor yapmamısım!

bu haftaki hatalarıma bakınca 400. gr bile fazlaymıs bana hakikaten :) şimdi önümüzdeki hafta bunları da hatırlayarak cok dha fazla dikkat edicem, insallah annem de uzun süreli hasretten sonra kavusmamızı yemeklerle kutlamaya calısmaz :))

kızlar günaydın
hemen yazayım kilom 85,1 , adetten dolayı şişkinliğim var birde bu hafta çok oldu kaçamaklar biliyorum suçumu
inşallah haftaya daha güzel kilo vericem
kayra hasta biraz belki bir daha giremem bugün
görüşürüz şampiyonu merak ediyorum :)

günaydın kızlar ben bu siteye yazmaya başladığımdan beri aksiliklerin ardı arkası kesilmedi basküle bir çıktım göstermiyor heran pili biter diye yedek pil bulunduruyordum onu taktım çalışmıyor bu topikle 2. baskülüm 2 de önceden bozdum etti 4 valla eşime yenisini alalım demeye yüzüm kalmadı ayşecim mm bu yüzden beni bu hafta sabit geç

**8.takım 245.ETAP**

AzRASILAM ( 86,8 / 85,0/1,8/ 2,07% )
UcukMavi ( 67 / 67,0 / 0,0 /0,00)
profit (88,0 / 88,0 /0,0 /0,00%)
tavuklumakarna (59,8 / 59,2 / 0,6 /1,00%)gecen hafta bir yanlışlık sonucu diskaliye yazılmıştı.
narsisus (67,2/ 66,1 /1,1 / 1,63 %)
bha (74,4 / 73,0 / 1,4 / 1,88% )
mutlumel (65,1 / 64,7 / 0,4/ 0,61)
bocum (63,0 / 61,8 / 1,2 / 1,90%)yeni üye hedef kg 48
sekerkızcandy(85,3 /85,1 /0,2 /0,23%)yeni üye hedef kg 72

8. takım ortalaması: % 1,03

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…