Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım ben şinitzelin kalorisini bilmiyorum ama tavuğa kaplanmış olan un mu desem dışında ki madde işte anlatabildim sanırım o kalorilidir diye tahmin ediyorum ama yağsız tavada çok zararı olmaz herhalde , genelde diyet olarak ızgara yada haşlanmış beyaz et öneriyorlar

tatlım menün güzel ama aksama makarnayla yogurt yeme, iki beyaz hiçbir zaman yanyana olmamalıymıs . sen su ile domates sos yap baharatlı makarnanın üzerine, oohh mis olur.
öyle daha iyi olur tatlım sağol

tebrikler ayşecim sendeki bu azimle başkasının birinci olması imkansız zaten arkadaşım :)

tavuklu makarna bizede alkış

ben pek tavuk almamaya çalışıyorum fabrikada yetişiyorlar çünkü hep ilaçla büyütüyorlar ondan sağlıklı değilmiş hatta çocuklara hiç yedirmeyin diyorlar
ama tabi o zararlı bu zararlı ne yicez bilmiyorum

güzel olmuş canım sonuna kadar ulaşırsın inşallah
ben 87yle başlamıştım 87 yazmaya utandığım için çizelge yapmadım :))
çok şükür 82leri de gördük

güzel olmuş canım sonuna kadar ulaşırsın inşallah
ben 87yle başlamıştım 87 yazmaya utandığım için çizelge yapmadım :))
çok şükür 82leri de gördük

süpersin tatlım daha neler neler görücez tam gaz devam :)

arkadaşlar kilo çizelgesi yaptım olmuş mu :) ya ne uğraştım şununla akşamdan beri

olmus sekercim söyleseydin yardımcı olurdukkk

merhaba arkadaşlar, bugünki menümü yazayım topluca da bir yorumlayın nasıl olmuş.

kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
1 kase zeytinyaglı kırmızı lahana salatası
4 zeytin
1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
4 badem
ara1:

7 tane badem
1 günkurusu

öğle yemeği:

çavdar ekmeği arasına ızgara tavuk ve bol yeşillikle sandwich
300 ml ayran

ara2:
8 badem
4 kuru üzüm

ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

akşam:
ızgara tavuk ve
bol salata yemeyi planlıyorum

ara4:

sütle meyve veya sütle kuruyemiş olabilir. artık canım hangisini isterse

Son düzenleme:
yakın zamanda tv de izlemiştim. bir diyetisyen bademin faydalarından bahsediyordu. ara öğünde 17 tane badem yiyebilirsiniz demişti. bugün netten de baktım. öyle bir araştırma yapılmış. badem tüketenlerin daha çok zayıfladığı ve bel bölgesinde daha fazla incelme olduğu görülmüş. tam benlik. bayılırım bademe. dışarıda olunca kolay oluyor ulaşıp tüketmesi. ana öğünde de yiyecek bir şey bulamazsanız 50 tane badem tüketebilirsiniz diyordu yazıda.

teşekkürler cnm ekmek yemedim hergün yumurtamı mutlaka yedim,yoğurt ve salatayı eksik etmedim,protein,çorba ve salata ağırlıklı beslendim cnm

peki nasıl badem? Kavrulmuş olduğunu düşünmüyorum ben yani genelde hep kavrulmamış olanı bilhassa söylüyorlar merak ettim:)
Menünüzde çok zengin:):)

menün güzel cnm ama öğlen ekmekle değilde salata ve yanında ayran yada yoğurtla yeseydin daha iyi olur ama yine de güzel

peki nasıl badem? Kavrulmuş olduğunu düşünmüyorum ben yani genelde hep kavrulmamış olanı bilhassa söylüyorlar merak ettim:)
Menünüzde çok zengin:):)
evet canım , kavrulmamış badem,ama acil durumlarda kavrulmuşu da yenebilir herhalde.sonuçta kalorisi değişmez. kavrulmamışı kadar faydalı değildir mutlaka kavrulunca içindeki proteinin yapısı bile değişiyor.bazı maddeler bozuluyor vs..

evet menüm zengin baya , bu hafta ilk defa ciddi ciddi dikkat ediyorum öğün atlamamaya ,dengeli beslenmeye,zararlı şeyler yememeye.haftaya verdiğim kiloya göre menümü ayarlarım artık.

bende öyle düşündüm ya menünde çok güzel. Bana zamanında diyetistenim de öyle vermişti öğle sandviç çünkü okuldaydım akşamda kıymalı bir sebze yemeği salata yoğurt falan aslında onun listeyi uyguluyordum ama azalttım sanırım bu aralar yemeyi azaltmakta iyi değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…