Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni gelen arkadaşlar merhabaa hoşgeldinizz
dilerim bu sayfada mutlu mesut geçiniriz ve vermek istediğiniz kilolari inşaallah çok çok kolay ve kalıcı verirsinizz

bu arada ben sabah sporumu da yaptım, 08:15 de iş başlıyor. erkenden kalktım 06:30 da,50 dakika tempolu yürüdüm.
kahvaltım:
az zeytinyağlı omlet
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
4 zeytin(siyah)
az zeytinyağlı kırmızı lahana salatası(1 kase)
bol maydanoz
4 tane badem

hoşgeldin canım, başarılar diliyorum diyet serüveninde hedef süren çok da uzak değil haziran çabuk gelir o yüzde kaçamak sayını en aza indirmen lazım

sende hoşgeldin canımm

teşekkürleer inşallah başarıcaz. Bende de o azim hiç yoktu. Kendimi gaza getirmek için sürekli motive fotolarına baktım. Ne kadar ne kadar kilolar gitmiş bizim kilocuklarımızda gidecek elbet.:) Yuvarlak suratlı olmanın dezavantajları işte sıkılmalık yanaklar:) Kilo alınca hemen yüzüm ekvatordan şişik kutuplardan basık bir hal alıyor:)

Bende öyle düşünüyorum ama ağır spor yapmak gereği duymuyorum şu an için. Yürüyüş şart.

Ben kaçamak yapıyorum ama 2 haftada ya da 3 haftada bir öğün o da hedefime başarı ile ulaştıysam. Kendimi ödüllendirmek adına zaten öğlen yapıyorsam kaçamak akşam yemeği ya yemiyorum ya hafif geçiriyorum. Onun harici evde ne börekler ne poğaçalar ne kekler pişti tadına dahi bakmadım. Kendimi tuttum. Bir de bizim eve çok çikolata çok tatlı girer. Her akşam alır babam sağolsun ama bakmıyorum bile tatlının yüzüne. Sonra alınıyorlar tabi üzülüyorlar yemiyorum diye. Bende de düşük tansiyon var bazen kafamı dahi kaldıramayacak gibi oluyorum. O zaman iyice kızıyo bizimkiler ama ne yapalım yesem kilo alıyosun derler yemesem annemin içi eriyo :):) Anne baba olmak zor birşey olsa gerek. Bende ilk spora başladığımda saatlerce spor yapayım demiştim. Sonra kendi kendime dedim ki diyelim verdim kiloları sonra durma noktasına geldi zaten günde 1200 kaloriyi geçmiyorum bunu kısamam saatlerce sporu da ne kadar artırablirim. En iyisi dedim ilk başta az az başlamak sonrasında çoğaltmak. Kilo verme durduğunda spor saatini artırma kararı aldım bende. Normalde haftada 5 gün leslie sansone videoları yapıyorum. 5 mile slim down videosu var bende her gün için 1 millik yürüyüşler her mil ısınma ile 20 dakika sürüyor. Sonrasında başka bir programının yer hareketleri var hafif plates hareketleri de içeriyor onu ekliyorum sonrasına. Toplam 50 dakika sürüyor. Onun harici kedilerimle koşturuyorum. Okula gitmek için iskeleye yürüyorum. Okulda bina araları sağolsun mesafeli hareket ediyorum bakalım. Ben sporsuz klo verdiğim için bir zamanlar vücudum da sarkmalar var. Lise sonda 85 kiloydum ben sonrasında 69a inmiştim. Nihayetinde yine seksen oldum o ayrı. O yüzden yer hareketlerini falan da yapıyorum. Mayıs gibi platese de başlayacağım. O zamana kadar düşündüğüm kiloya gelebilirsem şayet. Bakalım:)Spor olmadan da kilo verilir elbet ama zor bence.

