Sabah:
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek yaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Sade kahve
1 kuru kayısı
Akşam:
3-4 kaşık ıspanak yemeği
Ara:
1 şekerli kahve
Benim annemde gözleme yapmış ağzıma tıkıyordu kaçtım. Kaçan kaçıyor hanım efendi beheeey :) İki kaşık makarnadan bir şey olmaz, orada durursan tabi.geçmiş olsun annenize. Hayırlı evladı varmış demekki ne mutlu:)
Yaaa harika giden listeme 2 kaşık makarna eklemek zorundayımBabam domatesli sosisli makarna yapmış. Odama kadar getirip yetmezmiş gibi elleriyle yedirdi. Benim ölümüm ailem taeafından olacak kıramıyorum da ne olacak bilmem.
güzel ama sabah kepek yerien yumurta yesen daha iyi olur.akşam ıspanağı az yemişsin doyana kadat yiyebilirdi yoğurtla cnm.vucudunu bu kadar düşük kaloriye alıştırma bence
Benim annemde gözleme yapmış ağzıma tıkıyordu kaçtım. Kaçan kaçıyor hanım efendi beheeey :) İki kaşık makarnadan bir şey olmaz, orada durursan tabi.
hahah nerde ya kaçamadım babam yapınca kaçılmıyo işte o arada sırada yapıyorHiçte sevmem sosis makarna ve domates üçlüsünü bir arada hele sosisten nefret ederim. 2 kaşığın zorla tıkadı ağzıma onları yedim. Sonra tabağı bıraktı bende gizlice tencereye geri döktüm 2 kaşıkla kaldı :) Yarında erkek arkadaşımla görüşeceğiz o da tutturur ye de ye diye beni bu hale getiren çevrem ya:)
Akşama doğru biraz şımartmışsın menünü canım :I Ama yürüyüşünü de yapmışsın.. İyi bence :)selam kızlarrr
menümü yazayım hemen, bugün giremedim pek eşim evdeydi
sabah uyandığımda 500ml limonlu ılık su
kahvaltı yapmadım iştahım yoktu kahve içtim
öğle
1 kase sebze çorbası 1 kaşık yulaf kepeği kattım içine
1 muz (normalde muz yemem bugün eşim aldı yedim, onu da tam olgun olanlarını yiyemiyorum hafif yeşil olanlar varya kabuğu ondan seviyorum, öyleydi o yüzden yedim
arada gözleme yedim patatesli
akşam da 5 adet lahana sarması
1 kase light yoğurt
su 1,5lt yeşil çay 500ml spor 40 dk yürüyüş
su miktarım 2 olur yatana kadar
nasılsınız kızlar?
ben anneme geldim bugün rahatsız biraz heryeri sildim süpürdüm egzersiz olmuştur dimi :))
ama pek dikkat edemedim yediklerime
öğle az makarna yoğurt
bir süt dilimi (kayranın :)
bir kurabiye
akşam üzeri çok az pırasa
şimdi ızgara tavuk yicem
başkada bişey yemem artık
Sabah:
5 yemek yaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Sade kahve
1 kuru kayısı
Akşam:
3-4 kaşık ıspanak yemeği
Ara:
1 şekerli kahve
şu berbat menümüde yazayım utanıyorum
sabah
az sucuklu yumurta (ince 4 dilim yumurtada 1denazdı)
yarım kk peynir
1 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
2 parça bolero(gofret)
2 yk kabak yemeği
4 yk bulgurpilavı
2 tatlı kaşığı nutella
5 fındık
1 küçük but ızgara
1 yeşil elma
bugünü kapattım bidaha bişe yemem ama eşimin teyzesine gitme ihtimalimiz varr orda gelen ikramları geri çevirmem gerekiyor eger çevirmezsemmm yandımmm benn:18::18::18:
su anca 1 buçuk lt 2buçuk olurr
yeşil çay 2 bardak
sporda yarım saat tempolu yürüdüm bisiklette bincem fırsat bulabilirsemm
Yarın daha düzgün beslenicem inşallah canımcanım menün düne göre daha iyi ama akşam biraz daha yiyebilirdinsonra acıkmaman için diyorum
Akşama doğru biraz şımartmışsın menünü canım :I Ama yürüyüşünü de yapmışsın.. İyi bence :)
kızlar bugünkü menüm;
sabah - sirkeli su
kahvaltı - kibrit kutusu kadar peynir
yarımdan bile az kızarmıs kepekli ekmek
yagsız tuzsuz domates- üzerine keten tohumu atıyorum
2 zeytin
öğle - 3 köfte
marul-domates
5 tek patates
bir iki dilim salatalık turşusu
ara - nescafe
az önce de 3 top profiterol yedimaksam dayanmıstım ama bugün gafil avlandım (((
5 gbi bir kupa süt içicem bir dha bitki çayından baska b,irsey içmicem. durum vahim mi
kızlar ben geldim aman bi yoruldum bi yoruldum avm ye gittik oğlum annem ben :) yalnız ben kaçmak yaptım yahamburger köftesi yarım diet kola 2 tane patates bi de soslu 5 kaşık dondurma yedim ne yapcezzzzzzzz:18:
evet öyle oldu, gözleme hiç hesapta yoktu bir anda oldudediğin gibi yürüyüşle kurtarırım umarım
selam kızlarrr
öğle
1 muz (normalde muz yemem bugün eşim aldı yedim, onu da tam olgun olanlarını yiyemiyorum hafif yeşil olanlar varya kabuğu ondan seviyorum, öyleydi o yüzden yedim
1 kase light yoğurt
bende çok seviyorum abur cuburu çikolata tatlı cips ama kesin diyet yapmaya karar verdiysem kafamda bitirdiysem bozmadan uygulayabiliyorum.
