Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar hfataya çok dikkatli olalım derece yapalım.artık herkes kaçamaklarına bir son versin yok amacımızdan çok uzaklalaşıyoruz bu takım işi unutmayalım bir anlık kaçamaklar ve tatlar tüm takımı etkilniyor derecesini düşürüyor sorumluluklarımızı yerine getirelim lütfen

sabah ki 1 dilim pizzaya bişe demicem amaa öğlen olmamışşş canım işte misafir gelincede yok ben diyetteyim yemem diyince gelen misafirde rahat olmuyoo sonra dedikodu yapıyorlarrr :)))
o her akşam verilen sözler yok mu canım, ama işte ertesi gün uymuyo evdeki hesap pazaraa bende de oluyo hep,hele bu ara. bugün de misafirim vardı yarın da varr :26:
hiç sormaaa herakşam veriyorum sözümü sabah oluyo güzel gidiyo akşama kadar bozuluyor sonraa((((( ben buaralar zaten duraklama dönemindeyim ne dönemse nerdeyse 3 aydır bu kilodayım sanırım yediklerim fazla geliyor biraz yediklerimi azaltcam bakalım bu hafta nasıl olcakk

1 tabak bulgur pilavı fazla olmuş canım 3 yk pilav 1 dilim ekmeğe eşitt
akşamki pudingde fazla onun haricinde diğerleri güzel kızartmayıda tebrik ediyorum bikaçtane yemişsinn
günaydın kızlar takımımız bu hafta 9. olmuş
tünaydınn çok üzüldüm yaa bu hafta sarılalım kızlarr 1. olamasakda 3.bari olalım

bencede dikkatli olalım ve hepbirlikde 1.liğe yükselelimm
sen çok güzel gidiyorsun senin menüleri örnek alcam bundan sonra

günaydın kızlar 2 gündür netim yok havalardan dolayı ankara çok fena heryer bembeyaz şuan bile nasıl kar yağıyor tüm sayfaları okudum bu hafta pek iyi değiliz ya evet takımcak yinede buna şükür diyelim.

sabah aç karnına sirkeli ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltı
küçük kepekli ekmekten yağsız tost
1 bardak şekersiz meyve suyu

bu arada tam 1 yıl aradan sonra ilk defa adet oldum kızlar .bide şu tickerleri yapmayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi ya bi türlü değiştiremiyorum

cok haklısın kaptan...artık daha dıkkatlı davranalım...nefsımıze hakım olalım hep bırlıkte...bırıncılıgın tadına bakalım...

kahvaltım.....peynır, zeytın, sekersız cay, 2 dılım cavdar ekmegı, bıraz patates kızartması...sımdı de tarcınlı sut ıcıyorum...

kahvaltım.....peynır, zeytın, sekersız cay, 2 dılım cavdar ekmegı, bıraz patates kızartması...sımdı de tarcınlı sut ıcıyorum...

kızartma hiç olmasaymış keşke 2 dilim ekmeğin yanında özellikle çok sakıncalı.öğlen ve akşam yemeğinde hiç karbonhidrat tüketmemeye bak bugün cnm

hmm..kötü olmuş..inşallah daha iyi oluruz..

sabah
bir dilim kızarmış köy ekmeği
1kk beyaz peynir ve 1 yumurtadan yapılmış yeşil soğanlı omlet
4 yeşil zeytin

ara
sütlü türk kahvesi

öğle
5 yk havuçlu karnıbahar yemeği
1 kase yalancı işkembe çorbası

öğle çok geç yemiştik akşam yesem olmaz yemesem yatana kadar duramam ki ben

bu arada tam 1 yıl aradan sonra ilk defa adet oldum kızlar .bide şu tickerleri yapmayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi ya bi türlü değiştiremiyorum
neden 1 yıldır regl olmuyorsun canım merak ettim doğrusuu

bencede kızartma olmamış canım
benimde kaçgündür canım patetes salatası istiyordu sonunda bu sabah yaptım öğle akşam sebze protein alcaktım güyaa bütün günüm karbonhidrat oldu(

canım menün güzel özellikle şu y.soğanlı omlet onu hiç denemedim bir tarifini versen yarın hemen denerim
bu arada öğleni geç yediysen akşam sadece salata yiyebilirsin yada 1 bardak ayran

slm çıtır hatunlarrrr
öğlen bir oturdum bu saate kadar ders çalıştım
dün söz vermiştim kendime ama bugün gene bozuldu diyetim püffff(
sabah kalktım 1 yk keten tohumu 1 bardak su
sonra
patates salatası(patates salatası yediğim için ekmek yemedim içine z.yağı koyduğum için zeytinde yemedim)
1 küp şeker büyüklüğünde peynir

yarım portakal

10 tane minik z.yağlı sarma
salata
1 yk ketentohumlu yoğurt

1 sade nescafe
1 dilim peynirli börek kk dan az büyükdü(görümcem gelmişti gelirken almış mecbur yedim)
1 minik poğaça

4 yk sabahdan kalan patates salatası

belki ilerleyen saatlerde 1 portakal yerimm çünkü halen açımm hepşu poğaça ve börek yüzünden vicdan azabından dolayı akşam yemeği yemedim

spor şimdilik yok ama akşam 40 dk felan bisiklet bincem birazda sıkılaşma hareketi yaparım
su 3 lt ye yakın 3 olur 2 bardak yeşil-mate-biberiye 1 bardakda yeşilçay içerim

selam kızlarr
bugün de hallettim misafir işini
gelelim yediklerimee

sabah 8de kursa giderken 200ml süt içtim 3 adet yulaf kepekli bisküvi yedim
yürüdüm oraya kadar

kahvaltı
peynir, zeytin, çilek reçeli 2-3 çk
patates, 1 dilm çavdar ekmeği
1 şekersiz çay

öğlen
mercimek çorbası 1 kase
pilav, karnıyarık

1 tür kahvesi

çayla da 2 dilim kaymaçina(sütlü tatlı)

akşam yemeğ yemedim bunlardan sonraa

su 1,5 lt 2 olur
şimdi de su kaynattım bundan sonra form ve yeşil çay içecem bu akşam
spor yok ama mekik ve bacak sıkılaştırma hareketleri yapma niyetim varr

günaydın kızlar takımımız bu hafta 9. olmuş

dikkat etmeye çalışacağım takım adınaa, inşaallah bu hafta güzel olurr

merhaba kızlar,
benim menüm
kahvaltı şekersiz neskafe bir dilim ekmek peynir tahin pekmez çok az
öğle bir kase tarhana çorbası bir dilim ekmek
ara soğan suyu böööö
akşam balık , salata az makarna

biraz çekirdek

sirkeli suyumu içer yatarım gece
şimdi biraz egzersiz yapıcam televizyon seyrederken oturup kalmayım

canım kaymaçina boşnak tatlısı diye biliyorum
nerelisin sen?

cnm 3 ay önce doğum yaptım 9 ay da hamilelik dönemi ondan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…