slm kızlar dün giremedim akşam misafirim vardı geç gittiler ondan sonrada uyudum
1 bardak su 1 yk ketentohumu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
domates nane
1 galeta
1 kase arapaşı(tavuklu çorba)
1 galeta(
1 çaybardağı sade nescafe
salata(misafirler gelince bişeler ycemi bildiğim için sadece salata yedim)
3 çatal 1 kk büyüklüğünde yaşpasta(sonunda pasta bitti onlara kakaladımgaleta ve kurabiyeleride öyle hepsi bitti )
2 kurabiye yarım çbardağı kola
3 lt su 2 bardak yeşilçay spor yok neyazıkki ama sabah kilo vermiş olarak uyandım
ahhh canımm inşallahh kızzzİnşallah citirrrr memurummmmm:))) bu arada bensizz pasta yetişsin ask olsun sana insan bı dilim olsa ayırır demi:))))) allah zihin açıklığı versin cnm benim optummmmm cooookkkkk
menün çok azz bişi yememişsin ama hasta olduğun içindir ıhlamur çok iyi geliyorr ıhlamur iç canım geçmiş olsunnbugün hiç tadım yok kızlar menümü yazayım
sabah
tost
öğlen yok
akşam üstü
2 haslamış yumurta,marul,yoğurtlu kabak salatası
sorunun ne olduğunu bilmiyorum amaa keşke burayı bırakmasaydınsevgilitakım arkadaşlarım ve ayşe size daha önce yeterli paylaşımda bulunamadığım için bazı sorunlarımı yansıtmıştım kış boyu üstesinden gelmeye çalıştım birde ağır kış şartlarıyla çok zor oldu yapamadım biraz daha üstelersem içinden çıkamayacağım hastalıklara düçar olmaktan korktum ve bugün pes etmeye karar verdim sizlerle yazışmak güzeldi ara sıra uğrarım geri dönerim diye söz vermiyorum çünkü veremiyorum
patates kızartmasımımrb kızlar yine kimse yok sayfada
aç karnına sirkeli ballı su
kahvaltı
patates kızartması
3 dilim ekmek
5-6 yeşil zeytin
4-5 çatal acılı ezme
1 çatal petek bal
5 dilim peynir
2 fincan bitki çayı
ara
tarçınlı nesfit
akşam
fırında pişmiş yağsız çipura
salata
1 bardak kola
canım akşam yememğin güzel sabahda böreği fazla yememişsindir umarımmbenim bugünkü menüm
sabah börek çay
öğle bir kase çorba
patlamış mısır bir pingui
akşam
bir tabak kıymalı karnabahar yoğurt
dahada bişey yemem bu akşam
biraz daha azaltmam lazımçok yiyorum
kız hem hastasın hem temizlikmi yapıyorsunn bırak kalsın iyileşince yaparsınnmerhaba herkese, anca yazma fırstaım olduu,hastalığım devam ediyo
yediklerimi yazayım hemen
sabah
1 bardak limonlu su
kahvaltı
2 fincan şekersiz çay
6 zeytin, az menemen
light beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
3 çk çilek reçeli
ara
3-4 kare gofret atıştırdım
kahve
temizlik yaptığım için öğlen bişey yiyemedim
akşam
1 kase sebzeli çorba
4 kaşık patates püresi
2 kşk et sote
limonlu su kaynattım onu içiyorum sürekli, soğuk algınlığına iyi geliyo
su 1lt içtim,1 daha içerim yatana kadar
spor yapamıyorum bu ara, çokda zorlamak istemiyorum kendimi rahatsılığım yüzünden. iyileşince telafi ederim inşaallah
atmeee atmeeeee kızz bize gönderseydin ahahhasabah:
zeytinyağlı lor ve yanında yeşil çay..
