Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzel ama sabah kepek yerien yumurta yesen daha iyi olur.akşam ıspanağı az yemişsin doyana kadat yiyebilirdi yoğurtla cnm.vucudunu bu kadar düşük kaloriye alıştırma bence

Benim annemde gözleme yapmış ağzıma tıkıyordu kaçtım. Kaçan kaçıyor hanım efendi beheeey :) İki kaşık makarnadan bir şey olmaz, orada durursan tabi.

güzel ama sabah kepek yerien yumurta yesen daha iyi olur.akşam ıspanağı az yemişsin doyana kadat yiyebilirdi yoğurtla cnm.vucudunu bu kadar düşük kaloriye alıştırma bence

Yarın bütün gün evdeyim canım. Düzgün bir kahvaltı yapacağım. Öğlen ve akşam etiydi, sebze yemeğiydi, çorbasıydı, salatasıydı hepsini hazırlayacağım.

Benim annemde gözleme yapmış ağzıma tıkıyordu kaçtım. Kaçan kaçıyor hanım efendi beheeey :) İki kaşık makarnadan bir şey olmaz, orada durursan tabi.

hahah nerde ya kaçamadım babam yapınca kaçılmıyo işte o arada sırada yapıyor Hiçte sevmem sosis makarna ve domates üçlüsünü bir arada hele sosisten nefret ederim. 2 kaşığın zorla tıkadı ağzıma onları yedim. Sonra tabağı bıraktı bende gizlice tencereye geri döktüm 2 kaşıkla kaldı :) Yarında erkek arkadaşımla görüşeceğiz o da tutturur ye de ye diye beni bu hale getiren çevrem ya:)

Hihihi aman dikkat et canım. Böyle böyle sıkıntı yaratmasın :)

selam kızlarrr
menümü yazayım hemen, bugün giremedim pek eşim evdeydi
sabah uyandığımda 500ml limonlu ılık su
kahvaltı yapmadım iştahım yoktu kahve içtim
öğle
1 kase sebze çorbası 1 kaşık yulaf kepeği kattım içine
1 muz (normalde muz yemem bugün eşim aldı yedim, onu da tam olgun olanlarını yiyemiyorum hafif yeşil olanlar varya kabuğu ondan seviyorum, öyleydi o yüzden yedim

arada gözleme yedim patatesli

akşam da 5 adet lahana sarması
1 kase light yoğurt

su 1,5lt yeşil çay 500ml spor 40 dk yürüyüş
su miktarım 2 olur yatana kadar

Akşama doğru biraz şımartmışsın menünü canım :I Ama yürüyüşünü de yapmışsın.. İyi bence :)

menünde süt dilimi ve kurabiye olmamış, süt dilimini bende çok severim ama yemiyorum ne zamandır

canım menün düne göre daha iyi ama akşam biraz daha yiyebilirdin sonra acıkmaman için diyorum

canım gofretler, nutellalar ne iş akşama bişey yemediysen orda daha iyi olur senin için, şu an büyük ihtimal ordasın inşaallah yememişsindir

yok çok vahim değil canım profiteroller için ceza alacaksın sadece akşam yememen dengeler durumu inşaallah

kızlar ben geldim aman bi yoruldum bi yoruldum avm ye gittik oğlum annem ben :) yalnız ben kaçmak yaptım ya hamburger köftesi yarım diet kola 2 tane patates bi de soslu 5 kaşık dondurma yedim ne yapcezzzzzzzz:18:

senin biraz fazla olmuş kaçamakların canım akşama telafi etmişsindir umarım

gözleme bozmuş menüyü bende bayılırım gözlemeye geröi hamur işinin her türlüsüne bayılırm ama 2-3 hafta bir kaçamak yapıp yiyeceğim

menün güzel canım, çok iyi devam ediyorsun

"!!!" Diyorum canım sana. Hemen kendine gel, şuandan itibaren diyetine en düzgün şekilde devam et. Unut kaçamağı unut unut
canım benim kendime geldim geldim :)) akşam sadece salata ile yogurt çorbası içtim

tatlışım sende bendensin ama yarın aynen diyete devam degilmi

canım süt dilimi ve kurabiye bozmuş gerisi güzell
benim oğlanda gelip tıkıştırıyor ağzımaa
dikkat et canım sabah karbonhidrat olmuşş öğlende ekmeğin yanında ekmek yemiş gibi oluyor oda karbon hidrat ama akşama bayıldım yanına ayran yada yoğurtda ekleyebilirsin aklınızda bulunsun ayran göbek yağlarını eritmeye yardımcı oluyor
sabahları mecburen böyle yemek zorundaysann öğlene dikkat et ızgara türü yada sebze ye tatlımm yada çorba içersen yanına ekmek yeme

ahh canımm akşama doğru bozulmuş neyse senin akşama doğru bozulmuş benim hepten bozuk

canım gofretler, nutellalar ne iş akşama bişey yemediysen orda daha iyi olur senin için, şu an büyük ihtimal ordasın inşaallah yememişsindir
offf sorma gittim bir baktımkii patatesli sıkma yapıyorlarr çaylar felann biz yedik geldik dedim eşim 3 tane yedii ben sadece oğlumun elindeki sıkmadan 1 lokma aldım onuda çok ısrar ettiler kırılmasın die aldım birde 1 avuçiçi kuruüzüm yedim
canım benim kendime geldim geldim :)) akşam sadece salata ile yogurt çorbası içtim

tatlışım sende bendensin ama yarın aynen diyete devam degilmi

ahahah evet aynısını bende sana demiştimmm
1gün kaçamak yaparım 2 gün kaçamak yaparım 3 gün kaçamak yaparım ama sonra dur derimmm ve tekrar devamm ben 1 hafta kaçamakda yapsam pes etmem artık amacıma ulaşana kadar devamm isterse o 5 kiloyu vermem 1 sene sürsün yılmak yokkkk

kızçelerr

misafirliğe giderken birsürü yaprak test ve konu anlatımlı soru bankası aldım 3000 soru var içinde şimdi çok hevesliyimm çözmeye başlıyayımmm

merhaba arkadaşlar,bugün nete giremedim. sabah 8 de çıktım evden. yeni geldim.anadolu ve fen liselerine öğretmen seçme sınavı vardı. evden çıktıktan 30 km sonra giriş belgelerini unuttuğumuz geldi aklımıza, döndük geri ,yetişelim diye sınava bastık gaza. yetiştik gerçi ama stresten mahvoldum. sınav da kötü geçti zaten:-( sonra da yemeğe vurduk kendimizi eşimle,gezdik bütün gün. sabah kahvaltı yapamadım,200 ml süt içtim sadece sınava girmeden. öğlen etli ekmek yedim, tamamını bitiremedim yarımdan biraz fazlasını yedim 300 ml ayranla.akşam da kiremitte kaşarlı alabalıkla kaşarlı mantar. saat 20:00 gibi de mini magnum yedim,150 kaloriydi. birkaç haftalık kaçamak yaptım galiba ,hakkımı doldurdum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…