Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlarr menüm geliyoo

sabah 500ml limonlu ılık suu (bu arada ben sabah kahve içmeyi bıraktım farkındaysanız , selülit yüzündenn kahve çok yapıyo da)
kahvaltı
light beyaz peynir, 4 zeytin, az sosis
2 dilim çavdar ekmeği, 2 çk çilek reçeli
şekersiz çayy

ara yeşil çay içtim 500ml

öğle
1 kase mantı kalmıştı onu yedim

ara yarım kivi

akşam
1 kase sebze çorbası
5 kaşık kabak yemeği
yulaf-buğday kepekli light yoğurt

su 1.5lt ama artar yatana kadar
yeşil çay 700ml
spor 30 dk (15 dk leslie 15 dk da göbek basen bacak eritme hareketlerii
her gün yarım saat böyle spor yapsamm var yaa, neyse inşaallah yaparımm

menün güzel olmuş canım, yanlız çavdar bile olsa ekmek miktarını en aza indirmeye çalış derim

valla buna çok sevindim işte bademi bende çok severim dee, bi de inceltiyormuş haa ben zamanında çok yedim ağaçtan taze, müthiş bir tat. hiç görmedim ben satıldığını ama nerede bulabilirim ki :26:

selam kızlar yemeğimi yedim bulaşıkları topladım çamaşır astım oğluşumu uyuttum veeee işte benim bugünkü menüm

sabah

ılık elma sirkeli bir bardak su

kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
2 yeşil zeytin
şekersiz çay

ara: 1 fincan yeşil çay 2 galeta

öğle yemeği

6 yemek kaşığı pırasa yemeği yanında ayran ve 1 dilim kepek ekmek

ara: 2 elma + 1 bardak tarçınlı süt

akşam yemeği

1 dilim ekmek bir kase yoğurt ve kıymalı patates yemeği

not: saat 5 gibi açlıktan midem de ziller çaldı bir avuç tuzsuz leblebi yedim
bu arada akşam kadar 1 lt su içtim yatana 1 lt daha içmeye çalışcam ama hiç spor yapamadım oğlum uyuduğu zaman ders çalışmak zorundayım önümüzdeki 1 ay ama ,yatmadan 15-20 mekik çekmeyi düşünüyorum

kızlar menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorumm

menün güzel cnm ama mantı yerine öğlen daha farklı bişey yeseydin daha iyi olurdu kg verme hızın açısından

canım öncelikle regldn önceki günler ve regln ilk günleri vücutta ödem oluştuğu için o dönemde kilo vermek zor olduğu gibi tartıya çıktığına + ile de karşılaşabilirsin o yüzden en güzeli regl sonunda tartılmak. moral bozukluğu yaşamamak için tavsiye

menüne gelincee menün güzel dengeli, yeşil çayın menünde olması çok güzel bende çok severim etkisini hissediyorum gerçekten, su miktarın da iyi, spor ne öylee aşmışsın kendinii bi anda yapıp sonraki günler yapmamak yerine daha az ama hergün yapmak daha mantıklı, ama tabi dersen ki ben her gün bu kadar yaparım sen bilirsin

Bende öyle düşündüm hayal kırıklığına uğramıştım açıkçası. :) Bakalım pazartesi ne gösterecek. Spor bugüne mahsus öyle oldu. Normalde kendime kota koydum haftada 5 gün 50 dakika spor yapıyorum ama bu hafta sadece 2 gün yapabildim çarşamba okula gitmiştim çok yorgundum dünde resmen tembellik ettim yetmiyomuş gibi 2 gofret yedim. Gerçi öğle ve akşam yemeği yemedim amaspor da yapmadım. Bugünkü spor ceza mahiyetineydi. Hem ye hem yat oh ne ala. Zaten yaparken tıkancam zannettim. Yarında 50 dk yaparsam şayet haftada 5 gün kotamı dolduruyorum. Bugün yaptığım sırf aerobikti o yüzden çok yordu. Normalde 20 dk aerobik yapıyorum 1 mil yürüyüş sonra yarım saat yer hareketleri yapınca yorulmuyorum aksine kaslarım rahatlıyor:)Yoksa nerde bende öyle spor aşkı :):):)Teşekkür ederim yorumun içinde. Menülerim hakkında şüphelerim vardı böyle birileri yönlendirince çok daha mutlu hissediyorum kendimi:)

