Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzel yazmışsın canım. Gerçekten insan bir saniyeliğine nefsine yenilebildiği gibi bir saniyede nefsini yenebiliyor. Vazgeçmek için zorlamak lazım bünyeyi, kaçmak, başka şeyleri düşünmek lazım. Benim yolum uzun ve yolu uzun olanlarında kesinlikle uygulaması gereken bir şey...

Bende yolu yarılasam eminim yorulup koyverdiğim zamanlar olur ama dediğin gibi yolu bizim gibi uzun olanların çok iyi motive olması gerek. Ben kendimi biliyorum şimdi gitsem pasta yesem aman bir dilim yedim 2den nolur derim şunu da yesem nolur derim yarın toparlarım nasıl olsa derim. Ben bıraktım mı tam bırakıyorum çünkü; ama ne gereği var. Uğraşmadan hiçbirşey elde edememişken bunun için armut piş ağzıma düş yapamam. Ben kendimi böyle motive ediyorum. Canımız çok bir şey istediğinde içimizdeki sesi dinlemeliyiz. Yemememiz gerektiğini gerçekten düşünüyorsak vicdanımız zaten en büyük muhalefet. O en iyi bahaneleri bize sunacaktır.:) Herkesi tenzil ederek söylüyorum demek istediim ben kendimi böyle motive ediyorum kendimizi motive etmenin yolunu bulduk mu iş tamam :) ha keza motive edemezsem ksin kaçamak yapmışımdır orasıda bir gerçek:) Yolu benim gibi çoook uzun olanlar kendimizi 5 dakikalık hedeflerle kandırmayalım. Salıncağımmız günleri düşünelim. Alışveriş sitelerindeki kıyafetleri düşünelim:)

Bende öyleyim canım bıraktım mı tam bırakıyorum. Çok kötü bir şey yaaa... İnsan yemeklere yenik düştüğüne utanıyor. Allahım inşallah ufak tefek kaçamaklarla bu işin üstesinden gelirim..

canım çok haklısın
4 aydır diyetteyim ilk 3 ay çok dikkat ederek anca 8 kilo verdim ama bu son ay adepte olamıyorumm
artık bıkmış durumdayım eskisi gibi ne su içiyorum ne spor yapıyorumm
benim hedef koyduğum güne yaklaştıkça ben sapıtıyorum bu hafta kilo verdim ama geri almak istemiyormm
artık motivasyonum bitti dedim gruplara girdimm
hiç birşey beni motive etmiyoo sadece yiyeceğim şey beynimdee ders bile çalışamıyorumm
lütfenn motivasyona ihtiyacım varrr bende menümü kaptanımızın menüsü gibi yapmak istiyorum onunla aynı kiloda sayılırız o negüzel kaç kilo verdi ben anca 400 grmcık
Canıııııımmmmm aman dikkat et! Böyle gide gide bırakabiliyor insan diyeti. Kafanı iyice toparla, şunun şurasında ne kadarcık kalmış hedefine.

5 6 kilom kaldı ama ben 4 aydır diyetteyimmm püfff

çok iradelisin cnm maşallah.muz yerine başka bir meyve yesen daha iyi olur,muz hem kalorisi yüksek hemde kan şekeri dengeni bozacaktır.et türünün yanında ekmek yemezsen hem daha az açlık hissedersin ilerleyen saatlerde hemde kg vermen hızlanır cnm

cnm eski zayıf resimlerine bak, yaza öyle olacağını düşün. herkesin nasıl şaşıracağını ve evli ve çocuklu olduğun halde incecik olacağını görünmenin ne kadar harika hissetireceğini düşün.ben böyle yapıyorum

sirkeli karışımın topiğini inceledim baya bir mennun olamnda var memnun olmayanda genel itibariyle herkes memnun.bazıları herşeyi yiyeyim sirkeli suyu içeyim zayıflayayım diye düşünür zayıflayamayınca işe yaramıyor diyor bakalım yarın deneceğim mideme dokunmazsa zorda olsa içeceğim.doğalını bulsam süper olur bulamam sanırım burda kemal kükrer alırım artık yılların markası ne de olsa siz hangisini kullanıyorsunuz kızlar

