aysecim ellerine saglık tatlım benim, karamelek bildirimde bulunmus mu göremedim onu ben gecen hafta bocumla eşleştirmiştim listeyi hazırlamaya calısıyorumda
8.Takım Eş Yarışmaları 2.Hafta Sonuçları :)
mutlumel (400 gr.) - ucukmavı (sabit) = 400 gr.
azrasılam (1.800gr) - profit (sabit) = 1.800 gr.
narsisus (1.100g) - bha (1.400 g) = 2.500.gr
şekerkız (200g) - tavuklumakrna(600g)= 800 gr.
bocum (900 gr) - melekce(600 g) = 1,500 gr. (karamelek bildirmini göremedğim için böyle eşleştrdim kızlar. esranın da bu sbh bildrmi olmdgı için ekleyemdm)
bu haftanın 1.leritoplamda 2.500. gr ile NARSİSUS ve BHA !
en çok kilo veren ise, 1.800 ile AZRASILAM
kızlar şu 400 gr işine takıldım, geçmişe dönüp attıgım mesajlardan bu haftaki bütün menülerimi tek tek okuyup neden kilo veremediğimi buldum.
menüleri okuyunca o kadar sasırdım ki, 400 gr. vermem bile mucizeymiş walla!
bu haftaki hatalarım ;
- gece börek yemişim ! ve ertesi gün hiç spor yapmamısım eritmek için
- 6-7 tane kruvasan yemişim ! ne kadar küçük olursa olsun yag oranı yüksek, hamurişi ve çikolatalı ! 6-7 de hiç az bir sayı değil !
- doğum günü çin 1 dilim pasta yemişim ama kötü olan gece 12'de ! ve ertesi gün spor yok !
- kocaman bir tabak pilav yemişim!
- patlamış mısır ! gayet yaglı ve tuzlu!
- nasıl olsa kepekli diyerek cok fazla grissini yemişim, gereğinden fazla olduğu için mutlaka yağ olarak dönmüştür !
- cok fazla kayısı kurusu yemişim, metabolizmam hızlansın derken biraz fazla oldu galiba!
- kahve makinasını kullanmayı bırakıp, hazıra kcıp paket nescafe içtim bu hafta. eminim onun da etkisi var. hiçbirsey yapmasa selülit yapar!
- sabahları krem peynir yemeye baslamısım ! hemen normal peynirle değiştirmeliym!
- en kötüsü bu hafta 2 gün dha az sor yapmısım ve kaçamaklardan sonraki günlerde spor yapmamısım!
bu haftaki hatalarıma bakınca 400. gr bile fazlaymıs bana hakikaten :) şimdi önümüzdeki hafta bunları da hatırlayarak cok dha fazla dikkat edicem, insallah annem de uzun süreli hasretten sonra kavusmamızı yemeklerle kutlamaya calısmaz :))
kızlar günaydın
hemen yazayım kilom 85,1 , adetten dolayı şişkinliğim var birde bu hafta çok oldu kaçamaklar biliyorum suçumu
inşallah haftaya daha güzel kilo vericem
kayra hasta biraz belki bir daha giremem bugün
görüşürüz şampiyonu merak ediyorum :)
8.Takım Eş Yarışmaları 2.Hafta Sonuçları :)
bocum (900 gr) - melekce(600 g) = 1,500 gr. (karamelek bildirmini göremedğim için böyle eşleştrdim kızlar. esranın da bu sbh bildrmi olmdgı için ekleyemdm)
ay çok mutlu oluyorum verdiğimi görünce bu gece bir de pilatesyaparsam tamam olacak ama nerdeyse hergün toplantı yüzünden geç geliyorum gelince yemek bulaşık çocuk derken hiiççç vktim olmuyo ama birde diyorum yarım saat bari yatmadan önce zorlayayım kendimi
**8.takım 245.ETAP**
AzRASILAM ( 86,8 / 85,0/1,8/ 2,07% )
UcukMavi ( 67 / 67,0 / 0,0 /0,00)
profit (88,0 / 88,0 /0,0 /0,00%)
tavuklumakarna (59,8 / 59,2 / 0,6 /1,00%)gecen hafta bir yanlışlık sonucu diskaliye yazılmıştı.
narsisus (67,2/ 66,1 /1,1 / 1,63 %)
bha (74,4 / 73,0 / 1,4 / 1,88% )
mutlumel (65,1 / 64,7 / 0,4/ 0,61)
bocum (63,0 / 61,8 / 1,2 / 1,90%)yeni üye hedef kg 48
sekerkızcandy(85,3 /85,1 /0,2 /0,23%)yeni üye hedef kg 72
8. takım ortalaması: % 1,03
kilo veren arkadaşlar tebriklerrrr
ben şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım dışarı çıkıcam sonra
sabah 500ml ılık su
kahve
kahvaltı
öncesinde yarım greyfrut
ligth beyaz peynir
7 zeytin
domtes, 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2çk çilek reçeli
500 ml daha su içtimm
kızlarr merhba ben aranıza yenı katıldım benı de alır mısınzz ıkı ay once dogum yaptmm 68 kg ıle geldım eve bu ara dıkkat edıyorm sabah tartıldım 65 olusum bana da bı cetvel yapabılır mısınız acaba
saol bha cım spor yapmıom ama evde kosturarak ıs yapıorm buda bana spor olms oluo vede cok ıstahm yok benm kahvaltı bıle duzgn yapamıorm desem yerıdır anca sıvı tuketıyorm gunde 3 ltre su meyve syu fln ıcıorm
cnm her öğünden önce yarım greyfurt yersen eğer hiç diyet yapmaksızın 3 ayda 5 kilo verdiriyor bi de gün içinde bol bol bitki çayı içmeye çalış doğadan formun tarçınlı çayı falan var mesela hem metabolizmayı hızlandırıyor hem zayıflatıyor
kızlarr merhba ben aranıza yenı katıldım benı de alır mısınzz ıkı ay once dogum yaptmm 68 kg ıle geldım eve bu ara dıkkat edıyorm sabah tartıldım 65 olusum bana da bı cetvel yapabılır mısınız acaba
benim baya bir motivasyona ihtiyacım var sanırım ne zor şey bu kilo vermekarkadaslar bu eş yarışması nasıl oluyor şimdi biz
şekerle ekip mi olduk birbirimizi motive mi etcez?
şekeeer...canımmm..napsak ne etsek yaww....
yaş 32 , boyum 1.76 kilom 85sekercim biz senle eşmi olmuşuz bu ne tam olarak birbirimizi motive mi etcez ekip gibin?
yas kac ayıptır sorması merak ettim de?
tebrikler kızlar8.Takım Eş Yarışmaları 2.Hafta Sonuçları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?