merhaba arkadaşlar, bugünki menümü yazayım topluca da bir yorumlayın nasıl olmuş.
kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
1 kase zeytinyaglı kırmızı lahana salatası
4 zeytin
1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
4 badem
ara1:
7 tane badem
1 günkurusu
öğle yemeği:
çavdar ekmeği arasına ızgara tavuk ve bol yeşillikle sandwich
300 ml ayran
ara2:
8 badem
4 kuru üzüm
ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
akşam:
ızgara tavuk ve
bol salata yemeyi planlıyorum
ara4:
sütle meyve veya sütle kuruyemiş olabilir. artık canım hangisini isterse
yakın zamanda tv de izlemiştim. bir diyetisyen bademin faydalarından bahsediyordu. ara öğünde 17 tane badem yiyebilirsiniz demişti. bugün netten de baktım. öyle bir araştırma yapılmış. badem tüketenlerin daha çok zayıfladığı ve bel bölgesinde daha fazla incelme olduğu görülmüş. tam benlik. bayılırım bademe. dışarıda olunca kolay oluyor ulaşıp tüketmesi. ana öğünde de yiyecek bir şey bulamazsanız 50 tane badem tüketebilirsiniz diyordu yazıda.
selam kızlarr menüm geliyoo
sabah 500ml limonlu ılık suu (bu arada ben sabah kahve içmeyi bıraktım farkındaysanız, selülit yüzündenn kahve çok yapıyo da)
kahvaltı
light beyaz peynir, 4 zeytin, az sosis
2 dilim çavdar ekmeği, 2 çk çilek reçeli
şekersiz çayy
ara yeşil çay içtim 500ml
öğle
1 kase mantı kalmıştı onu yedim
ara yarım kivi
akşam
1 kase sebze çorbası
5 kaşık kabak yemeği
yulaf-buğday kepekli light yoğurt
su 1.5lt ama artar yatana kadar
yeşil çay 700ml
spor 30 dk (15 dk leslie 15 dk da göbek basen bacak eritme hareketlerii
her gün yarım saat böyle spor yapsamm var yaa, neyse inşaallah yaparımm
Bir şeyi merak ediyorum regl kiloya ne kadar etki yapıyordur? Geçen hafta pazartesi tartıldığımda 76 gelmiştim. Bu pazartesi de aynı geldi. Regl haftam olduğu için sorun etmedim. Regl günü tartıldığımda ilk günümdü çarşamba günü 75.800 geldim. Şişkinlik vardır diye kendimi teselli ediyorum ama pazartesi aşağıda görmezsem üzüleceğim. Gerçi artık cumaları tartılırım :):)
Bende günümü yazayım. Benim günüm genelde bu şekilde gider zaten:)
08.30*Kalkış. Hemen hiç bir özelliği olmayan yarım litrecik su içilir kahvaltıya kadar
09.00*Sabah Kahvaltısı-Peynirli tost (genelde yanında yeşil çay içiyorum ama bugün pes ettim içmedim)
11.00*Ara öğün vakti-1 portakal
13.00-Yeşil çay vakti. Tarçın çubuğumuz ile:)
13.30*14.00- Öğlen yemeği hangisinde acıkırsam o zaman yiyeceğim. Bugün kararsızım evde olan yemekler etli patates yemeği ve kuru fasulye bir de az taze fasulye var sanırım mecburen patates yemeği yiyeceğim sanırım:/ Susuz 4 kaşık yemek+ Bir kase yoğurt+1 dilim çavdarlı ekmek
16.00-1 tane minik muz. (Bizim yerli muzlar ne kadar minnacık öyle ya, ya da bunlar pek formunda değillerdi)
17.00-Yeşil çayımızı içiyoruz tekrar
18.30-Akşam yemeği- 4 kaşık kuru fasulye susuz+yoğurt+1 dilim çavdar ekmeği (çok acıkmazsam çavdar ekmeğini es geçiyorum)
21.00-Hatırlarsam şayet 2 kuru kayısı+1 bardak süt. (genelde light süt ve yoğurdu tercih ediyorum ama evde kalmamış mecburen normal ne varsan ondan tüketeceğim)
Ayrıca 2,5 su garanti içiyorum. Suyu çok severim. Gecede yanımda su bulunduruyorum sabaha kadar. Onunla 3 litre bile oluyordur.