Senin böyle hissetmen normal çünkü 4 ay gibi bir süre diyeti sürdürmekte bir başarıdır; bence neden yemek istediğini düşün. Ben mesela ne zaman yemek istesem moralimi bozan bir şeyler olmuştur. Kendimi yemekle çikolatayla mutlu ettiğimi düşünürüm. Sevgilimle kavga edeyim sınavlarım yorucu olsun hemen çikolata. Hatta geçen dönem vize dönemi rejimdeyim ama ne rejim bozmak yok. Kendime dedim ki bak dedim şu sınava odaklan iyi geçsin sana çikolata alcam. O an yüzüme öyle bir gülümseme yayıldı ki sana anlatamam arkadaşım bile hayırdır birden neşelendin diye sordu. Bende kendimi bu şekilde mutlu hissedebiliyorum çünkü ama ye ye ye ye nereye kadar. Sorun zaten yemek değil her şeyi yiyebilirsin. Gofret mi canın çekiyo ye ama şunu yap mesela yedin mi o gofreti kalk o gofretin kalorisini yakacak kadar spor yap. Benim iradem mükemmel değil üç gün oluyo baktım 2 tane gofreti yemişim. Yedim ama bilinçsiz yani sırf yemişim ya. Baktım kalorisine dörtyüz kalori. Sen misin bunu yiyen öğle akşam yemeği yemedim. Üzerine o kaloriyi yakacak bir spor yaptım. Bayılcaktım nerdeyse sonunda. Sonunda baktım beynimde pişmanlık oluşmuş. 400 kalorilik neler yiyip doyardım hey gidi hey diye:):) İş bizden başkasında bitmiyor. Ödül olarak yediğim tatlı beni mutlu ediyor onu da 2-3 haftada bir yapıyorum o zaman karşılığını vermiş oluyorum çünkü. Uğruna savaştığımızda aldığımız ödülün hazzı ile bizi mutsuz edecek şeyin arasındaki uçurumu açarsak emin ol başarırrız. Hle ki yuh 4 ay rejim yapmışsın. Sağlıklı beslenmişsin. Dikkat etmişsin. 4 ay önce giydiklerini şimdi giydiklerini düşün. aynaya baktığında 4 ay önce kendini nasıl görüyordun bir düşün. Şimdi ucuna gelmişsin kimseye değil kendine mi yenileceksin? Sen başarmışsın bunu ve yine başarırsın kendine ödüller koy 2 hafta bbozma sana şunu alacağım de. Kendini en iyi sen bilirsin. Kendinle konuş bak nasıl gaza geliyorsun:)

Aslında o kadar iradeli sayılmam ama kafama koyduğum için sanırım bu sefer öyle . Bir de kendime ödül koydum.2 hafta sonra o tartıda 2.5 kiloya yakın kilo vermeyi başar o zaman sütlü tatlını zevkle yiyebilirsin dedim kendime. Eğer 2 haftada veremezsem 3. haftada ödül. Her tatlı görüşümde aklıma bunu getiriyorum. Bir de son zamanlarda aldım bu kiloları normalde 70 falandım. Bahar geliyo kıyafetlerim olmazsa naparım korkusu tetikliyor beni:):) Aslında bende muzu sevmem. Zaten ne tadı var ne tuzu minnacık bişi; ama evde sadece muz vardı. Alışverişte yarın yapacak bizimkiler o yüzden zorunda kaldım biraz:) Portakal hastasıyım. Portakal stoğumu yarın yapayım listemde sürekli portakalları görürsünüz. Etin yanında ekmek meselesi de ahh bir başarsam onu yok yapamıyorum. Aslında akşam ekmek yemiyorum. Akşam et türü yiyip yanında ekmek yemesem daha mantıklı sanırım. Normalde zaten 4 dilim ekmeği aşmamaya özen gösteriyorum. Proteini akşam tüketmenin bir zararı olur mu? Akşam yemeklerim genelde 18.30 ya da 18.00da değişmiyor:)

Son düzenleme:

bende çok seviyorum abur cuburu çikolata tatlı cips ama kesin diyet yapmaya karar verdiysem kafamda bitirdiysem bozmadan uygulayabiliyorum.
akşam et türü yemende hiçbir sakınca yok cnm ekmezsen yemsezsen yanında

benim menün

sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
marul

öğlen
1 kase çorba salata

akşam

tavuk sote,salata ve yoğurt.

tavuk soteyi nerdeyse yağsız yapıyorum tavaya 1tatlı kaşığı kadar ancak yağ katıyorum.tavuğu doğrayıp yoğurt sarımsak ve köri ile karıştırıyorum atıyorum tava sonra bayıla bayıla yiyorum salatayla

