Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nasılsınız kızlar,
profit çok geçmiş olsun canım
benim sabah menüm şekersiz neskafe, tahinpekmezli ekmek, yarım bardak süt(oğlumdan kalanı içtim ama tok tutuyormuş hakkaten)
çok az çekirdek (
öğle tarhana çorbası olcak bir dilim ekmek
akşama annemler gelicek güzel yemekler yapıcam az yemeye çalışırım

selam kızlar gayecim geçmiş olsun.

bocum bireyselde 3. oldun cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına bu hafta neler yaptın nasıl beslendin vs. yazar mısın.

selam kızlarr
bu sabah kötüyüm bendee, boğazım acıyo

sabah 500ml limonlu ılık su içtim+kahve
kahvaltı için iştahım yoktu hiç yemedim:2: 1 kase çorba içtim

daha da bişey yemedim adaçayı içiyorum şimdi

sagolasın canım...hıc beklemıyordum boyle bırsey...

mrb arkadaslar hepınıze...sabah kahvaltım peynır, zeytın, yarım sımıt, 3 bardak sekersız cay...bugun kucuk kardesım 8.yasına gırdı...bırazdan pasta gelecek eve...ınce bır dılım yerım artık...sonra da acıkırsam 1 elma yer bıtırırım bugunu...sıcak su ve yesıl cayımla devam ederım...

günaydınlar kızlar bu hastalığımı bi atlatamadım gitti ya dünde giremedim doğru dürüst erkenden uyumuşum

aç karnına ılık sirkeli su
kahvaltı
4 tane adana usulü küçük D şeklinde peynirli börek
1 fincan tarçınlı bitki çayı
3-4 çatal acılı ezme
6 tane yeşil zeytin
yumurtalı omlet(yarım yumurta kadar yemişimdir)

ara
büyük bi kupa bitki çayı

kızlar bu aralar benim iştahım çok açık ya nolur yardım edin fazla yemek istemiyorum dün gece mesela neler çekti canım neler.yemedim ama açlıktan öldüm sanki

gülşahcım çizelgemi yaptınmı cnm yazmıştım bi önceki sayfada boyumu kilomu falan cnm sen bana öğret nasıl yapıldığını da sana zahmet vermeyeyim artık hemde ben öğrenmiş olayım

merhaba kızlar kimseciklerr yok 1 saat tempolu yürüdüm geldim çok güzel amaaa neler yedim offf anca yarısını yakmışımdır bu arada yarında yaşpasta yicem oğluşumun doğumgünüüü

sabah
bir haşlanmış yumurta
iki dilim kızarmış beyaz ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çk bal

ara
bir simit

öğle
dünden kalan makarna salatasından 5 yk

akşam henüz belli değil aklıma gelen bişide yok evde sebze bitti daha doğrusu doğal olarak yemek çeşidi bulamıyorum şimdi diyete uygun öğlen o makarnayı yememeliydim o simit öğlenim olmalıydı biliyoeum amA sıcak susam kokusuna dayanamadım sonrada hiç yememiş gibi aç hissettim kendimi

ara
keten tohumlu yoğurt bi kase

akşam
dünden kalan yemekler vardı azar azar onları yedik
tavuk ciğeri sotelenmiş
patlıcan dolma
mantı
salata
yoğurt
ama hepsinden çok az 2şer 3er kaşık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…