menü az ama hepsi karbonhidrat canm bilgin olsun:)herkese merhabalar menümü yazayım
sabah
bir kase nesfit
öğle
erişteli yeşil mercimek çorbası
bir dilim haşhaşlı börek
akşam
5 yk midye makarna sarımsaklı yoğurtlu
1-2 saat sonra portakal yicem umarım başka bişi yemem spor yapabileceğimi de sanmıyorum hastayım zaten çocuktan da fırsat olmuyo geçen hafta biraz babasınabırakıp diğr odaya geçip yapabilmiştim bazen ama eşim de yoruldu artık çocuğun yorucu bakımından ve uykusuzluktan yapaamam sanırım bu ara yine
ohhh afiyet olsnn az bile yemişsin kebapdan iyiibir adanalı gibi kebapın yanına şalgam ohhhhmerhaba kızlar
aç karnına
sirkeli ballı su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
3-4 çatal acılı ezme
2-3 dilim peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak bitki çayı
ara
yarım portakal
yarım greyfurt
akşam
tavuk kebabı 2 parça
1 bardak acılı şalgam
yeşillik (taze soğan,tere,roka,turp)
yeşil çayı içemiyorum bir türlü ben ya sade olmadı dedim yaseminli aldım o da olmadı baharatlısını aldım bol tarçın vardı içinde o da olmadı nasıl alıştınız ki tadı fena
karamelek 72 den 64 e ne kadar sürede düştün
melekce cnm spor merkezi disiplin acısından çok iyi olur gerçekten
menü az ama hepsi karbonhidrat canm bilgin olsun:)
ohhh afiyet olsnn az bile yemişsin kebapdan iyiibir adanalı gibi kebapın yanına şalgam ohhhh
menü güzell beğendim öğlen neden yemedin
canım yeşil çayı bende başta içemiyordum içine 1 2 dilim limon attım süper içiliyoo tavsiye ederim hatta ben şimdi limonlu yeşilçaydan tiksindim sade içiyorm:d
selam kızlar.bocum kar mı var yine
yeşil çayı içemiyorum bir türlü ben ya sade olmadı dedim yaseminli aldım o da olmadı baharatlısını aldım bol tarçın vardı içinde o da olmadı nasıl alıştınız ki tadı fena
bu işi kafamda sonunda birirdim kararımı verdim kaçamaklara hepsine elvada artık hafta da en az 1 kg hedefliyorum
aaa sendemi adanalısın bende adanalıyımm ama mersinde yaşıyorummevet cnm adanalı olmamın faydaları :)))öğlen yiyemiyorum cnm genelde geç kalktığım için kahvaltıyı zaten 12-1 gibi yapıyorum ondan
bu işi kafamda sonunda birirdim kararımı verdim kaçamaklara hepsine elvada artık hafta da en az 1 kg hedefliyorum
akşam yemeğinden sonr çay muhabbeeti olursa hiç dyaanamyodum büskivelere falan bu gece inat ettim demlemedim meyve çıkardım yemekten 2 saat sonra yarım mandalina, küçük bir dilim armut ve yine küçücük kivi yedim artık yemicem ama su sorunsalını çözemedim gitti tüm gün 1 litreyi zorla içtim almıyo içim
tavuklumakarla en bir 20 dk bisijlete binsen bugün süper olur.aslın tek seferde 30 dk üstü yapmak çok faydalı yağ yakmak için
kızlar benim misafirim vardı
yedimde yedim yine
yemekte çok az yedim ama kola tatlı ve çekirdekte eklenince korkunç oldu
eşim cüzdanındaki resimlere bakıyordu kayrayla , benim eski bir resmim varmış, bak oğlum annen eskiden böyle çok güzeldi dedi güldü, şaka falan dedi sonra
ama her şakada bir gerçek vardır
yarından itibaren sıkı çok sıkı bir diyet var kaçamak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?