Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar alakasız ama bir şey sormak istiyorum. Konuya cevap verirken gülücük,şekil vs. kullanamıyorum, öyle bir sekme yok. Acaba neden olabilir?

ben diyetisyenime giderken çok meşgul olduğum için tahıllı ekmek alamamıştım ve ilk hafta ağzıma 1 lokma ekmek almamıştım doktoruma söyledim doktor bana çok kızmıştıı beyaz ekmek yeseydin bari ekmekde B12 vitamini var neden yemedin diye iyi fırçalamıştıı tabi bunu farklı şeylerden alıyorsak b,ilmiyorum 0 ekmek sorun yaratırmı

4 Aydır kilonda dalgalanma oldu mu? Kilo aldın mı canım? Bir de yaşın kaç acaba?

26 yaşındayım canım ilk ay 6 kilo verdim diger 2 aydada 2 kilo verdim o 2 kiloyu az az aldım geri verdim aldım geri verdim ve sürekli aynı kiloda kaldığım olduu duraklamalar oluyooo ama duraklama olması çok normalmişşş bu verdiğim kiloların kalıcı olmasını gösteriyormuşş sanırım artık vermeye başladım ama buseferde iştahım açıldı

Evet canım kesinlikle duraklama olması çok normal. Yalnız bu duraklama sürecinde ister istemez insanın motivasyonu kırılır, iştahı açılır. Aman dikkat et tatlım ya herkesin pes ettiği dönem bu dönem. Eğer bu dönemi atlatırsan kalan kilolarını da fazlasıyla verir, ömrün boyunca zayıf gezersin. 4 Aylık emeğini sakın heba etme!

Son düzenleme:
ahh ahh resim dolabın üstünde hatta kaçamak yaparken ona baka baka yapabiliyorum her şeyi denedim artık beni ne devam ettirebilir ne bıraktırtmaz şu diyei diyorum sanırım beni diyete tam gaz devam ettircek sen varsın
çünkü az yiyorsun kaçamakda yapmıyorsunn 1buçuk kilo verdin senin gibi yapsam 1 ayda işlemim tamam amaa nie dayanamıyorum benn
haklısın dcanım ilk defa bukadar uzun bir diyet yaptımmm kadınlar kulübündeki arkadaşlarım olmasaydıı kesinlikle veremezdimmm bukadar uzun diyet yapamazdımm

menü herzamanki gibi çok güzelll hatta kıskandım
yaa arada yapmıyorsun nasıl dayanıyorsunn
akşam yemeği yemezsen dengeleyebilirsin menün güzel ama o profiterol kötü olmuşş gerçi sen benim yediklerimi görürsen seninkinde bişe yokk
benim hedefimde haziran sonunda 15 kg vermiş olmak bakalım inş. hedefimize ulaşırız cnm
bide hazirana 15 kilo vermek diyooo
ben altı üstü 5 kilo verecem veremedim yaaaaaaaa
kızlar ben geldim aman bi yoruldum bi yoruldum avm ye gittik oğlum annem ben :) yalnız ben kaçmak yaptım ya hamburger köftesi yarım diet kola 2 tane patates bi de soslu 5 kaşık dondurma yedim ne yapcezzzzzzzz:18:
senin kaçamakları görünce çok sevindim tek değilim
Kızlar alakasız ama bir şey sormak istiyorum. Konuya cevap verirken gülücük,şekil vs. kullanamıyorum, öyle bir sekme yok. Acaba neden olabilir?
canım yeni üye olduğun için olabilir çünkü bendede başta gözükmüyordu

şu berbat menümüde yazayım utanıyorum
sabah
az sucuklu yumurta (ince 4 dilim yumurtada 1denazdı)
yarım kk peynir
1 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek

2 parça bolero(gofret)

2 yk kabak yemeği
4 yk bulgurpilavı

2 tatlı kaşığı nutella
5 fındık

1 küçük but ızgara
1 yeşil elma

bugünü kapattım bidaha bişe yemem ama eşimin teyzesine gitme ihtimalimiz varr orda gelen ikramları geri çevirmem gerekiyor eger çevirmezsemmm yandımmm benn:18::18::18:
su anca 1 buçuk lt 2buçuk olurr
yeşil çay 2 bardak
sporda yarım saat tempolu yürüdüm bisiklette bincem fırsat bulabilirsemm

canım yeni üye olduğun için olabilir çünkü bendede başta gözükmüyordu
Hımm peki ozaman. Ben böyle çiçekli, böcekli mesajlar atmak istiyorum yahu :)

Canım hala "ikramları geri çeviremezsem"lerdesiiiiinnnn... Öyle bir ihtimal verme kendine, olsun bitsin.

diyetisyen saçmalamış resmen cnm.bahsettiği vitamin B vitamini buda ekmekten hariç kırmızı et,balık, bakliyat,yeşil sebzeler,süt ürünleri,fındık,ceviz badem,incir,hurma hepsinde bolca var cnm.

Hımm peki ozaman. Ben böyle çiçekli, böcekli mesajlar atmak istiyorum yahu :)

Canım hala "ikramları geri çeviremezsem"lerdesiiiiinnnn... Öyle bir ihtimal verme kendine, olsun bitsin.

haklısın canım kesinlikle çevircem ozaman şekersiz çaydan başka bişe almam
zaten 7den sonra gideriz büyük ihtimalle

cnm menün karışık olmamış cnm biliyosun zaten.

bir başlasan dikkat ediyorsan benim yaptığım en önemli şey proteinle karbonu karıştırmamak. işe kan şekerini dengelemekle başlamalısın

cnm menün karışık olmamış cnm biliyosun zaten.

bir başlasan dikkat ediyorsan benim yaptığım en önemli şey proteinle karbonu karıştırmamak. işe kan şekerini dengelemekle başlamalısın

sabahları gayet iyi başlıyorum bu aralar eşim evde ondan dikkat edemiyorum ben tek olsam kesinlikle sucuklu yumurta felan yapmam

neyse 2 3 güne kadar geri işe başlıyoo inşallah ozaman daha düzenli olcak herşeyy

Ya evde yiyecek hiçbir şey bulamıyorum. Annemler düğüne gitti, bende işten öğlen döndüm. Öğle bir çorba yapabildim. Doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyorum. Aslına bakarsanız aç da değilim o yüzden üşendim. Nasıl olsa tatil günüm diye yattım. (Hafta içi cıvkım çıkıyor...) Ne yesem ki?

salata yoğurtt

nasılsınız kızlar?
ben anneme geldim bugün rahatsız biraz heryeri sildim süpürdüm egzersiz olmuştur dimi :))
ama pek dikkat edemedim yediklerime
öğle az makarna yoğurt
bir süt dilimi (kayranın :)
bir kurabiye
akşam üzeri çok az pırasa
şimdi ızgara tavuk yicem
başkada bişey yemem artık

geçmiş olsun annenize. Hayırlı evladı varmış demekki ne mutlu:)

Yaaa harika giden listeme 2 kaşık makarna eklemek zorundayım Babam domatesli sosisli makarna yapmış. Odama kadar getirip yetmezmiş gibi elleriyle yedirdi. Benim ölümüm ailem taeafından olacak kıramıyorum da ne olacak bilmem.

Sabah:
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Sade kahve
1 kuru kayısı
Akşam:
3-4 kaşık ıspanak yemeği
Ara:
1 şekerli kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…