Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım hamur işinin akşam olması kötü olmuş

çekirdek bozmuş canım, bir de akşamki makarna balıkla yenmese daha iyi sanki :26:
canım kaymaçina boşnak tatlısı diye biliyorum
nerelisin sen?

o cıvarlardan canım. Makedonya

cnm o toplar yerine daha sağlıklı bişeyler yiyebilrdinn, akşam hele yemen hiç olmamışş

afiyet olsun canımm
akşam yemeği yemediğin iyi olmuşş inşallah acıkmazsın 1 meyve yiyebilirsin aslındaa
sıkılaşma hareketlerinide yap hiç yokdan iyidir

yemedim canım, şu saat oldu acıkmadım daa, sıvı tükettim bol

cnm senin hele hiç olmamış karbonhidrat tatlı ne ararsan var.

kızlar lütfen artık menülere dikkat edelim fazla kaçamak yapana ceza verceğim bundan sonra eski yöntemlere dönmekte fayda sanırım.

biliyorum ama dediğim gibi, bu ara hiç beklemediğim misafirlerim geldi üstüste 2 gün hemde, birileri varken de dikkat etmek çok zor, akşam yemedim sırf bu yüzden :26:

cnm menün güzel sabah ki patates ne kızartma mı haşlama mı ?bi de bu çizelge nasıl yapılıyo biliyormusun ben bi türlü değiştiremedim de

kızartma canım ama az yedim senin çizelgen olduğu için senin güncellemen lazım şimdi güncellemek için de profilinde çizelgenın linki varya onu gir arama çubuğuna, çıkan sayfada PIN yazılı bir bölüm var oraya daha önce oluşturduğun çizelgede girdiğin şifreyi giriyosun sonra da bilgilerini düzeltiyosun next diyosun tamam, yeni çıkan www.tickerfactory.com/weight-loss...diye devam eden linki de porfiline eskisinin yerine kopyalayıp yapıştırıyorsun. inşaallah anlatabilmişimdr

sabah
2 haşlanmış yumurta
peynir
domates

öğlen
1 kase tarhana çorbası
salata
ara
2 kuru incir

akşam
2 kase tarhana çorbası
bolca salata

menün güzel canım çok sağlıklı

gün içinde hep okuldayım ordan gelincede yemek bulaşık oğlumun peşinde koşturmaca derken çok az vakit bulabiliyorum girmeye ilk başlardaki kadar paylaşımda bulunamıyorum o yüzden istemiştim

gün içinde hep okuldayım ordan gelincede yemek bulaşık oğlumun peşinde koşturmaca derken çok az vakit bulabiliyorum girmeye ilk başlardaki kadar paylaşımda bulunamıyorum o yüzden istemiştim

günde 5 msj yazdığın sürece akşam vakitlerinde sohbetlerimize dahil olup fikir paylaşımı yaptığın sürece takımda kalabilirsin canım.

menün değişti kızlar akşam yemeğe davet edildik

sabah
2 haşlanmış yumurta
peynir
2 zeytin

öğlen
tavuklu salata
yoğurt

akşam

yemekte ne varsa ama pilav,ekmek türü yemeyeceğim dikkat edeceğim yine diyetime

merhaba kızlar,
benim kahvaltım salça ekmek peynir neskafe
öğle yarım tabak portakallı kereviz yarım dilim ekmek yarım bardak meyve suyu
şimdi soğan suyumu kaynatçam

melekce bende boşnak geliniyimde duymuştum eşimin tarafında o tatlıyı ondan sordum

sabah:
3 tane sucuk yarım kk peynirden yapılmıs tam bugday ekmekli tost

şekersiz çay

öğle

1 kaşık yoğurt ve ıspanak yemegi

aksam

balık salata yapcaz galiba..

çayın yanında da 5 tane flan kestane yiycem..

sabah da 1 saat yürüyüş yaptım..

dün akşam da biz davetliydik..

et yemegi vardı çömlekte..

yanında ben zaten ekmek yemem ama biraz pilav aldım hiçbişeysiz sade et de yiyemiyorum ben sen nasıl yapıyosun?

kızlar aranızda olmak güzeldi fakat ben ayrılmak istiyorum gruptan inş hepiniz hedef kilolarınıza ulaşırsınz başarılar sizlere

elinden geldiğince yazıyorsundur canım bence..

biraz daha motive et kendini, grup ortamından ayrılmamaya çalışsan ii olabiliir..

ama tabii ki en iyisini sen kendin bilirsin..