öğle:
1 tane elmalı kurabiye
1 tane patatesli börek
1 çay
akşam
az barbunya-pilav
1 bardak ayran
1 dilim tatlı...yaa ama napem atem mi güselim tatliyii..
misafir olmasına rağmen güzel menü cnm kg vermiş olmanda süper
ahhh canımm inşallahh kızzz
menün çok azz bişi yememişsin ama hasta olduğun içindir ıhlamur çok iyi geliyorr ıhlamur iç canım geçmiş olsunn
sorunun ne olduğunu bilmiyorum amaa keşke burayı bırakmasaydın
patates kızartmasımıbidaha olmasın bakalımm (gerçi benim menümden gayet güzel menün )
bide kola varr neyse bu dediklerim haricinde gayet güzel menün
canım akşam yememğin güzel sabahda böreği fazla yememişsindir umarımm
sabah öğle ve öğle aran karbonhidratlı olmuşş
kız hem hastasın hem temizlikmi yapıyorsunn bırak kalsın iyileşince yaparsınn
menü güzell o 3 4 kara gofretide görmüyorum bakalımm
atmeee atmeeeee kızz bize gönderseydin ahahha
menü ehh işteeee 6 üstünde 7
neyse öğlen bişe yememişsin dengelemişsin
yaane di mi şekerim ööle yapiom ben işte bişiler kaçırdıysam öğlen yememmeye çalışıorum mesela bugün de kalan son dilimi yediğim içüün öğleni geçiştiriorum..
bi de bugün 20 dk bisiklete bindim...
Gunaydin arkadaslar...nasil okula gidecem ben bu havada yaaa...kahvaltimi yaptim...beyaz peynir, zeytin, biraz patates kizartmasi, sekersiz cay...
slm kızlar dün giremedim akşam misafirim vardı geç gittiler ondan sonrada uyudum
1 bardak su 1 yk ketentohumu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
domates nane
1 galeta
1 kase arapaşı(tavuklu çorba)
1 galeta(
1 çaybardağı sade nescafe
salata(misafirler gelince bişeler ycemi bildiğim için sadece salata yedim)
3 çatal 1 kk büyüklüğünde yaşpasta(sonunda pasta bitti onlara kakaladımgaleta ve kurabiyeleride öyle hepsi bitti )
2 kurabiye yarım çbardağı kola
3 lt su 2 bardak yeşilçay spor yok neyazıkki ama sabah kilo vermiş olarak uyandım
kız hem hastasın hem temizlikmi yapıyorsunn bırak kalsın iyileşince yaparsınn
menü güzell o 3 4 kara gofretide görmüyorum bakalımm
merhaba kızlar nasılsınız
benim menüm
sabah neskafe çay ekmek peynir çok az tahin pekmez
öğle zeytinyağlı pırasa yoğurt bir dilim ekmek
akşam kuru fasulye pilav yapçam
ekmeksiz yerim
spor bugün başlıcam, iki gündür kötüydüm bugün daha iyiyim çok şükür
evet yaa bende şaşırdım sabahkız ben bu havada kalktım spor merkezine gittimbu havayı buldum gidecek ama ne yapayım randevum vardı.
deneme kuponum vardı. gittim güzel bi yer aslında, yarım saat yaptım feci yoruldumbu akşam eşimle konuşayım ödemede anlaşırsak yarın gidip kayıt yapacam
vay be hem pastaları kurabiyeleri götürmüşün hemde kilo vermişin süper valla
ohhh ohhh gene diyorum koca sende vallahiikız ne yapayım birkaç gündür hastayım bıraktım, ama dün dayanamadım artık. eşim de yardımcı oldu sağolsun evdeydi dünn
geçen gün gazetede bir yazı okudum "cemre diyeti" diye. sabah güne bir fincan yeşil çay ile başlamayı öneriyodu, metabolizma hizlandırmak için. içemeyenler içine 1 çubuk tarçın ve 1-2 karanfil ekleyebilir yada limon sıkabilir diyordu. bu sabah güne öyle başladım böyle de devam edicem
bugün kendime bitki çayımı demleyeceğim süzgeçli demlik aldım ne zamandır alacaktım fırstat olmadı bugün istediğim gibi bişey buldumm, artık bol bol bitki çayı içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?