Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayrıca anneme sizi anlatmıstım, 10 günde 1,5 kilo vermiş bu sabah havalara uctu, hadi kızlara da söyle annem zayıflamıs diye diyo :) cok egleniyorum ya

gülşahcım çok tatlılar maşallah anneni tebrik ettiğimi söyle

menünde güzel cnm miktarı azsa sorun yok tatlım.bende omlet yedim 2 yumurtadan yaptım az kaşarlı ekmesiz marulla yedim

Aaaa şaşırdım ya :)). Ne güzel bişey! Ben kendi babama söylesem güler geçer :) çok sevindim adınıza canım...

tatlım menün güzel ama aksama makarnayla yogurt yeme, iki beyaz hiçbir zaman yanyana olmamalıymıs . sen su ile domates sos yap baharatlı makarnanın üzerine, oohh mis olur.

süpermiş annene bayıldım :)))))))))) bende kocama söylıyım bari şu kumbara işini

gülşahcım çok tatlılar maşallah anneni tebrik ettiğimi söyle

menünde güzel cnm miktarı azsa sorun yok tatlım.bende omlet yedim 2 yumurtadan yaptım az kaşarlı ekmesiz marulla yedim

annem tesekkür ediyo alkısı görünce cok mutlu oldu :)))

kahvaltı süper tatlım , ben de regl oldum haftaya ceylin takımı birinciiiiii :))))

tatlılarım ögle yemeginde yagsız tuzsuz baharatlı tavuk yemeyi planlıyorum, avuc içi kadar. 2 mercimek köfte, yogurt ve yeşil salata. 14.30 gibi yicem. hadi bakalım

Bu arada yeni arkadaslarımızı tanıyalım unutmayalım carcabuk kaynasalım diye bilgilerini şöyle kısacık bir liste yaptım, yanlısım varsa düzeltin tatlılarım

Selenbaskol - boy:1.62 kilo: 85 – 26 yasında

Tuhafkız - Boy: 1.68 Kilo :78 – 20 yasında

Ladyndeath – Kilo : 65 - 21 yaşında

Hibrit – Boy: 1.70 – Kilo :66.1- 28 yasında

Haftaya güzel güzel haberleriniz gelsin ins kızlarrr

Süpersiniz vallahi canım. Bizim evde böyle bir sinerji olsaydı incecik olmuştum :) Başarılar dilerim ailece :)

**8.takım 247.ETAP** Etap

AzRASILAM ( 86,8 / 86,8/0,0/ 0,00% )
UcukMavi ( 66,8 / 65,4 / 1,4 /2,09)
tavuklumakarna (59,0 / 58,4 / 0,6 /1,01%)
narsisus (66,1/%)geri dönmek üzere ayrıldı
bha (72,4 / 72,2 / 0,2 / 0,27% )geri dönmek üzere ayrıldı
mutlumel (64,7 / 65,8 / -1,1/ -1,70)
bocum (61,6 / 61,6 / 0,0 / 0,00%)
sekerkızcandy(83,0 /82,8 /0,2 /0,24%)
karamelek01 (64,2 /63,7 /0,5 / 0,77%)
melekce88 (74,0 / 73,4 /0,6 / 0,81 %)
8. takım ortalaması: % 0,34

tatlılarım ögle yemeginde yagsız tuzsuz baharatlı tavuk yemeyi planlıyorum, avuc içi kadar. 2 mercimek köfte, yogurt ve yeşil salata. 14.30 gibi yicem. hadi bakalım

tavuğun miktarını arttır mercimekli köfteyi yeme cnm bakliyatla eti karıştırma

Ay çok şişkoyum hihi
İnşallah haftaya 1 kilo hedefim :)

yeni arkadaslarım hosgeldinizzzzzz hepinizi cok sevdim valla gayet kararlı görünüyorsunuz harika :) hep birlikte cıtır günlereee
Hoşbulduukk :)Kararlılık daim olur umarım. Ayrıca anneni tebrik ederim. Keşke bizimkilerde gaza gelseler de en azından eve abur cubur stoğuna bir son verseler. :)

merhaba kızlar,
gerçekten yeni yarışmacılar çok azimli maşallah :)
İlk başlayınca hep öyle olur ya :) Devamlılığı olur inşallah:):)

annem tesekkür ediyo alkısı görünce cok mutlu oldu :)))

kahvaltı süper tatlım , ben de regl oldum haftaya ceylin takımı birinciiiiii :))))

Bir şeyi merak ediyorum regl kiloya ne kadar etki yapıyordur? Geçen hafta pazartesi tartıldığımda 76 gelmiştim. Bu pazartesi de aynı geldi. Regl haftam olduğu için sorun etmedim. Regl günü tartıldığımda ilk günümdü çarşamba günü 75.800 geldim. Şişkinlik vardır diye kendimi teselli ediyorum ama pazartesi aşağıda görmezsem üzüleceğim. Gerçi artık cumaları tartılırım :):)

