afiyet olsun canım menün güzelmişş sorun yokk spor yokmuu bakalımm
peymacun lahmacun oluyo sanırım
menü seninde dediğin gibi dengesiz olmuş ama dışarda olduğun için böyle olmuşş peki sorun yokk canmm
sporunuda yap barii
offf akşamlarıı hep böyle oluyoo bende zor dayanıyorum çikolata yememk için
menü kitkat haricinde güzel onuda akşam yemeği yerine yemişsin ama o hemen hemen 600 calori felan yemek yeseydin en fazla 400 calla kurtulurdun canım
neyseki 1saat plates yapmışsın
süpangle haricinde güzell canımm
kızz 1 kase süpangle yemişsin halen tatlı istiyorum diyosun
afiyet olsun canım, akşama da bozmazsan şimdilik güzel menün
leblebi bende kabızlık yapıyo canım ya. genelede öyle bir özelliği var diye duymuştum o yüzden sevmeme rağmen çok yemiyorum. hatta uzun zamandır yemedim sende okuyunca aklıma geldi, canım çekmedi de değil
lahmacunun peynirli versiyonu, ben lahmacunu çok sevmediğim için onu tercih ediyorum
şamki kitkat dışında menün iyi canım. senin kaçamakların da hep akşam menüsünde oluyoama daha da akşam yemeği yemiyorsun genelde dimi
hemen bildireyim kilomu ben okuldan dönene kadar liste hazır olur
66.1
ayşecim
85 im
evet tatlım ben de bu haftaki kaçamaklar ve spordan kaytarmam nedenyle sadece 400 gr. verebilmişimGunaydin kizlar hepinize...bu hafta listedeyim cok sukur...takima geldigimde 63 kiloydum...gecen cuma 62.1 ciktim tartida...900 gr vermistim...bugun tartildim ve 61.9 ciktim...200 gr vermisim...hedefim 48 kilo olmak Allah in izniyle...kacamaklarin hepsi belli oldu tartida...
ayşecim
85 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?