Biliyorum canım yaaa... Çok tehlikeli bir şey az beslenerek kilo vermeye çalışmak. Çünkü ilk başta veriyorsun. Sonra hiç veremiyorsun, diyeti bırakıyorsun, iki katını alıyorsun... En etkili ve uzun süreli kilo verme yöntemi sağlıklı, düzenli ve düşük kalorili beslenmek...canım çok az yemişsin, öğünlerinde bişeyler daha eklemen gerek, böyle az yemek kilo vermek demek değil, vücudun direnç oluşturuyo sadece sonra biraz fazla yedin mi hemen kiloo
neysee bugünlükk böyle geçsin ilk günün hatrına kızmayalım ehehEvet yaaa :/ Bugün baştan sağma bir şekilde beslendim. Yarın düşük kalorili ve sağlıklı bir menü yapacağım canım. Pirinçli çorbaya lüp lüp içtim valla
canım menündeki tek yanlış mercimek köftesiiama dayanamıyorum demişsin
QUOTE]
AH O MERCİMEK KÖFTELERİ YOK MUUUUUUU
sekercim ya spora baslasam süper olucak, koşu bandım şimdilik istanbulda kaldı ay sonunda kaldı egzersiz dvdmi yanıma aldım ama bir türlü adapte olup baslayamıyorum tembellik yapıyorum motive edin benimercimekli köfteler haricinde gayet güzell akşamda bişe yememişsin zaten sporda yapsaydın daha iyi olurdu
Kahvaltın gayet iyi bence. Mercimekler bozmuş menünü yoksa mükemmel :) Bir de fındık sayısı fazla mı yoksa ideal mi?
QUOTE]
fındık sayısı bence oldukça fazla tatlım :) karnım cok acıktı o ara, bir kez dha mercimek köftesi yememek için bir avuc fındık yedim abarttım :) insallah bir dhaki sefere 4-7 fındık falan olur. ideali öyledir
valla bizde size taşınalımm sizde destek süper canımmannenle baban da çok sevimli, diyet günlüklerini yazarkenki hallerini merak ediyorum
geliiiin bekliyoruz :) günlüklerini kendileri yazmıyo babam sıkılıyo o yüzden ben onların karsısına oturuorum ne yedin ne yedin diye sorup sorup yazıyorum, bütün günün raporunu verirken aaa gercekten cok yemişim diye farkediyolar eglenceli oldu bana da baya bir motivasyon :) annem düğüne kadar 60 kilo kalcakmıs,gelini de gecicek cok iddialı :)
09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su
6 kepçe pirinçli yoğurt çorbası
kuşum walla hiçbirsey yememişsiiiinnnn. hasta olursun canım benim. bulabildigin tek sey saglıksız birseyse, mesela dürüm. onu en az kalorili hale indirip yine de ye, aç durmaktan iyidir. mesela dürümün lavaşını cıkart içindekileri azaltarak ye, bunun gibi saglıksızları aza indirmek bile açlıktan dha saglıklı. sakın sakın biz seni seviyoruz saglıklı olmana ihtiyacımız var kusum :) cantana kuruyemiş ya da elma gibi seyler al evden cıkarken
Hihihi peki bakalım :):)neysee bugünlükk böyle geçsin ilk günün hatrına kızmayalım eheh
selam kızlar yemeğimi yedim bulaşıkları topladım çamaşır astım oğluşumu uyuttum veeee işte benim bugünkü menüm
sabah
ılık elma sirkeli bir bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
2 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara: 1 fincan yeşil çay 2 galeta
öğle yemeği
6 yemek kaşığı pırasa yemeği yanında ayran ve 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 elma + 1 bardak tarçınlı süt
akşam yemeği
1 dilim ekmek bir kase yoğurt ve kıymalı patates yemeği
not: saat 5 gibi açlıktan midem de ziller çaldı bir avuç tuzsuz leblebi yedim
bu arada akşam kadar 1 lt su içtim yatana 1 lt daha içmeye çalışcam ama hiç spor yapamadım oğlum uyuduğu zaman ders çalışmak zorundayım önümüzdeki 1 ay ama ,yatmadan 15-20 mekik çekmeyi düşünüyorum
kızlar menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorumm
Bende öyle düşündüm hayal kırıklığına uğramıştım açıkçası. :) Bakalım pazartesi ne gösterecek. Spor bugüne mahsus öyle oldu. Normalde kendime kota koydum haftada 5 gün 50 dakika spor yapıyorum ama bu hafta sadece 2 gün yapabildim çarşamba okula gitmiştim çok yorgundum dünde resmen tembellik ettim yetmiyomuş gibi 2 gofret yedim. Gerçi öğle ve akşam yemeği yemedim amaspor da yapmadım. Bugünkü spor ceza mahiyetineydi. Hem ye hem yat oh ne ala. Zaten yaparken tıkancam zannettim. Yarında 50 dk yaparsam şayet haftada 5 gün kotamı dolduruyorum. Bugün yaptığım sırf aerobikti o yüzden çok yordu. Normalde 20 dk aerobik yapıyorum 1 mil yürüyüş sonra yarım saat yer hareketleri yapınca yorulmuyorum aksine kaslarım rahatlıyor:)Yoksa nerde bende öyle spor aşkı :):):)Teşekkür ederim yorumun içinde. Menülerim hakkında şüphelerim vardı böyle birileri yönlendirince çok daha mutlu hissediyorum kendimi:)
merhaba kızlar bugün ev temizledim ondan dolayı giremedim
sabah
2 haş. yumurta
yarım kk peynir
nane maydanoz
1 zeytin
yarım elma 1 küçük greyfurt
2 yk tavuklu patates ama patatesinden koymadım hiç
2 yk pilav
salata
1 kerebiç sonunda bitti
2 yk kabak yemeği
2 yk pilav
salata
az önce 1 avuç içi kadar çekirdek yedimama fazla değildi
spor yarım saat tempolu yürüyüş+5 dk tempolu oryantal ve birazda sıkılaşma hareketii 30dk da bisiklet bincemm
su 1buçuk lt 2 olur yatana kadar yeşil çay 2 bardak
Hihihih çok tatlısın sen yahu :)) Valla bilerek yapmadım, yarın doğru düzgün beslenicem canım :)fındık sayısı bence oldukça fazla tatlım :) karnım cok acıktı o ara, bir kez dha mercimek köftesi yememek için bir avuc fındık yedim abarttım :) insallah bir dhaki sefere 4-7 fındık falan olur. ideali öyledir
kuşum walla hiçbirsey yememişsiiiinnnn. hasta olursun canım benim. bulabildigin tek sey saglıksız birseyse, mesela dürüm. onu en az kalorili hale indirip yine de ye, aç durmaktan iyidir. mesela dürümün lavaşını cıkart içindekileri azaltarak ye, bunun gibi saglıksızları aza indirmek bile açlıktan dha saglıklı. sakın sakın biz seni seviyoruz saglıklı olmana ihtiyacımız var kusum :) cantana kuruyemiş ya da elma gibi seyler al evden cıkarken
canım menün güzel ama pilav az da olsa hem sabah hem akşam pek doğru değil gibi, onun dışında süpersin
kızlar bademi ve cevizi kabuklu alın ve yiyeceğiniz zaman kırın doktor öyle söylüyo bademde kavrulmamış çiğ bademilk olarak aramıza hoşgeldin canımm
araların biraz agır olmamışmıı aslında o çorbayı yemeseydin daha iyiydii ama bilmiyorum belki diyetisyene gidiyor olabilirsin doktorun bu şekilvermiş olablir.
öğlen ve akşam aranı 1 e indir canım ve akşam yemeğini mümkünse engeç 18.30da yemiş oll bide spor yapmıyormusun
evet canım kabugu kırılmamış çiğ badem bizim evde 1 çuval vardı ama bittibizim burda badem ağacı çok ve şimdi çiçek açtılar 1 aya kadar çağlasını yerizzz
menülerin çok güzeldi gerçekden yarın itibaren senden kopya çekeceğim çünkü5 mayısda düğün var ve ozamana hazır olmam gerek hahahah
QUOTE=LadyinDeath;23512991]peki nasıl badem? Kavrulmuş olduğunu düşünmüyorum ben yani genelde hep kavrulmamış olanı bilhassa söylüyorlar merak ettim:)
Menünüzde çok zengin:):)
Hihihi yok yaaa :) Potansiyelimden çıkarabileceğim kadar iyi bir şey çıkarmak istiyorum işte :) Çok teşekkür ederim canım. Azmimi kaybetmeyeceğim inşallah..
Kahvaltın gayet iyi bence. Mercimekler bozmuş menünü yoksa mükemmel :) Bir de fındık sayısı fazla mı yoksa ideal mi?
Maşallaaaah canım :) Menün çok güzel, hem sağlıklı hem lezzetli. Sporunu da yapmışsın oooh :)
Patates yemeğini akşam için olmamış gibi canım. Menün gayet iyi, ayrıca bildiğim kadarıyla tuzsuz leblebi, badem, fındık vs. diyet için oldukça yararlı. Acil durumda kullanmışsın iyi etmişsin canım. :)
Menün gayet iyi canım. Ama kuruyemişler biraz çok değil mi?
sabah sirkeli su ile başlıyorum...
kahvaltı - şekeris cay, az peynir, bir dilim kızarmıs kepekli ekmek , iki çatal omlet, 1 zeytin
ara - bitki çayı
öğle - malesef 5 mercimek köftehiç dayanamıyoruuuuuuuuummmmm
yagsız tuzsuz pul biberli tavuk
1 AYRAN
salata ( kızlar salatamın içine cok az kuş üzümü serpiştiriyorum harika oluyor, hiç tuz atmadıgım için tatlanmıs da oluyor, tavsiye ederim)
ara - 15 fındık
aksam - 3 mercimek köfteoff ck güzel napıyım !