teşekkürler cnm ekmek yemedim hergün yumurtamı mutlaka yedim,yoğurt ve salatayı eksik etmedim,protein,çorba ve salata ağırlıklı beslendim cnm

yani gerçek anlamda saglıklı ve dengeli beslenmeyle kilo vermenin cok dha kolay oldugunu bize kanıtladın tatlım. harikasın aynen devam. peki ekmek hiç mi yemedin ?

merhaba kızlar bugün ev temizledim ondan dolayı giremedim
sabah
2 haş. yumurta
yarım kk peynir
nane maydanoz
1 zeytin

yarım elma 1 küçük greyfurt

2 yk tavuklu patates ama patatesinden koymadım hiç
2 yk pilav
salata

1 kerebiç sonunda bitti

2 yk kabak yemeği
2 yk pilav
salata

az önce 1 avuç içi kadar çekirdek yedim ama fazla değildi
spor yarım saat tempolu yürüyüş+5 dk tempolu oryantal ve birazda sıkılaşma hareketii 30dk da bisiklet bincemm
su 1buçuk lt 2 olur yatana kadar yeşil çay 2 bardak

ben haftanın 4-5 günü 1 saat plates yapıyorum incelmek için harika bir eğzersiz
Plates benim kilomda biri için pek etkili olmazmış gibi geliyor canım ya :/

Hımmm. Bende öyle düşündüm, önce kardiyo egzersizleriyle yağlardan kurtulup sonra şekillendirici egzersizlere geçerim.

valla enşiişko benim şeker:)))))))))))
Ben basenlerimle dünyayı deviririm bikere! Beheeey :))

arkadaşlar kilo çizelgesi yaptım olmuş mu :) ya ne uğraştım şununla akşamdan beri
Pek ciciş olmuş :) İnşalaaah gururlar 75'e inişini izleriz canım.

senden de korkulurmuş amaa karşısına rakipsiz biri olarak çıkmak istiyosun haa şaka bi yana canım inşaallah başarırsınn biz hep seninleyizz dediğin sporları da yap mutlakaa

sabah sirkeli su ile başlıyorum...

kahvaltı - şekeris cay, az peynir, bir dilim kızarmıs kepekli ekmek , iki çatal omlet, 1 zeytin

ara - bitki çayı
öğle - malesef 5 mercimek köfte hiç dayanamıyoruuuuuuuuummmmm
yagsız tuzsuz pul biberli tavuk
1 AYRAN
salata ( kızlar salatamın içine cok az kuş üzümü serpiştiriyorum harika oluyor, hiç tuz atmadıgım için tatlanmıs da oluyor, tavsiye ederim)

ara - 15 fındık
aksam - 3 mercimek köfte off ck güzel napıyım !
canım baska birsey istemedi, calısmam gereken dosyalar var, ben de light süt ile kahve yaptım büyük bir kupa

yatmadan önce de sirkeli suyumu içeceğim

şimdilik 3,5 lt. su içtim, yatana kadar iki üç bardak dha içerim

09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su
6 kepçe pirinçli yoğurt çorbası

Ay ben hiçbir şey yememişim resmen. Öğlen yiyecek bir şey bulamadım, çok yoğundum. Yarın oldukça düzgün bir menü hazırlayacağım kendime. Böyle beslenirsem metabolizmam yavaşlar hiç kilo veremem. Bu günlük kargaşada böyle oldu artık..