Hafta içi düzenli 50 dklık sporumu yapmaya gayret ediyorum. Bu hafta sadece 2 gün yapabilmiştim. O yüzden bugün ağırlık verdim 80 dakika aerobik yaptım leslie sansone 5 mile slim down programını. Sonunda artık ölüyorum sandım. Yer hareketlerini de yapacaktım ama halim kalmadı. Temizliğe de yardımcı olunca anneme dermanım kalmadı. Artık mecburen yarında eksik günümü tamamlamak adına spor yapacağımBugünkü programım bu şekilde. Önerileriniz eksik gördükleriniz varsa tavsiyelerinizi beklerim:)
Not: Dikkatimi bir şey çekti ekmekle omletin ne gibi sakıncası var ki? Yani ben genelde tost yemediğim zamanlar yağsız menemen yapıyorum yanında 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum. Akşam yemeği hariç menümde ekmek bulundurmazsam doyamam ben. Bunu merak ettim de:/
menün güzel cnm ama mantı yerine öğlen daha farklı bişey yeseydin daha iyi olurdu kg verme hızın açısından
canım öncelikle regldn önceki günler ve regln ilk günleri vücutta ödem oluştuğu için o dönemde kilo vermek zor olduğu gibi tartıya çıktığına + ile de karşılaşabilirsin o yüzden en güzeli regl sonunda tartılmak. moral bozukluğu yaşamamak için tavsiye
menüne gelincee menün güzel dengeli, yeşil çayın menünde olması çok güzel bende çok severim etkisini hissediyorum gerçekten, su miktarın da iyi, spor ne öylee aşmışsın kendiniibi anda yapıp sonraki günler yapmamak yerine daha az ama hergün yapmak daha mantıklı, ama tabi dersen ki ben her gün bu kadar yaparım sen bilirsin
teşekkürler cnm ekmek yemedim hergün yumurtamı mutlaka yedim,yoğurt ve salatayı eksik etmedim,protein,çorba ve salata ağırlıklı beslendim cnm
Plates benim kilomda biri için pek etkili olmazmış gibi geliyor canım ya :/ben haftanın 4-5 günü 1 saat plates yapıyorum incelmek için harika bir eğzersiz
Hımmm. Bende öyle düşündüm, önce kardiyo egzersizleriyle yağlardan kurtulup sonra şekillendirici egzersizlere geçerim.ilk başlarda yürüyüş ve yüzme gibi büyük kasları çalıştırarak kilo verdiren egzersizleri öneriyorlar. biraz kilo verdikten sonra da pilates gibi vücut şekillendiren egzersizler. ben de biraz vereyim platese başlayacağım.
Ben basenlerimle dünyayı deviririm bikere! Beheeey :))valla enşiişko benim şeker:)))))))))))
Pek ciciş olmuş :) İnşalaaah gururlar 75'e inişini izleriz canım.arkadaşlar kilo çizelgesi yaptım olmuş mu :) ya ne uğraştım şununla akşamdan beri
Abur cubur, fast food, tatlı, hamur işi, beyaz ekmek vs. 1 Ekim'e kadar bana yasak! Kendime söz verdim. :)
Ya sorma rakip değil aslında ama kızı gördükçe depresyona giriyorum :) Çok çalışıcam ama en en fazla 1 seneye bende bir Adriana olacağım inşallah. :) Leslie Sansone Walk at home programını yapmayı düşünüyorum. Yaza doğru yüzmeye de giderim. Bakalım...
ilk olarak aramıza hoşgeldin canımmmerhaba arkadaşlar, bugünki menümü yazayım topluca da bir yorumlayın nasıl olmuş.
kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
4 zeytin
4 badem
ara1:
7 tane badem
1 günkurusu
öğle yemeği:
300 ml ayran
ara2:
8 badem
4 kuru üzüm
ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
akşam:
ızgara tavuk ve
ara4:
evet canım kabugu kırılmamış çiğ badem bizim evde 1 çuval vardı ama bittiyakın zamanda tv de izlemiştim. bir diyetisyen bademin faydalarından bahsediyordu. ara öğünde 17 tane badem yiyebilirsiniz demişti. bugün netten de baktım. öyle bir araştırma yapılmış. badem tüketenlerin daha çok zayıfladığı ve bel bölgesinde daha fazla incelme olduğu görülmüş. tam benlik. bayılırım bademe. dışarıda olunca kolay oluyor ulaşıp tüketmesi. ana öğünde de yiyecek bir şey bulamazsanız 50 tane badem tüketebilirsiniz diyordu yazıda.
