sabah ki 1 dilim pizzaya bişe demicem amaa öğlen olmamışşş canım işte misafir gelincede yok ben diyetteyim yemem diyince gelen misafirde rahat olmuyoo sonra dedikodu yapıyorlarrr :)))ayy anca oturdum haa, süpriz misafir geldii, yarın da arkadaşlarım gelecekmiş, hem bugunkü misafirden sonra evi toparladım yarın için de bişeyler hazırladım sabah kursum var çünkü
hemen yazayım menümüü
sabah 1 fincan form çayı,
kahvaltı
1 kupa yeşil çay
1 dilim pizza (ekmek yoktu hiç evde :26: )
4 zeytin domates, roka
ara yoğurt
öğleden sonra da misafirlerim geldi, onlarla bişeyler atıştırdım
makarna salatası, milföy börek , rulo kek :26:
az yemeye çalıştım ama gene de hepsi birleşince biliyorum
akşam da domates çorbası içtim eşimle
su 1.5 lt
spor yürüyüş yaptım 20 dk öğlen
inşaallah şu özel günüm bi gelse atlatsam rahatlayacam :44:
hiç sormaaa herakşam veriyorum sözümü sabah oluyo güzel gidiyo akşama kadar bozuluyor sonraao her akşam verilen sözler yok mu canım, ama işte ertesi gün uymuyo evdeki hesap pazaraabende de oluyo hep,hele bu ara. bugün de misafirim vardı yarın da varr :26:
1 tabak bulgur pilavı fazla olmuş canım 3 yk pilav 1 dilim ekmeğe eşittbugünkü menümü yazayım
sabah 1 tane akıtma(krep) şekersiz neskafe peynir
öğle bir tabak bulgur pilavı ayran
akşamüstü soğan suyu
akşamüstü yarım tabak ıspanak
birkaç adet patates kızartması
bir kase puding
az değil ama çok fazlada değil dimi kızlar
iyi geceler herkese
tünaydınn çok üzüldüm yaa bu hafta sarılalım kızlarr 1. olamasakda 3.bari olalımgünaydın kızlar takımımız bu hafta 9. olmuş
kızlar hfataya çok dikkatli olalım derece yapalım.artık herkes kaçamaklarına bir son versin yok amacımızdan çok uzaklalaşıyoruz bu takım işi unutmayalım bir anlık kaçamaklar ve tatlar tüm takımı etkilniyor derecesini düşürüyor sorumluluklarımızı yerine getirelim lütfen
günaydın kızlar takımımız bu hafta 9. olmuş
kızlar hfataya çok dikkatli olalım derece yapalım.artık herkes kaçamaklarına bir son versin yok amacımızdan çok uzaklalaşıyoruz bu takım işi unutmayalım bir anlık kaçamaklar ve tatlar tüm takımı etkilniyor derecesini düşürüyor sorumluluklarımızı yerine getirelim lütfen
kahvaltım.....peynır, zeytın, sekersız cay, 2 dılım cavdar ekmegı, bıraz patates kızartması...sımdı de tarcınlı sut ıcıyorum...
neden 1 yıldır regl olmuyorsun canım merak ettim doğrusuubu arada tam 1 yıl aradan sonra ilk defa adet oldum kızlar .bide şu tickerleri yapmayı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi ya bi türlü değiştiremiyorum
bencede kızartma olmamış canımkahvaltım.....peynır, zeytın, sekersız cay, 2 dılım cavdar ekmegı, bıraz patates kızartması...sımdı de tarcınlı sut ıcıyorum...
sabah
bir dilim kızarmış köy ekmeği
1kk beyaz peynir ve 1 yumurtadan yapılmış yeşil soğanlı omlet
4 yeşil zeytin
ara
sütlü türk kahvesi
öğle
5 yk havuçlu karnıbahar yemeği
1 kase yalancı işkembe çorbası
öğle çok geç yemiştik akşam yesem olmaz yemesem yatana kadar duramam ki ben
günaydın kızlar takımımız bu hafta 9. olmuş
canım kaymaçina boşnak tatlısı diye biliyorumselam kızlarr
bugün de hallettim misafir işini
gelelim yediklerimee
sabah 8de kursa giderken 200ml süt içtim 3 adet yulaf kepekli bisküvi yedim
yürüdüm oraya kadar
kahvaltı
peynir, zeytin, çilek reçeli 2-3 çk
patates, 1 dilm çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
öğlen
mercimek çorbası 1 kase
pilav, karnıyarık
1 tür kahvesi
çayla da 2 dilim kaymaçina(sütlü tatlı)
akşam yemeğ yemedim bunlardan sonraa
su 1,5 lt 2 olur
şimdi de su kaynattım bundan sonra form ve yeşil çay içecem bu akşam
spor yok ama mekik ve bacak sıkılaştırma hareketleri yapma niyetim varr
neden 1 yıldır regl olmuyorsun canım merak ettim doğrusuu
bencede kızartma olmamış canım
benimde kaçgündür canım patetes salatası istiyordu sonunda bu sabah yaptım öğle akşam sebze protein alcaktım güyaa bütün günüm karbonhidrat oldu(
canım menün güzel özellikle şu y.soğanlı omlet onu hiç denemedim bir tarifini versen yarın hemen denerim
bu arada öğleni geç yediysen akşam sadece salata yiyebilirsin yada 1 bardak ayran
cnm 3 ay önce doğum yaptım 9 ay da hamilelik dönemi ondan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?