Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım çok az yemişsin, öğünlerinde bişeyler daha eklemen gerek, böyle az yemek kilo vermek demek değil, vücudun direnç oluşturuyo sadece sonra biraz fazla yedin mi hemen kiloo
Biliyorum canım yaaa... Çok tehlikeli bir şey az beslenerek kilo vermeye çalışmak. Çünkü ilk başta veriyorsun. Sonra hiç veremiyorsun, diyeti bırakıyorsun, iki katını alıyorsun... En etkili ve uzun süreli kilo verme yöntemi sağlıklı, düzenli ve düşük kalorili beslenmek...

Kızlar benim yarın sabah 6'da kalkmam gerek. Şimdi yatmaya gidiyorum. Yarın öğlen paydos, dolayısıyla öğlenden sonra bol bol yazarım. Herkese kocaman öpücükler, iyi geceler :)

cabım menün güzel olmuş dengeli olmuş yanlız kepek ekmek yerine tam tahıllı tercih etsen daha iyi kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş :26:

düzenli olması en güzeli canım.. ne demek her zaman, böyle şeyler için burdayızz

canım menün güzel ama pilav az da olsa hem sabah hem akşam pek doğru değil gibi, onun dışında süpersin

Hihihih çok tatlısın sen yahu :)) Valla bilerek yapmadım, yarın doğru düzgün beslenicem canım :)
Buarada fındıklara, bademlere dikkat. Kuruyemişe kaptırdı mı gidiyor insan...

kızlar bademi ve cevizi kabuklu alın ve yiyeceğiniz zaman kırın doktor öyle söylüyo bademde kavrulmamış çiğ badem

canım menün çok güzelll sabah kahveyi bırakmışsın iyi yapmışsınn o meretde alışkanlık yapıyoo bende bir ara hergün içiyordumm
sabah içtiğin limonlu ılık su zayıflatıyormuş daha önce duymuştumm
sporda hiç yokdan iyidir

canım ilk olarak aramıza hoşgeldin
canım kpss yemi hazırlanıyorsun bende hazırlanıyorum benimde 2 yaşında oğlumvar anca o uyuduğu zaman ççalışabiliyrmm sporumuda o uyanıkken yapıyorumm
menüne gelince menün gayet başarılı ama aklında bulunsun 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve patates de ekmek yerine geçiyorr ikisini aynı anda yeme[/QUOTE]

spor yapmaya çalışıyorum canım,50 dakika yürüdüm sabah. bu hafta ilk haftam diyette, önümüzdeki hafta duruma göre menülerimi azaltabilirim. bir de insülin direnci var bende sık sık yemem gerekiyor. ara öğünlerim ondan çok.

diyetisyenler 1 ara öğünde 15 badem yiyebilirsiniz diyor. zayıflamaya yardımcı oluyormuş. haftaya cuma anlaşılır artık çok mu değil mi verememiş olursam çoktur...

3,5 litre su helal olsun:) benden çok içenide varmış ben 3te kalıyorum:):) sonra gece kalkmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum da:):)
09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su
6 kepçe pirinçli yoğurt çorbası
Herkes söylemiş zaten ::):) kızıım nasıl ayakta kalıyosun öyle bir de çalışıosun. İnsan enerji harcayınca daha bir yemek istiyor. Daha düşük kalorili ama enerji sağlayabilecek şeyler tercih et bencede önerilerde çok güzel. Hiç olmadı sandviç yap onu götür yanında. Ben okula götürüyorum valla. Yoksa ders kafama girmiyor:)

diyetisyenler 1 ara öğünde 15 badem yiyebilirsiniz diyor. zayıflamaya yardımcı oluyormuş. haftaya cuma anlaşılır artık çok mu değil mi verememiş olursam çoktur...

bende kuru kayısıyı yiyorum bağırsak çalıştırıyo bazen aklıma eserse 3 ceviz içi. Neyse ki kuruyemişle alakam yok pek aklıma düşmez. :):)

Yarın sabah kursum var saat 2ye kadar o yüzden yazamayacağım öğleden sonra kazan gibi olmuş kafamla konuşmalarınıza eşlik edeceğim o zamana kadar herkese iyi geceler iyi haftasonları diliyorumm:):)

yok canım kpss hazırlanmıyorum ben açıköğretim 2 sınıftayım vizelerim var 1 ay sonra onlara çalışıyorum bundan önce kpss hazırlanmıştım 87 aldım ama lıse mezunu olarak atanmak zor şimdi okulumu bıtırıp tekrar hazırlanıcam kpss bakalım sen oğlanı büyütmüşsün maşaallah benm ki 9 aylık ay sorma şu ara bi mızmız çok gazı var bi de sürekli ilgi istiyo nerde o uyanıkken spor yapacaz :)

patates ekmek birlikte olmaz biliyoum ama valla evde onlar vardı uyarıları dikkate alıcam kızlar teşekkür ederim

merhaba kızlar,
ben çok yedim bu akşam , kendimi vurasım var yani
sizin menüleriniz süpermiş
yarın harika bir menüyle gelicem
iyigeceler oğlumu uyutayım bekliyor

merhaba kızlar,

kızlarrr sirkeli suyumu hazırladım
o içilicek sıcaklığa gelene kadar sizinle laflıyım azcıkın :)

size bir basarımı yazıyorum; 1 saat önce nişanlım geldi elinde paket paket profiterollerle - annem babam nişanlım hapır küpür yedi ve ben kaşık ucuyla dahi yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok iyi hissediyorum!

Hihihih çok tatlısın sen yahu :)) Valla bilerek yapmadım, yarın doğru düzgün beslenicem canım :)
Buarada fındıklara, bademlere dikkat. Kuruyemişe kaptırdı mı gidiyor insan...

sen de öylesin tatlımm :) evet kuruyemiş cok fenaa , azı karar cogu zarar olayından yani

merhaba kızlar,

olsun tatlım önemli olan pişmanlık napalım, yarın dengeli bir sekilde azaltarak bugünü telafi edersini azıcık da spor ekleyebilirsen sahane olur. bugün de kaçamak günün olsun

patates ekmek birlikte olmaz biliyoum ama valla evde onlar vardı uyarıları dikkate alıcam kızlar teşekkür ederim
Rica ederiz canımcım. Biz öyle kendimize göre yorum yapıyoruz işte :)

Helal olsun canım. Profiteroller seni yenememiş! :) Ayrıca teşekkür ederim hihi :)

Ya valla bende yoğunluktan fark edemedim bile. Normalde dışardan fast food bişeyler söylüyordum veya okul kantininden alıyordum. :))
Bende kuru kaıyısı yemeye başlayacağım bugün. Hergün 3-4 tane yiyeceğim. Ceviz içi de harika bir kuruyemiş, herşeye iyi geliyor..

Evet canım bende öyle biliyorum. Ama bir ara öğünde 8 tane falan diye biliyorum. Zayıflamaya baya baya yardımcı oluyormuş, metabolizmayı hareketlendiriyormuş. Ama çok yiyince daha çok acıktırıyor diye biliyorum. Aman dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…