Bende 21 yaşındayım. Üniversite son sınıfta okuyorum. Bekarım. Ailemle yaşıyorum o yüzden her şey daha kolay. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin:) Bu dönem son dönemim olacak okulda umuyorum haziranda mezun olacağım o zamana kadar en azından 10 kilo vermek istiyorum. Gerçi 5e de razıyım ama olsun. Dönemimiz uzun. Uzun vadede 55 olmak istiyorum. Temennim bu yönde. :)
merhabalar beni de takıma aldığınız için teşekkür ederim umarım kalıcı olabilirim kuralları okudum bi önceki sayfada
ben 26 yaşındayım evliyim bi oğlum var 9 aylık, şuan çalışmıyorum aynı zamanda açık öğretim fak. 2 sınıf öğrencisiyim
yeni gelen arkadaşlar merhabaahoşgeldinizz
dilerim bu sayfada mutlu mesut geçinirizve vermek istediğiniz kilolari inşaallah çok çok kolay ve kalıcı verirsinizz
inşaallah hepimiz zayıflar şöyle süzülürüz :) ah canım o azim var da bende hemen gelıp hemen gıdıyo şöyle bıraz kalsa bışeyler olcak :) ben de yuvarlak yüzlüyüm o yüzden ne kadar zayıf olursam olayım hep yanaklarım vardır sıkılasısen bır zayıfla o makyaja gırıp çıkana arkadasına bın basacaksın canım benım hıc üzülme
Bende öyle düşünüyorum ama ağır spor yapmak gereği duymuyorum şu an için. Yürüyüş şart.ilk başlarda yürüyüş ve yüzme gibi büyük kasları çalıştırarak kilo verdiren egzersizleri öneriyorlar. biraz kilo verdikten sonra da pilates gibi vücut şekillendiren egzersizler. ben de biraz vereyim platese başlayacağım.
inş. istediğiniz kg lara ulaşırsınız kızlar.hepinizi çok istekli gördüm başaracağınıza eminim.yeterki kaçamakları,tatlıları,hamur işlerini vs.kesin.haftada 1 gün abartmamak şartıyla kaçamak yapın ama diğer 6 gün sağlıklı ve kaçamaksız beslenin.spor da eklenin buna çok kolay kg veririsiniz.spor sart kızlar
Herkese merhabalaaar! Bende geldim aranıza :) Birkaç gün bekledikten sonra bir takıma kabul edilmek harika oldu. Kısaca kendimi anlatayım...
20 yaşındayım. Hem üniversite okuyorum hemde part time çalışıyorum. En büyük hayalim zayıflamak ve diğer tüm hayallerimi de buna bağlıyorum. Bende birçoğumuz gibi defalarca diyet yaptım fakat yoluma azimle devam edemedim. Eskiden takıntılı delinin tekiydim, depresyondaydım. Bu sene takıntılı algılayışımdan ve depresyondan çok büyük oranda kurtuldum. Artık hayata adım atmak için tam zamanı diye düşünüyorum. Bu kez başaracağım!
Bugün diyete başlıyorum. Kendime kesin çizgileri olan bir program yapmadım. Tek kuralım tüm kilolarımdan kurtulana kadar diyeti asla ve asla bırakmamak!
(09.03.2012) Kilo: 78 / Boy: 1.68
Olabiliriz biraz spor + düzenli beslenme neden olmasın değil mi? Millet doğum kiloları evlilik kilolarından kurtulmaya çalışırken bizim böyle sebeplerimiz dahi yok en azından kendi adıma tamamen iştahım sonucu oluşan kilolar. Boş boğazımın sonucu yani. O yüzden ben gideceğine inanıyorum. Daha önce de gitmişti şimdide gider. Mezuniyetime ince olmak istiyorum. Arkadaşımın nikahında böyle süzülmek istiyorum. :) Her akşam bunların hayalini kurunca daha bir motive oluyor insan. Gerçi arada dayanamayıp kaçamak yaptığım oldu olmazsa aman yarabbim dayanamam. Başaracağız inanıyoruz evet olay bu:)
günaydın kızlar
gecen cuma 66,8
bugün 65,4
giden kg 1,4
günaydın arkadaşlar hoşbulduk valla benim oğlan hiç durmuyo mızmız :))) ben dün akşma kilomu yazmıştım ama kaptanımıza şimdi tekrardan yazmam gerekıo mu bılmıyorum olsun ben gene de yazayım
boy:1.62
kilo: 85
hadı bakalım inşaallah haftaya bu kılo rakamı değişir bu arada yedıklerımı bı kagıda not alıyorum akşama sizinle paylaşırım ama bu abur cubura dayanmak bıraz zor olcak benım için
Yaaa benim en yakın arkadaşlarımdan biri Victoria's Secret meleklerinden Candice'e benziyor. Ben ne yapayım? :))
Spor şart evet ama hiç alışkın olmayınca insan biraz korkuyor. Yavaş yavaş arttırarak spor yapmayı düşünüyorum. Sporsuz sarka sarka zayıflamak istemem tabiki. Kas yapmadan incelten bir spor önerebilir misiniz?