canım baska birsey istemedi, calısmam gereken dosyalar var, ben de light süt ile kahve yaptım büyük bir kupa
yatmadan önce de sirkeli suyumu içeceğim
şimdilik 3,5 lt. su içtim, yatana kadar iki üç bardak dha içerim
Herkes söylemiş zaten ::):) kızıım nasıl ayakta kalıyosun öyle bir de çalışıosun. İnsan enerji harcayınca daha bir yemek istiyor. Daha düşük kalorili ama enerji sağlayabilecek şeyler tercih et bencede önerilerde çok güzel. Hiç olmadı sandviç yap onu götür yanında. Ben okula götürüyorum valla. Yoksa ders kafama girmiyor:)09.03.2012 Menü
Sabah:
1 lt su
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 bardak 0 yağlı süt
Öğle:
1 lt su
Akşam:
0,5 lt su
6 kepçe pirinçli yoğurt çorbası
diyetisyenler 1 ara öğünde 15 badem yiyebilirsiniz diyor. zayıflamaya yardımcı oluyormuş. haftaya cuma anlaşılır artık çok mu değil miverememiş olursam çoktur...
canım ilk olarak aramıza hoşgeldin
canım kpss yemi hazırlanıyorsun bende hazırlanıyorum benimde 2 yaşında oğlumvar anca o uyuduğu zaman ççalışabiliyrmm sporumuda o uyanıkken yapıyorumm
menüne gelince menün gayet başarılı ama aklında bulunsun 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor ve patates de ekmek yerine geçiyorr ikisini aynı anda yeme
Patates yemeğini akşam için olmamış gibi canım. Menün gayet iyi, ayrıca bildiğim kadarıyla tuzsuz leblebi, badem, fındık vs. diyet için oldukça yararlı. Acil durumda kullanmışsın iyi etmişsin canım. :)
cabım menün güzel olmuş dengeli olmuşyanlız kepek ekmek yerine tam tahıllı tercih etsen daha iyi kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş :26:
:
Hihihih çok tatlısın sen yahu :)) Valla bilerek yapmadım, yarın doğru düzgün beslenicem canım :)
Buarada fındıklara, bademlere dikkat. Kuruyemişe kaptırdı mı gidiyor insan...
3,5 litre su helal olsun:) benden çok içenide varmış ben 3te kalıyorum:):) sonra gece kalkmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum da:):)
QUOTE] canım ben yılbaşı ve öncesinde günde 1 bardak suyu yüzümü ekşiterek içiyordum ve şimdi 3,5 lt içmezsem sürekli susamış hissediyorum :) sürekli tuvalete gitmek işkence gibi tabi ama her seferinde 30 kalori diyip avutuyorum kendimi :) su kadar güzel bişi dha yok
merhaba kızlar,
ben çok yedim bu akşam , kendimi vurasım var yani
sizin menüleriniz süpermiş
yarın harika bir menüyle gelicem
iyigeceler oğlumu uyutayım bekliyor
Rica ederiz canımcım. Biz öyle kendimize göre yorum yapıyoruz işte :)patates ekmek birlikte olmaz biliyoum ama valla evde onlar vardıuyarıları dikkate alıcam kızlar teşekkür ederim
Helal olsun canım. Profiteroller seni yenememiş! :) Ayrıca teşekkür ederim hihi :)size bir basarımı yazıyorum; 1 saat önce nişanlım geldi elinde paket paket profiterollerle - annem babam nişanlım hapır küpür yedi ve ben kaşık ucuyla dahi yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok iyi hissediyorum!
sen de öylesin tatlımm :) evet kuruyemiş cok fenaa , azı karar cogu zarar olayından yani
Ya valla bende yoğunluktan fark edemedim bile. Normalde dışardan fast food bişeyler söylüyordum veya okul kantininden alıyordum. :))Herkes söylemiş zaten ::):) kızıım nasıl ayakta kalıyosun öyle bir de çalışıosun. İnsan enerji harcayınca daha bir yemek istiyor. Daha düşük kalorili ama enerji sağlayabilecek şeyler tercih et bencede önerilerde çok güzel. Hiç olmadı sandviç yap onu götür yanında. Ben okula götürüyorum valla. Yoksa ders kafama girmiyor:)
bende kuru kayısıyı yiyorum bağırsak çalıştırıyo bazen aklıma eserse 3 ceviz içi. Neyse ki kuruyemişle alakam yok pek aklıma düşmez. :):)
Evet canım bende öyle biliyorum. Ama bir ara öğünde 8 tane falan diye biliyorum. Zayıflamaya baya baya yardımcı oluyormuş, metabolizmayı hareketlendiriyormuş. Ama çok yiyince daha çok acıktırıyor diye biliyorum. Aman dikkat et canım.diyetisyenler 1 ara öğünde 15 badem yiyebilirsiniz diyor. zayıflamaya yardımcı oluyormuş. haftaya cuma anlaşılır artık çok mu değil miverememiş olursam çoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?