Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın şekerler hadi hep birlikte elma sirkeli ılık su içelim ...:) ya kızlar annemle kardeşim geldi kahvaltıya mis gib simitler getirmişler canınız çekmesin ben ne yapcam ya ucundan alıyım bari azıcık

günaydın tatlılarııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm :) güzel bir gn olsun hepimiz içinnnn! yarın nişanlımlayız o yüzden pek giremeyebilirim bugün de saclarımı boyatmaya gidicem ama fırsat oldukca sizinleyim :)

bu arada selencim yarım simitle sekersiz cay iç yanına da az peynir ve salatalık domates ile güzel bir kahvaltı yapabilirsin. ama yarım simiti gecmemesine özen göster tatlısııım

kızlar bu sabah da tembellikten spor yapmadım ya şu leslie vardı bir ara yaptıgınız, onunla sonuç alan var mı? sıkılastırıyor mu inceltiyor mu kalori yaktırıyor mu zayıflamaya yardımcı oluyor mu

günaydın kızlar..
gülşahcım mutlaka faydası olur tatlım leslienin yapan çok kişi var diyet topiklerinde

kızlar sirkeli su midenize zarar vermiyor mu ben cesaret edemiyorum midem çok hassas benim

günaydın kızlar..
gülşahcım mutlaka faydası olur tatlım leslienin yapan çok kişi var diyet topiklerinde

hiç linkini falan bulamadım ama ya youtube'da 1 dakikalık falan

kızlar sirkeli su midenize zarar vermiyor mu ben cesaret edemiyorum midem çok hassas benim

canım benim hiç zarar vermedi, annemin midesi rahatsız o da korktu ama zarar vermiyor. ama kesinlikle kaynar su içmeye falan karsıyım ben. uyandığım gibi sirkeli sıcak su yapıyorum, hiçsoguk su katmıyorum ılınana kadar bekleyip öyle içiyorum. içine bir çay kasıgı bal katınca tadı da yumusuyor hiç sirkeyi hissetmiyorsun tatlım gercekten faydası var. ben gece de içmeye basladım - sirkeyi de sadece bir tatlı kasıgından az koy, kasık kasık koyanları da onaylamıyorum zaten pek anlamı da yok

günaydın kızlar..

Canım ya ben eskiden Leslie yapıyordum. Youtube'da 10+10 20 dakikalık iki part şeklinde videolar vardı, kaldırmışlar. 3 mil oluyordu galiba... Sizin bildiğiniz bir link var mı acaba?

sirkeyi hiç sevmem sirkeli salata bile yiyemem ben ama denemeye çalışacağım.monti de bal önerilmiyor

Canım ya ben eskiden Leslie yapıyordum. Youtube'da 10+10 20 dakikalık iki part şeklinde videolar vardı, kaldırmışlar. 3 mil oluyordu galiba... Sizin bildiğiniz bir link var mı acaba?

benim bildiğim bir link yok cnm

günaydın kızlar,
bende sirkeyi zarar vermesin diye 2-3 gün içip 2 gün içmiyorum ama faydası oluyor
kahvaltım yarım simit çok az salçalı sos peynir oda oğlumu yedirirken atıştırdım
tekrar kahvaltıya oturmam artık
sular kesik gene ya napçam bilmiyorum , bu ay sık sık kesilcekmiş çalışma varmış bitmez zaten çalışmaları

tatlış yarım simiti geçmedim fakat regl oldum ya acaip tatlı istiyo canım:26:

benim bildiğim bir link yok cnm
Hımm. Ben şimdi eve gelmişken masaüstü bilgisayarımdan bakayım :)

yok tatlım bulandırmıyor büyük bardağa bir tatlı kaşığı koyuyorum belki elma sirkesi oldugu için üzüm sirkesi çok keskin belki bulandırır ama iştahı bayag kesiyo denemelisin
Hımm bir denemek lazım. Başkalarını etkili olduğunu söylediğine göre...

kızlar yaaa ben çok kötüyümm(

hergün yarın daha iyi yapcam diyetimi diyorum hergün yenibir fiyaskooo

az önce 2 tatlı kaşığı nutella yedim

yedikden sonra pişman oluyor insan

offf artık dur demeliyim 5 mayısa çok az kaldı en azından 60 olsaydımm

Günaydın fıstıklaaaaaarrr!!! :)

susamsız bir simit 3 dilim ekmekt yerine geçiyor bilginize susamlıısnı düşünemiyorum bile. Ha keza sokak simidini yarım olmak kaydıyla doktorlar veriyorlar ara öğüne. Yine de susamsızı bile 3 dilim ekmekse düşünemiyorum susamlısını:)

