sevgilitakım arkadaşlarım ve ayşe size daha önce yeterli paylaşımda bulunamadığım için bazı sorunlarımı yansıtmıştım kış boyu üstesinden gelmeye çalıştım birde ağır kış şartlarıyla çok zor oldu yapamadım biraz daha üstelersem içinden çıkamayacağım hastalıklara düçar olmaktan korktum ve bugün pes etmeye karar verdim sizlerle yazışmak güzeldi ara sıra uğrarım geri dönerim diye söz vermiyorum çünkü veremiyorum
sevgilitakım arkadaşlarım ve ayşe size daha önce yeterli paylaşımda bulunamadığım için bazı sorunlarımı yansıtmıştım kış boyu üstesinden gelmeye çalıştım birde ağır kış şartlarıyla çok zor oldu yapamadım biraz daha üstelersem içinden çıkamayacağım hastalıklara düçar olmaktan korktum ve bugün pes etmeye karar verdim sizlerle yazışmak güzeldi ara sıra uğrarım geri dönerim diye söz vermiyorum çünkü veremiyorum
gülsahcım nerelerdesın...hıc gozukmuyorsun burda...
benim bugünkü menüm
sabah börek çay
öğle bir kase çorba
patlamış mısır bir pingui
akşam
bir tabak kıymalı karnabahar yoğurt
dahada bişey yemem bu akşam
biraz daha azaltmam lazımçok yiyorum
nasılsınız kızlar?
akşam bana elektrik çarptı, banyoda yerler ıslanmış baktım makinenin altınada gitmişmi diye bütün kolum sızladı birden, bidaha sabaha kadarda kasıldı ağrıdı mahvoldum
bugünde öyle halsizimki çocuğu uyuttum yatıcam
belki giremem foruma haberin olsun ayşecim
bişeyde yapamadım börek vardı akşam sabahta çayla börek yedim
telefi edicem ama bir kendime geleyimde
görüşürüz kızlar
aaa o mersine özgü bir tatlıı genelde ramazan aylarında yaparlar ama ona özel tatlıcılar vardı 24 saat üretim yaparlar üstündeki marşmelova benzeyen şeyi bir bitki özüyle yapıyorlardı sanırım tabi içinde fıstıkk dolu
bugün yediklerim
sabah
bir kase meyveli nesfit
öğle
3yk pirinç pilavı
akşam
bir kase erişteli yeşil mercimek çorbası
6 tane beyaz lahana sarması
çay yanına bir dilim haşhaşlı börek
Gunaydin arkadaslar...nasil okula gidecem ben bu havada yaaa...kahvaltimi yaptim...beyaz peynir, zeytin, biraz patates kizartmasi, sekersiz cay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?