Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam herkesee

ya beim hiç iştahım olmuyo sabahları, geç de uyandım buguünn 1 saattir ayaktayım ama daha yemedim bişyeyy.
yeşil çay içiyorum koca bir kupaa :126:

evet cnm dogru söylüyosun ama ben daha yeni basladım die mi nedir bacaklarım kopuyo 20 dk olunca

senn de vardı di mi eliptik ne kadar biniosun bir seferde??

ben plates yaptığım için binmiyorum cnm.ayarının çok sıkı olmamasına dikkat cnm orta sevide olsun yoksa kaslarını şişirebilrsin.düşük sevide 30 dk yapman daha faydalı.hadi ben kaçtım kızlar

günaydın kızlar, nasılsınız?
benim menüm
sabah sirkeli su
kahvaltım bir dilim ekmek beyaz peynir çay 2 zeytin tahin pekmez çok az
öğle pırasa yoğurt bir dilim ekmek

gülşahçım hangi ile gidiyorsunuz hayırlı olsun
tavuklu makarna dışarda ızgara ve salata yiyebilirsin hem doyurucu hem sağlıklı
ama ismini yazsana takımdaşım :)

canlarım

sabah; sirkeli ballı su
bir dilim kepek ekmek - biraz peynir- 5 zeytin - şekersiz

yeşil cay - nescafe

öğle - biraz tavuk ( yagsız tuzsuz ) - yeşil salata sadece limonlu,tuzsuz yagsız - ayran naneli keten tohumlu - iki koparımlık kepek ekmek

ara - nescafe

şimdilik bu kadar kızlar. güzel gidiyorum anne evinde olmama ragmen :) annem bana ıvır zıvır yedirmeye calısıyordu, ben de düğüne az kaldı nasıl gelin annesisin cabuk zayıfla diye diye onu da rejime soktum:) simdi sabah kalkıp sirkeli suyumuz içip bitki çayımızı yiyoruz birbirimize yasaklar koyuyoruz süper :))))

mrb arkadaslar hepınıze...havalar gene bozdu...baharı dort gozle beklıyorum...guneslı havada dısarı cıkıp yurumek ıstıyorum...ama hep soguk hep soguk...

sabah peynır, zeytın, 1 yumurta sarısı (beyazını yıyemıyorum ben maalesef), sekersız cay, bıraz cavdar ekmegı
aralar hep sıyah cay (sekersız...arkadaslar ısmarladı hep okulda)
oglen 1 pogaca + cay
cubuk kraker
aksamı da kahvaltı gıbı gecıstırdım...eve geldıgımde sofra ortaydı...kahvaltılık seyler vardı...oyle atıstırdım peynır zeytın cay seklınde...cok duzensız oldu bugun farkındayım...ınsallah yarına telafı ederım ve de oturtururum...

bugun kendıme cok hos bır bardak aldım...su buyuk kupalardan...ama bır farkı var...ıcınde kendılıgınden süzgecı var ve de kapagı...cok rahat ve pratık olarak yesıl cay demleyebılıyorum onda...bır arkadasımda gormustum cok begenmıstım...bugun gorunce hemen aldım...

neyse arkadaslar ben cıkıyorum sımdı...yatmadan gene gelırım gorusuruz ınsallah...ders calısmam lazım cunku...herkese ıyı aksamlar...

selam kızlarrrr
1 yk keten tohumu 1 bardak suu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim salam

sade türkkahvesi

1 tabak spagetti
salata

arayok

4 yk pırasa
1havuç(salata felan yapmaya erindim ondan öle yedim)

belki ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 portakal yiyebilirimm
şimdilik spor yok ama 2mil leslie 10 dkda slim in 6 yaparım yeter zaten çok eriniyorrmmmm
2 lt su 2 bardak yeşil çay bunlarda çoğalırr
3 gündür hava çok bozuk bahçemizdeki çoğu ağaç birsürü çicek açtı ama halen yağmurr yağıyorrr havalar ısınsaydı hergün yürüseydikk temiz havada

