KIZLARRRR
biliosunuz annemle babamın yanına tasındım düğüne kadar. ya batıp ya cıkıcaktım cünkü ailenin yanında rejim yapmak imkansız gibi birsey biliyorsunuz :)
bir hafta gecti ve evdeki son durum şöyle;
annem ve babam rejimdeeee :) 3ümüz br diyet günlüğü aldık, her gün yazıyoruz, bu sabah tartıldık kilolarımızı yazdık haftaya cuma tartılmak için sözleştik :) cok heyecanlılar görmelisiniz, annem babama sataşıp duruyor haftaya ben 2 kilo vermiş olucam sen daha ekmeğine tereyağ sür ooohh veremiceksin gülşah bak ben yemedim ama falan diyor :) cok tatlılar görmelisiniz. yani son durum böyle :) evde anne-baba-ben olarak 3lü diyetteyiz, tam gaz devam ediyoruz. light yemekler yemeye basladılar benim de işim kolaylasıyor :) bir de sporu eklesem ooofffd sahane olur! derhal eski kiloya dönmem gerek
ayrıca anneme sizi anlatmıstım, 10 günde 1,5 kilo vermiş bu sabah havalara uctu, hadi kızlara da söyle annem zayıflamıs diye diyo :) cok egleniyorum ya
yeni arkadaslarım hosgeldinizzzzzz hepinizi cok sevdim valla gayet kararlı görünüyorsunuz harika :) hep birlikte cıtır günlereee
bu arada sabah kahvaltım ; sirkeli su
az peynir
avuç içinin yarısı kadar yagsız mantarlı omlet
1 zeytin
sekersiz cay
1 dilim kızarmıs kepekli ekmek
şimdi de 5i 1 yerde cay içiyorum tatlılarım
omletle ekmek yemek kötüydü ama omlet gercekten cok az ve ekmek de 1 dilimden az oldugu için sorun olur mu ?
Aaaa şaşırdım ya :)). Ne güzel bişey! Ben kendi babama söylesem güler geçer :) çok sevindim adınıza canım...
merhaba kızlar,
gerçekten yeni yarışmacılar çok azimli maşallah :)
gülşahçım çok hoşmuş gerçekten ozaman üçünüzede başarılar diyeyim:)
benim kahvaltım
bir akıtma krep, yarım bardak portakal suyu çok az peynir
ara bir türk kahvesi az şekerli
öğle sebze çorbası
akşama kızartmayla makarna yapıcam ama ben yemicem
yağsız makarna ayırırım kendime onu yerim yoğurtla
oğluşumu doyurayımda uyutayım şimdi görüşürüz kızlar
benimkiler de gectiğimiz hafta cddiye almamıstı ama ben bıdı bıdı konustukca hırslandılar nişanlım da dahil oldu hatta 4 kişiyiz :)) bir de ödül koyduk, herkes her cuma kumbaraya 20 tl atıyor o hafta kim dha cok kilo vermişse kumbarayı o alıcak kendisi için harcicak :) kıh kıh kıh
gülşahcım çok tatlılar maşallah anneni tebrik ettiğimi söyle
menünde güzel cnm miktarı azsa sorun yok tatlım.bende omlet yedim 2 yumurtadan yaptım az kaşarlı ekmesiz marulla yedim
süpermiş annene bayıldım :)))))))))) bende kocama söylıyım bari şu kumbara işini
annem tesekkür ediyo alkısı görünce cok mutlu oldu :)))
kahvaltı süper tatlım , ben de regl oldum haftaya ceylin takımı birinciiiiii :))))
Süpersiniz vallahi canım. Bizim evde böyle bir sinerji olsaydı incecik olmuştum :) Başarılar dilerim ailece :)benimkiler de gectiğimiz hafta cddiye almamıstı ama ben bıdı bıdı konustukca hırslandılar nişanlım da dahil oldu hatta 4 kişiyiz :)) bir de ödül koyduk, herkes her cuma kumbaraya 20 tl atıyor o hafta kim dha cok kilo vermişse kumbarayı o alıcak kendisi için harcicak :) kıh kıh kıh