çok severim tavuklu salatayı özellikle tonbalıklı salatayı
en iyisini yaparsın canım zaten doktolar ekmek yiyin ama pilav yemeyin diyorlar 3 yk pilav 1 dilim ekmeğe eşit ama 3 yk pilavla doyulmuyoo

meraba kıslar esim evde pek giremiorum nete..

dietimize dikkat sabah birlikte bir saat yürüyüş yaptık aç karna süper oldu...
ohhhh süpersinizzz
benim eşiminde biraz göbeği varr her ögün koca 1 ekmeği yiyor makarna bile olsa makarnayla 1 ekmek yiyo
kesinlikle benimle yürüyüşe gelmezz

portakalllı kerevizi hiç yemedim hatta kerevizi bizim buralarda hiç görmedim bile ama enginar ve kerevizi çok merak ediyorum
menün şimdlik güzel darısı akşama
soğan suyunun tarifini bir versen bizee ve faydasını gördünmüüü

bence menün güzel sabahki 3 dilim sucuguda hergün yemediğine göre 1 günden bişe olmazzz
afiyet olsun canım kestanenide 5den fazla yeme olurmuu
offf o kestane yokmuu yedikçe yiyesi geliyo insanın

herkes menüsünü yazmışşş bende yazayım barii
sabah
1 yumurta ile yaptığım y.soğanlı omlet(ilkkez yaptım çokgüzeldi beğendim)
yarım kk peynir
yarım dilim tahıllı ekmek

1 portakal

diyet kısır( 4 yk kısırın içine bol yeşillik limon koydum. yağı az yeşilliği bol oldu isteyene tarif verilebilir)
bol haşlanmış lahana
azcıkda süsbiber turşusu

akşama bişe yemeği düşünmüyorum çünkü haşlanmış lahana doyurdu benii belki akşam 1 bardak tarçınlı süt içerim

spor şimdilik yok ama kesinlikle en az yarm saat yaparım bişeler yazarım sizee buarada dün 35 dk bisiklet bindim 10 dkda sıkılaşma hareketi yaptım yazmadım sanırım
su bayağı oldu yatana kadar 3 olur yeşilçayda 2 bardak oda 3 olurr
bugün bağırsaklarım acaip çalışıyor sürekli wc deyim bu sabah keten tohumumu içmemiştim iyiki içmemişim onuda içseydim vaaaayyy halime

iyi akşamlar kızlar menümü yazayım eşim evdeyken pek hoş olmuyo menüler
sabah aç karnına sirkeli ballı suyumu içtim
kahvaltı
pizza yapmıştım ama hamuru incecik hiç yok gibi nerdeyse 3 dilim yedim
2 fincan bitki çayı

ara
yarım ayva

akşam
4,5 tane köfte
az makarna
bol salata
yoğurt

ara
1 fincan bitki çayı
2 tane dünden toplardan kalmıştı onu yedim çok şükür bitti artık

selam kızlarr nasılsınız bakalım? menümü yazayım hemen
sabah kursa gittim gene erken olduğu için kahvaltı yapmadan çıktım 1 yulaf kepekli light biskuvi şekersiz neskafe içtim
arada muz yedim

öğlen 1 kase mercimek çorbası
yulaf ve buğday kepeği karışımı 1 kaşık kepekle 1 kase yoğurt

ara 1 kupa yeşil çay ( kupam da 500 ml )

akşam da
soğan domates, biber ve az salçalı yaptığım tavuk küçük tabakta koydum ki az yiyeyim
4 kaşık pilav
salata

su 1lt ama daha içerim,spor yürüyüş 30 dk

durum bu hanımlar

canım o akşam değildi yediğimde saat 2 3 arası felandı ama ben genede akşam hafifbişelerle geçiştirdim

tamam o zaman canım

inşaallah akşam da bozmazsın canım, sabah ve öğle çok iyi

meraba kıslar esim evde pek giremiorum nete..

dietimize dikkat sabah birlikte bir saat yürüyüş yaptık aç karna süper oldu...

süper canım eşten tam destek :13:

aferin sana bugün iyisin valla, dur bende heveslendim yürüyüşüme hareket de ekleyeyim bugün

canım sabahki pizza daha az olsaymış keşke, toplarının bitmesine bende sevindim bunların dışında çok fazla bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…