Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah ve öğlen çok iyiymiş akşamda 2 dilim olsaymış daha iyi olacakmış bide spor ekleseydin yakardın pizzaları

sabah ve öğlen çok iyiymiş akşamda 2 dilim olsaymış daha iyi olacakmış bide spor ekleseydin yakardın pizzaları

evet canım biliyorum ama maalesef yedim :26: spor bu hafta hastalığımdan dolayı hiç yapamadım,inşaallah yarından itibaren yaparım
bu akşam da mekik çeksem biraz iyi olur

sende mi pizza ile bozdun akşamı aynı benn

sebze de et de önemli gıdalar canım, sebzeyi zorla da olsa yemeye çalış. ete gelince de, öğrenciyken evet zor ama en azından nadir de olsa yemeye çalış, bari tavuk tüketmeye çalış

yarın buyuk gun...gerceklerle yuzlesme gunu...ısın kotusu regl dönemım yaklasıyor...100gr bıle almadan atlatabılmek ıstemıyorum bu surecı...

bende aynı durumdayım, vucüdumda ödem var bunu hissediyorum

bana da annem dedi, bugün izlemiş tv de, bende çekniyiorum aslında denemeyi tadından dolayı :44: annemin duyduğu tarif de şöyle sabahları 1bardak soğan suyuna limon sıkıp içiliyomuş kadın doğumda aldığı 35 kiloyu böyle vermiş :26:

kızlar bugün ki menümü yazayım

sabah
bir dilim kızarmış köy ekmeği
2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 yk patates salatası

öyle
çarli biberli tavuk kavurması
bir dilim köy ekmeği
1 dilim balkabağı tatlısı

akşam
misafir vardı kendim pişiripte yememem olmuyodu
3 yk kısır
bir tane elmalı kurabiye
bir dilim haşhaşlı börek
2lt su ( sonunda su içebildim )

sende mi pizza ile bozdun akşamı aynı benn
evet neyazıkkiii(((((((
benim de midem kötü biliyo musun :120: herhalde mide az ve hafif yemeye alışınca akşam ağır geldi hamurr
evet aynenn halen sindiremedimm

akşama kadar iyiymiş ama ben gibi sende akşam bozmuşsunn canım

akşam olmamış canım ama misaifr olduğu için normal, yememek olmuyo

benm de bu aksam misafirim var ben de senn gibi akşam yemeği yerine

çayın yanındakileri saycam ama sen yine az yemişsin inşallah ben de az yiyebilirim..

bir de tatlı şeyler yediğimiz gün spor yapsak vicdan yapmaya gerek olmkycak..:119:

bu haftaki bildirimim:

gecen hafta 59,2 idim

bu hafta 59,0 um..

pek ii degil ama haftaya daha iyi olacaına inanıyorum..

58 i görmeyi çok istemiştim ama nasip haftaya belkim..

günaydın hayırlı cumalar
ayşem k.bakma bu hafta 86,8 im
çok utanıyorum
ama regl haftam

20 dk eliptik yaptım..

kahvaltım:

tam bugday ekmeginden küçük peynirli tost

yeşil çay

1 yumurta

öğlen:

tabii ki ayran karısımını iccem yazık olcek yoksa yaww..

günaydın arkadaşlar
83 kiloyum, ağlayabilirim
soğan suyunu denedim dün çok korkunç tadı kusçaktım ama içmeye çalışıcam, birde adet düzensizliklerinede iyi geliyormuş benim 10 gün falan sürüyor ondan bir süre içmeye çalışıcam
kayraya kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…