Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

takımdaşım benimmmmenün çok güzel cnm

browni biraz kötü olmuş cnm ama haftasonu illaki oluyo yaa telafi edersin inşallah

cnm menün dolu dolu olmuş ama yinede tebrikler öyle bi ortamdan bunlarla kurtulmuşsun yoksa misafirliklerde zor oluyor gerçekten haftaiçi telafi edersin cnm allahın izniyle

ya esiz diye mi nedir ben de 2 akşam önce miydi ne eşim işten iki tane minik brownie getirmiş onları yemiştim..

mide mideye karsıymış cnm..

meraba kıslar

dün misafirim vardı yatılı ancak girebildim

misafir olunca malum biraz yedim yane ne yalan söliim..

biraz yürüyüş biraz bisiklet de yaptım gerci ama söz veriyim size yarın zaten bayagı bir yürüyeceğim

ayrıca sabah 15 dk eliptik yapıcam ve yarın menümü düzgün yapıcam bu şekilde bugünü telafi edebilirim sanırım..

kaçırdığım da dün bir dilim tavuk göğsü yedim

bugün de bir dilim başka bir tatlı-kereviç die birşey..

yarın 15 dk da eliptik yaparsam bir de totalde 1 saate yakın yürüycem vicdanen rahatlarım heralde..

bir de yarından sonra evde olcam gibi gözüküyor heralde hergün spor yapabilirim umarım o zaman süper olcak..

ayşeden başka pilates yapan var mı bilmyorum ama yapanlara soruyorum her seferinde cd den izleyerek mi yapıyosunuz kadın çok konuşuyo canım sıkılıyo kendim yapsam aynı hareketleri çok dahakısa sürede bitecek işim ama aklımda tutamam o kadar hareketi de

bende yaptığımda cd ye bakarak yapıyorum ama birkaç kere yaptıktan sonra aklında kalır zaten, dediğin gibi kendin yapınca zaman kaybı olmuyo.. hareketleri bilmek önemli

cnm menün dolu dolu olmuş ama yinede tebrikler öyle bi ortamdan bunlarla kurtulmuşsun yoksa misafirliklerde zor oluyor gerçekten haftaiçi telafi edersin cnm allahın izniyle

inşaallah canım yaa.. evet bi yere gidince zor oluyo en iyisi gitmemek ama her zaman kaçamıyosun iştee

ya kızlar o yediğim kerebiç tatlısıymış yanlış yazmışım..

ilk defa yedim ama ilginç bişi deneyin bence yanındaki tatlı sos ve içindeki fıstıkları saymazsak çok hafif

ya yarın bi dolu işim var inşallah güsel gecer..

bir de işimle ilgili bir haber bekliyorum umarım olumlu olur..

herkese tatlı rüyalar..

Dun pek giremedim arkadaslar nete...sabahtan aksama kadar disaridaydim...yeni evlenen bir arkadasimiza ev ziyaretine gittik...haliyle oglen biraz abarti oldu ama...toparlarim onlari bugun...

nasılsınız kızlar?
akşam bana elektrik çarptı, banyoda yerler ıslanmış baktım makinenin altınada gitmişmi diye bütün kolum sızladı birden, bidaha sabaha kadarda kasıldı ağrıdı mahvoldum
bugünde öyle halsizimki çocuğu uyuttum yatıcam
belki giremem foruma haberin olsun ayşecim
bişeyde yapamadım börek vardı akşam sabahta çayla börek yedim
telefi edicem ama bir kendime geleyimde
görüşürüz kızlar

aaa o mersine özgü bir tatlıı genelde ramazan aylarında yaparlar ama ona özel tatlıcılar vardı 24 saat üretim yaparlar üstündeki marşmelova benzeyen şeyi bir bitki özüyle yapıyorlardı sanırım tabi içinde fıstıkk dolu

kızlar dün pek giremedim söylediğim gibi oğlumun doğum günüydü misafirlede geç gitti anca girip menümü yazdım yorum yapamadımm
ama bugün menülere yorum yaparım şimdide biraz ders çalışmam gerek oğlum uyudu uyanıkken kesinlikle yanında kitap açamıyorum yırtıyorr
offf inşallah çıtır memur bir anne olurum

İnşallah citirrrr memurummmmm:))) bu arada bensizz pasta yetişsin ask olsun sana insan bı dilim olsa ayırır demi:))))) allah zihin açıklığı versin cnm benim optummmmm cooookkkkk

bugün hiç tadım yok kızlar menümü yazayım
sabah
tost
öğlen yok
akşam üstü
2 haslamış yumurta,marul,yoğurtlu kabak salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…