börek ve kurabiye hiç olmamış cnmkızlar arada 1 tane ceviz yedim
öğle:
1 kase ayranlı karışım
1 tane küçük dilim börek
1 tane kurabiye
akşam:
akşam da bu tip şeyler yiycem ama 20 dk eliptik yaptım bunun için..
sabah ;
domates
1 lokma peynir
2 dilim ekmek
ara;
2 ceviz
öğlen;
3 kaşık peynirli makarna
ara ;
1 bardağa yakın sade süt
akşam;
3 kaşık yeşil mercimekli esmer bulgur pilavı
haftada 3-4 gün yürüyüş yeterli olurmu:44:
kar tatili olcak diye bekledim son anda olmuyor dendi derse zor yetiştim kg bildirimi yapamadım kusura bakmayın bu sabah tartıldım ama 65.8
sanırım o kişilerin arasında bende varımbugün cuma ma takım sessiz özelikle bir kaç arkadaş paylaşımlarını azaltı şimdi isim vermek istemiyorum.lütfen takımın en önemli kurallarından biri paylaşım kızlar
benim menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
salatalık
öğlen
yarım bardak tarcınlı süt
2 incir
akşam
1,5 kase tarhana çorbası ve salata
ilerleyen saatlerde belki süt içerim 1 bardak
bu neee bugünkü menünmüüsabah 2 dılım cavdar ekmegı, peynır, zeytın sekersız cay, omlet...oglen kepeklı tost, sekersız cay...bıraz once de 1 kase corba...sımdı de yesıl cay ıcecem ınsallah...
tadı nasıl ve nasıl yapılıyor bende deneyebilirim zaten denemediğim tek bu kaldı bunuda deniyeyimmsekerkızcandy sogan suyu cok mu kotu yaaa...ben yarın denemeyı dusunuyordum...tavsıye eder mısın bana...
bu akşam yine isafir var dünde öyleydi onların yanında ben pişirdim kendim ymem siz yiyin demek olmuyo ya gelende çekiniyo yemeye bende yedikçe kilo alan veremez oldum bir de her menümü yazdığımda kendim de farkediyorum siz de uyarıyosunuz krbon ağırlıklı hep diye gerçekten karbonhidrat içermeyen yada az içeren öğünler oluşturmayı nasıl başarıyosunuz kış sebzelerindn fazla sevdiğimde yok olsada örn lahana sarıyoruz içi yine karbonhidrat oluyo ne yapsam ki az karbon az klorili menüleri mutfak alışkanlığım haline getirmek istiyorum başaramıyorum
kızlar sabah erken girdim sonra ev temizliği yaptım öğlende kermese gitmiştik bu hafta yağmurlu olduğu için kermes kurulmamış p.tesi kurulcakmış sonra eşim görümcemle beni araba kullanmaya götürdüü biraz sürdük geldikkk sonra sarma sardım akşamda kayınpederimgil vardı anca gelebildimm hemen menümü yazıyorummm
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı çökelek
1 yk zeytinli salçalı kahvaltılık(dün tvde gördüm sarımsak yağ salça ateşde az pişiriliyor sonra kekik zeytin ekleniyor karıştırılıp yeniyoo)
1 tabak limonlu maydanoz
2 minik portakal
yarm kase erişte çorbası
az bişi yoğurtlu brokoli
1 dilim ekmek arası yeşilsoğan
1 dilim bitter
haşlanmış lahana 1 yk da sarma içi(sarma sararken yedimm)
15tane sarma
salata
hepsi bukadar kızlar çok saçma sapan bir menü olduuuu
spor yok yapmayabilirimm su 1buçk lt 2 olur yeşil çay 2 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?