Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menü az ama hepsi karbonhidrat canm bilgin olsun:)

ohhh afiyet olsnn az bile yemişsin kebapdan iyiibir adanalı gibi kebapın yanına şalgam ohhhh
menü güzell beğendim öğlen neden yemedin
yeşil çayı içemiyorum bir türlü ben ya sade olmadı dedim yaseminli aldım o da olmadı baharatlısını aldım bol tarçın vardı içinde o da olmadı nasıl alıştınız ki tadı fena

canım yeşil çayı bende başta içemiyordum içine 1 2 dilim limon attım süper içiliyoo tavsiye ederim hatta ben şimdi limonlu yeşilçaydan tiksindim sade içiyorm

karamelek 72 den 64 e ne kadar sürede düştün

canım ben kasımın 14ünde başladım ilk ay 6 kilo verdim ogündür bugündürr anca 2 kilo verdim ama bugünlerde artık yavaş yavaş düşüyoo hele aralık ve ocakda sürekli 66ve 65 deydimm ama şimdi 64 kısmet artık vereyimde yavaş olsunn sorun değil geri almak istemiyorummm

evet cnm adanalı olmamın faydaları :)))öğlen yiyemiyorum cnm genelde geç kalktığım için kahvaltıyı zaten 12-1 gibi yapıyorum ondan

selam kızlar.bocum kar mı var yine

ewt canım gece yagmıs kar...sabah da yerler hep kardı...benım karda yurume fobım var dıyebılırız...her an düşecem korkusuyla mılım mılım yururum yolda...neyse kı okuldan gelırken hepsı erımıstı...bu sene de ıstanbul un karı hıc bıtmek bılmedı...

yeşil çayı içemiyorum bir türlü ben ya sade olmadı dedim yaseminli aldım o da olmadı baharatlısını aldım bol tarçın vardı içinde o da olmadı nasıl alıştınız ki tadı fena

canım sunu dene bır de...marketlerde kucuk teneke bır kutunun ıcınde yesıl cay var...bergamot aromalı yesıl cay...demlıkte kendın demleyıp ıcıyorsun veya bardagın ıcıne 2 cay kasıgı at...harıka oluyor...en hafıf yesıl cay bu bence...ben poset sallamalı ve baharattan alıp demledıklerım de oldu ama en hafıf tadı olan bu...bır dene derım ben...

bu işi kafamda sonunda birirdim kararımı verdim kaçamaklara hepsine elvada artık hafta da en az 1 kg hedefliyorum

ben de sabahları kellogs + sut karısımından yemeyı dusunuyorum...okul olunca kahvaltıyı cok erken yapmak zorunda kalıyorum...o saatte de canım fazla bırsey ıstemıyor zaten...gelırken kendıme yesıl cay ve 5 ın 1 cayından aldım bıtmek uzereydı...depoluyorum eve nerdeyse...

evet cnm adanalı olmamın faydaları :)))öğlen yiyemiyorum cnm genelde geç kalktığım için kahvaltıyı zaten 12-1 gibi yapıyorum ondan
aaa sendemi adanalısın bende adanalıyımm ama mersinde yaşıyorumm
bu işi kafamda sonunda birirdim kararımı verdim kaçamaklara hepsine elvada artık hafta da en az 1 kg hedefliyorum

ahhh o işi bende bir bitirebilsemmm keşkeeeeeeeeeee

akşam yemeğinden sonr çay muhabbeeti olursa hiç dyaanamyodum büskivelere falan bu gece inat ettim demlemedim meyve çıkardım yemekten 2 saat sonra yarım mandalina, küçük bir dilim armut ve yine küçücük kivi yedim artık yemicem ama su sorunsalını çözemedim gitti tüm gün 1 litreyi zorla içtim almıyo içim

aynen bende çayı boş içemiyorum yanında bişeyler yemem lazım mutlaka o yüzden demlemeye çalışıyorum akşamları

kızlar benim misafirim vardı
yedimde yedim yine
yemekte çok az yedim ama kola tatlı ve çekirdekte eklenince korkunç oldu
eşim cüzdanındaki resimlere bakıyordu kayrayla , benim eski bir resmim varmış, bak oğlum annen eskiden böyle çok güzeldi dedi güldü, şaka falan dedi sonra
ama her şakada bir gerçek vardır
yarından itibaren sıkı çok sıkı bir diyet var kaçamak yok

sekerim ikimiz de kacırmısız biraz..

dün menümü yazamamıstım

sabah 20 dk bisiklete bindim

kahvaltı yesilçay yumurta az peynir kepekli ekmek

1 dilim tavuk göğsü

öğlen yoğurtlu kereviz salatası

yarım paket gofret 6 ince dilim

ya dün aşırı tatlı çekti cnm yaa

akşam

zeytinyağlı brokoli

patlıcan beğendisi

1 türk kahvesi

2 bardakşekersiz çay

sabah acele dısarı cıkıyodum sonra iptal oldu

o yüzden 4 tane peynir sandviç kraker yedim

şimdi 20 dk spor yapmam şart oldu inşallah daha çok yapabilirim..

sonra da çıkmadan bir lokma peynir ekmek yeşil çay yerim biraz da meyve..

öğlen yemeğinde dışarıda olcam ama umarım bana göre bişi bulabilirim..

ne yiyebilirim acaba dışarıda yaa?inşallah salata flan bulurum yada tavuklumakarnaaa...

işin garbi akşam da dışarıda olcam sanırım..

kızlar günaydıınn :)

ah ben ne hallerdeyim bir bilseniz.
nişanlıma iş teklifi geldi, sehir değiştiriyoruz fenalardayım :)

siz nasılsınız özledim cok yaaa, bilgisayar buldukca girebiliyorum. haftaya düzenli giricem insallah.
bu arada bu hafta regl haftam, dha olmaıdm ama siskinliğim var. bu sabah tartıldım almamısım ama vermemişim de. annemin güzel yemeklerine ragmen rejime devam :)

bu cuma hepimizin güzel haberleri gelsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…