ilk olarak aramıza hoşgeldin canımm
araların biraz agır olmamışmıı aslında o çorbayı yemeseydin daha iyiydii ama bilmiyorum belki diyetisyene gidiyor olabilirsin doktorun bu şekilvermiş olablir.
öğlen ve akşam aranı 1 e indir canım ve akşam yemeğini mümkünse engeç 18.30da yemiş oll bide spor yapmıyormusun
evet canım kabugu kırılmamış çiğ badem bizim evde 1 çuval vardı ama bitti bizim burda badem ağacı çok ve şimdi çiçek açtılar 1 aya kadar çağlasını yerizzz
teşekkürler cnm ekmek yemedim hergün yumurtamı mutlaka yedim,yoğurt ve salatayı eksik etmedim,protein,çorba ve salata ağırlıklı beslendim cnm
menülerin çok güzeldi gerçekden yarın itibaren senden kopya çekeceğim çünkü5 mayısda düğün var ve ozamana hazır olmam gerek hahahah
QUOTE=LadyinDeath;23512991]peki nasıl badem? Kavrulmuş olduğunu düşünmüyorum ben yani genelde hep kavrulmamış olanı bilhassa söylüyorlar merak ettim:)
Menünüzde çok zengin:):)[/QUOTE]
kızlar bademi ve cevizi kabuklu alın ve yiyeceğiniz zaman kırın doktor öyle söylüyo bademde kavrulmamış çiğ badem
canım menün çok güzelll sabah kahveyi bırakmışsın iyi yapmışsınn o meretde alışkanlık yapıyoo bende bir ara hergün içiyordumm
sabah içtiğin limonlu ılık su zayıflatıyormuş daha önce duymuştumm
sporda hiç yokdan iyidir

canım ilk olarak aramıza hoşgeldin
canım kpss yemi hazırlanıyorsun bende hazırlanıyorum benimde 2 yaşında oğlumvar anca o uyuduğu zaman ççalışabiliyrmm sporumuda o uyanıkken yapıyorumm
menüne gelince menün gayet başarılı ama aklında bulunsun 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve patates de ekmek yerine geçiyorr ikisini aynı anda yeme

valla bizde size taşınalımm sizde destek süper canımm annenle baban da çok sevimli, diyet günlüklerini yazarkenki hallerini merak ediyorum

senden de korkulurmuş amaa karşısına rakipsiz biri olarak çıkmak istiyosun haa şaka bi yana canım inşaallah başarırsınn biz hep seninleyizz dediğin sporları da yap mutlakaa
Hihihi yok yaaa :) Potansiyelimden çıkarabileceğim kadar iyi bir şey çıkarmak istiyorum işte :) Çok teşekkür ederim canım. Azmimi kaybetmeyeceğim inşallah..

Kahvaltın gayet iyi bence. Mercimekler bozmuş menünü yoksa mükemmel :) Bir de fındık sayısı fazla mı yoksa ideal mi?

Maşallaaaah canım :) Menün çok güzel, hem sağlıklı hem lezzetli. Sporunu da yapmışsın oooh :)

Patates yemeğini akşam için olmamış gibi canım. Menün gayet iyi, ayrıca bildiğim kadarıyla tuzsuz leblebi, badem, fındık vs. diyet için oldukça yararlı. Acil durumda kullanmışsın iyi etmişsin canım. :)

Menün gayet iyi canım. Ama kuruyemişler biraz çok değil mi?

mercimekli köfteler haricinde gayet güzell akşamda bişe yememişsin zaten sporda yapsaydın daha iyi olurdu
09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su

ilk olarak aramıza hoşgeldin canım
6 kepçe çorbamıı hemde pirinçliii en fazla 3 kepçe olmalıı
öğlende bişe yememişsin ama açıklamanı yapmışsınn artık yarın daha düzenli yaarsın diyetini canımmm

Evet yaaa :/ Bugün baştan sağma bir şekilde beslendim. Yarın düşük kalorili ve sağlıklı bir menü yapacağım canım. Pirinçli çorbaya lüp lüp içtim valla

canım menündeki tek yanlış mercimek köftesii ama dayanamıyorum demişsin

09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su

canım çok az yemişsin, öğünlerinde bişeyler daha eklemen gerek, böyle az yemek kilo vermek demek değil, vücudun direnç oluşturuyo sadece sonra biraz fazla yedin mi hemen kiloo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…