ay çok mutlu oluyorum verdiğimi görünce bu gece bir de pilatesyaparsam tamam olacak ama nerdeyse hergün toplantı yüzünden geç geliyorum gelince yemek bulaşık çocuk derken hiiççç vktim olmuyo ama birde diyorum yarım saat bari yatmadan önce zorlayayım kendimi
ne güzel yazmıssın canım böyle bir gecmise dönük hesap yapmak hakkaten cok akıllıca..
ben de yapsam ii ederim..
ama bu hafta tatil ve yorgunluk ve yogunluk dolayısıyla pek spor yapamadım..
gerci tatlı bayagıdır yemiorum dün akşam yedim bugün biraz spor yapsam fena olmaz..
patlamıs mısırı da cok severim ama bayagıdır onu da yemiorum..
arkadaslar bu eş yarışması nasıl oluyor şimdi biz
şekerle ekip mi olduk birbirimizi motive mi etcez?
şekeeer...canımmm..napsak ne etsek yaww....
ayyy çoooooook mutluyum inşallah hepimiz bol bol kilo veririz kızlar artık havalarda ısınmaya başladı ince ince kıyafetlerle pırtlamaz bi taraflarımız ellerine sağlık gülşahcım bu arada
yok cnm ben de görmedim bildirimini.senin de eline sağlık tebrikler kızlar...
gülşahcım benim çizelgeyi değiştirebilirmisin cnm yenisiyle zahmet olmazsa
takımızda şuan için yer cnm.cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazarsan seni çağıracaklardır.paylaşımda bulunmak istersen buraya yazabilirsin ama takıma girmen için yerimiz yok malesef en fazla 12 kişi olabiliyor takımda deneme sürecin de olan arkadaşlala birlikte bu sayıdayız cnm
o topık nerde cnm ben yenı katldım buraya henuz tam cozemedım:44:
benim baya bir motivasyona ihtiyacım var sanırım ne zor şey bu kilo vermek
yaş 32 , boyum 1.76 kilom 85ismim emel
sende yaz ekip eşim :)
tebrikler kızlar
oğlumla ikimizde gribiz kızlar, yatıcam biraz
menümü yazayım dedim
sabah bir haşlanmış yumurta şekersiz neskafe yarım bardak portakal suyu
öğle bir kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek
birde bir litre kaynar suya bir çorba kaşığı yeşil çay attım gün boyu içicem onu daha pratik oluyor :)
bişey yemek istemiyor canım hastalıktan herhalde keşke hergün böyle olsa
akşama ne yapsam diye düşünüyorum
ne yemek yapçaksınız kızlar?
aysecim ellerine saglık tatlım benim, karamelek bildirimde bulunmus mu göremedim onu ben gecen hafta bocumla eşleştirmiştim listeyi hazırlamaya calısıyorumda
8.Takım Eş Yarışmaları 2.Hafta Sonuçları :)
mutlumel (400 gr.) - ucukmavı (sabit) = 400 gr.
azrasılam (1.800gr) - profit (sabit) = 1.800 gr.
narsisus (1.100g) - bha (1.400 g) = 2.500.gr
şekerkız (200g) - tavuklumakrna(600g)= 800 gr.
bocum (900 gr) - melekce(600 g) = 1,500 gr. (karamelek bildirmini göremedğim için böyle eşleştrdim kızlar. esranın da bu sbh bildrmi olmdgı için ekleyemdm)
bu haftanın 1.leritoplamda 2.500. gr ile NARSİSUS ve BHA !
en çok kilo veren ise, 1.800 ile AZRASILAM
aysemmmm tatlım bebişim bu hafta yerlerdeyiz , en az kilo vereniz :) haftaya ne dogum günü pastası ne kitkat kat kat ne de cips yok birbirimize engel olalım, hele benim reglim geliyor sen bana sahip cık. en az 600 gr. verelim. senin pilates harika, ben de 4 gün koşsam oldu bu iş. silkeleniyoruz ve önümüzdeki haftanın birincisi oluyorz kuşumm anlaştık mı :))
tatlım değiştiririm boyunu başlangıç,hedef ve simdiki kilonu yaz yapıyım hemen - geçmişe bakarak ugrasmıyım
canım menün güzellmenümü yazayım
sabah
bir kase meyveli müsli
öğle
4yk pırasa yemeği
4 yk lahana kavurması bulgurlu ( zaten pırasa da pirinç vardı birde bulgur hem de aynı öğünde saçma sapan bişi olmuş annem yapmış birini diğeri de dünden kalmaydı başka yicek bişi yoktu sürede kısıtlıydı öğle arası )
akşam
4 yk pırasa yemeği
7 yk makarna salatası ( miktar çok oldu ama çok güzeldi dayanamadım )
brokoli , yeşil soğan , maydonoz ve dereotunu burgu makarnayla harmanlamıştım sarımsak limon ve 1 yk zeytinyağı sosuyla ne yemek yapsam diye düşünenlere alternatif olabilir
kızlar 2. olmuşuz.bocum sen de bşreyselde 3 olmuşsun tebrikler
öğlen dışarı çıktık kızlar eşimle dışarıda öğle ve akşam yemeği beraber oldu gibi
yediklerim
tavuk döner
patates kızartmas
kutu kola sıfır şeker
sütlaç :26:
biliyorum biliyorum kötü menü ama öyle bir yürüdüm kiii
1 saat tempolu yürüdük hatta yokuş çıktık eşimle bacaklarım mahvolduu
şu an bitki çayımı içiyorumm
su da 2 lt
inşaallah yürüyüşle az da olsa telafi etmişimdir :18: bu dışarı çıkmalar yok mu, bu ara sık oldu biraz o yüzden biraz bozuldu düzenim ammmaa tekrar düzene girecem inşaallah
maşşallah eş sen de vallahii hergün dışarı çıkıyorsunuz
menüne gelince sabahı görmedim buda ögle akşam ikisi bir olmuş tavuk döneri ekmeksiz yediyse p.kızartmayıda az yediysen sorun yok derim ama dediklerimi yaptıysann şöyle yapayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?