Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

misafir olmasına rağmen güzel menü cnm kg vermiş olmanda süper

İnşallah citirrrr memurummmmm:))) bu arada bensizz pasta yetişsin ask olsun sana insan bı dilim olsa ayırır demi:))))) allah zihin açıklığı versin cnm benim optummmmm cooookkkkk
ahhh canımm inşallahh kızzz
bugün hiç tadım yok kızlar menümü yazayım
sabah
tost
öğlen yok
akşam üstü
2 haslamış yumurta,marul,yoğurtlu kabak salatası
menün çok azz bişi yememişsin ama hasta olduğun içindir ıhlamur çok iyi geliyorr ıhlamur iç canım geçmiş olsunn
sorunun ne olduğunu bilmiyorum amaa keşke burayı bırakmasaydın
patates kızartmasımı bidaha olmasın bakalımm(gerçi benim menümden gayet güzel menün)
bide kola varr neyse bu dediklerim haricinde gayet güzel menün

canım akşam yememğin güzel sabahda böreği fazla yememişsindir umarımm
sabah öğle ve öğle aran karbonhidratlı olmuşş
kız hem hastasın hem temizlikmi yapıyorsunn bırak kalsın iyileşince yaparsınn
menü güzell o 3 4 kara gofretide görmüyorum bakalımm

atmeee atmeeeee kızz bize gönderseydin ahahha
menü ehh işteeee 6 üstünde 7
neyse öğlen bişe yememişsin dengelemişsin

yaane di mi şekerim ööle yapiom ben işte bişiler kaçırdıysam öğlen yememmeye çalışıorum mesela bugün de kalan son dilimi yediğim içüün öğleni geçiştiriorum..

bi de bugün 20 dk bisiklete bindim...

bende öyleee 20 dk bisiklete bindim akşama yapabilirsem leslie yada slim in 6 yaparım ama ders çalıştığım için yapamaya bilirim heheh

tavuklumakarla en bir 20 dk bisijlete binsen bugün süper olur.aslın tek seferde 30 dk üstü yapmak çok faydalı yağ yakmak için

Gunaydin arkadaslar...nasil okula gidecem ben bu havada yaaa...kahvaltimi yaptim...beyaz peynir, zeytin, biraz patates kizartmasi, sekersiz cay...

kız ben bu havada kalktım spor merkezine gittim bu havayı buldum gidecek ama ne yapayım randevum vardı.
deneme kuponum vardı. gittim güzel bi yer aslında, yarım saat yaptım feci yoruldum bu akşam eşimle konuşayım ödemede anlaşırsak yarın gidip kayıt yapacam

vay be hem pastaları kurabiyeleri götürmüşün hemde kilo vermişin süper valla

geçen gün gazetede bir yazı okudum "cemre diyeti" diye. sabah güne bir fincan yeşil çay ile başlamayı öneriyodu, metabolizma hizlandırmak için. içemeyenler içine 1 çubuk tarçın ve 1-2 karanfil ekleyebilir yada limon sıkabilir diyordu. bu sabah güne öyle başladım böyle de devam edicem
bugün kendime bitki çayımı demleyeceğim süzgeçli demlik aldım ne zamandır alacaktım fırstat olmadı bugün istediğim gibi bişey buldumm, artık bol bol bitki çayı içerim

merhaba kızlar nasılsınız
benim menüm
sabah neskafe çay ekmek peynir çok az tahin pekmez
öğle zeytinyağlı pırasa yoğurt bir dilim ekmek
akşam kuru fasulye pilav yapçam
ekmeksiz yerim

spor bugün başlıcam, iki gündür kötüydüm bugün daha iyiyim çok şükür

fasulyeyi pilavsız ve ekmeksiz yersen güzel menü cnm

evet yaa bende şaşırdım sabah neyse bugün güzel gidiyo ama şuan canım türlü türlü şeyler istiyoo mesela pizza kalkıp ev pizzası yapasım var acaba onuda yesem gene verirmiyim ehühüü
kız ne yapayım birkaç gündür hastayım bıraktım, ama dün dayanamadım artık. eşim de yardımcı oldu sağolsun evdeydi dünn
ohhh ohhh gene diyorum koca sende vallahii maşallah diyeyimde nazar değmesin eşine
kız vallahi benim eş ellemz ev işi ortalığı dağıtmasın ona razıyım

evet bende haberlerde izledim ama ev kalabalıkdı hiçbirşey anlamadım neyazıkkiama sabah yeşil çay için dediğini duydum

herkese merhabalar menümü yazayım

sabah
bir kase nesfit

öğle
erişteli yeşil mercimek çorbası
bir dilim haşhaşlı börek

akşam
5 yk midye makarna sarımsaklı yoğurtlu

1-2 saat sonra portakal yicem umarım başka bişi yemem spor yapabileceğimi de sanmıyorum hastayım zaten çocuktan da fırsat olmuyo geçen hafta biraz babasınabırakıp diğr odaya geçip yapabilmiştim bazen ama eşim de yoruldu artık çocuğun yorucu bakımından ve uykusuzluktan yapaamam sanırım bu ara yine

merhaba kızlar

aç karnına
sirkeli ballı su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
3-4 çatal acılı ezme
2-3 dilim peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak bitki çayı

ara
yarım portakal
yarım greyfurt

akşam
tavuk kebabı 2 parça
1 bardak acılı şalgam
yeşillik (taze soğan,tere,roka,turp)

yeşil çayı içemiyorum bir türlü ben ya sade olmadı dedim yaseminli aldım o da olmadı baharatlısını aldım bol tarçın vardı içinde o da olmadı nasıl alıştınız ki tadı fena

merhaba kızlarrr akşam yemeğimide çokdan yedim bulaşıklarıda makineye attım dedim gideyim menümü yazayım
bugün gayet güzel gittii bravo bana
sabah
2 dilim beyaz ekmek(neyazıkki tahıllı ekmeğim yoktu çok yağmurluydu markete gidemedim)
yarım kk peynir
1 yumurta
3 yeşil zeytin
nane
1 ince dilim salam

1 kurabiye(neyazıkki 3taneside çöpe)

4 yk pırasa
yarım kase pulbiberli yoğurt
1 dilim ekmek

1 küçük greyfurt
1 küçük portakal

4 yk pırasa
1 dilim ekmek
salata

ilerleyen saatlerde 1 avuç çekirdek çitlicem uçurumu izlerken yerim:26:
20 dk bisiklet bindim 10 dk oryantal 10 dk slim in 6 birazda hareket yaptım bugünlük yeterli
2 bardak yeşil çay 3 olur 2lt kadar su yatana kadar 2buçuk olur bebikleriimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…