menülerin çok güzeldi gerçekden yarın itibaren senden kopya çekeceğim çünkü5 mayısda düğün var ve ozamana hazır olmam gerek hahahahteşekkürler cnm ekmek yemedim hergün yumurtamı mutlaka yedim,yoğurt ve salatayı eksik etmedim,protein,çorba ve salata ağırlıklı beslendim cnm
canım menün çok güzelll sabah kahveyi bırakmışsın iyi yapmışsınn o meretde alışkanlık yapıyoo bende bir ara hergün içiyordummselam kızlarr menüm geliyoo
sabah 500ml limonlu ılık suu (bu arada ben sabah kahve içmeyi bıraktım farkındaysanız, selülit yüzündenn kahve çok yapıyo da)
kahvaltı
şekersiz çayy
öğle
ara yarım kivi
akşam
1 kase sebze çorbası
5 kaşık kabak yemeği
yeşil çay 700ml
selam kızlar yemeğimi yedim bulaşıkları topladım çamaşır astım oğluşumu uyuttum veeee işte benim bugünkü menüm
sabah
ılık elma sirkeli bir bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
2 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara: 1 fincan yeşil çay 2 galeta
öğle yemeği
6 yemek kaşığı pırasa yemeği yanında ayran ve 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 elma + 1 bardak tarçınlı süt
akşam yemeği
1 dilim ekmek bir kase yoğurt ve kıymalı patates yemeği
not: saat 5 gibi açlıktan midem de ziller çaldı bir avuç tuzsuz leblebi yedim
bu arada akşam kadar 1 lt su içtim yatana 1 lt daha içmeye çalışcam ama hiç spor yapamadım oğlum uyuduğu zaman ders çalışmak zorundayım önümüzdeki 1 ay ama ,yatmadan 15-20 mekik çekmeyi düşünüyorum
kızlar menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorumm
KIZLARRRR
biliosunuz annemle babamın yanına tasındım düğüne kadar. ya batıp ya cıkıcaktım cünkü ailenin yanında rejim yapmak imkansız gibi birsey biliyorsunuz :)
bir hafta gecti ve evdeki son durum şöyle;
annem ve babam rejimdeeee :) 3ümüz br diyet günlüğü aldık, her gün yazıyoruz, bu sabah tartıldık kilolarımızı yazdık haftaya cuma tartılmak için sözleştik :) cok heyecanlılar görmelisiniz, annem babama sataşıp duruyor haftaya ben 2 kilo vermiş olucam sen daha ekmeğine tereyağ sür ooohh veremiceksin gülşah bak ben yemedim ama falan diyor :) cok tatlılar görmelisiniz. yani son durum böyle :) evde anne-baba-ben olarak 3lü diyetteyiz, tam gaz devam ediyoruz. light yemekler yemeye basladılar benim de işim kolaylasıyor :) bir de sporu eklesem ooofffd sahane olur! derhal eski kiloya dönmem gerek
8.Takım Eş Yarışmaları 4.Hafta Sonuçları :)
( sonuçlar verdiğimiz kiloların yüzde hesaplarına göre hesaplanıyor)
mutlumel ( -1.70) - ucukmavı ( 2,09) = % 0.39
azrasılam ( 0 ) - melekce ( 0.81 ) = %0.81
karamelek ( 0.77) - bha ( 0.27) = % 1.03
şekerkız (0.24) - tavuklumakrna(1.01)= %1.25
4.hafta eş takım sonuçları birincisiKARAMELEK VE BHA
toplamda 1.4 ile takım birincimiz ise UCUKMAVİİİİİİ
aysecim bu hafta daha fazla kilo vermeni saglayan farklı birsey uyguladıysan bizimle paylasır mısın, ayrıca genel olarak da bu hafta kilo vermeni saglayan nedir sence, bize önerilerini bekliyoruz :)
uçukmavii tebrikler canımm
Hihihi yok yaaa :) Potansiyelimden çıkarabileceğim kadar iyi bir şey çıkarmak istiyorum işte :) Çok teşekkür ederim canım. Azmimi kaybetmeyeceğim inşallah..senden de korkulurmuş amaa karşısına rakipsiz biri olarak çıkmak istiyosun haaşaka bi yana canım inşaallah başarırsınn biz hep seninleyizz dediğin sporları da yap mutlakaa
Kahvaltın gayet iyi bence. Mercimekler bozmuş menünü yoksa mükemmel :) Bir de fındık sayısı fazla mı yoksa ideal mi?
sabah sirkeli su ile başlıyorum...