Bende günümü yazayım. Benim günüm genelde bu şekilde gider zaten:)
08.30*Kalkış. Hemen hiç bir özelliği olmayan yarım litrecik su içilir kahvaltıya kadar
09.00*Sabah Kahvaltısı-Peynirli tost (genelde yanında yeşil çay içiyorum ama bugün pes ettim içmedim)
11.00*Ara öğün vakti-1 portakal
13.00-Yeşil çay vakti. Tarçın çubuğumuz ile:)
13.30*14.00- Öğlen yemeği hangisinde acıkırsam o zaman yiyeceğim. Bugün kararsızım evde olan yemekler etli patates yemeği ve kuru fasulye bir de az taze fasulye var sanırım mecburen patates yemeği yiyeceğim sanırım:/ Susuz 4 kaşık yemek+ Bir kase yoğurt+1 dilim çavdarlı ekmek
16.00-1 tane minik muz. (Bizim yerli muzlar ne kadar minnacık öyle ya, ya da bunlar pek formunda değillerdi)
17.00-Yeşil çayımızı içiyoruz tekrar
18.30-Akşam yemeği- 4 kaşık kuru fasulye susuz+yoğurt+1 dilim çavdar ekmeği (çok acıkmazsam çavdar ekmeğini es geçiyorum)
21.00-Hatırlarsam şayet 2 kuru kayısı+1 bardak süt. (genelde light süt ve yoğurdu tercih ediyorum ama evde kalmamış mecburen normal ne varsan ondan tüketeceğim)
Ayrıca 2,5 su garanti içiyorum. Suyu çok severim. Gecede yanımda su bulunduruyorum sabaha kadar. Onunla 3 litre bile oluyordur.
Hafta içi düzenli 50 dklık sporumu yapmaya gayret ediyorum. Bu hafta sadece 2 gün yapabilmiştim. O yüzden bugün ağırlık verdim 80 dakika aerobik yaptım leslie sansone 5 mile slim down programını. Sonunda artık ölüyorum sandım. Yer hareketlerini de yapacaktım ama halim kalmadı. Temizliğe de yardımcı olunca anneme dermanım kalmadı. Artık mecburen yarında eksik günümü tamamlamak adına spor yapacağım Bugünkü programım bu şekilde. Önerileriniz eksik gördükleriniz varsa tavsiyelerinizi beklerim:)

Not: Dikkatimi bir şey çekti ekmekle omletin ne gibi sakıncası var ki? Yani ben genelde tost yemediğim zamanlar yağsız menemen yapıyorum yanında 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum. Akşam yemeği hariç menümde ekmek bulundurmazsam doyamam ben. Bunu merak ettim de:/

65 olmayı çok isterdim ama değilim Ama 75 olabilir :) Gerçi ondan bile emin değilim 2 haftadır 76ydı regl günümde 75,800 geldi bende şişlik inince 75 olur diye tahmin ediyorum

takımı mahveden benim ühüüü ellerine saglık aysecimmmm kilon süper gidiyor gidiyorrr

tavuğun miktarını arttır mercimekli köfteyi yeme cnm bakliyatla eti karıştırma

ayyyyy mercimek köfteyi nasssıııılll sabırsızlıkla bekliyorum ayse yaaa bana kötü haber veridn resmeeenn , öğle saati için sabırsızlanıyordum oysa ki ne zaman yiyebilirim mercimeği ? aksam yiyim bari ? cok kalorili mi ki

65 olmayı çok isterdim ama değilim Ama 75 olabilir :) Gerçi ondan bile emin değilim 2 haftadır 76ydı regl günümde 75,800 geldi bende şişlik inince 75 olur diye tahmin ediyorum

Aallah söyletti demekki bak yakında 65sin :))))

8.Takım Eş Yarışmaları 4.Hafta Sonuçları :)

( sonuçlar verdiğimiz kiloların yüzde hesaplarına göre hesaplanıyor)

mutlumel ( -1.70) - ucukmavı ( 2,09) = % 0.39
azrasılam ( 0 ) - melekce ( 0.81 ) = %0.81
karamelek ( 0.77) - bha ( 0.27) = % 1.03
şekerkız (0.24) - tavuklumakrna(1.01)= %1.25

4.hafta eş takım sonuçları birincisi KARAMELEK VE BHA

toplamda 1.4 ile takım birincimiz ise UCUKMAVİİİİİİ

aysecim bu hafta daha fazla kilo vermeni saglayan farklı birsey uyguladıysan bizimle paylasır mısın, ayrıca genel olarak da bu hafta kilo vermeni saglayan nedir sence, bize önerilerini bekliyoruz :)

ayyy cok özür dilerim kızlar cıkmam gerekiyor diye acele ederken yanlıs yazmısım cook özür dilerim.
bu haftaki birinci eş takım

sekerkız ve tavuklumakarna

mercimek köftesi evet kalorili cnm çok cnm istediyse ye tatlım o zaman bende çok severim yemek için çarşamba gününü bekliyorum kaçamak günüm olacak o gün

Tebrikler:) önerilerini beklemekteyiz:)
Öğlen için fasulyeden de patatesten de vazgeçtim. 1 adet şinitzeli yağsız tavada ısıttım. Yanında 1 fincan yoğurt 1 adet kızarmış çavdar ekmeği
Şinitzel hakkındaki düşünceleriniz nedir? Ben genelde tavuk yemem gerektiğinde 1 tane tercih ediyorum yanlış mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…