akşam et türü yemende hiçbir sakınca yok cnm ekmezsen yemsezsen yanında
benim menün
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
marul
öğlen
1 kase çorba salata
akşam
tavuk sote,salata ve yoğurt.
tavuk soteyi nerdeyse yağsız yapıyorum tavaya 1tatlı kaşığı kadar ancak yağ katıyorum.tavuğu doğrayıp yoğurt sarımsak ve köri ile karıştırıyorum atıyorum tava sonra bayıla bayıla yiyorum salatayla
canım benim kendime geldim geldim :)) akşam sadece salata ile yogurt çorbası içtim"!!!" Diyorum canım sana. Hemen kendine gel, şuandan itibaren diyetine en düzgün şekilde devam et. Unut kaçamağı unut unut
şu berbat menümüde yazayım utanıyorum
sabah
az sucuklu yumurta (ince 4 dilim yumurtada 1denazdı)
yarım kk peynir
1 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
2 parça bolero(gofret)
2 yk kabak yemeği
4 yk bulgurpilavı
2 tatlı kaşığı nutella
5 fındık
1 küçük but ızgara
1 yeşil elma
bugünü kapattım bidaha bişe yemem ama eşimin teyzesine gitme ihtimalimiz varr orda gelen ikramları geri çevirmem gerekiyor eger çevirmezsemmm yandımmm benn:18::18::18:
su anca 1 buçuk lt 2buçuk olurr
yeşil çay 2 bardak
sporda yarım saat tempolu yürüdüm bisiklette bincem fırsat bulabilirsemm
canım süt dilimi ve kurabiye bozmuş gerisi güzellnasılsınız kızlar?
ben anneme geldim bugün rahatsız biraz heryeri sildim süpürdüm egzersiz olmuştur dimi :))
ama pek dikkat edemedim yediklerime
öğle az makarna yoğurt
bir süt dilimi (kayranın :)
bir kurabiye
akşam üzeri çok az pırasa
şimdi ızgara tavuk yicem
başkada bişey yemem artık
dikkat et canım sabah karbonhidrat olmuşş öğlende ekmeğin yanında ekmek yemiş gibi oluyor oda karbon hidrat ama akşama bayıldım yanına ayran yada yoğurtda ekleyebilirsin aklınızda bulunsun ayran göbek yağlarını eritmeye yardımcı oluyorSabah:
5 yemek yaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
Sade kahve
1 kuru kayısı
Akşam:
3-4 kaşık ıspanak yemeği
Ara:
1 şekerli kahve
ahh canımm akşama doğru bozulmuş neyse senin akşama doğru bozulmuş benim hepten bozukselam kızlarrr
öğle
1 kase light yoğurt
offf sorma gittim bir baktımkii patatesli sıkma yapıyorlarr çaylar felann biz yedik geldik dedim eşim 3 tane yediicanım gofretler, nutellalar ne işakşama bişey yemediysen orda daha iyi olur senin için, şu an büyük ihtimal ordasın inşaallah yememişsindir
canım benim kendime geldim geldim :)) akşam sadece salata ile yogurt çorbası içtim
tatlışım sende bendensin ama yarın aynen diyete devam degilmi
Haaarika canım. Çok sevindim adınaaa. oooh :)canım benim kendime geldim geldim :)) akşam sadece salata ile yogurt çorbası içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?