hoşgeldin canım aramıza, burada istediğin desteği bulursun inşaallah böyle ilk günkü gibi azimli olursan o kiloları da verirsin

oo Lady'cim seni baya istekli gördüm hepimize böyle destek ol motive et de gitsin kilolarr deiğin gibi canım spor çok önemli ben bu ara yapamadım pek, ilk başlarda spor yaptığımda çok daha iyi veriyodum

günaydın kızlar
gecen cuma 66,8
bugün 65,4
giden kg 1,4

süper canım

canım inşaallah başarırsın abur cuburu bırakırsan birden bırakmak daha iyi bence çünkü azı bile bir sürüü kalorii

Yaaa benim en yakın arkadaşlarımdan biri Victoria's Secret meleklerinden Candice'e benziyor. Ben ne yapayım? :))

senin rakip de maaşşallah canım çok çalışman lazım çokk

canım kilo vermede yürümek en güzel spor, hem yapması kolay hemde devamlı olunca etkisini görüyorsun kısa zamanda. mesela bir yere araba yada taşıt yerine yürü gideceğin yere canım

hoşgeldin canım, başarılar diliyorum diyet serüveninde hedef süren çok da uzak değil haziran çabuk gelir o yüzde kaçamak sayını en aza indirmen lazım

oo Lady'cim seni baya istekli gördüm hepimize böyle destek ol motive et de gitsin kilolarr deiğin gibi canım spor çok önemli ben bu ara yapamadım pek, ilk başlarda spor yaptığımda çok daha iyi veriyodum

Mesajı ekledikten sonra gördüm sonra ardarda cevap vermemek için araya mesaj girmesini bekledim kusuruma bakma :) Evet benim süre birazcık kısa. Ama olsun 65 olamasa da 68 69 o da işimi görür önemli olan 6lı rakama geri dönmek. Daha evvelde zayıfladığım için o kadar zor gelmiyor bana. Zaten düzenli yemeye alışınca bir süre sonra aramıyor insan. En azından benim için öyle. Bir de ben daha evlenmedim çocuk doğurmadım. Bir de bunları yapsam kendimi düşünemiyorum bile açıkçası benim gözümü en çok bu korkuttuğu için kilo vermek istiyorum. 5 kilocuk verdim zaten bundan sonra da 3-3 gitse az çok ona da razıyım. Bende bazen uyuşukluk yapıp spor yapmıyorum ama telafi etmeye çalışıyorum. Bu hafta sadece 2 gün spor yaptım. Çarşamba perşembe boş geçti resmen. Haftasonuda sabah kursum var 9-2 arası sonrasında zaten beynim yorgun oluyo pazar kurs sonrası genelde dışarıda oluyorum spor yapamıyorum. O yüzden bugün biraz abartıp 5 millik programı+30 dakikalık yer hareketlerini yapacağım.Toplamda 105 dakikalık bir program olacak bakalım dayanabilirim umarım. Dün malum günlerin başlangıcı olduğundan gofretciği indirmiştim mideme. o yüzden bugün sıkmam gerek biraz. Bu kilolar gidecek yazlıklarım olmaz sonra

hoşgeldin canım aramıza, burada istediğin desteği bulursun inşaallah böyle ilk günkü gibi azimli olursan o kiloları da verirsin

Çok teşekkürler canımmm. Dsiplinimi korumak için elimden geleni yapacağım. Bu işin çözümü bu bence.Sizin sıcak tavrınız ve verdiğiniz kilolar şimdiden motive etti beni. Metrobuste telefondan girip yazdıklarınızı okuyordum, düşün :)

aysecim 65.8 cıktım

gerci reglim de 10 gün falan gecikti ama ondan mı ki, kaçamaklar da diz boyu cok mutsuz oldum bir dha mutfgın kapısından girmicem

idealimdeki yarışmacısın iradenden dolayı tebrik ediyorum seni örnek yarışmacı olacağını düşünüyorum cnm.bende ancak 2-3 hafta bir kaçamak hakkı koydum kendime.çarşamba akşamı misafirim gelecek o zaman yiyeceğim biraz 2 haftadır tatlı yada hamur işi türü şeylerden yemedim kaçamağım yok hakettim

gülşahcım haftaya cuma toparlayacağını düşünüyorum tatlım

Son düzenleme:
güldencim ve bocum kaldı.bocum için bu hafta son hafta haftaya cuma diskalifiye olacak bu gidişle.halbuki çok iyi gidiyordu

Abur cubur, fast food, tatlı, hamur işi, beyaz ekmek vs. 1 Ekim'e kadar bana yasak! Kendime söz verdim. :)
Ya sorma rakip değil aslında ama kızı gördükçe depresyona giriyorum :) Çok çalışıcam ama en en fazla 1 seneye bende bir Adriana olacağım inşallah. :) Leslie Sansone Walk at home programını yapmayı düşünüyorum. Yaza doğru yüzmeye de giderim. Bakalım...

