bu işi kafamda sonunda birirdim kararımı verdim kaçamaklara hepsine elvada artık hafta da en az 1 kg hedefliyorum
evet cnm dogru söylüyosun ama ben daha yeni basladım die mi nedir bacaklarım kopuyo 20 dk olunca
senn de vardı di mi eliptik ne kadar biniosun bir seferde??
canım hastasın ondandırr yemeden olmazz bişeler atıştır enazındanselam herkesee
ya beim hiç iştahım olmuyo sabahları, geç de uyandım buguünn1 saattir ayaktayım ama daha yemedim bişyeyy.
yeşil çay içiyorum koca bir kupaa :126:
nekadar güzelll annenede örnek olmuşsunncanlarım
sabah; sirkeli ballı su
bir dilim kepek ekmek - biraz peynir- 5 zeytin - şekersiz
yeşil cay - nescafe
öğle - biraz tavuk ( yagsız tuzsuz ) - yeşil salata sadece limonlu,tuzsuz yagsız - ayran naneli keten tohumlu - iki koparımlık kepek ekmek
ara - nescafe
şimdilik bu kadar kızlar. güzel gidiyorum anne evinde olmama ragmen :) annem bana ıvır zıvır yedirmeye calısıyordu, ben de düğüne az kaldı nasıl gelin annesisin cabuk zayıfla diye diye onu da rejime soktum:) simdi sabah kalkıp sirkeli suyumuz içip bitki çayımızı yiyoruz birbirimize yasaklar koyuyoruz süper :))))
canım bugün böyle düzensiz oldu diye herzaman böyle olmazz yarın düzene sokarsın canımsabah peynır, zeytın, 1 yumurta sarısı (beyazını yıyemıyorum ben maalesef), sekersız cay, bıraz cavdar ekmegı
aralar hep sıyah cay (sekersız...arkadaslar ısmarladı hep okulda)
oglen 1 pogaca + cay
cubuk kraker
aksamı da kahvaltı gıbı gecıstırdım...eve geldıgımde sofra ortaydı...kahvaltılık seyler vardı...oyle atıstırdım peynır zeytın cay seklınde...cok duzensız oldu bugun farkındayım...ınsallah yarına telafı ederım ve de oturtururum...
bugun kendıme cok hos bır bardak aldım...su buyuk kupalardan...ama bır farkı var...ıcınde kendılıgınden süzgecı var ve de kapagı...cok rahat ve pratık olarak yesıl cay demleyebılıyorum onda...bır arkadasımda gormustum cok begenmıstım...bugun gorunce hemen aldım...
canlarım
sabah; sirkeli ballı su
bir dilim kepek ekmek - biraz peynir- 5 zeytin - şekersiz
yeşil cay - nescafe
öğle - biraz tavuk ( yagsız tuzsuz ) - yeşil salata sadece limonlu,tuzsuz yagsız - ayran naneli keten tohumlu - iki koparımlık kepek ekmek
ara - nescafe
şimdilik bu kadar kızlar. güzel gidiyorum anne evinde olmama ragmen :) annem bana ıvır zıvır yedirmeye calısıyordu, ben de düğüne az kaldı nasıl gelin annesisin cabuk zayıfla diye diye onu da rejime soktum:) simdi sabah kalkıp sirkeli suyumuz içip bitki çayımızı yiyoruz birbirimize yasaklar koyuyoruz süper :))))
sabah peynır, zeytın, 1 yumurta sarısı (beyazını yıyemıyorum ben maalesef), sekersız cay, bıraz cavdar ekmegı
aralar hep sıyah cay (sekersız...arkadaslar ısmarladı hep okulda)
oglen 1 pogaca + cay
cubuk kraker
aksamı da kahvaltı gıbı gecıstırdım...eve geldıgımde sofra ortaydı...kahvaltılık seyler vardı...oyle atıstırdım peynır zeytın cay seklınde...cok duzensız oldu bugun farkındayım...ınsallah yarına telafı ederım ve de oturtururum...
selam kızlarrrr
1 yk keten tohumu 1 bardak suu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim salam
sade türkkahvesi
1 tabak spagetti
salata
arayok
4 yk pırasa
1havuç(salata felan yapmaya erindim ondan öle yedim)
belki ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 portakal yiyebilirimm
şimdilik spor yok ama 2mil leslie 10 dkda slim in 6 yaparım yeter zaten çok eriniyorrmmmm
2 lt su 2 bardak yeşil çay bunlarda çoğalırr
3 gündür hava çok bozuk bahçemizdeki çoğu ağaç birsürü çicek açtı ama halen yağmurr yağıyorrr havalar ısınsaydı hergün yürüseydikk temiz havada
aferin sanaaspagettiyi nasıl yedin peki yağladın mı yağsız mıı.. sorguya çekiyomuşum gibi
mrb kızlar ankarada havalar çok kötü bu aralar çok soğuk allah dışarda olanlara yardım etsin
aç karnına sirkeli ballı su
kahvaltı
yeşil soğanlı omlet
6 yeşil zeytin
3-4 çatal acılı ezme
1 çatal petek bal
3 dilim ekmek
1 bardak bitki çayı
1 kk peynir
ara
1 bardak keten tohumlu kefir
öğle
bi tabak ıspanak kavurması
ara
yarım ayva
akşam
6 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık nohut yemeği
1 bardak şalgam
2 kaşık haşlanmış buğday salatası
canım sabahları beyaz ekmek mi yiyorsun sen, eğer öyleyse 3 dilim çok gibi :26: akşam da biraz fazla karbonhidrat mı olmuş ne. geri kalanı iyi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?