Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay çok sağol canım. Öyle yaparım bende.. Sabah çok erken çıkıyorum evden zaman bulamıyorum. Öğleye uygun bir şeyler yiyeceğim artık..
kızçelerr
misafirliğe giderken birsürü yaprak test ve konu anlatımlı soru bankası aldım 3000 soru var içinde şimdi çok hevesliyimm çözmeye başlıyayımmm
Hadi bakalım canım. Test çözme derdini iyi bilirim. Kolay gelsin :)

Canım öyle çoook çok fazla abartmamışsın bence. Ama bir şey soracağım mini magnum ne kadar küçük olursa olsun 150 kalori olması imkansız yahu :S Bir muz zaten 90 - 120 kalori arasında değişiyor. Bir çikolatalı gofret 400 - 600 kalori.. değil mi?

yok canım ya o kadar fazla değil kalorisi.üzerinde 150 yazıyordu. gofretlerin de o kadar değil elimde var bir bi tane 100 gramı 560 kkal diyor,bir paket 25 gram150 kal filan

yok canım ya o kadar fazla değil kalorisi.üzerinde 150 yazıyordu. gofretlerin de o kadar değil elimde var bir bi tane 100 gramı 560 kkal diyor,bir paket 25 gram150 kal filan

Aaaa bunu öğrendiğim iyi oldu. Denk gelince bende bakarım. Sağol canımcım

gözleme bozmuş menüyü bende bayılırım gözlemeye geröi hamur işinin her türlüsüne bayılırm ama 2-3 hafta bir kaçamak yapıp yiyeceğim

bende dayanamadım iştee dışarıda yedik, bi ara dışarı çıktık da eşimlee çok güzeldi amaa sabah kahvaltı yapmayınca böyle oldu

evet kızlar bugünkü menümü bilyorsunuz ama ben yıned e yazayım

sabah
ılık sirkeli su
kahvaltı yarım simit kk peynir 3 yeşil zeytin
öğlen
hamburger köftesi 5 kaşık dondurma yarım diet kola
akşam çorba salata

ii geceler

sıkma canını bugün stresli bir gün geçirmişsin zaten,, magnum dışında öyle abartılacak bişey yok çok fazla, yarın telafi edersin canım iyice bi dinlen şimdi

günaydın..... pazar pazar uyandım sabahın 6:30 unda.bir haftadır erken uyanmaya çalışıyorum işe gitmeden yürüyüş yapabilmek için. saati de kurmamıştım,yorgun olmama ragmen uyandım. uyandım madem yürüyüp geleyim, sporum aradan çıksın. akşamları yapması daha zor geliyor. iş çıkışı yorgun oluyorum genelde. görüşürüz.

Ben olsam üşenir gitmezdim valla... Helal olsun canım!

ay canım valla süper, helal olsun sabah sabah yapmak da hiç kolay değil, takdir ettim

merhaba kızlarrr
bugünün pazar olduğu nekadar belliii kimsecikler yok
biraz erken olcak ama menümü bildirmek istiyorumm
sabah
2 yumurta ve 1 kk peynirle yaptığım omlet
domates nane

1 portakal

2 küçük lahmacun(komşumun mevlütü vardı orda yedim)
2 bardak tuzsuz ayran
maydanoz

1elma

akşamada sadece salata yicemm çok kötü midem bulanıyoo lahmacunlar beni mahvettii

30dk leslie 10 dk slim in 6 toplam 40 dk yapar(umarım lahmacunları yakmışımdır)
su şuan 1buçuk lt yatana kadar 3 olur yeşil çay 2 bardak oda 3 bardak olurr

kızlar 2 3 haftadır düzenli leslie yapmıyordum bugün yaptım okadar ter attımkii çok yordu benii dilim dışına çıktı resmen

ben leslie sayesinde zayıfladım bugünden itibaren düzenli şekilde 30 dk leslie 10 dk slim in 6 yapcamm

eşim salı günü tekrar işe başlıyoo o evde olmayınca daha çok dikkat ediyorum yediklerime belki akşamları yürüyüşede başlarımm

Son düzenleme:
slm kızlar. bugünki menüm,
08:30
4 badem
4 fındık
1 günkurusu

11:00

2 dlm cevizli sucuk
4 tane patates kızartması actifry da
6 dlm sucuk(ızgara)
1 dlm salam
patlıcan ve kabak kızartması( tost makinesinin içerisine yağlı kagıdı yerleştirip az yağ damlatıyorum,sebzeleri sıralıyorum)
2 yk yoğurt
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1/4 simit
1/2 dlm kıymalı börek
1 çatal kaymak,reçel
1 dlm beyaz peynir

14:00

1/2 yerli muz

17:30

ızgara bonfile
ızgara tavuk
salata
yoğurt
patlıcan ve kabak kızartması

akşam arkadaşlara gidicez ikram ettiklerinden tadına bakarım son ara öğün olarak

spor olarak da sabah 1 saat tempolu yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…