kahvaltı - şekeris cay, az peynir, bir dilim kızarmıs kepekli ekmek , iki çatal omlet, 1 zeytin
ara - bitki çayı
öğle - malesef 5 mercimek köftehiç dayanamıyoruuuuuuuuummmmm
yagsız tuzsuz pul biberli tavuk
1 AYRAN
salata ( kızlar salatamın içine cok az kuş üzümü serpiştiriyorum harika oluyor, hiç tuz atmadıgım için tatlanmıs da oluyor, tavsiye ederim)
ara - 15 fındık
aksam - 3 mercimek köfteoff ck güzel napıyım !
canım baska birsey istemedi, calısmam gereken dosyalar var, ben de light süt ile kahve yaptım büyük bir kupa
yatmadan önce de sirkeli suyumu içeceğim
şimdilik 3,5 lt. su içtim, yatana kadar iki üç bardak dha içerim
Maşallaaaah canım :) Menün çok güzel, hem sağlıklı hem lezzetli. Sporunu da yapmışsın oooh :)selam kızlarr menüm geliyoo
kahvaltı
şekersiz çayy
öğle
ara yarım kivi
akşam
1 kase sebze çorbası
5 kaşık kabak yemeği
yeşil çay 700ml
Patates yemeğini akşam için olmamış gibi canım. Menün gayet iyi, ayrıca bildiğim kadarıyla tuzsuz leblebi, badem, fındık vs. diyet için oldukça yararlı. Acil durumda kullanmışsın iyi etmişsin canım. :)selam kızlar yemeğimi yedim bulaşıkları topladım çamaşır astım oğluşumu uyuttum veeee işte benim bugünkü menüm
sabah
ılık elma sirkeli bir bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
2 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara: 1 fincan yeşil çay 2 galeta
öğle yemeği
6 yemek kaşığı pırasa yemeği yanında ayran ve 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 elma + 1 bardak tarçınlı süt
akşam yemeği
1 dilim ekmek bir kase yoğurt ve kıymalı patates yemeği
not: saat 5 gibi açlıktan midem de ziller çaldı bir avuç tuzsuz leblebi yedim
bu arada akşam kadar 1 lt su içtim yatana 1 lt daha içmeye çalışcam ama hiç spor yapamadım oğlum uyuduğu zaman ders çalışmak zorundayım önümüzdeki 1 ay ama ,yatmadan 15-20 mekik çekmeyi düşünüyorum
kızlar menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorumm
Menün gayet iyi canım. Ama kuruyemişler biraz çok değil mi?merhaba arkadaşlar, bugünki menümü yazayım topluca da bir yorumlayın nasıl olmuş.
kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
4 zeytin
4 badem
ara1:
7 tane badem
1 günkurusu
öğle yemeği:
300 ml ayran
ara2:
8 badem
4 kuru üzüm
ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
akşam:
ızgara tavuk ve
ara4:
mercimekli köfteler haricinde gayet güzell akşamda bişe yememişsin zaten sporda yapsaydın daha iyi olurdu
kahvaltı - şekeris cay, az peynir, bir dilim kızarmıs kepekli ekmek , iki çatal omlet, 1 zeytin
ara - bitki çayı
1 AYRAN
salata ( kızlar salatamın içine cok az kuş üzümü serpiştiriyorum harika oluyor, hiç tuz atmadıgım için tatlanmıs da oluyor, tavsiye ederim)
ara - 15 fındık
canım baska birsey istemedi, calısmam gereken dosyalar var, ben de light süt ile kahve yaptım büyük bir kupa
09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su
6 kepçe pirinçli yoğurt çorbası
Evet yaaa :/ Bugün baştan sağma bir şekilde beslendim. Yarın düşük kalorili ve sağlıklı bir menü yapacağım canım. Pirinçli çorbaya lüp lüp içtim vallailk olarak aramıza hoşgeldin canım
6 kepçe çorbamıı hemde pirinçliiien fazla 3 kepçe olmalıı
öğlende bişe yememişsin ama açıklamanı yapmışsınn artık yarın daha düzenli yaarsın diyetini canımmm
ara - bitki çayı
1 AYRAN
ara - 15 fındık
09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su
6 kepçe pirinçli yoğurt çorbası
canım menün çok güzelll sabah kahveyi bırakmışsın iyi yapmışsınn o meretde alışkanlık yapıyoo bende bir ara hergün içiyordumm
sabah içtiğin limonlu ılık su zayıflatıyormuş daha önce duymuştumm
sporda hiç yokdan iyidir
kız sporumu niye begenmedinn valla nasıl terledim bir bilsen yaparkenngayet faydalıydıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?