Ohhh yenilik güzellik saçların şimdiden hayırlı olsun.

kızlar bu sabah da tembellikten spor yapmadım ya şu leslie vardı bir ara yaptıgınız, onunla sonuç alan var mı? sıkılastırıyor mu inceltiyor mu kalori yaktırıyor mu zayıflamaya yardımcı oluyor mu

Ben leslie'yi bir siteden almıştım ama 5 mil slim downdu gerçekten güzel bir de nutrisystemi var mesaj sayımı 100e tamamlıyım bir şekilde linkleri bulabilirsem ulaştırırm sana. Ben bir yıl önce belediyenin spor salonuna gidiyodum. Bir gün aletli bir gün aerobik platesti. Aerobik plateste aynı leslienin nutrisystemini yapıyorduk tabi bizimkisi daha ağır oluyordu bir gün olduğu için. Ardarada olduğu sürece elbet sonuç alınır. Kadın videolarında söylüyor zaten hızlı yapmak yavaş yapmak zorunda değilsiniz yeter ki hareket edin. Bu bile ne kadar iyi ki çok doğru hareket etmek lazım. Ben memnunum hem eğlenceli de konuşmaları benim çok hoşuma gidiyor:)
günaydın kızlar..

Yemeden önce bir bardak su içip derin derin düşünmek gerek. Ben öyle yapıyorum kurstan eve geldim dolabın kapağını açtım. Kocaman bir pasta muhtemelen babam akşam almıştır. Gofretler desen cabası kahvaltıdan kalma simitler. Düşündüm bunları yersem alacağım haz 5 dakikayı bile geçmeyecek hatta 2 saat sonra yine acıkıcam kendimi yemiş saydım. Yediğimi farzettim sonra normal yememe devam ettim. Aklımda kalmadı. Biraz düşünüp direnmek lazım. Uzmanlarda zaten canınız tatlı çektiğinde bir büyük bardak su için ve 20 dakika aklınızı oyalayın diyorlar. Bir gofrette 200 kalori var onun yerine neler neler yenir tıka basa doyulur varya. En azından hiç olmadı 2 haftada bir ödül niyetine yapın. Motive eder. Ara ara kaçamaklar emeğe yazık bence ya. Ama yedim diye de koyvermeyin aynen devam edin. Bir günde kilo verilmeyeceği gibi bir günde kilo alınmaz:)

Bende bugün sabah kalktım 9a doğru 1 domatesli 1 yumurtalı menemen yedim. Yağsız. Yanında 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği. Kursta olduğum için ara öğün yemedim. Saat 2de küçük yuvarlak sandviç ekmeğine (kepekli) 3 ızgara köfte yarım domates koydum onu yedim yanında ayran. Saat 4te bir tane veya 2 bile olabilir sabah yemedim meyve çünkü muz yiyeceğim:) Süt ve muzu blendırdan geçirip milkshake tarzı yaparım belki :):) Akşama 4 kaşık kuru fasulye susuz. Yanında 1 fincan bardağı yoğurt yanında ekmek yemem. Saat 9da kuru kayısı
Genelde saat 9 öğünlerini yazsamda yemiyorum unutuyorum çünkü:)
Kursta kafam kazan olduğu ve zaten yol yürüdüğüm için haftasonları spor yapmıyorum.
2.5 litre su kesin içiyorum
Bugün sadece 1 büyük kupa yeşil çay içebilirim midem fazlasına tahammül edemiyor artık gerçi o da iki fincana denk gelir yani:):)
Bendeki durumlar bu. Buzdolabında kocaman pasta gofretler resmen kuzu kuzu yatıyor. Uzak duruyorum. Hocamız bugün cevizli brownieden bahsetti hala aklımda canım çekti resmen ama onu da sildim kafamdan. Fedakarlık yapmak lazım.:)

Canıııııımmmmm aman dikkat et! Böyle gide gide bırakabiliyor insan diyeti. Kafanı iyice toparla, şunun şurasında ne kadarcık kalmış hedefine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…