Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aysecim ellerine saglık tatlım benim, karamelek bildirimde bulunmus mu göremedim onu ben gecen hafta bocumla eşleştirmiştim listeyi hazırlamaya calısıyorumda

8.Takım Eş Yarışmaları 2.Hafta Sonuçları :)

mutlumel (400 gr.) - ucukmavı (sabit) = 400 gr.
azrasılam (1.800gr) - profit (sabit) = 1.800 gr.
narsisus (1.100g) - bha (1.400 g) = 2.500.gr
şekerkız (200g) - tavuklumakrna(600g)= 800 gr.
bocum (900 gr) - melekce(600 g) = 1,500 gr. (karamelek bildirmini göremedğim için böyle eşleştrdim kızlar. esranın da bu sbh bildrmi olmdgı için ekleyemdm)

bu haftanın 1.leri toplamda 2.500. gr ile NARSİSUS ve BHA !

en çok kilo veren ise, 1.800 ile AZRASILAM

ay çok mutlu oluyorum verdiğimi görünce bu gece bir de pilatesyaparsam tamam olacak ama nerdeyse hergün toplantı yüzünden geç geliyorum gelince yemek bulaşık çocuk derken hiiççç vktim olmuyo ama birde diyorum yarım saat bari yatmadan önce zorlayayım kendimi

aysecim ellerine saglık tatlım benim, karamelek bildirimde bulunmus mu göremedim onu ben gecen hafta bocumla eşleştirmiştim listeyi hazırlamaya calısıyorumda

yok cnm ben de görmedim bildirimini.senin de eline sağlık tebrikler kızlar...

ne güzel yazmıssın canım böyle bir gecmise dönük hesap yapmak hakkaten cok akıllıca..

ben de yapsam ii ederim..

ama bu hafta tatil ve yorgunluk ve yogunluk dolayısıyla pek spor yapamadım..

gerci tatlı bayagıdır yemiorum dün akşam yedim bugün biraz spor yapsam fena olmaz..

patlamıs mısırı da cok severim ama bayagıdır onu da yemiorum..

arkadaslar gecen biri eliptik sormustu ben netten almıstım alts gibi bişi uygundu

bayagı biz de memnunuz biraz dijital kısmı takılıyor (saat-km-nabız flan gösteren)

ama cok sorun olmuyo benm için..

sekercim biz senle eşmi olmuşuz bu ne tam olarak birbirimizi motive mi etcez ekip gibin?

yas kac ayıptır sorması merak ettim de?

ayyy çoooooook mutluyum inşallah hepimiz bol bol kilo veririz kızlar artık havalarda ısınmaya başladı ince ince kıyafetlerle pırtlamaz bi taraflarımız ellerine sağlık gülşahcım bu arada

ekipdaşım seni de çoook tebrik ederim cnm

canım benim ellerine sağlık genelde kaçıncı olmuşuz

kilo veren arkadaşlar tebriklerrrr

ben şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım dışarı çıkıcam sonra
sabah 500ml ılık su
kahve

kahvaltı
öncesinde yarım greyfrut
ligth beyaz peynir
7 zeytin
domtes, 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2çk çilek reçeli

500 ml daha su içtimm

kızlarr merhba ben aranıza yenı katıldım benı de alır mısınzz ıkı ay once dogum yaptmm 68 kg ıle geldım eve bu ara dıkkat edıyorm sabah tartıldım 65 olusum bana da bı cetvel yapabılır mısınız acaba

çok güzel çok besleyici bi kahvaltı cnm

hoşgeldin cnm çizelgeyi gülşah arkadaşımız biliyo sana yardımcı olur cnm spor falan yapıyormusun peki

saol bha cım spor yapmıom ama evde kosturarak ıs yapıorm buda bana spor olms oluo vede cok ıstahm yok benm kahvaltı bıle duzgn yapamıorm desem yerıdır anca sıvı tuketıyorm gunde 3 ltre su meyve syu fln ıcıorm

cnm her öğünden önce yarım greyfurt yersen eğer hiç diyet yapmaksızın 3 ayda 5 kilo verdiriyor bi de gün içinde bol bol bitki çayı içmeye çalış doğadan formun tarçınlı çayı falan var mesela hem metabolizmayı hızlandırıyor hem zayıflatıyor

ıhlamıy ve kusburnu aldm cnm greyfurtu ıyıykı dedın cnm onu bı yapayım

takımızda şuan için yer cnm.cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazarsan seni çağıracaklardır.paylaşımda bulunmak istersen buraya yazabilirsin ama takıma girmen için yerimiz yok malesef en fazla 12 kişi olabiliyor takımda deneme sürecin de olan arkadaşlala birlikte bu sayıdayız cnm

arkadaslar bu eş yarışması nasıl oluyor şimdi biz

şekerle ekip mi olduk birbirimizi motive mi etcez?

şekeeer...canımmm..napsak ne etsek yaww....
benim baya bir motivasyona ihtiyacım var sanırım ne zor şey bu kilo vermek

sekercim biz senle eşmi olmuşuz bu ne tam olarak birbirimizi motive mi etcez ekip gibin?

yas kac ayıptır sorması merak ettim de?
yaş 32 , boyum 1.76 kilom 85 ismim emel
sende yaz ekip eşim :)

tebrikler kızlar

oğlumla ikimizde gribiz kızlar, yatıcam biraz
menümü yazayım dedim

sabah bir haşlanmış yumurta şekersiz neskafe yarım bardak portakal suyu
öğle bir kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek

birde bir litre kaynar suya bir çorba kaşığı yeşil çay attım gün boyu içicem onu daha pratik oluyor :)

bişey yemek istemiyor canım hastalıktan herhalde keşke hergün böyle olsa
akşama ne yapsam diye düşünüyorum
ne yemek yapçaksınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…