Son düzenleme:

Dukan diyeti gibi mi yapıyorsunuz? Bende böyle yapmak istiyorum ama bu kadar yesem derslerde uykum geliyor benim enerjisiz mutsuz hissediyorum. Ekmeği kesmeyi denemiştim bende ama resmen kolumu kıpırdatmaya halim yoktu. Bu kadar az yiyip nsıl enerjik oluyorsunuz maşallah ya imreniyorum gerçekten. Ne güzel ya keşke sizin sisteminize bende sahip olabilsem

kızlar bugünkü menüm;

sabah - sirkeli su
kahvaltı - kibrit kutusu kadar peynir
yarımdan bile az kızarmıs kepekli ekmek
yagsız tuzsuz domates- üzerine keten tohumu atıyorum
2 zeytin

öğle - 3 köfte
marul-domates
5 tek patates
bir iki dilim salatalık turşusu

ara - nescafe
az önce de 3 top profiterol yedim aksam dayanmıstım ama bugün gafil avlandım (((

5 gbi bir kupa süt içicem bir dha bitki çayından baska b,irsey içmicem. durum vahim mi

yok cnm dukan diyetini hiç bilmiyorum nedir ne değildir.ekmeğin hiç bir enerji verci özelliği yokki vucuda zarar ancak.

her sabah 2 yumurta yiyorum.yumurta tam bir protein ve enerji kaynağı.peynir mutlaka yerim lığt peynirde yemiyorum ben normal yiyorum çünkü süt ürünlerinin tüm faydası yağında diyetime de bir zararı olmuyor kg veriyorum.bimden kaanların köy peynirini alıyorum.yarın ceviz alacağım kahvaltıda ceviz yiyeceğim yumurtanın yanında.salata ve yoğurt mutlaka tüketiyorum öğünlerimin yanında.benim yaptığım şey kan şekeri seviyemi dengede tutmak.bu şekilde beslenince kan şekerim ne aniden yükseliyor ne de düşüyor.bu sebeple enerjim kaybolmuyor ve açlık hissim olmuyor.çabuk doyuyorum ve tatlı krizi vs. yaşmıyorum irade gücüm artıyor.umarım yardımcı olmuşumdur cnm

Son düzenleme:
Diyetini bırakmadığın sürece durum asla vahim değildir canımcım. Bu akşam bu programa uy ve rahat uyu tatlım. Sadece bir kaç saat dayanıp, yarın yepyeni bir güne başla.. :)

menün güzel başlamış canım ama profitarol bozmuş ama akşam yemecekmişsin oda bişey

Maşallaaah canım yaaa! Çok merak ettim acaba kaç kiloyla başladın ve kaç kilo verdin şimdiye kadar?

Maşallaaah canım yaaa! Çok merak ettim acaba kaç kiloyla başladın ve kaç kilo verdin şimdiye kadar?

cnm ben takıma ilk geldiğimde 65 kg dum gecen sene 60 kg ya düştüm.sonra tatil vs. derken çok abarttım bir kere boşverince ele almak zor oluyor.geçen sene geç kalmıştım dikkat etmekte, şimdi yaz gelmeden en az 55 olursa 52-50 kg ya düşmek istiyorum.sonrası da kolay boyum uzun 50-55 arasında gidip gelsem yeterli.

İnşallah ulaşırsın hedefine canım. Bende yaza kadar 10 kilo vereceğim inşallah. Bu yazı da kumsaldan kaçarak geçirmek istemiyorum.

kızlar ben geldim aman bi yoruldum bi yoruldum avm ye gittik oğlum annem ben :) yalnız ben kaçmak yaptım ya hamburger köftesi yarım diet kola 2 tane patates bi de soslu 5 kaşık dondurma yedim ne yapcezzzzzzzz:18:

kızlar ben geldim aman bi yoruldum bi yoruldum avm ye gittik oğlum annem ben :) yalnız ben kaçmak yaptım ya hamburger köftesi yarım diet kola 2 tane patates bi de soslu 5 kaşık dondurma yedim ne yapcezzzzzzzz:18:

"!!!" Diyorum canım sana. Hemen kendine gel, şuandan itibaren diyetine en düzgün şekilde devam et. Unut kaçamağı unut unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…