Ay çok sağol canım. Öyle yaparım bende.. Sabah çok erken çıkıyorum evden zaman bulamıyorum. Öğleye uygun bir şeyler yiyeceğim artık..dikkat et canım sabah karbonhidrat olmuşş öğlende ekmeğin yanında ekmek yemiş gibi oluyor oda karbon hidrat ama akşama bayıldım yanına ayran yada yoğurtda ekleyebilirsin aklınızda bulunsun ayran göbek yağlarını eritmeye yardımcı oluyor
sabahları mecburen böyle yemek zorundaysann öğlene dikkat et ızgara türü yada sebze ye tatlımm yada çorba içersen yanına ekmek yeme
Hadi bakalım canım. Test çözme derdini iyi bilirim. Kolay gelsin :)kızçelerr
misafirliğe giderken birsürü yaprak test ve konu anlatımlı soru bankası aldım 3000 soru var içindeşimdi çok hevesliyimm çözmeye başlıyayımmm
merhaba arkadaşlar,bugün nete giremedim. sabah 8 de çıktım evden. yeni geldim.anadolu ve fen liselerine öğretmen seçme sınavı vardı. evden çıktıktan 30 km sonra giriş belgelerini unuttuğumuz geldi aklımıza, döndük geri ,yetişelim diye sınava bastık gaza. yetiştik gerçi ama stresten mahvoldum. sınav da kötü geçti zaten:-( sonra da yemeğe vurduk kendimizi eşimle,gezdik bütün gün. sabah kahvaltı yapamadım,200 ml süt içtim sadece sınava girmeden. öğlen etli ekmek yedim, tamamını bitiremedim yarımdan biraz fazlasını yedim 300 ml ayranla.akşam da kiremitte kaşarlı alabalıkla kaşarlı mantar. saat 20:00 gibi de mini magnum yedim,150 kaloriydi. birkaç haftalık kaçamak yaptım galiba ,hakkımı doldurdum:-(
Canım öyle çoook çok fazla abartmamışsın bence. Ama bir şey soracağım mini magnum ne kadar küçük olursa olsun 150 kalori olması imkansız yahu :S Bir muz zaten 90 - 120 kalori arasında değişiyor. Bir çikolatalı gofret 400 - 600 kalori.. değil mi?
yok canım ya o kadar fazla değil kalorisi.üzerinde 150 yazıyordu. gofretlerin de o kadar değil elimde var bir bi tane 100 gramı 560 kkal diyor,bir paket 25 gram150 kal filan
gözleme bozmuş menüyü bende bayılırım gözlemeye geröi hamur işinin her türlüsüne bayılırm ama 2-3 hafta bir kaçamak yapıp yiyeceğim
merhaba arkadaşlar,bugün nete giremedim. sabah 8 de çıktım evden. yeni geldim.anadolu ve fen liselerine öğretmen seçme sınavı vardı. evden çıktıktan 30 km sonra giriş belgelerini unuttuğumuz geldi aklımıza, döndük geri ,yetişelim diye sınava bastık gaza. yetiştik gerçi ama stresten mahvoldum. sınav da kötü geçti zaten:-( sonra da yemeğe vurduk kendimizi eşimle,gezdik bütün gün. sabah kahvaltı yapamadım,200 ml süt içtim sadece sınava girmeden. öğlen etli ekmek yedim, tamamını bitiremedim yarımdan biraz fazlasını yedim 300 ml ayranla.akşam da kiremitte kaşarlı alabalıkla kaşarlı mantar. saat 20:00 gibi de mini magnum yedim,150 kaloriydi. birkaç haftalık kaçamak yaptım galiba ,hakkımı doldurdum:-(
evet kızlar bugünkü menümü bilyorsunuz ama ben yıned e yazayım
sabah
ılık sirkeli su
kahvaltı yarım simit kk peynir 3 yeşil zeytin
öğlen
hamburger köftesi 5 kaşık dondurma yarım diet kola
akşam çorba salata
ii geceler
günaydın..... pazar pazar uyandım sabahın 6:30 unda.bir haftadır erken uyanmaya çalışıyorum işe gitmeden yürüyüş yapabilmek için. saati de kurmamıştım,yorgun olmama ragmen uyandım. uyandım madem yürüyüp geleyim, sporum aradan çıksın. akşamları yapması daha zor geliyor. iş çıkışı yorgun oluyorum genelde. görüşürüz.
günaydın..... pazar pazar uyandım sabahın 6:30 unda.bir haftadır erken uyanmaya çalışıyorum işe gitmeden yürüyüş yapabilmek için. saati de kurmamıştım,yorgun olmama ragmen uyandım. uyandım madem yürüyüp geleyim, sporum aradan çıksın. akşamları yapması daha zor geliyor. iş çıkışı yorgun oluyorum genelde. görüşürüz.
Sana da canımcımselam kızlaaar
güzel pazarlar diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?