tatlılarım ögle yemeginde yagsız tuzsuz baharatlı tavuk yemeyi planlıyorum, avuc içi kadar. 2 mercimek köfte, yogurt ve yeşil salata. 14.30 gibi yicem. hadi bakalım
Ay çok şişkoyumBu arada yeni arkadaslarımızı tanıyalım unutmayalım carcabuk kaynasalım diye bilgilerini şöyle kısacık bir liste yaptım, yanlısım varsa düzeltin tatlılarım
Selenbaskol - boy:1.62 kilo: 85 – 26 yasında
Tuhafkız - Boy: 1.68 Kilo :78 – 20 yasında
Ladyndeath – Kilo : 65 - 21 yaşında
Hibrit – Boy: 1.70 – Kilo :66.1- 28 yasında
Haftaya güzel güzel haberleriniz gelsin ins kızlarrr
Hoşbulduukk :)Kararlılık daim olur umarım. Ayrıca anneni tebrik ederim. Keşke bizimkilerde gaza gelseler de en azından eve abur cubur stoğuna bir son verseler. :)yeni arkadaslarım hosgeldinizzzzzz hepinizi cok sevdim valla gayet kararlı görünüyorsunuz harika :) hep birlikte cıtır günlereee
İlk başlayınca hep öyle olur ya :) Devamlılığı olur inşallah:):)merhaba kızlar,
gerçekten yeni yarışmacılar çok azimli maşallah :)
annem tesekkür ediyo alkısı görünce cok mutlu oldu :)))
kahvaltı süper tatlım , ben de regl oldum haftaya ceylin takımı birinciiiiii :))))
Bu arada yeni arkadaslarımızı tanıyalım unutmayalım carcabuk kaynasalım diye bilgilerini şöyle kısacık bir liste yaptım, yanlısım varsa düzeltin tatlılarım
Selenbaskol - boy:1.62 kilo: 85 – 26 yasında
Tuhafkız - Boy: 1.68 Kilo :78 – 20 yasında
Ladyndeath – Kilo : 65 - 21 yaşında
Hibrit – Boy: 1.70 – Kilo :66.1- 28 yasında
Haftaya güzel güzel haberleriniz gelsin ins kızlarrr
Ay çok şişkoyumhihi
İnşallah haftaya 1 kilo hedefim :)
**8.takım 247.ETAP** Etap
AzRASILAM ( 86,8 / 86,8/0,0/ 0,00% )
UcukMavi ( 66,8 / 65,4 / 1,4 /2,09)
tavuklumakarna (59,0 / 58,4 / 0,6 /1,01%)
narsisus (66,1/%)geri dönmek üzere ayrıldı
bha (72,4 / 72,2 / 0,2 / 0,27% )geri dönmek üzere ayrıldı
mutlumel (64,7 / 65,8 / -1,1/ -1,70)
bocum (61,6 / 61,6 / 0,0 / 0,00%)
sekerkızcandy(83,0 /82,8 /0,2 /0,24%)
karamelek01 (64,2 /63,7 /0,5 / 0,77%)
melekce88 (74,0 / 73,4 /0,6 / 0,81 %)
8. takım ortalaması: % 0,34
tavuğun miktarını arttır mercimekli köfteyi yeme cnm bakliyatla eti karıştırma
65 olmayı çok isterdim ama değilimAma 75 olabilir :) Gerçi ondan bile emin değilim 2 haftadır 76ydı regl günümde 75,800 geldi bende şişlik inince 75 olur diye tahmin ediyorum
8.Takım Eş Yarışmaları 4.Hafta Sonuçları :)
( sonuçlar verdiğimiz kiloların yüzde hesaplarına göre hesaplanıyor)
mutlumel ( -1.70) - ucukmavı ( 2,09) = % 0.39
azrasılam ( 0 ) - melekce ( 0.81 ) = %0.81
karamelek ( 0.77) - bha ( 0.27) = % 1.03
şekerkız (0.24) - tavuklumakrna(1.01)= %1.25
toplamda 1.4 ile takım birincimiz ise UCUKMAVİİİİİİ
aysecim bu hafta daha fazla kilo vermeni saglayan farklı birsey uyguladıysan bizimle paylasır mısın, ayrıca genel olarak da bu hafta kilo vermeni saglayan nedir sence, bize önerilerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?