hoşgeldin canım, başarılar diliyorum diyet serüvenindehedef süren çok da uzak değil haziran çabuk gelir o yüzde kaçamak sayını en aza indirmen lazım
oo Lady'cim seni baya istekli gördümhepimize böyle destek ol motive et de gitsin kilolarr deiğin gibi canım spor çok önemli ben bu ara yapamadım pek, ilk başlarda spor yaptığımda çok daha iyi veriyodum
hoşgeldin canım aramıza, burada istediğin desteği bulursuninşaallah böyle ilk günkü gibi azimli olursan o kiloları da verirsin
aysecim 65.8 cıktım
gerci reglim de 10 gün falan gecikti ama ondan mı ki, kaçamaklar da diz boyucok mutsuz oldum bir dha mutfgın kapısından girmicem
teşekkürleer inşallah başarıcaz. Bende de o azim hiç yoktu. Kendimi gaza getirmek için sürekli motive fotolarına baktım. Ne kadar ne kadar kilolar gitmiş bizim kilocuklarımızda gidecek elbet.:) Yuvarlak suratlı olmanın dezavantajları işte sıkılmalık yanaklar:) Kilo alınca hemen yüzüm ekvatordan şişik kutuplardan basık bir hal alıyor:)
Bende öyle düşünüyorum ama ağır spor yapmak gereği duymuyorum şu an için. Yürüyüş şart.
Ben kaçamak yapıyorum ama 2 haftada ya da 3 haftada bir öğün o da hedefime başarı ile ulaştıysam. Kendimi ödüllendirmek adına zaten öğlen yapıyorsam kaçamak akşam yemeği ya yemiyorum ya hafif geçiriyorum. Onun harici evde ne börekler ne poğaçalar ne kekler pişti tadına dahi bakmadım. Kendimi tuttum. Bir de bizim eve çok çikolata çok tatlı girer. Her akşam alır babam sağolsun ama bakmıyorum bile tatlının yüzüne. Sonra alınıyorlar tabi üzülüyorlar yemiyorum diye. Bende de düşük tansiyon var bazen kafamı dahi kaldıramayacak gibi oluyorum. O zaman iyice kızıyo bizimkiler ama ne yapalım yesem kilo alıyosun derler yemesem annemin içi eriyo :):) Anne baba olmak zor birşey olsa gerek. Bende ilk spora başladığımda saatlerce spor yapayım demiştim. Sonra kendi kendime dedim ki diyelim verdim kiloları sonra durma noktasına geldi zaten günde 1200 kaloriyi geçmiyorum bunu kısamam saatlerce sporu da ne kadar artırablirim. En iyisi dedim ilk başta az az başlamak sonrasında çoğaltmak. Kilo verme durduğunda spor saatini artırma kararı aldım bende. Normalde haftada 5 gün leslie sansone videoları yapıyorum. 5 mile slim down videosu var bende her gün için 1 millik yürüyüşler her mil ısınma ile 20 dakika sürüyor. Sonrasında başka bir programının yer hareketleri var hafif plates hareketleri de içeriyor onu ekliyorum sonrasına. Toplam 50 dakika sürüyor. Onun harici kedilerimle koşturuyorum. Okula gitmek için iskeleye yürüyorum. Okulda bina araları sağolsun mesafeli hareket ediyorum bakalım. Ben sporsuz klo verdiğim için bir zamanlar vücudum da sarkmalar var. Lise sonda 85 kiloydum ben sonrasında 69a inmiştim. Nihayetinde yine seksen oldum o ayrı. O yüzden yer hareketlerini falan da yapıyorum. Mayıs gibi platese de başlayacağım. O zamana kadar düşündüğüm kiloya gelebilirsem şayet. Bakalım:)Spor olmadan da kilo verilir elbet ama zor bence.
canım inşaallah başarırsınabur cuburu bırakırsan birden bırakmak daha iyi bence çünkü azı bile bir sürüü kalorii
senin rakip de maaşşallah canımçok çalışman lazım çokk
canım kilo vermede yürümek en güzel spor, hem yapması kolay hemde devamlı olunca etkisini görüyorsun kısa zamanda mesela bir yere araba yada taşıt yerine yürü gideceğin yere canım
ayrıca anneme sizi anlatmıstım, 10 günde 1,5 kilo vermiş bu sabah havalara uctu, hadi kızlara da söyle annem zayıflamıs diye diyo :) cok egleniyorum ya
yeni gelen arkadaşlar merhabaahoşgeldinizz
dilerim bu sayfada mutlu mesut geçinirizve vermek istediğiniz kilolari inşaallah çok çok kolay ve kalıcı verirsinizz
Aaaa şaşırdım ya :)). Ne güzel bişey! Ben kendi babama söylesem güler geçer :) çok sevindim adınıza canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?