KIZLARRRR
biliosunuz annemle babamın yanına tasındım düğüne kadar. ya batıp ya cıkıcaktım cünkü ailenin yanında rejim yapmak imkansız gibi birsey biliyorsunuz :)
bir hafta gecti ve evdeki son durum şöyle;

annem ve babam rejimdeeee :) 3ümüz br diyet günlüğü aldık, her gün yazıyoruz, bu sabah tartıldık kilolarımızı yazdık haftaya cuma tartılmak için sözleştik :) cok heyecanlılar görmelisiniz, annem babama sataşıp duruyor haftaya ben 2 kilo vermiş olucam sen daha ekmeğine tereyağ sür ooohh veremiceksin gülşah bak ben yemedim ama falan diyor :) cok tatlılar görmelisiniz. yani son durum böyle :) evde anne-baba-ben olarak 3lü diyetteyiz, tam gaz devam ediyoruz. light yemekler yemeye basladılar benim de işim kolaylasıyor :) bir de sporu eklesem ooofffd sahane olur! derhal eski kiloya dönmem gerek

ayrıca anneme sizi anlatmıstım, 10 günde 1,5 kilo vermiş bu sabah havalara uctu, hadi kızlara da söyle annem zayıflamıs diye diyo :) cok egleniyorum ya

yeni arkadaslarım hosgeldinizzzzzz hepinizi cok sevdim valla gayet kararlı görünüyorsunuz harika :) hep birlikte cıtır günlereee

bu arada sabah kahvaltım ; sirkeli su
az peynir
avuç içinin yarısı kadar yagsız mantarlı omlet
1 zeytin
sekersiz cay
1 dilim kızarmıs kepekli ekmek

şimdi de 5i 1 yerde cay içiyorum tatlılarım

omletle ekmek yemek kötüydü ama omlet gercekten cok az ve ekmek de 1 dilimden az oldugu için sorun olur mu ?

ayrıca anneme sizi anlatmıstım, 10 günde 1,5 kilo vermiş bu sabah havalara uctu, hadi kızlara da söyle annem zayıflamıs diye diyo :) cok egleniyorum ya

Aaaa şaşırdım ya :)). Ne güzel bişey! Ben kendi babama söylesem güler geçer :) çok sevindim adınıza canım...

Kızlar ben artık iş yerime geldim. Topice arada bakacağım. Akşam yine gevezelik yaparım. Herkesi kocaman öptüm :)

merhaba kızlar,
gerçekten yeni yarışmacılar çok azimli maşallah :)
gülşahçım çok hoşmuş gerçekten ozaman üçünüzede başarılar diyeyim:)

benim kahvaltım
bir akıtma krep, yarım bardak portakal suyu çok az peynir

ara bir türk kahvesi az şekerli

öğle sebze çorbası

akşama kızartmayla makarna yapıcam ama ben yemicem
yağsız makarna ayırırım kendime onu yerim yoğurtla

oğluşumu doyurayımda uyutayım şimdi görüşürüz kızlar

Aaaa şaşırdım ya :)). Ne güzel bişey! Ben kendi babama söylesem güler geçer :) çok sevindim adınıza canım...

benimkiler de gectiğimiz hafta cddiye almamıstı ama ben bıdı bıdı konustukca hırslandılar nişanlım da dahil oldu hatta 4 kişiyiz :)) bir de ödül koyduk, herkes her cuma kumbaraya 20 tl atıyor o hafta kim dha cok kilo vermişse kumbarayı o alıcak kendisi için harcicak :) kıh kıh kıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…