Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşam yemeğimi yazmamıştım onu da belirteyim

bir kase mercimek çorbası
5 yk şehriye salatası
şehriye salatasının tarifini merak eden olursa anlatabilirim diyet sürecinde benim gibi sıkılan varsa klasik salatalardan alternatif oluyo

aç kalmışsın bügün canım

biraz ağır olmuş kahvaltı cnm

merhaba kızlar kimseciklerr yok 1 saat tempolu yürüdüm geldim çok güzel amaaa neler yedim offf anca yarısını yakmışımdır bu arada yarında yaşpasta yicem oğluşumun doğumgünüüü

oooo iyiki spor yapıyorsun cnm

yemek düşüncesi sinir ediyor insanı zaten ne pişirsem diye.karbon ağırlıklı olmuş menün cnm

ara
keten tohumlu yoğurt bi kase

akşam
dünden kalan yemekler vardı azar azar onları yedik
tavuk ciğeri sotelenmiş
patlıcan dolma
mantı
salata
yoğurt
ama hepsinden çok az 2şer 3er kaşık falan

valla akşamında maşşallah cnm herşey var az az olsada toplayınca baya kalori ediyor sanırım emzirdiğin için kg veriyorsun sen

haftasonu sessizliği var takımda normal yarın da ben yokum eşim evde hepinizi öptüm kızlar

geri kalan menümü yazay

öğlen 7 kaşık makarna

ara
yulaf kepekli yoğurt

akşam
yarım greyfurt
1 kase çorba
2 biber dolma

su 2lt
500ml yeşil çay
1 fincan form çay
spor yapamadım bugün halsizdim

şu an adaçayımı yudumluyorum

sagolasın...tmm canım...es oldugumuza sevındım...daha cok destek olalım bırbırımıze...malum takım ıcındekı esler de bırbırıyle yarısıyor...

ben bugün hastaydım canım spor yapamadım ama yediklerimi yazdım bakarsın ona göre gerekirse uyarırsın benii
sen baya az yemişsin bugün

spor olarak neler yapıyorsun sen

ben merak ediyorum canımm tarifi öğrenmek isterim

pasta fazlasıyla kalorılıydı...onu yıyınce ustune cok sey de yemek ıstemedım...1 elma yedım sonrasında 1 de portakal...ac yatmak en ıyısı...neyse arkadaslar ben cıkıyorum...yarın gorusmek dılegıyle...hepınıze ıyı geceler...

ben bugün hastaydım canım spor yapamadım ama yediklerimi yazdım bakarsın ona göre gerekirse uyarırsın benii
sen baya az yemişsin bugün

spor olarak neler yapıyorsun sen

spora baslamadım canım...pazartesı adam akıllı spora baslayacagım...okul cıkıslarında otobusten erken ınıp eve kadar yurumeyı planlıyorum...mumkun mertebe yolumu uzatarak gıderım...evde hafıften egzersızlere de baslayacagım...yaptıklarımı sana soylerım...sen de benı uyar...hıc cekınme ne yanlısım varsa soyle...

merhaba kızlar,
pazar günü pek kimse uğramıyor
2 dilim browni yedim dayanamadım öğle yemeğinde salata yemiştim sadece o beni müthiş acıktırdı
en azından bunun hata olduğunu öğrenmiş oldum :)
iyi pazarlar herkese görüşürüz

boş kalmış buralar hemen doldurayım

sabah kahvaltıya davetliydik
gitmeden önce 500ml ılık suyumu içtim öyle gittim

kahvaltı
1krep, 3 zeytin, çok az patates kızartması
beyaz peynir çok az ve 2 kuru pasta
o ortamda minimum yemeye çalıştımm
şekersiz çay 3-4 bardak içtim

öğle
1 kepçeden az çorba
1 dolma biber

şimdilik bu kadarrr

ben merak ediyorum canımm tarifi öğrenmek isterim

canım dün benim canım şehriye pilavı çekmişti ama diyette uygun değil pek fazla biliyosun ben de şehriyeleri yarım yemek kaşığı zeytinyağında birkaç dk kavrudum üzerine su ekleyip haşladım güzelce.ayrı bir kapta marul , havuç rendesi , dereotu , yeşil zeytinden oluşan bir salata yaptım ve baharat ve limon suyu ekleyip karıştırdım çok lezzetli oldu

bugün yedikerim
sabah
iki ince dilim ekmekle yapılan beyaz peynir ve iki dilim zar gibi kesilmiş sucuklu tost
5 yeşil zeytin
1tatlı kaşığı bal

öğle
temizlik fena detaylıydı atladım mecburen

akşam
bir kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
2 dilim fırında patates
1 dilim ızgara tavuk

bir yazı okudum arkadaşlar spor egzersiz hakkında
sabah aç kalktıktan sonra bir bardak su içip yarım elma yenip başlanan spor yağ yakar fakat akşam yapılan ve üzerine karbonhidrat alınmayan spor egzersiz kas yakar yağ oranı kalır sonçta kilo verirsiniz ama kaslar gider yazıyor
benim sabah yapmam imkansız
gece de yapmaya zorluyodum kendimi ama şimdi kararsız kaldım

bugün kaçamaklı menü demiyimdee diyet yapan birisinn menüsü değil bugün kendime komple izin verdimm oğluşumun dogum günüydüü
sabah
1buçuk yumurta 1i yağda yarım haşlanmış(haş. yumurta oğlumun artanı)
2 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık nane

1 havuç

1 dilim yaşpasta
3 tuzlu pasta(öğle yemeği yemedim pasta yicem diyee)
1 bardak kola

3 kepçe arapaşı çorbası(tavuklu çorba)
3 yk bulgur pilavı
salata

2 portakal
işte böyle bebişlerimm spor yok yeşil çay 1 birazdan bidaha içerim suda 2ye yakın 2buçuk olur yatana kadar yarın da yürüyüş yaptığım stadda kermes varmışş yürüyemem belkii
bu araada bu hafta sertifika için bilg. kursuna başlıcam bir sorun olmazsaa

merhabalar kızlar
aç karnına sirkeli su

kahvaltı
sütüne tarçında karıştırdığım nesfit

ara
yarım greyfurt

öğle
ton balıklı bol yeşillikli salata
yoğurt

akşam
6-7 kaşık nohut yemeği
4-5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
6-7 kaşık haşlanmış buğday salatası

ara
tarçınlı salep

evet normal bi menü olmuş cnm ama bugünün bi ayrıcalığı var olsun o kadar da.allahım hayırlı ömürler versin cnm bu arada oğluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…