Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım gercekten süper vermişsin. bu hızı korumak için mutlaka 15 dk bile olsa pilates falan yap. illa 1 saat bloke olmak zorunda degilsin, zamanla arttırırsn zaten ne kadar yapsan kardır. ama sonuçların harika yaza kadar tığ gibiyiz

tatlım sevdiklerini yememeyi basarmak harika. su fazlalıkları verince koruma sürecinde patlamıs mısırda yicez çikolata da ama hepsinden gerektiği kadar ve dengeli olarak. yani su zayıflama işini gecici bir çözüm değil yasam tarzımıza dönüştürmek gerek.
bu listeyi cıkartınca önümüzdeki hafta için birkaç yasak koydum kendime, gerci regl olucam ama napalım. sen de mesela bir iki gün spor yapıcam die sartlandırabilirisn kendni :)

arkadaslar bu eş yarışması nasıl oluyor şimdi biz

şekerle ekip mi olduk birbirimizi motive mi etcez?

şekeeer...canımmm..napsak ne etsek yaww....

evet tatlımmm bir arkdsmızın önerisiyle yaptık, eşler birbiribne birebir destek olsun, kontrol etsin, motive etsin ve haftanın birincisi olsun die :)

ayyy çoooooook mutluyum inşallah hepimiz bol bol kilo veririz kızlar artık havalarda ısınmaya başladı ince ince kıyafetlerle pırtlamaz bi taraflarımız ellerine sağlık gülşahcım bu arada

rica ederim tatlım. harika vermişsin bu hafta! süprsin aynen devam yaza en güzel bikiniler bizim :) gerçi benimki giydirmicem dio ama evin içinde giysek bile en güzel bikini,ler bizim olucakkkk durmak yokkkkk zayıflıyoruz kızlarrrrr haydiiiii

yok cnm ben de görmedim bildirimini.senin de eline sağlık tebrikler kızlar...

aysemmmm tatlım bebişim bu hafta yerlerdeyiz , en az kilo vereniz :) haftaya ne dogum günü pastası ne kitkat kat kat ne de cips yok birbirimize engel olalım, hele benim reglim geliyor sen bana sahip cık. en az 600 gr. verelim. senin pilates harika, ben de 4 gün koşsam oldu bu iş. silkeleniyoruz ve önümüzdeki haftanın birincisi oluyorz kuşumm anlaştık mı :))

gülşahcım benim çizelgeyi değiştirebilirmisin cnm yenisiyle zahmet olmazsa

tatlım değiştiririm boyunu başlangıç,hedef ve simdiki kilonu yaz yapıyım hemen - geçmişe bakarak ugrasmıyım

o topık nerde cnm ben yenı katldım buraya henuz tam cozemedım:44:

o topık nerde cnm ben yenı katldım buraya henuz tam cozemedım:44:

canım dıyet gruplarına tıkla...orda sunu goreceksın :" Sabit CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler " kısmına yazman gerekıyor once...boslugu olan takım ordan sıze haber verır zaten hangı takıma katılabılecegınızı...

cnm ben de 28 boy 1.65 kilo 59.2..isim yazmasam kırılmazsın dimi..

ben de gribim bu arada..

oglusuna da sana da şifalar dilerim..

ben bugün daha iyiyim öksürük kaldı bir tek..

bebisim ya sen sabah yumurta ve kahve ve portakal suyunu nasıl içtin yaw

teker teker mi yedin?

yediklerin gayet ideal bence

ben de sabah bir yemek kaşığı menemen az yağlı..

yanına yeşil çay şekersiz..

bir kib. kutusu peynir..

öğlen de

bir çaybardağı portakal suyu

3 diyet bisküvi

1 kivi

akşam

galiba mantı yapabilirim..

aysecim ellerine saglık tatlım benim, karamelek bildirimde bulunmus mu göremedim onu ben gecen hafta bocumla eşleştirmiştim listeyi hazırlamaya calısıyorumda

özür dilerim ama dün benim ismim verilmemiştii kilo bildirimi yapacaksın diyen olmadı onun için ben bildirim yapmadım bilmiyordum özürdilerim ama kilom

geçen hafta 64.5

bu hafta 64.3

hedef kilom 58 özürdilerim kızlarr

kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim

kızlar menümü yazayımda misafirliğe gitcezz akşam erken dönersem gene girerimm
bugün mersinde hava çok güzeldi eşim sahile götürdüü
sabah
2 dilim ekmek
2 yk kavrulmuş çökelek
4 zeytin

ara yk

1 porsiyon iskender(ekmeklerin yarıısını yemedim)
yoğurt
salata

6 7 tane kestane

akşama misafirlikde mutlaka bişeler yicem ( gene yazarım

spor yok su fazla içemedim ama 1buçuğu geçer gene yeşilçayda yok

tamam cnm boyum 1,70-başlangıç kilom 76-hedef kilom 60-şimdiki kilom 73

menümü yazayım
sabah
bir kase meyveli müsli

öğle
4yk pırasa yemeği
4 yk lahana kavurması bulgurlu ( zaten pırasa da pirinç vardı birde bulgur hem de aynı öğünde saçma sapan bişi olmuş annem yapmış birini diğeri de dünden kalmaydı başka yicek bişi yoktu sürede kısıtlıydı öğle arası )

akşam
4 yk pırasa yemeği
7 yk makarna salatası ( miktar çok oldu ama çok güzeldi dayanamadım )
brokoli , yeşil soğan , maydonoz ve dereotunu burgu makarnayla harmanlamıştım sarımsak limon ve 1 yk zeytinyağı sosuyla ne yemek yapsam diye düşünenlere alternatif olabilir

canım menün güzell
öğle onları yemişsin ama ekmek yememiş dengelemişsinn
akşamda makarna salatası yemişsin okadar çok yeşillik yazmışsınki eminim 7 yk da makarna azdır ekmekde yememişsin zaten bence sorunsuz bir menüüü ama spor yokk
çok güzel bir tarif mutlaka denicem birgün
kızlar 2. olmuşuz.bocum sen de bşreyselde 3 olmuşsun tebrikler

tebrikler kızlarrr tebrikler bocum

öğlen dışarı çıktık kızlar eşimle dışarıda öğle ve akşam yemeği beraber oldu gibi

yediklerim

tavuk döner
patates kızartmas
kutu kola sıfır şeker
sütlaç :26:

biliyorum biliyorum kötü menü ama öyle bir yürüdüm kiii

1 saat tempolu yürüdük hatta yokuş çıktık eşimle bacaklarım mahvolduu
şu an bitki çayımı içiyorumm
su da 2 lt

inşaallah yürüyüşle az da olsa telafi etmişimdir :18: bu dışarı çıkmalar yok mu, bu ara sık oldu biraz o yüzden biraz bozuldu düzenim ammmaa tekrar düzene girecem inşaallah

maşşallah eş sen de vallahii hergün dışarı çıkıyorsunuz
menüne gelince sabahı görmedim buda ögle akşam ikisi bir olmuş tavuk döneri ekmeksiz yediyse p.kızartmayıda az yediysen sorun yok derim ama dediklerimi yaptıysann şöyle yapayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…