tamam tatlım sen bilirsin
canım tatlandırıcı kullanabilirsin ama zararlı diye duydum onlarıda
tarçınlı süt dene canım, ben pek sevmem süt ama denedim gerçekten işe yarıyor iştah kesiyor
günaydın kızlar nasılsınız?
hava çok soğuk karlı, kardeşiminin ruhsat töreni var ama gripliyiz gitmicem galiba
kahvaltım, bir dilim ekmek salça beyaz peynir çay
öğle tarhana çorbası içicem bir kase
gülşahçım maşallah anne kız iyi gidiyorsunuz, birbuçuk litre su hazırlayıp dizi seyretmek iyi fikirmiş bu arada :)
tavuklumakarna ayran detoksnun arasın 4 kraker olmamış
güldenim sütlü tatlı ye abartmadan sen hakettin
saol cnm denicem akşama
felakt cnm tatlı istiyor
sanırım akşam bi sütlü tatlı yerim gibime geliyor
mrb arkadaslar hafta ıcı hep okuldayım o yuzden aksamları gıırebılıyorum foruma...sabah 1 kase kellogs + yarım yaglı sut karısımını yedım...okulda oglen yarın sımıt artı sekersız cay...okuldan gelınce de kahvaltılık atıstırdım...benım cocuklugumdan bu yana sebzeyle aram ıyı degıl...et urunlerını de pek alamıyoruz...nasıl yapacam ben yaa...
cnm benm et olmasa da baklagil yiyin..ben öğrenciyken iki kez ağır anemi gecirdim hiç et ve bakliyat yemedğmz için..:2:
tavuk göğsünü sotelenmiş alıp hemen soteleyebilirsin tavada..
öğrenci olunca insan aceleci oluyor belki pratik olsun istiyor ama sağlığın için dikkat et muhakkak..
mrb arkadaslar hafta ıcı hep okuldayım o yuzden aksamları gıırebılıyorum foruma...sabah 1 kase kellogs + yarım yaglı sut karısımını yedım...okulda oglen yarın sımıt artı sekersız cay...okuldan gelınce de kahvaltılık atıstırdım...benım cocuklugumdan bu yana sebzeyle aram ıyı degıl...et urunlerını de pek alamıyoruz...nasıl yapacam ben yaa...
ewt haklısın canım...ogrencı evınde yasamak da en buyuk sorun...okuldan gelınce ugrastırıcı vakıt alacak seyler yapmak ıstemıyoz...pratık sıpsak hazırlanacak seyler tercıh edılıyor...tavugu dedıgın gıbı yapabılırım...sagolasın...bızım evde salatada da pek yapılmıyor...en ıyısı pazara cıkıp almak...bu ıs de bana düşüyor...evde kımse rejım yapmıyor...herkes rahat tabıı...benı düşünen yok...
arkadaşlar yarın bildirim işi 10.30 kadar tamamlanmış olsun lütfen.
listeye bu hafta girecek olan arkadaşlarımız karamelek01 ce melekce takıma geldiğiniz günki kg nuzu ve hedef kg nuzu da eklemyi unutmayın kızlar
bocum sebzeyi bende pek sevmezdim alışıyosun alışmak zorundasın bakliyatı hafta 1 yada 2 kere tüketmen yeterli ve bakliyat yiyeceğin gün ekmek ve pilav türünden uzak dur
selamm kızlarrhemen yedüklerimi yazıyormm
sabah
3 yk çökelek kavurma
2 zeytin
azcık yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
arayok
1 albeni(kek)
1 2 parça cipsi(öğlen bunları yedim onun için yemek yemedim)
1 sade türk kahvesi+2 parça bitter
2 küçük dilim ev yapımı pizza
spor şimdilik yok yarım saat bisiklet bincem birazda sıkılaşma hareketi yaparımm
1buçuk lt su 2 lt oılur 2 bardak yeşil çay
bugün yenmemsi gereken herşeyi yemişsin cnm.bunun perşembe günü olması kötü olmuş inş. yarın tartıya yansımaz cnm
arkadaşlar yarın bildirim işi 10.30 kadar tamamlanmış olsun lütfen.
listeye bu hafta girecek olan arkadaşlarımız karamelek01 ce melekce takıma geldiğiniz günki kg nuzu ve hedef kg nuzu da eklemyi unutmayın kızlar
bocum sebzeyi bende pek sevmezdim alışıyosun alışmak zorundasın bakliyatı hafta 1 yada 2 kere tüketmen yeterli ve bakliyat yiyeceğin gün ekmek ve pilav türünden uzak dur
ayy var ya kendimi görmüş gibi oldum seni okuyunca..
hep aynı demek ki benm de ev arkadaslarım ya iştahsız yada kızartma flan çok yiyen tiplerdi..
ben o zaman zayıftım ama saglık problemleri yasadım dediğim gibi..
şimdi kendi kendime diorum keşke çıksaymışım pazara mevsim sebze meyvesinden güzeel secerek alsaymısım..
etimi sütümü dikkat etseymişim..
yanıyorum o hallerime..
çünkü şimdi evliim aslında ben aynı benim ama isteyince neler yapabiliyormusum ben wayy flan..
tabi ev arkadasın da senn gibi olmayınca insanın şevki azalabiliyor ama sen kendine dikkat et..
gıcık olursan çok kendine yetecek kadar yapıver..
naapıyım siz hiç yapmıosunuz ben de sevmiosunuz sandım de..belki onlar da gaza gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?