Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

**8.takım 246.ETAP** Etap

AzRASILAM ( 85,0 / 86,8/-1,8/ -2,11% )
UcukMavi ( 67 / 66,8 / 0,2 /0,29)
profit (88,0)geri dönmek üzere ayrıldı
tavuklumakarna (59,2 / 59,0 / 0,2 /0,33%)
narsisus (66,1/ 66,1 /0,0 / 0,00 %)
bha (73,0 / 72,4 / 0,6 / 0,88% )
mutlumel (64,7 / 64,7 / 0,0/ 0,00)
bocum (61,8 / 61,6 / 0,2 / 0,32%)
sekerkızcandy(85,1 /83,0 /2,1 /2,46%)
karamelek01 (64,3 /64,2 /0,1 / 0,15%)hedef kg58
melekce88 (74,4 / 74,0 /0,4 / 0,53 %) hedef65
8. takım ortalaması: % 0,25

listemizde 2 arkadaşımızın kg su eksik kızlar.onlar olmadan listeyi eklemek zorundayım artık bir daha olmasın lütfen kızlar.

slm bugün itibariyle 92.5 kilo ile diyete başladım

ara öğünde ceviz yenirmi:26:

gülşahın nişanlısı rahatsızlanmış o yüzden tartılamamış dün de sabitmiş zaten.tekrar geçmiş olsun tatlım.

gerbera abarmadan 2 ceviz yiyebilirsin

kar tatili olcak diye bekledim son anda olmuyor dendi derse zor yetiştim kg bildirimi yapamadım kusura bakmayın bu sabah tartıldım ama 65.8

Son düzenleme:
kızlar arada 1 tane ceviz yedim

öğle:

1 kase ayranlı karışım

1 tane küçük dilim börek

1 tane kurabiye

akşam:

akşam da bu tip şeyler yiycem ama 20 dk eliptik yaptım bunun için..

sabah ;

domates

1 lokma peynir

2 dilim ekmek

ara;

2 ceviz

öğlen;

3 kaşık peynirli makarna

ara ;

1 bardağa yakın sade süt

akşam;

3 kaşık yeşil mercimekli esmer bulgur pilavı

haftada 3-4 gün yürüyüş yeterli olurmu:44:

Son düzenleme:
kızlar arada 1 tane ceviz yedim

öğle:

1 kase ayranlı karışım

1 tane küçük dilim börek

1 tane kurabiye

akşam:

akşam da bu tip şeyler yiycem ama 20 dk eliptik yaptım bunun için..
börek ve kurabiye hiç olmamış cnm

cnm şuanda takımımda yerimiz yok ama paylaşımda bulunup sohbetlerimize katılabilirsin

bugün cuma ma takım sessiz özelikle bir kaç arkadaş paylaşımlarını azaltı şimdi isim vermek istemiyorum.lütfen takımın en önemli kurallarından biri paylaşım kızlar

benim menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
salatalık

öğlen
yarım bardak tarcınlı süt
2 incir

akşam

1,5 kase tarhana çorbası ve salata

ilerleyen saatlerde belki süt içerim 1 bardak

sabah 2 dılım cavdar ekmegı, peynır, zeytın sekersız cay, omlet...oglen kepeklı tost, sekersız cay...bıraz once de 1 kase corba...sımdı de yesıl cay ıcecem ınsallah...

sekerkızcandy sogan suyu cok mu kotu yaaa...ben yarın denemeyı dusunuyordum...tavsıye eder mısın bana...

bu akşam yine isafir var dünde öyleydi onların yanında ben pişirdim kendim ymem siz yiyin demek olmuyo ya gelende çekiniyo yemeye bende yedikçe kilo alan veremez oldum bir de her menümü yazdığımda kendim de farkediyorum siz de uyarıyosunuz krbon ağırlıklı hep diye gerçekten karbonhidrat içermeyen yada az içeren öğünler oluşturmayı nasıl başarıyosunuz kış sebzelerindn fazla sevdiğimde yok olsada örn lahana sarıyoruz içi yine karbonhidrat oluyo ne yapsam ki az karbon az klorili menüleri mutfak alışkanlığım haline getirmek istiyorum başaramıyorum

kızlar sabah erken girdim sonra ev temizliği yaptım öğlende kermese gitmiştik bu hafta yağmurlu olduğu için kermes kurulmamış p.tesi kurulcakmış sonra eşim görümcemle beni araba kullanmaya götürdüü biraz sürdük geldikkk sonra sarma sardım akşamda kayınpederimgil vardı anca gelebildimm hemen menümü yazıyorummm
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı çökelek
1 yk zeytinli salçalı kahvaltılık(dün tvde gördüm sarımsak yağ salça ateşde az pişiriliyor sonra kekik zeytin ekleniyor karıştırılıp yeniyoo)
1 tabak limonlu maydanoz

2 minik portakal

yarm kase erişte çorbası
az bişi yoğurtlu brokoli
1 dilim ekmek arası yeşilsoğan

1 dilim bitter
haşlanmış lahana 1 yk da sarma içi(sarma sararken yedimm)

15tane sarma
salata

hepsi bukadar kızlar çok saçma sapan bir menü olduuuu
spor yok yapmayabilirimm su 1buçk lt 2 olur yeşil çay 2 bardak

sanırım o kişilerin arasında bende varım yaaa ben farkındayım söz daha fazla girmeye çalışacağım
menünde çok azzz ama en iyisi böyle sanırım bende azaltcam menülerimmii
spor yok sanırımmm
sabah 2 dılım cavdar ekmegı, peynır, zeytın sekersız cay, omlet...oglen kepeklı tost, sekersız cay...bıraz once de 1 kase corba...sımdı de yesıl cay ıcecem ınsallah...
bu neee bugünkü menünmüü burda hiç bişe yokkii canımmm
sekerkızcandy sogan suyu cok mu kotu yaaa...ben yarın denemeyı dusunuyordum...tavsıye eder mısın bana...
tadı nasıl ve nasıl yapılıyor bende deneyebilirim zaten denemediğim tek bu kaldı bunuda deniyeyimm

canım lahanayı haşla sonra küçük küçük doğra sonra az yağ ile kavur üstüne yumurta kırr mis gibi oluyoo pırasa ıspanak pazı yapp sevmiyormuşsun ama mecbur sevmeye çalışcaksınnn

karamelek cnm menüm az gibi görünsede sağlıklı ve dengeli,protein,salata ve süt ürünleri var.3 gündür düzenli uyguladığım için tatlı krizlerimde sona erdi.karbanhidratı minimuma indirdiğim ve proteinle karıştırmadığım için.sporum da var cnm 1 saat platesimi yaptım geldim.haftanın 5 günü aksatmadan yapıyorum.2,5 lt de su içtim.tek eksiğim bitki çayları sanırım

Son düzenleme:

cnm menün karışmış diyet menüsü olmamış.lahana tarifin hoşuma gitti alıp bende yapayım yumurtalı seveceğime eminim.kızlar ekmeksiz yenirse doyana kadar yenebilir.yanında yoğurt ve salatayla lahanın zayıflatıcı etkiside vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…