cnm menün karışmış diyet menüsü olmamış.lahana tarifin hoşuma gitti alıp bende yapayım yumurtalı seveceğime eminim.kızlar ekmeksiz yenirse doyana kadar yenebilir.yanında yoğurt ve salatayla lahanın zayıflatıcı etkiside vardı sanırım
börek ve kurabiye hiç olmamış cnm
cnm şuanda takımımda yerimiz yok ama paylaşımda bulunup sohbetlerimize katılabilirsin
günaydın arkadaşlar
83 kiloyum, ağlayabilirim
soğan suyunu denedim dün çok korkunç tadı kusçaktım ama içmeye çalışıcam, birde adet düzensizliklerinede iyi geliyormuş benim 10 gün falan sürüyor ondan bir süre içmeye çalışıcam
kayraya kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz
katılıyorum canım pek diyet menüsü olmamışş ben her akşam yarın daha güzel bir menü olcak dedikçee ben iyice zırvalıyorumm(( neyse elimden geldiği kadar düzeltcemm bu hafta 63leri görmek istiyoruumm
bu arada o lahana yemeğini 1 kez yemiştim üstünden uzun yılllar geçtiii ama tadı halen damağımda aynısını yapamam diye yapmadım bidaha ama pazardan alıp denesem iyi olur olmadı sade haşlanmış yerim suyunuda araya vermem içine limon sıkar içerim eheheheheh
sabah 2 dılım cavdar ekmegı, peynır, zeytın sekersız cay, omlet...oglen kepeklı tost, sekersız cay...bıraz once de 1 kase corba...sımdı de yesıl cay ıcecem ınsallah...
bugün cuma ma takım sessiz özelikle bir kaç arkadaş paylaşımlarını azaltı şimdi isim vermek istemiyorum.lütfen takımın en önemli kurallarından biri paylaşım kızlar
benim menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
salatalık
öğlen
yarım bardak tarcınlı süt
2 incir
akşam
1,5 kase tarhana çorbası ve salata
ilerleyen saatlerde belki süt içerim 1 bardak
ayy anca oturdum haa, süpriz misafir geldii, yarın da arkadaşlarım gelecekmiş, hem bugunkü misafirden sonra evi toparladım yarın için de bişeyler hazırladım sabah kursum var çünkü
hemen yazayım menümüü
sabah 1 fincan form çayı,
kahvaltı
1 kupa yeşil çay
1 dilim pizza (ekmek yoktu hiç evde :26: )
4 zeytin domates, roka
ara yoğurt
öğleden sonra da misafirlerim geldi, onlarla bişeyler atıştırdım
makarna salatası, milföy börek , rulo kek :26:
az yemeye çalıştım ama gene de hepsi birleşince biliyorum
akşam da domates çorbası içtim eşimle
su 1.5 lt
spor yürüyüş yaptım 20 dk öğlen
inşaallah şu özel günüm bi gelse atlatsam rahatlayacam :44:
20 dk eliptik yaptım..
kahvaltım:
tam bugday ekmeginden küçük peynirli tost
yeşil çay
1 yumurta
öğlen:
tabii ki ayran karısımını iccem yazık olcek yoksa yaww..
günaydın arkadaşlar
83 kiloyum, ağlayabilirim
soğan suyunu denedim dün çok korkunç tadı kusçaktım ama içmeye çalışıcam, birde adet düzensizliklerinede iyi geliyormuş benim 10 gün falan sürüyor ondan bir süre içmeye çalışıcam
kayraya kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz
kızlar arada 1 tane ceviz yedim
öğle:
1 kase ayranlı karışım
1 tane küçük dilim börek
1 tane kurabiye
akşam:
akşam da bu tip şeyler yiycem ama 20 dk eliptik yaptım bunun için..
cnm ben de senn gibi biraz kacırmıstım bugün,
bugün 20 dk eliptik yapmıstım ama yarın da yapmayı düşünüyorum
ancak denk gelir gibi geliyo..
canım pek yazamıyorum bugünlerde , kayınvalidem bizde bu aralar, kayradanda fırsat olmuyorbugün cuma ma takım sessiz özelikle bir kaç arkadaş paylaşımlarını azaltı şimdi isim vermek istemiyorum.lütfen takımın en önemli kurallarından biri paylaşım kızlar
benim menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
salatalık
öğlen
yarım bardak tarcınlı süt
2 incir
akşam
1,5 kase tarhana çorbası ve salata
ilerleyen saatlerde belki süt içerim 1 bardak
çoook kötü canım ama şimdiye kadar bütün çayları denedim ilk defa bu işe yarıcak gibisekerkızcandy sogan suyu cok mu kotu yaaa...ben yarın denemeyı dusunuyordum...tavsıye eder mısın bana...
yok canım ya ama yerleri kuru tutuyorum ve kaç makine daha çamaşır yıkadım bişey olmadı, sağol canım düşündüğün içinşekercim ya senn camasır makinesine baktırdınız mı elektrik kacagı flan var mıymıs:26:
bugün banyoyu yıkarken aklıma sen geldin yaa..
ihmal etme yine olmasın...:18:
ay bu misafir menüleri, beni bu hale getirende hep misafire yapılan ikramlarayy anca oturdum haa, süpriz misafir geldii, yarın da arkadaşlarım gelecekmiş, hem bugunkü misafirden sonra evi toparladım yarın için de bişeyler hazırladım sabah kursum var çünkü
hemen yazayım menümüü
sabah 1 fincan form çayı,
kahvaltı
1 kupa yeşil çay
1 dilim pizza (ekmek yoktu hiç evde :26: )
4 zeytin domates, roka
ara yoğurt
öğleden sonra da misafirlerim geldi, onlarla bişeyler atıştırdım
makarna salatası, milföy börek , rulo kek :26:
az yemeye çalıştım ama gene de hepsi birleşince biliyorum
akşam da domates çorbası içtim eşimle
su 1.5 lt
spor yürüyüş yaptım 20 dk öğlen
inşaallah şu özel günüm bi gelse atlatsam rahatlayacam :44:
yalnız listeye baktımda sanırım bu haftanın birincisi olmuşum
kendi kendime alkış :)
diğer kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?