günaydın kızlar..
gülşahcım mutlaka faydası olur tatlım leslienin yapan çok kişi var diyet topiklerinde
kızlar sirkeli su midenize zarar vermiyor mu ben cesaret edemiyorum midem çok hassas benim
Günaydın canııım :) Sirkeli su sabah sabah mideni bulandırmıyor mu ya?günnaydın canımcım
günaydın kızlar..
gülşahcım mutlaka faydası olur tatlım leslienin yapan çok kişi var diyet topiklerinde
hiç linkini falan bulamadım ama ya youtube'da 1 dakikalık falan
canım benim hiç zarar vermedi, annemin midesi rahatsız o da korktu ama zarar vermiyor. ama kesinlikle kaynar su içmeye falan karsıyım ben. uyandığım gibi sirkeli sıcak su yapıyorum, hiçsoguk su katmıyorum ılınana kadar bekleyip öyle içiyorum. içine bir çay kasıgı bal katınca tadı da yumusuyor hiç sirkeyi hissetmiyorsun tatlım gercekten faydası var. ben gece de içmeye basladım - sirkeyi de sadece bir tatlı kasıgından az koy, kasık kasık koyanları da onaylamıyorum zaten pek anlamı da yok
Canım ya ben eskiden Leslie yapıyordum. Youtube'da 10+10 20 dakikalık iki part şeklinde videolar vardı, kaldırmışlar. 3 mil oluyordu galiba... Sizin bildiğiniz bir link var mı acaba?
Günaydın canııım :) Sirkeli su sabah sabah mideni bulandırmıyor mu ya?
bende üzüm sirkesini hiç sevmem ama elma sirkesi daha yumuşak denemelisin bende bal koymuyorumsirkeyi hiç sevmem sirkeli salata bile yiyemem ben ama denemeye çalışacağım.monti de bal önerilmiyor
günaydın tatlılarııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm :) güzel bir gn olsun hepimiz içinnnn! yarın nişanlımlayız o yüzden pek giremeyebilirim bugün de saclarımı boyatmaya gidicem ama fırsat oldukca sizinleyim :)
bu arada selencim yarım simitle sekersiz cay iç yanına da az peynir ve salatalık domates ile güzel bir kahvaltı yapabilirsin. ama yarım simiti gecmemesine özen göster tatlısııım
tatlış yarım simiti geçmedim fakat regl oldum ya acaip tatlı istiyo canım:26:
bende üzüm sirkesini hiç sevmem ama elma sirkesi daha yumuşak denemelisin bende bal koymuyorum
Hımm. Ben şimdi eve gelmişken masaüstü bilgisayarımdan bakayım :)benim bildiğim bir link yok cnm
Hımm bir denemek lazım. Başkalarını etkili olduğunu söylediğine göre...yok tatlım bulandırmıyor büyük bardağa bir tatlı kaşığı koyuyorum belki elma sirkesi oldugu için üzüm sirkesi çok keskin belki bulandırır ama iştahı bayag kesiyo denemelisin
Günaydın fıstıklaaaaaarrr!!! :)
günaydın şekerler hadi hep birlikte elma sirkeli ılık su içelim ...:) ya kızlar annemle kardeşim geldi kahvaltıya mis gib simitler getirmişler canınız çekmesin ben ne yapcam ya ucundan alıyım bari azıcık
Ohhh yenilik güzellik saçların şimdiden hayırlı olsun.günaydın tatlılarııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm :) güzel bir gn olsun hepimiz içinnnn! yarın nişanlımlayız o yüzden pek giremeyebilirim bugün de saclarımı boyatmaya gidicem ama fırsat oldukca sizinleyim :)
bu arada selencim yarım simitle sekersiz cay iç yanına da az peynir ve salatalık domates ile güzel bir kahvaltı yapabilirsin. ama yarım simiti gecmemesine özen göster tatlısııım
kızlar bu sabah da tembellikten spor yapmadım yaşu leslie vardı bir ara yaptıgınız, onunla sonuç alan var mı? sıkılastırıyor mu inceltiyor mu kalori yaktırıyor mu zayıflamaya yardımcı oluyor mu
günaydın kızlar..
kızlar yaaa ben çok kötüyümm(
hergün yarın daha iyi yapcam diyetimi diyorum hergün yenibir fiyaskooo
az önce 2 tatlı kaşığı nutella yedim
yedikden sonra pişman oluyor insan
offf artık dur demeliyim 5 mayısa çok az kaldı en azından 60 olsaydımm
Canıııııımmmmm aman dikkat et! Böyle gide gide bırakabiliyor insan diyeti. Kafanı iyice toparla, şunun şurasında ne kadarcık kalmış hedefine.kızlar yaaa ben çok kötüyümm(
hergün yarın daha iyi yapcam diyetimi diyorum hergün yenibir fiyaskooo
az önce 2 tatlı kaşığı nutella yedim
yedikden sonra pişman oluyor insan
offf artık dur demeliyim 5 mayısa çok az kaldı en azından 60 olsaydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?