selam herkesee

ya beim hiç iştahım olmuyo sabahları, geç de uyandım buguünn 1 saattir ayaktayım ama daha yemedim bişyeyy.
yeşil çay içiyorum koca bir kupaa :126:
canım hastasın ondandırr yemeden olmazz bişeler atıştır enazından

nekadar güzelll annenede örnek olmuşsunn
menün gayet başarılı canım sanırım akşamı daha yemedinn

canım bugün böyle düzensiz oldu diye herzaman böyle olmazz yarın düzene sokarsın canım
menünde çok kötü değil aslındaa
sadece çubuk kraker fazla olmuş okadar canım

evettt o bardak çok kullanışlı görürsem bende alayımmm

menün güzel canım.. yanında almışsın anneni iyice gaza gelirsin artık

çok da düzensiz değil, poğaça bir de çunuk kraker bozmuş biraz ve sebze eksiğin var yoksa fena değil canım

aferin sanaa spagettiyi nasıl yedin peki yağladın mı yağsız mıı.. sorguya çekiyomuşum gibi

mrb kızlar ankarada havalar çok kötü bu aralar çok soğuk allah dışarda olanlara yardım etsin

aç karnına sirkeli ballı su

kahvaltı
yeşil soğanlı omlet
6 yeşil zeytin
3-4 çatal acılı ezme
1 çatal petek bal
3 dilim ekmek
1 bardak bitki çayı
1 kk peynir

ara
1 bardak keten tohumlu kefir

öğle
bi tabak ıspanak kavurması

ara
yarım ayva

akşam
6 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık nohut yemeği
1 bardak şalgam
2 kaşık haşlanmış buğday salatası

tatlılarım günümü tamamladım simdi 1,5 lt suyumu doldurdum tv karsısına geçtim yüzyıl izlicem :)

4 gibi arkadasım geldi birseyler getirmiş ayıp olmasın diye onunla ben de 4 susamlı cubuk 4 tane minik eticinlerden yedim ama tek paket değil para kadar olanlardan :)

aksam yemegi öncesi sirkeli ballı su içtim.

aksam - 5-6 kasık karnıyarık
- keten tohumlu naneli yogurt

bugun güzeldi, susamlı cubuklar falan da arada kaldıgı için gece birsey yemeyince gider ins :) birkaç gündür spor yapamıyorum ama sabah birseyler yapacagım.

bitki çayı : 1 büyük bardak + 2 bardak sirkeli su
SU : 3,5 LT.

Sizi seviyorum tatlılarım cumaya az kaldı 64,300 falan görsem havalara ucarım :)

kızlarr bugünkü menüm

sabah 1 kupa yeşil çay
kahvaltı
peynir, patates kızartması (abartmadan)
zeytin 2 fincan şekersiz çayy
hiç ekmek yemedim kahvaltıda

kahvaltıyı geç yaptık zaten eşim evdeydi o yüzden öğle yemeği yemedim su içtim bol bol

akşam 5 gibi yedim
iç pilavlı tavuk tan çok az pilav ve tavuk
salata
1 avuç kuruyemiş

su 1.5lt ama 1 olur
800ml'ye yakın da yeşil çay içtim
spor yok malesef bu hafta inşaallah birkaç güne toparlarım

canım sabahları beyaz ekmek mi yiyorsun sen, eğer öyleyse 3 dilim çok gibi :26: akşam da biraz fazla karbonhidrat mı olmuş ne. geri kalanı iyi cnm

canım sabahları beyaz ekmek mi yiyorsun sen, eğer öyleyse 3 dilim çok gibi :26: akşam da biraz fazla karbonhidrat mı olmuş ne. geri kalanı iyi cnm

evet cnm beyaz ekmek ama geçen hafta diyetisyene gittim yalvar yakar liste verdi yok iyi senin kilon diyo sen emziriyorsun diyo tüm değerlerin iyi çıkmış diyo falan o listede bile günde 9 dilim ekmek vardı ki ben sadece sabah max.3 dilim yiyorum hatta genelde de hiç yemiyorum haftada 2-3 defa yiyorum yani öğle ve akşam aylardır yemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…