Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aç karnına sirkeli ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltı
kepek ekmeğinin çeyreğinden yağsız tost
1 bardak şekersiz meyve suyu

ara
1 küçük portakal
yarım ayva

öğle
3 tane kakaolu cevizi top
1 bardak tarçınlı süt

ara
bitki çayı

akşam
tavuklu mantarlı sote
yoğurt
bi kase şehriye çorbası

ara
bitki çayı
2 tane öğlenki toptan
7-8 tane kestane

afiyet olsun canımm
akşam yemeği yemediğin iyi olmuşş inşallah acıkmazsın 1 meyve yiyebilirsin aslındaa
sıkılaşma hareketlerinide yap hiç yokdan iyidir

canım öğlenki çorbada ekmek yerine geçiyoo bilgin olsun
akşamki makarnada fazla değildir umarım afiyet olsun canımm
sporuda yap bakalım bende şimdi kalkıp bisiklet sürcemm

menün çok güzel cnm yeşil soğanlı omlet benim de favorim çok severim bi de limon sıkınca daha da güzel oluyo

menün aslında çok güzel ama bu akşamki ceviz topuyla kestane olmamış kestanenin kalorisi çok yüksek bilginiz olsunnn
spor nerde bakalımmm

menün olmamış cnm hep karbonhidrat

cnm senin hele hiç olmamış karbonhidrat tatlı ne ararsan var.

cnm senin menün güzel çekirdekte az miktardaysa sorun yok.

kızlar lütfen artık menülere dikkat edelim fazla kaçamak yapana ceza verceğim bundan sonra eski yöntemlere dönmekte fayda sanırım.

cnm menün güzel ama şunu söylim sana ben diyetisyene gitmiştim ayrıca nette de okudum keten tohumunu günde en fazla 1 tatlı kaşığı tüketin diyordu fazlası zarar oluyormuş bağırsaklar için bilgin olsun

hımmmm ok canm dikkat etcemm

uçukmavii

haklısın menümü begenmiyeceğini hatta böyle söyliceni biliyordum bugn menünü bir yazzz ben yarın aynısını yapcmmm:)

cnm menün güzel sabah ki patates ne kızartma mı haşlama mı ?bi de bu çizelge nasıl yapılıyo biliyormusun ben bi türlü değiştiremedim de

menün güzel cnm ama o toplar olmasa mükemmel olurdu,emzirdiğin için tatlı ihtiyacın fazla inş. süt olur diyelim.

benim menüm

sabah
2 haşlanmış yumurta
peynir
domates

öğlen
1 kase tarhana çorbası
salata
ara
2 kuru incir

akşam
2 kase tarhana çorbası
bolca salata

tatlım menün hoş ama balığın yanında neden makarna yedin bide sabahları tahin pekmezden aldığın kaloriyi daha bol çeşit yiyerek karşılayabilirsin bence.

yarın eşim evde olacak giremem kızlar menüm belli yazayım şimdiden

sabah

haşlanmış yumurta
peynir

öğlen
çorba ve salata

arada
ya süt içerim yada 2 incir yerim

akşam

haşlanmış tavuk salata ve yoğurt

:2:
menün aslında çok güzel ama bu akşamki ceviz topuyla kestane olmamış kestanenin kalorisi çok yüksek bilginiz olsunnn
spor nerde bakalımmm

haklısın cnm valla ya sporda pilatese başlicam güya ne zamandır üşeniyorum 1 saat sürüyor diye geçen hafta bi gün yapabildim sadece bebiş de durmuyo hiç.ama pilates seti siparişi verdim netten herşey var içinde inşallah başlicam artık ya

peki nasıl oluyorsun benim geçen ay bigün oldu sadece leke gibi oldu bu ay iyi çok şükür inşallah böyle devam eder

9 gün olduğumda 3 gün leke 3gün çooookkkk fazla 3gün leke şeklinde toplam 9 gün sürüyordu

şimdi 1 2 gün leke 2 gün çookk ve 2 gün leke olarak 5 6 gün sürüyoo

yarın bu menünün aynısını göreceeksin bende eheheheheh
menü güzel şimdiden söyliyim bende

bende oğlum uyuduğu zaman ya bsiklet biniyrm yada leslie ve slimin6 yapıyorum zaten oğlum uyuduğu zaman ne yaparsam yapıyorum ev temizliği spor ders çalışmak gibii
yoksa zaten soğuk diger odalara geçmek istemiyorum bide heryeri karıştırıyo kırıp döküyo sıpaa püfffff

bha kilo cetvelini ben biliyorum anlatayım sana

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... buraya giriyorsun sonra orda
Weight Loss a tıklıyorsun ordan istediğini seçip next diyosun ordanda istediğini seçip next diyorsun en son bir tablo çıkıyor orda bir şifre yazıyorsun sonra weight(agırlık) ı seçiyorsun pounds u kılogrms yapıyorsun sonra Your target weight: hedef kilonu yazıyorsun Your starting weight: ilk başladığın kiloyu yazıyorsun Your current weight: mevcut ağırlığını yazıyorsun sonra altta Height Units: boyun bu onuda metrik/sl yapıyorsun ilk kutuya metre 2. kutuya cm olarak yazıyorsun sonra next diyiorsun 2 kutu çıkcak karşına orda bbcode yazan kutunun içindeki ikinci linki sonundaki [/img] olmadan alıyorsun kontrol panelindeki profilimi düzeltden Çizelge yazan kutucuğa kopyalıyorsun kaydediyorsun bitiyor canım çok basit

kızlar aranızda olmak güzeldi fakat ben ayrılmak istiyorum gruptan inş hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınz başarılar sizlere

tatlım menün hoş ama balığın yanında neden makarna yedin bide sabahları tahin pekmezden aldığın kaloriyi daha bol çeşit yiyerek karşılayabilirsin bence.
oğluma yediriyorum ben tahin pekmez kahvaltıda ekmeği küçük küçük koparıp üzerine sürüp veriyorum arada hop kendi ağzıma :)
onu doyururken atıştırdığım için tekrar sofraya oturmuyorum

9 gün olduğumda 3 gün leke 3gün çooookkkk fazla 3gün leke şeklinde toplam 9 gün sürüyordu

şimdi 1 2 gün leke 2 gün çookk ve 2 gün leke olarak 5 6 gün sürüyoo
ya benimde 10 günü geçiyor çok sinir oluyorum
doğumdan sonrada 7 ay sonra adet olmuştum

kızlar aranızda olmak güzeldi fakat ben ayrılmak istiyorum gruptan inş hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınz başarılar sizlere
neden canım, hayırlısı olsun vardır bildiğin

iyigeceler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…